Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Strona g³ówna
Pomoc
Search
Zaloguj siê
¦WIÊTA GEOMETRIA
>
W PRAKTYCE
>
To co jemy i pijemy...
Strony:
«
1
2
3
»
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: To co jemy i pijemy... (Przeczytany 37077 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Xellos
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 100
Odp: To co jemy i pijemy...
«
Odpowiedz #10 :
Listopad 05, 2009, 00:15:31 »
Cytat: sztudynt Listopad 04, 2009, 01:12:44
Xellos
Cieszê siê, ¿e wykazujesz chêæ zrobienia czegokolwiek. Mo¿esz przeanalizowaæ co ja zrobi³em, mo¿e jaki¶ pomys³ przyjdzie ci do g³owy. Nie wahaj siê pytaæ, je¶li co¶ dla ciebie jest nie jasne. Ja sam zabieram siê do wypróbowania konstrukcji o której wspominam na w/w forum. Chodzi mi o koncentrator z stalowych rurek i bawe³ny. Przypuszczam ¿e lepszym rozwi±zaniem bêd± miedziane rurki, ale mogê siê myliæ.
Jestem obecnie w ciê¿kiej sytuacji finansowej, nie bêdê siê u¿ala³, ¿e to wina, rz±du, systemu itp. Po prostu szukam pracy jednak jej nie znajdujê. Do przeprowadzenia dalszych ciekawych eksperymentów muszê zdobyæ ¶rodki i mam nadziejê, ¿e szybko mi siê uda.
pozdrawiam i wszystkim du¿o u¶miechu ¿yczê
Powiem szczerze nie mam czasu na jakie¶ inwestycje, zapozna³em siê z Twoimi badaniami. Fajnie wysz³o. Mnie bardziej ciekawi czy przypadkowy metal ma jaki¶ wp³yw. I czy przypadkowy kamieñ ma jaki¶ wp³yw. Je¿eli mówimy bowiem o realnym zastosowaniu czego¶ to jak ju¿ pisa³em w realiach nikt nie ma nawalone metalu w ogrodzie...
Jedyny metal co mi siê kojarzy to stela¿ pod pn±cza, np. winogrona.
Mo¿e inaczej trochê do tego podchodzê, chodzi po prostu o to ¿e niezale¿nie od prawdziwo¶ci tych twierdzeñ b±d¼ nie, widzê ma³e zastosowanie tego w ogrodzie. Nikt tam nie robi z zasady jaki¶ metalowych tworów.
Prawdopodobnie skuszê siê jednak na ma³y eksperyment losowy. Tzn. posadzê t± cebulê i doniczkê obstawie metalem a drug± kamieniami. Tak, ¿e nie bêdzie elementów zas³aniaj±cych ¶wiat³o. Bo szczypiorek wyrasta gór±. Do wysoko¶ci bulwy od strony nieo¶wietlonej mo¿e byæ metal. Postawie przy oknie, od strony okna nie bêdê nic zastawiaæ. Ciekawi mnie losowo¶æ zdarzenia, czyli czy przypadkowy metal, który znajdê czy kamieñ mog± mieæ jaki¶ wp³yw. Bez dobierania jaki¶ wymy¶lnych przedmiotów. Natura jest przypadkowa i taka ma byæ.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
«
Odpowiedz #11 :
Listopad 05, 2009, 01:00:05 »
Xellos zerknij na t± tabelkê
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=21.msg747#msg747
Je¶li nie widzia³e¶ to zerknij na filmik
Dan Winter - Sekretne ¿ycie i bioarchitektura [PL]
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=21.msg52#msg52
«
Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 01:01:57 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Xellos
Aktywny u¿ytkownik
«
Odpowiedz #12 :
Listopad 05, 2009, 11:14:19 »
mhm, poszukam aluminium wiêc
Stali mam sporo, ale jak i¶æ to na ca³o¶æ ;p Powinienem mieæ jakie¶ radiatory od komputera, one s± aluminiowe.
