Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Strona główna
Pomoc
Search
Zaloguj się
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
>
WYKÂŁAD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści
>
Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści [FILM]
Strony:
1
2
»
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści [FILM] (Przeczytany 16530 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Leszek
Administrator
Ekspert
Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści [FILM]
«
:
Lipiec 27, 2010, 14:39:00 »
Dan Winter - Sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści [PL]
S¹ to obszerne fragmenty wyk³adu z 18 marca 2010 roku, który odby³ siê w bibliotece ezoterycznej w Mediolanie. Sk³ada siê on z dwóch czêœci. Pierwsza zawiera wiêkszoœÌ najwa¿niejszych w¹tków twórczoœci Dana Wintera (im. in. implozja, fraktal, plazma, ¿ycie w sensie elektrycznym, b³ogoœÌ, ekstaza, nieœmiertelnoœÌ, itp) jednak w tle czai siê tutaj motyw nieœmiertelnoœci rozumianej jako zbudowanie przez cz³owieka koherentnego energetycznego cia³a (zwanego przez niektórych Z³otym Cia³em) i jako zdolnoœÌ do zachowania przez cz³owieka swojej d³ugoterminowej pamiêci. S¹ to obszerne fragmenty wyk³adu z 18 marca 2010 roku, który odby³ siê w bibliotece ezoterycznej w Mediolanie. Sk³ada siê on z dwóch czêœci. Pierwsza zawiera wiêkszoœÌ najwa¿niejszych w¹tków twórczoœci Dana Wintera (im. in. implozja, fraktal, plazma, czym jest ¿ycie w sensie elektrycznym, b³ogoœÌ, ekstaza, itp) jednak w tle czai siê tutaj motyw nieœmiertelnoœci rozumianej jako zbudowanie przez cz³owieka koherentnego energetycznego cia³a (zwanego przez niektórych Z³otym Cia³em) i jako zdolnoœÌ do zachowania przez cz³owieka swojej d³ugoterminowej pamiêci. Do tak pojêtej nieœmiertelnoœci prowadziÌ ma nas doœwiadczanie ekstazy i b³ogostanu oraz ¿ycie w przestrzeni posiadaj¹cej fraktalne pole elektryczne...
Druga czêœÌ zawiera kilka nowych elementów. Dan - w swoim syntetycznym stylu - mówi w niej m.in. o tym czym s¹ anio³y oraz ich imiona i co maj¹ one wspólnego z alfabetem rozumianym jako "rezydua plazmy" bêd¹ce wynikiem dzia³aù opartych na symetriach hiperszeœcianu... W tej czêœci dowiesz siê tak¿e co John Dee otrzyma³ od anio³a Ofanim; czym s¹ aborygeùskie "linie pieœni" i "œcie¿ki snów" oraz w jaki sposób alchemicy i kabaliœci wywo³ali burzê, która powali³a Hiszpaùsk¹ armadê w XVI wieku i co ma z t¹ histori¹ wspólnego William Shakespeare...
W drugiej czêœci poruszono tak¿e kwestiê kamienia filozoficznego do której jeszcze powrócimy (patrz ni¿ej). CzêœÌ ta zawiera zawiera te¿ klarowniejsze omówienie paru innych pojêÌ, które w innych wyk³adach Dan potraktowa³ zupe³nie zdawkowo albo po prostu inaczej.
Dla wielu osób treœci tego wyk³adu mog¹ okazaÌ siê nieco szokuj¹ce lub nawet absurdalne. Dlatego sugerowa³bym tym osobom podejœÌ do wyk³adu ostro¿nie i wybiórczo, korzystaj¹c z tego co jest w nim inspiruj¹ce...
UWAGA!
Za ok. 10 dni zostanie takÂże przetÂłumaczony obszerny fragment wykÂładu Vincenta Bridgesa, na ktĂłrego badania historyczne powoÂłuje siĂŞ Dan Winter. Fragment ten bĂŞdzie odpowiadaÂł na pytanie czym jest kamieĂą filozoficzny...
