Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Strona g³ówna
Pomoc
Search
Zaloguj siê
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
>
WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
>
Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci [FILM]
Strony:
1
2
»
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci [FILM] (Przeczytany 15722 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci [FILM]
«
:
Lipiec 27, 2010, 14:39:00 »
Dan Winter - Sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci [PL]
S± to obszerne fragmenty wyk³adu z 18 marca 2010 roku, który odby³ siê w bibliotece ezoterycznej w Mediolanie. Sk³ada siê on z dwóch czê¶ci. Pierwsza zawiera wiêkszo¶æ najwa¿niejszych w±tków twórczo¶ci Dana Wintera (im. in. implozja, fraktal, plazma, ¿ycie w sensie elektrycznym, b³ogo¶æ, ekstaza, nie¶miertelno¶æ, itp) jednak w tle czai siê tutaj motyw nie¶miertelno¶ci rozumianej jako zbudowanie przez cz³owieka koherentnego energetycznego cia³a (zwanego przez niektórych Z³otym Cia³em) i jako zdolno¶æ do zachowania przez cz³owieka swojej d³ugoterminowej pamiêci. S± to obszerne fragmenty wyk³adu z 18 marca 2010 roku, który odby³ siê w bibliotece ezoterycznej w Mediolanie. Sk³ada siê on z dwóch czê¶ci. Pierwsza zawiera wiêkszo¶æ najwa¿niejszych w±tków twórczo¶ci Dana Wintera (im. in. implozja, fraktal, plazma, czym jest ¿ycie w sensie elektrycznym, b³ogo¶æ, ekstaza, itp) jednak w tle czai siê tutaj motyw nie¶miertelno¶ci rozumianej jako zbudowanie przez cz³owieka koherentnego energetycznego cia³a (zwanego przez niektórych Z³otym Cia³em) i jako zdolno¶æ do zachowania przez cz³owieka swojej d³ugoterminowej pamiêci. Do tak pojêtej nie¶miertelno¶ci prowadziæ ma nas do¶wiadczanie ekstazy i b³ogostanu oraz ¿ycie w przestrzeni posiadaj±cej fraktalne pole elektryczne...
Druga czê¶æ zawiera kilka nowych elementów. Dan - w swoim syntetycznym stylu - mówi w niej m.in. o tym czym s± anio³y oraz ich imiona i co maj± one wspólnego z alfabetem rozumianym jako "rezydua plazmy" bêd±ce wynikiem dzia³añ opartych na symetriach hipersze¶cianu... W tej czê¶ci dowiesz siê tak¿e co John Dee otrzyma³ od anio³a Ofanim; czym s± aborygeñskie "linie pie¶ni" i "¶cie¿ki snów" oraz w jaki sposób alchemicy i kabali¶ci wywo³ali burzê, która powali³a Hiszpañsk± armadê w XVI wieku i co ma z t± histori± wspólnego William Shakespeare...
W drugiej czê¶ci poruszono tak¿e kwestiê kamienia filozoficznego do której jeszcze powrócimy (patrz ni¿ej). Czê¶æ ta zawiera zawiera te¿ klarowniejsze omówienie paru innych pojêæ, które w innych wyk³adach Dan potraktowa³ zupe³nie zdawkowo albo po prostu inaczej.
Dla wielu osób tre¶ci tego wyk³adu mog± okazaæ siê nieco szokuj±ce lub nawet absurdalne. Dlatego sugerowa³bym tym osobom podej¶æ do wyk³adu ostro¿nie i wybiórczo, korzystaj±c z tego co jest w nim inspiruj±ce...
UWAGA!
Za ok. 10 dni zostanie tak¿e przet³umaczony obszerny fragment wyk³adu Vincenta Bridgesa, na którego badania historyczne powo³uje siê Dan Winter. Fragment ten bêdzie odpowiada³ na pytanie czym jest kamieñ filozoficzny...
Lista odtwarzania na YouTube:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=A45C8B0AB67D52BA
Film w wersji *.AVI z wklepanymi napisami PL, do ¶ci±gniêcia tutaj:
http://www.przeklej.pl/folder/dan-winter-sekretna-nauka-ekstazy-i-niesmiertelnos-32377367
Pliki filmu (6 sztuk) mo¿na ¶ci±gaæ "normalnie", bo ka¿dy z nich ma poni¿ej 50MB...
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2010, 12:37:41 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224
Odp: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci [FILM]
«
Odpowiedz #1 :
Lipiec 28, 2010, 18:10:30 »
Pozwolê sobie wyraziæ swój pogl±d - tragiczny wyk³ad.
