po czym zaaplikowano nam przez setki pokoleĂą programy zaporowe przed jej odzyskaniem
Chyba obejrzaÂłaÂś o jeden filmik za maÂło i stÂąd wÂłaÂśnie twoja zapora wynika.
a Ty chcesz po oglÂądniĂŞciu kilku filmĂłw staĂŚ siĂŞ przysÂłowiowym jogginem? to za proste....
Po pierwsze nie wiem skÂąd myÂśl o jogginie(najwyraÂźniej tylko z tym ci siĂŞ kojarzy geometria, a szkoda
), po drugie to w³aœnie bardzo proste i najzwyczajniej wyznaczy³aœ sobie okrê¿n¹ drogê do celu który masz pod nosem. W gruncie rzeczy nawet nie masz pojêcia kim jestem co robiê i co wiem, a oceniasz mnie w taki sposób jak byœ zapomnia³a o tym wszystkim co ci dan winter przekazuje. Gdzie twoja mi³oœÌ, serce, wyrozumia³oœÌ
cel juÂż niedaleko!!! ale cierpliwoÂści...
...czekaj dalej, a¿ ktoœ ci poda wszystko na tacy. W zasadzie nie wiem czego oczekujesz, ¿e ktoœ ciê dotknie magiczn¹ ró¿d¿k¹ i zrozumiesz wszystko?
Nie bĂŞdĂŞ z tobÂą prowadziÂł dalej konwersacji mam nadzieje, Âże uszanujesz mĂłj wybĂłr. Z gĂłry dziĂŞkujĂŞ.
ChciaÂłbym wczeÂśniej zwrĂłciĂŚ ci Leszku uwagĂŞ na to, iÂż nie ÂżyczĂŞ sobie byÂś odmieniaÂł bÂądÂź znieksztaÂłcaÂł mĂłj nick. Pisz po prostu "sztudynt" i bĂŞdzie mi bardzo miÂło.WracajÂąc do eksperymentu. Nie mam zamiaru siĂŞ tutaj mÂądrzyĂŚ, szukam tylko osĂłb ktĂłre chĂŞtnie coÂś
WSPĂLNIE robiÂą wyciÂągajÂąc z doÂświadczeĂą konstruktywne wnioski.
Czemu oczekujesz, Âże inni to zrobiÂą skoro Ty jesteÂś tym Âżywo zainteresowany?
Nie oczekujĂŞ by inni to zrobili za mnie, jak sugerujesz. ChcĂŞ siĂŞ podzieliĂŚ tym co zaobserwowaÂłem, zaciekawiĂŚ innych i zachĂŞciĂŚ do robienia czegoÂś co moÂże nam wszystkim siĂŞ w praktyce przydaĂŚ. Na poczÂątek
zaproponowaÂłem temat roÂślin, zdrowej ÂżywnoÂści ktĂłrej na 100% w marketach nie kupicie, a dziĂŞki minimalnemu wkÂładowi i wiedzy kaÂżdy kto ma tylko skrawek ziemi moÂże siĂŞ cieszyĂŚ zdrowymi posiÂłkami. Mam nadziejĂŞ, Âże chociaÂż garstka ludzi okaÂże trochĂŞ wiary i wykaÂże chĂŞĂŚ wspĂłlnego poznawania tej cudownej wiedzy, ktĂłra jest ogĂłlnie dostĂŞpna w internecie bÂądÂź innych ÂźrĂłdÂłach.
W dziale "hyde park" zamieÂściÂłem temat "ORMUS" pĂłki co cisza, nie wiem tylko czym ona jest spowodowana. Bo forum to chyba miejsce na wymianĂŞ zdaĂą, konwersacjĂŞ, dzielenie siĂŞ informacjÂą oraz wspĂłlne jej analizowanie.
Sam przeprowadziÂłem proste doÂświadczenia oparte na eksperymentach Wiktora Grebiennikowa.
Nie bêdê wszystkiego tutaj wypisywa³, gdy¿ ca³oœÌ mo¿ecie znaleŸÌ pod ni¿ej podanym adresem:
http://www.electrino.pl/Forum/viewtopic.php?p=924&sid=483491f649d69ed7c361b92a40326951#924To co proponujesz jako doÂświadczenie ? Ja moÂże bym coÂś wykombinowaÂł. Tak sobie myÂślĂŞ z prostych rzeczy to mogĂŞ zasadziĂŚ cebule w doniczce i porobiĂŚ zdjĂŞcia WlewaĂŚ po tyle samo wody i zobaczymy czy mocniej lub mniej uroÂśnie ;p Tylko nie wiem czy znajde klatkĂŞ, moÂże otoczĂŞ jednÂą doniczkĂŞ Âżelastwem a drugÂą kamieniami ;p
Xellos
CieszĂŞ siĂŞ, Âże wykazujesz chĂŞĂŚ zrobienia czegokolwiek. MoÂżesz przeanalizowaĂŚ co ja zrobiÂłem, moÂże jakiÂś pomysÂł przyjdzie ci do gÂłowy. Nie wahaj siĂŞ pytaĂŚ, jeÂśli coÂś dla ciebie jest nie jasne. Ja sam zabieram siĂŞ do wyprĂłbowania konstrukcji o ktĂłrej wspominam na w/w forum. Chodzi mi o koncentrator z stalowych rurek i baweÂłny. Przypuszczam Âże lepszym rozwiÂązaniem bĂŞdÂą miedziane rurki, ale mogĂŞ siĂŞ myliĂŚ.
Jestem obecnie w ciĂŞÂżkiej sytuacji finansowej, nie bĂŞdĂŞ siĂŞ uÂżalaÂł, Âże to wina, rzÂądu, systemu itp. Po prostu szukam pracy jednak jej nie znajdujĂŞ. Do przeprowadzenia dalszych ciekawych eksperymentĂłw muszĂŞ zdobyĂŚ Âśrodki i mam nadziejĂŞ, Âże szybko mi siĂŞ uda.
pozdrawiam i wszystkim duÂżo uÂśmiechu ÂżyczĂŞ