Lista odtwarzania na YouTube:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=A45C8B0AB67D52BA
Film w wersji *.AVI z wklepanymi napisami PL, do ÂściÂągniĂŞcia tutaj:
http://www.przeklej.pl/folder/dan-winter-sekretna-nauka-ekstazy-i-niesmiertelnos-32377367
Pliki filmu (6 sztuk) moÂżna ÂściÂągaĂŚ "normalnie", bo kaÂżdy z nich ma poniÂżej 50MB...
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2010, 12:37:41 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
MEM HEI SHIN
Aktywny uÂżytkownik
Odp: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści [FILM]
«
Odpowiedz #1 :
Lipiec 28, 2010, 18:10:30 »
PozwolĂŞ sobie wyraziĂŚ swĂłj poglÂąd - tragiczny wykÂład.
Dan ma wybitny problem z definiowaniem, formuÂłowaniem treÂści, a jeszcze wiĂŞkszy problem z jego przekazywaniem.
Ró¿ne porównania, które robi - dla przyk³adu - polityki z ekstaz¹ i b³ogoœci¹, s¹ ekstremalnie niestrwane.
Pozatem jest to typ ''cz³owieka'', który fundamentalnie przyj¹³ niew³aœciw¹ postawê poznawcz¹, czyli chce on powiedzieÌ, czy nawet wrêcz utwierdziÌ w przekonaniu - s³uchajcie taka jest prawda...., bo ja to odkry³em...
Chce mi siĂŞ powiedzieĂŚ co rzekÂł Gurdzijew :
Wyjaœnienia rzeczywistoœci nie s¹ wogóle wa¿ne.Wa¿na jest tylko sama rzeczywistoœÌ.
Tymczasem za rzeczywistoœÌ ludzie uwa¿aj¹, to co jest percepcj¹ rzeczywistoœci, czyli obrazem rzeczywistoœci, który otrzymujemy dziêki kiepskim narzêdziom poznania jakim jest (mózg, system nerwowy ). Ten system filtruje informacjê o doœwiadczeniu zgodnie ze swymi wymaganiami. Prawdziwe doœwiadczenie rzeczywistoœci wykracza poza wszelk¹ percepcjê i oznacza ono zaanga¿owane w ¿ycie w danej chwili, czyli TERAZ. Czyli oznacza to zaanga¿owaniem w ¿ycie, która zawsze jest chwil¹ obecn¹ i istnieje TERAZ, albo.... nigdy.
Ca³oœÌ wyk³adu odbieram jako wszystko o niczym i nic o wszystkim.
Nie oznacza to tym samym, Âże nie szanujĂŞ innych punktĂłw widzenia.
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 23:24:48 wysłane przez MEM HEI SHIN
»
ÂŚwiat potrzebuje nowej wiedzy, dziĂŞki ktĂłrej nauczylibyÂśmy siĂŞ wsÂłuchiwaĂŚ w ciszĂŞ swego serca.....
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #2 :
Lipiec 28, 2010, 21:09:34 »
No có¿. Ka¿dy odbiera po swojemu.
Dla mnie jest to szkic programu zmiany cywilizacyjnej. Bardzo syntetyczny, to fakt ale dobry, aby go systematycznie rozwijaĂŚ, co mam w planach.
Tak to bĂŞdzie mniej wiĂŞcej wyglÂądaĂŚ
Dan Winter:
00:17:41: I kaÂżdego dnia kiedy Szekspir wraca z laboratorium Johna Dee dedykuje temu nowÂą sztukĂŞ
00:18:01: A przedmiotem sztuki jest...
00:18:07:
psychologia alchemii...
00:18:12: to, jak ludzie mogÂą stworzyĂŚ fuzjĂŞ.
00:18:18: DoÂświadczacie serii przeciwstawnych emocji i jeÂżeli czujecie je w odpowiedniej sekwencji
00:18:29: mo¿ecie poczuÌ w sobie emocje ró¿nych osób - wszystkie naraz i tak jakby by³y one jednoczeœnie na zewn¹trz...
00:18:47: Geometria teatru szekspirowskiego...
Cytat z artykuÂłu "Tajemnice ekstazy"
"Nieod³¹cznym atrybutem wszystkich religii jest mistycyzm, czyli wiara, ¿e bezpoœredni¹ znajomoœÌ Boga albo absolutnej prawdy mo¿na osi¹gn¹Ì poprzez instynkt lub subiektywne doœwiadczenia objawienia. Mistycy okreœlaj¹ stany mistyczne jako ca³kowite zanurzenie siê duszy w otch³aniach Boga albo przenikniêcie i zatracenie siê w boskiej materii.