Dan ma wybitny problem z definiowaniem, formu³owaniem tre¶ci, a jeszcze wiêkszy problem z jego przekazywaniem.
Ró¿ne porównania, które robi - dla przyk³adu - polityki z ekstaz± i b³ogo¶ci±, s± ekstremalnie niestrwane.
Pozatem jest to typ ''cz³owieka'', który fundamentalnie przyj±³ niew³a¶ciw± postawê poznawcz±, czyli chce on powiedzieæ, czy nawet wrêcz utwierdziæ w przekonaniu - s³uchajcie taka jest prawda...., bo ja to odkry³em...
Chce mi siê powiedzieæ co rzek³ Gurdzijew :
Wyja¶nienia rzeczywisto¶ci nie s± wogóle wa¿ne.Wa¿na jest tylko sama rzeczywisto¶æ.
Tymczasem za rzeczywisto¶æ ludzie uwa¿aj±, to co jest percepcj± rzeczywisto¶ci, czyli obrazem rzeczywisto¶ci, który otrzymujemy dziêki kiepskim narzêdziom poznania jakim jest (mózg, system nerwowy ). Ten system filtruje informacjê o do¶wiadczeniu zgodnie ze swymi wymaganiami. Prawdziwe do¶wiadczenie rzeczywisto¶ci wykracza poza wszelk± percepcjê i oznacza ono zaanga¿owane w ¿ycie w danej chwili, czyli TERAZ. Czyli oznacza to zaanga¿owaniem w ¿ycie, która zawsze jest chwil± obecn± i istnieje TERAZ, albo.... nigdy.
Ca³o¶æ wyk³adu odbieram jako wszystko o niczym i nic o wszystkim.
Nie oznacza to tym samym, ¿e nie szanujê innych punktów widzenia.
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 23:24:48 wys³ane przez MEM HEI SHIN
»
¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #2 :
Lipiec 28, 2010, 21:09:34 »
No có¿. Ka¿dy odbiera po swojemu.
Dla mnie jest to szkic programu zmiany cywilizacyjnej. Bardzo syntetyczny, to fakt ale dobry, aby go systematycznie rozwijaæ, co mam w planach.
Tak to bêdzie mniej wiêcej wygl±daæ
Dan Winter:
00:17:41: I ka¿dego dnia kiedy Szekspir wraca z laboratorium Johna Dee dedykuje temu now± sztukê
00:18:01: A przedmiotem sztuki jest...
00:18:07:
psychologia alchemii...
00:18:12: to, jak ludzie mog± stworzyæ fuzjê.
00:18:18: Do¶wiadczacie serii przeciwstawnych emocji i je¿eli czujecie je w odpowiedniej sekwencji
00:18:29: mo¿ecie poczuæ w sobie emocje ró¿nych osób - wszystkie naraz i tak jakby by³y one jednocze¶nie na zewn±trz...
00:18:47: Geometria teatru szekspirowskiego...
Cytat z artyku³u "Tajemnice ekstazy"
"Nieod³±cznym atrybutem wszystkich religii jest mistycyzm, czyli wiara, ¿e bezpo¶redni± znajomo¶æ Boga albo absolutnej prawdy mo¿na osi±gn±æ poprzez instynkt lub subiektywne do¶wiadczenia objawienia. Mistycy okre¶laj± stany mistyczne jako ca³kowite zanurzenie siê duszy w otch³aniach Boga albo przenikniêcie i zatracenie siê w boskiej materii.
W mistycznej ekstazie równocze¶nie wystêpuj± sprzeczne emocje, np. strach i rado¶æ, zanika odczuwanie czasu i przestrzeni, intuicja zastêpuje racjonalne my¶lenie. Odczuwa siê wtedy transcendentalne wychodzenie poza materiê swego cia³a, zjednoczenie z Bogiem-Wszech¶wiatem-absolutn± ¶wiadomo¶ci±."
Bêdê tak robi³ sukcesywnie tutaj:
http://www.swietageometria.info/implozja-sekretna-nauka-ekstazy?start=1
aby zachowaæ jak±¶ spójno¶æ. Potem wrzucê tutaj.
* * *
Swoj± drog± to ciekawe jak ró¿ni± siê opinie:
"Wyk³ad rewelka, prostymi s³owami wyt³umaczone, ¿e zbli¿a siê nowa era w dziejach ludzko¶ci. Czysta nauka dostarcza na to dowodów
"
http://davidicke.pl/forum/dan-winter-sekretna-nauka-ekstazy-i-nie-miertelno-ci-t3238.html#p44496
Info dla osób, które ¶ci±ga³y film w formacie AVI.