A tak przy okazji, moja studnia ¿ycia:
Zasypana stara studnia ;p Na wiosnê tam zasadzê kilka pn±czy
«
Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 11:21:38 wys³ane przez Xellos
»
sztudynt
Nowy u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 14
awakening
«
Odpowiedz #13 :
Listopad 05, 2009, 14:24:02 »
Natura jest przypadkowa i taka ma byæ
Nie zgadzam siê, w naturze nie ma przypadków ani zbiegów okoliczno¶ci. Gdyby natura by³a przypadkowa, ju¿ dawno by¶my nie istnieli, przypomnij sobie tylko s³owa dana wintera:
"...b±d¼ fraktalny albo giñ.
"
Leszek zwróci³ ci uwagê na tabelkê, z której wynika, i¿ rodzaj metalu b±d¼ materia³ów naturalnych i sztucznych ma istotne znaczenie. Je¶li tylko przestudiujesz te rodzaje materia³ów i zauwa¿ysz ogromne ich zastosowanie
NIE PRZYPADKOWE
w codziennym ¿yciu bêdziesz powoli dostrzega³, ¿e to nie przypadek.
Jak my¶lisz dlaczego najlepsze ubrania(przyjazne dla naszego cia³a) s± z materia³ów naturalnych jak bawe³na, w³ókno lniane czy np. w³ókno konopi? Id±c dalej tym tokiem my¶lenia, wspomnia³e¶ o radiatorach z aluminium, jak my¶lisz radiator wykonany ze srebra bêdzie lepszy? Je¶li uwa¿asz ¿e tak to uzasadnij
Poznaj±c naturê od podstaw wkrótce bêdziesz móg³ dostrzec wokó³ siebie jej piêkno i ogromn± moc. Ludzie robi± ci±gle co¶ "przypadkowo" ta przypadkowo¶æ wynika z ich niewiedzy. A niewiedza niestety w dzisiejszych czasach kosztuje
OGROMNE
pieni±dze.
Zasypana stara studnia ;p Na wiosnê tam zasadzê kilka pn±czy
Jak widzê posiadasz ziemiê i warunki by co¶ sobie hodowaæ. Je¿eli ju¿ chcesz co¶ sadziæ sugerujê by by³o to co¶ z czego bêdziesz czerpa³ korzy¶ci. Proponuje je¶li ju¿ upierasz siê na pn±czach, by by³o to winogrono. Oczywi¶cie to twój wybór, szkoda tylko by ros³o co¶ tylko po to by by³o, skoro mo¿na co¶ zdrowego zje¶æ.
Sam ostatnio zmieni³em dietê, w ci±gu 5 tyg. straci³em oko³o 6kg wracaj±c do mojej prawid³owej wagi. Znów mogê siê cieszyæ widokiem miê¶ni na brzuchu
. Jem dwa posi³ki na dzieñ i co dziwne czujê siê syty, nie kusz± mnie jakie¶ fast foody, batoniki cukiereczki i inne pierdo³ki za które s³ono trzeba p³aciæ by za kilka lat mieæ problemy zdrowotne obwiniaj±c za to wszystkich i wszystko tylko nie samego siebie. Dodam jeszcze, i¿ pali³em papierosy przez 6 lat(jestem zdania, ¿e wszystkiego trzeba spróbowaæ by móc co¶ o tym powiedzieæ) obecnie nie palê od 5 lat, niezmiernie jestem z tego powodu szczê¶liwy o wiele zdrowszy i oczywi¶cie "bogatszy". Co dziwne to naprawdê bardzo proste by rzuciæ na³óg np. ju¿ dzisiaj. Polecam i ¿yczê wam tego samego. Sam odstawi³em fajki z dnia na dzieñ, ostatni± paczkê czerwonych marlboro mam do dzi¶ na pami±tkê z wypisan± na niej dat± tego magicznego dnia. To naprawdê
proste
wystarczy tylko
uwierzyæ
i naprawdê tego chcieæ.
Nie wnikam w twoj± dietê i jak siê od¿ywiasz miej tylko ¶wiadomo¶æ, ¿e to co jesz ma ogromny wp³yw na twoje samopoczucie, zdrowie itd. Porozmawiaj tylko, je¿eli masz tak± mo¿liwo¶æ z osobami starszymi na temat ¿ywienia np. z babci±. Jestem pewien, ¿e du¿o ciekawych rzeczy siê dowiesz.