W mistycznej ekstazie równoczeœnie wystêpuj¹ sprzeczne emocje, np. strach i radoœÌ, zanika odczuwanie czasu i przestrzeni, intuicja zastêpuje racjonalne myœlenie. Odczuwa siê wtedy transcendentalne wychodzenie poza materiê swego cia³a, zjednoczenie z Bogiem-Wszechœwiatem-absolutn¹ œwiadomoœci¹."
BĂŞdĂŞ tak robiÂł sukcesywnie tutaj:
http://www.swietageometria.info/implozja-sekretna-nauka-ekstazy?start=1
aby zachowaÌ jak¹œ spójnoœÌ. Potem wrzucê tutaj.
* * *
Swoj¹ drog¹ to ciekawe jak ró¿ni¹ siê opinie:
"WykÂład rewelka, prostymi sÂłowami wytÂłumaczone, Âże zbliÂża siĂŞ nowa era w dziejach ludzkoÂści. Czysta nauka dostarcza na to dowodĂłw
"
http://davidicke.pl/forum/dan-winter-sekretna-nauka-ekstazy-i-nie-miertelno-ci-t3238.html#p44496
Info dla osĂłb, ktĂłre ÂściÂągaÂły film w formacie AVI.
Dzisiaj 28 lipca o 21:00 wrzuci³em poprawion¹ drug¹ czêœÌ wyk³adu.
ByÂły w niej dwie paskudne literĂłwki - dwa razy, w waÂżnych miejscach zamiast fraktalna byÂło fatalna, (np. fatalna architektura...
)
Shielder, dziêki za wy³apanie tych b³êdów!
LINK do folderu z filmem w *.AVI jest TEN SAM, ale jest ju¿ w nim poprawiona druga czêœÌ
http://www.przeklej.pl/folder/dan-winter-sekretna-nauka-ekstazy-i-niesmiertelnos-32377367
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 22:37:57 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
MEM HEI SHIN
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #3 :
Lipiec 28, 2010, 23:01:26 »
Cytat: Leszek Lipiec 28, 2010, 21:09:34
No có¿. Ka¿dy odbiera po swojemu.
Czyli punkt widzenia, zaleÂży od punktu siedzenia...
WÂłaÂściwie to pierwsza myÂśl. ktĂłra mi przyszÂła do gÂłowy, to - co siĂŞ Danowi staÂło ?
Co prawda jego pierwsze wykÂłady teÂż byÂły chaotyczne, niemniej umieÂściÂł on strategiczne rzeczy dotyczÂące struktury geometrii.
Ale po tym wykÂładzie zastanawiam siĂŞ co to jest ?
Wymieszanie ró¿nych pojêÌ, masa oderwanych od siebie w¹tków, dziwnych porównaù i skojarzeù
nie wiadomo co z czym wogóle siê wi¹¿e, pomieszanie nomenklatury naukowej z potoczn¹ etc...
PrzykÂład :
'' W biologii sÂłowo polityka sÂłuÂży do badaĂą nad biologicznÂą plazmÂą zwanÂą "body polis"
Na przykÂład w pszczelim ulu...
jeÂśli ma on body polis ''
Ok, mo¿emy siê z tym zgodziÌ i przyj¹Ì takie za³o¿enie .....
Ale dalej, to czy moÂże mi ktoÂś wyjaÂśniĂŚ co sÂłowo ''polityka'' , ktĂłre sÂłuÂży w biologii nad strukturÂą plazmy ma wspĂłlnego do :
''JeÂśli posiadanie "body polis", czyli pochodzÂącej z bÂłogoÂści, projekcyjnej energii (plazmy) jest definicjÂą polityki...
to celem istnienia polityki jest b³ogoœÌ i ekstaza!''
A to ostanie zdanie to juÂż juÂż zupeÂłnie kÂładzie na kolana .....