Dzisiaj 28 lipca o 21:00 wrzuci³em poprawion± drug± czê¶æ wyk³adu.
By³y w niej dwie paskudne literówki - dwa razy, w wa¿nych miejscach zamiast fraktalna by³o fatalna, (np. fatalna architektura...
)
Shielder, dziêki za wy³apanie tych b³êdów!
LINK do folderu z filmem w *.AVI jest TEN SAM, ale jest ju¿ w nim poprawiona druga czê¶æ
http://www.przeklej.pl/folder/dan-winter-sekretna-nauka-ekstazy-i-niesmiertelnos-32377367
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 22:37:57 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
«
Odpowiedz #3 :
Lipiec 28, 2010, 23:01:26 »
Cytat: Leszek Lipiec 28, 2010, 21:09:34
No có¿. Ka¿dy odbiera po swojemu.
Czyli punkt widzenia, zale¿y od punktu siedzenia...
W³a¶ciwie to pierwsza my¶l. która mi przysz³a do g³owy, to - co siê Danowi sta³o ?
Co prawda jego pierwsze wyk³ady te¿ by³y chaotyczne, niemniej umie¶ci³ on strategiczne rzeczy dotycz±ce struktury geometrii.
Ale po tym wyk³adzie zastanawiam siê co to jest ?
Wymieszanie ró¿nych pojêæ, masa oderwanych od siebie w±tków, dziwnych porównañ i skojarzeñ
nie wiadomo co z czym wogóle siê wi±¿e, pomieszanie nomenklatury naukowej z potoczn± etc...
Przyk³ad :
'' W biologii s³owo polityka s³u¿y do badañ nad biologiczn± plazm± zwan± "body polis"
Na przyk³ad w pszczelim ulu...
je¶li ma on body polis ''
Ok, mo¿emy siê z tym zgodziæ i przyj±æ takie za³o¿enie .....
Ale dalej, to czy mo¿e mi kto¶ wyja¶niæ co s³owo ''polityka'' , które s³u¿y w biologii nad struktur± plazmy ma wspólnego do :
''Je¶li posiadanie "body polis", czyli pochodz±cej z b³ogo¶ci, projekcyjnej energii (plazmy) jest definicj± polityki...
to celem istnienia polityki jest b³ogo¶æ i ekstaza!''
A to ostanie zdanie to ju¿ ju¿ zupe³nie k³adzie na kolana .....
Wiêc jako in¿ynier elektryk mogê powiedzieæ, ¿e celem istnienia polityki i rz±dów jest nauczaæ jak osi±gaæ b³ogostan i ekstazê!
He, he, he ...dobry kawa³ p.Winter.
Strategiczne b³êdy :
Przyk³ad ró¿y jako doskona³ego fraktala.
I kto to mówi ?
A dlaczego cz³owiek nie jest przyk³adem doskona³ego fraktala ?
Ka¿dy fraktal jest doskona³y w sobie i jest taki jaki powinien byæ !
Oznacza to, ¿e mak, tulipan, drzewo nie jest jakimkolwiek mniej, czy wiêcej - lepszym lub gorszym fraktalem od ró¿y.
Ró¿nice istniej± tylko w strukurach z³o¿ono¶ci, a nie w jako¶ci (lepsze, czy gorsze)
Czyli cz³owiek jest jedn± z najbardziej z³o¿onych organizacyjnie struktur fraktalnych, ale ró¿nice nie s± jako¶ciowe, tylko ilo¶ciowe w stosunku od innych bo, zasada organizujaca jest wci±¿ taka sama.
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 23:33:59 wys³ane przez MEM HEI SHIN
»
¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
radoslaw
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 209
«
Odpowiedz #4 :
Lipiec 29, 2010, 13:31:19 »
Leszek bardzo dobry wybór - wyk³ad prosty, jasny i na temat, prawie w stylu Nassima!!!
Shielder jest niez³y bo ja tylko raz wy³apa³em "fatalny".
MEM HEI SHIN - ca³kiem mo¿liwe ¿e Ty by¶ u³ozy³ wyk³ad lepiej od Wintera - kiedy mam wpa¶æ z kamer±?
Odniosê siê tylko do ró¿y - Dan nie mówi³ o jakim¶tam fraktalu, ale polu magnetycznym najskuteczniej ¶ci±gaj±cym ³adunek, ró¿a dziêki swej budowie pentagonalnej robi to wy¶mienicie...
Super ¿e pojawi³ siê w±tek Enochian Calls (jak rozumiem bêdzie trochê rozbudowany przez Vincenta) - to chyba jeden z ciekawszych aspektów pracy Wintera podjêtej wspólnie z Aborygenami czy Cherokee.
