po czym zaaplikowano nam przez setki pokoleñ programy zaporowe przed jej odzyskaniem
Chyba obejrza³a¶ o jeden filmik za ma³o i st±d w³a¶nie twoja zapora wynika.
a Ty chcesz po ogl±dniêciu kilku filmów staæ siê przys³owiowym jogginem? to za proste....
Po pierwsze nie wiem sk±d my¶l o jogginie(najwyra¼niej tylko z tym ci siê kojarzy geometria, a szkoda
), po drugie to w³a¶nie bardzo proste i najzwyczajniej wyznaczy³a¶ sobie okrê¿n± drogê do celu który masz pod nosem. W gruncie rzeczy nawet nie masz pojêcia kim jestem co robiê i co wiem, a oceniasz mnie w taki sposób jak by¶ zapomnia³a o tym wszystkim co ci dan winter przekazuje. Gdzie twoja mi³o¶æ, serce, wyrozumia³o¶æ
cel ju¿ niedaleko!!! ale cierpliwo¶ci...
...czekaj dalej, a¿ kto¶ ci poda wszystko na tacy. W zasadzie nie wiem czego oczekujesz, ¿e kto¶ ciê dotknie magiczn± ró¿d¿k± i zrozumiesz wszystko?
Nie bêdê z tob± prowadzi³ dalej konwersacji mam nadzieje, ¿e uszanujesz mój wybór. Z góry dziêkujê.
Chcia³bym wcze¶niej zwróciæ ci Leszku uwagê na to, i¿ nie ¿yczê sobie by¶ odmienia³ b±d¼ zniekszta³ca³ mój nick. Pisz po prostu "sztudynt" i bêdzie mi bardzo mi³o.Wracaj±c do eksperymentu. Nie mam zamiaru siê tutaj m±drzyæ, szukam tylko osób które chêtnie co¶
WSPÓLNIE robi± wyci±gaj±c z do¶wiadczeñ konstruktywne wnioski.
Czemu oczekujesz, ¿e inni to zrobi± skoro Ty jeste¶ tym ¿ywo zainteresowany?
Nie oczekujê by inni to zrobili za mnie, jak sugerujesz. Chcê siê podzieliæ tym co zaobserwowa³em, zaciekawiæ innych i zachêciæ do robienia czego¶ co mo¿e nam wszystkim siê w praktyce przydaæ. Na pocz±tek
zaproponowa³em temat ro¶lin, zdrowej ¿ywno¶ci której na 100% w marketach nie kupicie, a dziêki minimalnemu wk³adowi i wiedzy ka¿dy kto ma tylko skrawek ziemi mo¿e siê cieszyæ zdrowymi posi³kami. Mam nadziejê, ¿e chocia¿ garstka ludzi oka¿e trochê wiary i wyka¿e chêæ wspólnego poznawania tej cudownej wiedzy, która jest ogólnie dostêpna w internecie b±d¼ innych ¼ród³ach.
W dziale "hyde park" zamie¶ci³em temat "ORMUS" póki co cisza, nie wiem tylko czym ona jest spowodowana. Bo forum to chyba miejsce na wymianê zdañ, konwersacjê, dzielenie siê informacj± oraz wspólne jej analizowanie.
Sam przeprowadzi³em proste do¶wiadczenia oparte na eksperymentach Wiktora Grebiennikowa.
Nie bêdê wszystkiego tutaj wypisywa³, gdy¿ ca³o¶æ mo¿ecie znale¼æ pod ni¿ej podanym adresem:
http://www.electrino.pl/Forum/viewtopic.php?p=924&sid=483491f649d69ed7c361b92a40326951#924To co proponujesz jako do¶wiadczenie ? Ja mo¿e bym co¶ wykombinowa³. Tak sobie my¶lê z prostych rzeczy to mogê zasadziæ cebule w doniczce i porobiæ zdjêcia Wlewaæ po tyle samo wody i zobaczymy czy mocniej lub mniej uro¶nie ;p Tylko nie wiem czy znajde klatkê, mo¿e otoczê jedn± doniczkê ¿elastwem a drug± kamieniami ;p
Xellos
Cieszê siê, ¿e wykazujesz chêæ zrobienia czegokolwiek. Mo¿esz przeanalizowaæ co ja zrobi³em, mo¿e jaki¶ pomys³ przyjdzie ci do g³owy. Nie wahaj siê pytaæ, je¶li co¶ dla ciebie jest nie jasne. Ja sam zabieram siê do wypróbowania konstrukcji o której wspominam na w/w forum. Chodzi mi o koncentrator z stalowych rurek i bawe³ny. Przypuszczam ¿e lepszym rozwi±zaniem bêd± miedziane rurki, ale mogê siê myliæ.
Jestem obecnie w ciê¿kiej sytuacji finansowej, nie bêdê siê u¿ala³, ¿e to wina, rz±du, systemu itp. Po prostu szukam pracy jednak jej nie znajdujê. Do przeprowadzenia dalszych ciekawych eksperymentów muszê zdobyæ ¶rodki i mam nadziejê, ¿e szybko mi siê uda.
pozdrawiam i wszystkim du¿o u¶miechu ¿yczê