WiĂŞc jako inÂżynier elektryk mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże celem istnienia polityki i rzÂądĂłw jest nauczaĂŚ jak osiÂągaĂŚ bÂłogostan i ekstazĂŞ!
He, he, he ...dobry kawaÂł p.Winter.
Strategiczne b³êdy :
Przyk³ad ró¿y jako doskona³ego fraktala.
I kto to mĂłwi ?
A dlaczego czÂłowiek nie jest przykÂładem doskonaÂłego fraktala ?
KaÂżdy fraktal jest doskonaÂły w sobie i jest taki jaki powinien byĂŚ !
Oznacza to, ¿e mak, tulipan, drzewo nie jest jakimkolwiek mniej, czy wiêcej - lepszym lub gorszym fraktalem od ró¿y.
Ró¿nice istniej¹ tylko w strukurach z³o¿onoœci, a nie w jakoœci (lepsze, czy gorsze)
Czyli cz³owiek jest jedn¹ z najbardziej z³o¿onych organizacyjnie struktur fraktalnych, ale ró¿nice nie s¹ jakoœciowe, tylko iloœciowe w stosunku od innych bo, zasada organizujaca jest wci¹¿ taka sama.
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 23:33:59 wysłane przez MEM HEI SHIN
»
ÂŚwiat potrzebuje nowej wiedzy, dziĂŞki ktĂłrej nauczylibyÂśmy siĂŞ wsÂłuchiwaĂŚ w ciszĂŞ swego serca.....
radoslaw
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #4 :
Lipiec 29, 2010, 13:31:19 »
Leszek bardzo dobry wybĂłr - wykÂład prosty, jasny i na temat, prawie w stylu Nassima!!!
Shielder jest niezÂły bo ja tylko raz wyÂłapaÂłem "fatalny".
MEM HEI SHIN - ca³kiem mo¿liwe ¿e Ty byœ u³ozy³ wyk³ad lepiej od Wintera - kiedy mam wpaœÌ z kamer¹?
Odniosê siê tylko do ró¿y - Dan nie mówi³ o jakimœtam fraktalu, ale polu magnetycznym najskuteczniej œci¹gaj¹cym ³adunek, ró¿a dziêki swej budowie pentagonalnej robi to wyœmienicie...
Super Âże pojawiÂł siĂŞ wÂątek Enochian Calls (jak rozumiem bĂŞdzie trochĂŞ rozbudowany przez Vincenta) - to chyba jeden z ciekawszych aspektĂłw pracy Wintera podjĂŞtej wspĂłlnie z Aborygenami czy Cherokee.
Jeszcze raz dziĂŞki piĂŞkne, pozdrawiam serdecznie!!!
«
Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2010, 18:57:18 wysłane przez radoslaw
»
MEM HEI SHIN
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #5 :
Lipiec 29, 2010, 14:46:38 »
Cytat: radoslaw Lipiec 29, 2010, 13:31:19
MEM HEI SHIN - ca³kiem mo¿liwe ¿e Ty byœ u³ozy³ wyk³ad lepiej od Wintera - kiedy mam wpaœÌ z kamer¹?
Mo¿esz wpaœÌ dziœ !
RadosÂław.Znasz mnie nie od dziÂś i znasz moje poglÂądy.
Jestem ostatnim, ktĂłremu zaleÂżaÂło by atakowaniu Wintera, czy kogokolwiek.DzielĂŞ siĂŞ tylko swoimi opiniami, a jasne jest, Âże kaÂżdy moÂże mieĂŚ inne. Na tym polega tolerancja, przynajmniej dla mnie. GdybyÂśmy zgadzali siĂŞ we wszystkim, to po co komu fora?
Takie dyskusje mogÂą pokazaĂŚ inny punkt widzenia i mogĂŞ poszerzyĂŚ horyzonty.....
Cytat: radoslaw Lipiec 29, 2010, 13:31:19
Odniosê siê tylko do ró¿y - Dan nie mówi³ o jakimœtam fraktalu, ale polu magnetycznym najskutecniej œci¹gaj¹cym ³adunek, ró¿a dziêki swej budowie pentagonalnej robi to wyœmienicie...
RĂłwnie wyÂśmienicie, a nawet lepiej robi to drzewo, czy czÂłowiek ?