Jeszcze raz dziêki piêkne, pozdrawiam serdecznie!!!
«
Ostatnia zmiana: Sierpieñ 02, 2010, 18:57:18 wys³ane przez radoslaw
»
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
«
Odpowiedz #5 :
Lipiec 29, 2010, 14:46:38 »
Cytat: radoslaw Lipiec 29, 2010, 13:31:19
MEM HEI SHIN - ca³kiem mo¿liwe ¿e Ty by¶ u³ozy³ wyk³ad lepiej od Wintera - kiedy mam wpa¶æ z kamer±?
Mo¿esz wpa¶æ dzi¶ !
Rados³aw.Znasz mnie nie od dzi¶ i znasz moje pogl±dy.
Jestem ostatnim, któremu zale¿a³o by atakowaniu Wintera, czy kogokolwiek.Dzielê siê tylko swoimi opiniami, a jasne jest, ¿e ka¿dy mo¿e mieæ inne. Na tym polega tolerancja, przynajmniej dla mnie. Gdyby¶my zgadzali siê we wszystkim, to po co komu fora?
Takie dyskusje mog± pokazaæ inny punkt widzenia i mogê poszerzyæ horyzonty.....
Cytat: radoslaw Lipiec 29, 2010, 13:31:19
Odniosê siê tylko do ró¿y - Dan nie mówi³ o jakim¶tam fraktalu, ale polu magnetycznym najskutecniej ¶ci±gaj±cym ³adunek, ró¿a dziêki swej budowie pentagonalnej robi to wy¶mienicie...
Równie wy¶mienicie, a nawet lepiej robi to drzewo, czy cz³owiek ?
Zakoñczê swój wywód cytatem :
"Nieszczê¶cie tego ¶wiata polega na tym, ¿e g³upcy s± pewni siebie, a mêdrcy wci±¿ pe³ni w±tpliwo¶ci." ,
Bertrand Russell
pozdr.
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196
«
Odpowiedz #6 :
Lipiec 30, 2010, 19:15:33 »
zdecydowanie najlepszy pod wzglêdem komunikacji wyk³ad Dana
uk³ony dla t³umaczy!!!!!!
wrzesieñ z Danem zapowiada siê pasjonuj±co
Echnaton
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 241
«
Odpowiedz #7 :
Sierpieñ 02, 2010, 11:32:16 »
A ja mam problem z odtwarzaniem na YT. czê¶æ 6 trwa 6.49min i po przej¶ciu do czê¶ci 7 wszystko staje dêba. (?) Da siê z tym co¶ zrobiæ ? od¶wie¿anie nie dzia³a
Ciekawy jestem konkluzji, bo jak na razie to zdecydowanie najlepszy materia³ w tym temacie. Szkoda tylko, ¿e tak krótko. Bardzo fajny rozrzut przyk³adów implodowania na tylu p³aszczyznach. Przyk³ad z Szekspirem genialny....
Pozdrawiam
Wolno¶æ daje kolosaln± energiê, intensywno¶æ i ¿ywotno¶æ. Tracicie j± zupe³nie, uznaj±c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jeste¶cie sentymentalni, ogromnie przywi±zani do jakiego¶ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #8 :
Sierpieñ 02, 2010, 14:59:54 »
@Echnaton, u mnie wszystko dzia³a. Mo¿e wy¶wietl t± czê¶æ oddzielnie. Ostatecznie mo¿esz ¶ci±gn±æ pliki 4,5,6 na dysk
Link do folderu z filmem w *.AVI jest TEN SAM, ale jest ju¿ w nim poprawiona druga czê¶æ
@MEM HEI SHIN
Body polis to nie do koñca
licentia poetica
Wintera. To pojêcie ma swoje uzasadnienie.
Generalnie, je¶li chodzi o rój pszczeli z wyk³adu, to ma on
body polis
je¶li potrafi dzia³aæ w zgodzie, w harmonii i tu nie ma raczej wiêkszego problemu. Sprawa ma siê gorzej, je¶li chodzi o ludzi...
Ludzie musz± mieæ (indywidualnie, ka¿dy z osobna) "extra-plazmê" - dodatkow± plazmê ze swojej biologii, generowan± przez b³ogostan. Taka plazma jest koherentna, ale dopiero grupa, która integruje siê na bazie koherentnej plazmy (b³ogostanu) poszczególnych osób, posiada
body polis
- cia³o polityczne. [Równie dobrze mo¿na powiedzieæ, ¿e taka grupa ma okre¶lone pole magnetyczne, pole magnetycznego przyci±gania]
Dlaczego Winter mówi o ciele politycznym i twierdzi ¿e powinno siê nauczaæ w szko³ach jak osi±gaæ b³ogostan, który generuje koherentn± plazmê?