ZakoĂączĂŞ swĂłj wywĂłd cytatem :
"Nieszczêœcie tego œwiata polega na tym, ¿e g³upcy s¹ pewni siebie, a mêdrcy wci¹¿ pe³ni w¹tpliwoœci." ,
Bertrand Russell
pozdr.
konserwa
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #6 :
Lipiec 30, 2010, 19:15:33 »
zdecydowanie najlepszy pod wzglĂŞdem komunikacji wykÂład Dana
ukÂłony dla tÂłumaczy!!!!!!
wrzesieĂą z Danem zapowiada siĂŞ pasjonujÂąco
Echnaton
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #7 :
Sierpień 02, 2010, 11:32:16 »
A ja mam problem z odtwarzaniem na YT. czêœÌ 6 trwa 6.49min i po przejœciu do czêœci 7 wszystko staje dêba. (?) Da siê z tym coœ zrobiÌ ? odœwie¿anie nie dzia³a
Ciekawy jestem konkluzji, bo jak na razie to zdecydowanie najlepszy materiaÂł w tym temacie. Szkoda tylko, Âże tak krĂłtko. Bardzo fajny rozrzut przykÂładĂłw implodowania na tylu pÂłaszczyznach. PrzykÂład z Szekspirem genialny....
Pozdrawiam
WolnoœÌ daje kolosaln¹ energiê, intensywnoœÌ i ¿ywotnoœÌ. Tracicie j¹ zupe³nie, uznaj¹c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jesteœcie sentymentalni, ogromnie przywi¹zani do jakiegoœ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #8 :
Sierpień 02, 2010, 14:59:54 »
@Echnaton, u mnie wszystko dzia³a. Mo¿e wyœwietl t¹ czêœÌ oddzielnie. Ostatecznie mo¿esz œci¹gn¹Ì pliki 4,5,6 na dysk
Link do folderu z filmem w *.AVI jest TEN SAM, ale jest ju¿ w nim poprawiona druga czêœÌ
@MEM HEI SHIN
Body polis to nie do koĂąca
licentia poetica
Wintera. To pojĂŞcie ma swoje uzasadnienie.
Generalnie, jeÂśli chodzi o rĂłj pszczeli z wykÂładu, to ma on
body polis
jeÂśli potrafi dziaÂłaĂŚ w zgodzie, w harmonii i tu nie ma raczej wiĂŞkszego problemu. Sprawa ma siĂŞ gorzej, jeÂśli chodzi o ludzi...
Ludzie muszÂą mieĂŚ (indywidualnie, kaÂżdy z osobna) "extra-plazmĂŞ" - dodatkowÂą plazmĂŞ ze swojej biologii, generowanÂą przez bÂłogostan. Taka plazma jest koherentna, ale dopiero grupa, ktĂłra integruje siĂŞ na bazie koherentnej plazmy (bÂłogostanu) poszczegĂłlnych osĂłb, posiada
body polis
- ciaÂło polityczne. [RĂłwnie dobrze moÂżna powiedzieĂŚ, Âże taka grupa ma okreÂślone pole magnetyczne, pole magnetycznego przyciÂągania]
Dlaczego Winter mĂłwi o ciele politycznym i twierdzi Âże powinno siĂŞ nauczaĂŚ w szkoÂłach jak osiÂągaĂŚ bÂłogostan, ktĂłry generuje koherentnÂą plazmĂŞ?
Otó¿ koherentna aura, bêd¹ca wynikiem doœwiadczania b³ogostanu i ekstazy dzia³a pozytywnie na uk³ad immunologiczny (daje wiêc zdrowie), a w sensie psychologicznym daje radoœÌ i ogólnie wzmacnia cz³owieka - otwiera go na œwiat i innych ludzi.
Ludzie z koherentnÂą, spĂłjnÂą aurÂą, niosÂą harmoniĂŞ i przyciÂągajÂą do siebie radoÂściÂą i harmoniÂą innych ludzi.
JeÂśli taka grupa wzrasta liczebnie, to staje siĂŞ obiektem zainteresowania Âświata polityki, bo staje siĂŞ ona spoÂłecznie znaczÂąca... Tworzy ona swoiste
body polis
- ciaÂło polityczne, czyli ciaÂło o znaczeniu politycznym...
MoÂżna by wspomnieĂŚ w tym kontekÂście np. o Katarach, z ktĂłrymi niegdyÂś rozprawiono siĂŞ niemiÂłosiernie... Ich ciaÂło plazmatyczne, staÂło siĂŞ spoÂłecznie znaczÂące, staÂło siĂŞ w tym sensie body polis....
Jeœli umieœci siê to, co powy¿ej w kontekœcie potencjalnych mo¿liwoœci naszego DNA, które s¹ programowane przez nasze myœli i uczucia (jak w filmie Przeznaczenie DNA) to wówczas sprawa zyskuje jeszcze g³êbszy wymiar... ³¹cznie z winterowsk¹ nieœmiertelnoœci¹, która jest kolejnym terminem do szerszego omówienia...
Pozdrawiam!
«
Ostatnia zmiana: Sierpień 14, 2010, 15:29:10 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
radoslaw
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #9 :
Sierpień 02, 2010, 21:34:54 »
Cytat: MEM HEI SHIN Lipiec 29, 2010, 14:46:38
RadosÂław.Znasz mnie nie od dziÂś i znasz moje poglÂądy.
Jestem ostatnim, ktĂłremu zaleÂżaÂło by atakowaniu Wintera, czy kogokolwiek.DzielĂŞ siĂŞ tylko swoimi opiniami, a jasne jest, Âże kaÂżdy moÂże mieĂŚ inne. Na tym polega tolerancja, przynajmniej dla mnie. GdybyÂśmy zgadzali siĂŞ we wszystkim, to po co komu fora?
Takie dyskusje mogÂą pokazaĂŚ inny punkt widzenia i mogĂŞ poszerzyĂŚ horyzonty.....
AleÂż potwierdzam caÂłym sercem - znamy siĂŞ juÂż jakiÂś czas, jmi mam nadziejĂŞ dleko do fanatyka broniÂącego swego jedynego sÂłusznego stanowiska, no i jesteÂśmy na forum ktĂłre sÂłuÂży wymianie poglÂądĂłw.
RĂłwnie wyÂśmienicie, a nawet lepiej robi to drzewo, czy czÂłowiek ?
Dalej siĂŞ nie zgadzam!
MĂłwimy tutaj o
dwuwymiarowej magnetycznej mapie
najlepiej (najskuteczniej) ÂściÂągajÂącej Âładunek.
Gdyby panowa³a w tej materii zupe³na dowolnoœÌ - czy Templariusze bawiliby siê w pentagramy stawiaj¹c katedry?
Albo czy Stonehage mogÂłoby byĂŚ dwuwymiarowym rzutem czlowieka czy sÂłowika?
Albo czy zamiast Ró¿okrzyzowców mielibyœmy Stokrotkowców?
pozdrawiam
p.s. Echnaton moÂże zmieĂą przeglÂądarkĂŞ czy coÂś, oglÂądaÂłem na 3 kompach i dziaÂła
Strony:
1
2
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
ÂŚWIĂTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi¹¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
=> TwórczoœÌ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osĂłb "wspierajÂące" niektĂłre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYKÂŁAD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści
=> PREZENTACJA: WyjaÂśniajÂąc grawitacjĂŞ
=> WYKÂŁAD Purpose of DNA [PL]
=> WYKÂŁAD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYKÂŁAD Bliss Practice: Duchowy uÂżytek z energii seksualnej [PL]
=> WYKÂŁAD Fraktalna teoria ÂŚwiadomoÂści, Grawitacji, JĂŞzyka, DNA i Udanej ÂŚmierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret Âżycia i architektura biologiczna
=> WYKÂŁAD: Udana ÂśmierĂŚ i prawdziwa fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - PrzekroczyĂŚ Horyzont ZdarzeĂą
=> SÂłoĂące, UkÂład SÂłoneczny i rok 2012
=> StaroÂżytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje œwiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i œwiata
=> ŒwiadomoœÌ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy PorzÂądek ÂŚwiata w codziennych wiadomoÂściach
=> Globalne ocieplenie - najwiĂŞkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> KÂącik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OGÂŁOSZENIA i INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> OGÂŁOSZENIA
Ładowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|