Otó¿ koherentna aura, bêd±ca wynikiem do¶wiadczania b³ogostanu i ekstazy dzia³a pozytywnie na uk³ad immunologiczny (daje wiêc zdrowie), a w sensie psychologicznym daje rado¶æ i ogólnie wzmacnia cz³owieka - otwiera go na ¶wiat i innych ludzi.
Ludzie z koherentn±, spójn± aur±, nios± harmoniê i przyci±gaj± do siebie rado¶ci± i harmoni± innych ludzi.
Je¶li taka grupa wzrasta liczebnie, to staje siê obiektem zainteresowania ¶wiata polityki, bo staje siê ona spo³ecznie znacz±ca... Tworzy ona swoiste
body polis
- cia³o polityczne, czyli cia³o o znaczeniu politycznym...
Mo¿na by wspomnieæ w tym kontek¶cie np. o Katarach, z którymi niegdy¶ rozprawiono siê niemi³osiernie... Ich cia³o plazmatyczne, sta³o siê spo³ecznie znacz±ce, sta³o siê w tym sensie body polis....
Je¶li umie¶ci siê to, co powy¿ej w kontek¶cie potencjalnych mo¿liwo¶ci naszego DNA, które s± programowane przez nasze my¶li i uczucia (jak w filmie Przeznaczenie DNA) to wówczas sprawa zyskuje jeszcze g³êbszy wymiar... ³±cznie z winterowsk± nie¶miertelno¶ci±, która jest kolejnym terminem do szerszego omówienia...
Pozdrawiam!
«
Ostatnia zmiana: Sierpieñ 14, 2010, 15:29:10 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
radoslaw
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 209
«
Odpowiedz #9 :
Sierpieñ 02, 2010, 21:34:54 »
Cytat: MEM HEI SHIN Lipiec 29, 2010, 14:46:38
Rados³aw.Znasz mnie nie od dzi¶ i znasz moje pogl±dy.
Jestem ostatnim, któremu zale¿a³o by atakowaniu Wintera, czy kogokolwiek.Dzielê siê tylko swoimi opiniami, a jasne jest, ¿e ka¿dy mo¿e mieæ inne. Na tym polega tolerancja, przynajmniej dla mnie. Gdyby¶my zgadzali siê we wszystkim, to po co komu fora?
Takie dyskusje mog± pokazaæ inny punkt widzenia i mogê poszerzyæ horyzonty.....
Ale¿ potwierdzam ca³ym sercem - znamy siê ju¿ jaki¶ czas, jmi mam nadziejê dleko do fanatyka broni±cego swego jedynego s³usznego stanowiska, no i jeste¶my na forum które s³u¿y wymianie pogl±dów.
Równie wy¶mienicie, a nawet lepiej robi to drzewo, czy cz³owiek ?
Dalej siê nie zgadzam!
Mówimy tutaj o
dwuwymiarowej magnetycznej mapie
najlepiej (najskuteczniej) ¶ci±gaj±cej ³adunek.
Gdyby panowa³a w tej materii zupe³na dowolno¶æ - czy Templariusze bawiliby siê w pentagramy stawiaj±c katedry?
Albo czy Stonehage mog³oby byæ dwuwymiarowym rzutem czlowieka czy s³owika?
Albo czy zamiast Ró¿okrzyzowców mieliby¶my Stokrotkowców?
pozdrawiam
p.s. Echnaton mo¿e zmieñ przegl±darkê czy co¶, ogl±da³em na 3 kompach i dzia³a
Strony:
1
2
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
¦WIÊTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi±¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
=> Twórczo¶æ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osób "wspieraj±ce" niektóre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
=> PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
=> WYK£AD Purpose of DNA [PL]
=> WYK£AD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
=> WYK£AD Fraktalna teoria ¦wiadomo¶ci, Grawitacji, Jêzyka, DNA i Udanej ¦mierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
=> WYK£AD: Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - Przekroczyæ Horyzont Zdarzeñ
=> S³oñce, Uk³ad S³oneczny i rok 2012
=> Staro¿ytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje ¶wiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i ¶wiata
=> ¦wiadomo¶æ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy Porz±dek ¦wiata w codziennych wiadomo¶ciach
=> Globalne ocieplenie - najwiêkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> K±cik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPO£ECZNE
=> OG£OSZENIA
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|