Obecnie to jemy totalny "syf" z marketów chemicznie wspomagany by ros³o lepiej, by wygl±da³o lepiej itp. Tylko nikt nie u¶wiadamia sobie sk±d siê bior± te wszystkie problemy zdrowotne. Nie wspominam ju¿ o jedzeniu takich ¶mieci jak "chipsy, cola, hamburgery, frytki, zupki z torebek, s³odycze, pokarmy z g³êbokiego t³uszczu itd. mo¿na wymieniaæ bez koñca: Wybór nale¿y do ludzi, tylko po co siê samemu "zabijaæ"
Obecnie studiujê a zarazem t³umaczê ciekawy materia³ o polach torsyjnych. Zainteresowanym udostêpniê odno¶nik do tej strony. Je¶li kto¶ bêdzie w stanie dokonaæ korekty mojego t³umaczenia udostêpniê go dla wszystkich chêtnych.
pozdrawiam wszystkich
"Never ever give up!"
Xellos
Aktywny u¿ytkownik
«
Odpowiedz #14 :
Listopad 05, 2009, 20:26:29 »
Nie ma przypadków ? To chyba ogrodu nie posiadasz. Chwasty rozsadzaj± siê same jak zawieje. A najbardziej upierdliwe rosn± wszêdzie. Ro¶linki to nie tylko te, które sami wsadzamy w dane miejsce.
Co do materia³ów, dopóki nie u³o¿ysz sobie kamieni to ich rozrzut jest przypadkowy. Przypadku nie ma tam gdzie ingeruje cz³owiek. Po drugie czê¶æ z nich by nie istnia³a bez udzia³u cz³owieka. A czê¶æ to wykopaliska. Natura to co¶ co dzia³a bez udzia³u cz³owieka i ¶wietnie dzia³a bez niego.
Co do ro¶lin, to je¶li widzisz tylko korzy¶ci ¿ywieniowe to daleko nie patrzysz. W sumie niewiele ten pogl±d siê ró¿ni od materializmu. A przecie¿ wiele rzeczy mo¿na robiæ dla rozwoju samego siebie, swojego wnêtrza, a w tym nie ma nic lepszego ni¿ piêkna flora koj±ca nasze wnêtrze. Spokój i harmonia.
Reszty Twoich wywodów szczerze mówi±c nie rozumiem
Sugerujesz, ¿e jestem gruby i ¼le siê od¿ywiam ? hehehe Co gorsze nie znam natury i mam ja poznaæ od podstaw...a najlepiej pogadaæ z babci±. By³o by ok gdyby¶ te bzdety pisa³ ogólnie a nie personalnie do mnie jakby¶ ojca uczy³ dzieci robiæ.
Zdaje siê, ¿e obc± osobê na forum traktujesz jako kogo¶ gorszego by siê dowarto¶ciowaæ.
Pozdrawiam wiêc egocentryka
sztudynt
Nowy u¿ytkownik
P³eæ:
awakening
«
Odpowiedz #15 :
Listopad 05, 2009, 21:31:13 »
Nie ma przypadków ? To chyba ogrodu nie posiadasz.
Jestem ogrodnikiem z zawodu. Sam posiadam duuu¿y stary ogród
Co do materia³ów, dopóki nie u³o¿ysz sobie kamieni to ich rozrzut jest przypadkowy
Czy istnienie cz³owieka na tej planecie jest dla ciebie przypadkiem? Czy mamy przypadkowo ksiê¿yc? Czy przypadkowo ptaki odlatuj± do ciep³ych krajów? Przypadku rzucenia kamieni nie bêdê rozpatrywa³ bo to zagadnienia z fizyki kwantowej.
Co do ro¶lin, to je¶li widzisz tylko korzy¶ci ¿ywieniowe to daleko nie patrzysz.
Ty to powiedzia³e¶, ja tylko wskaza³em istotne znaczenie ro¶lin dla nas ludzi. Wspomnia³em o ubraniach z naturalnych w³ókien(to te¿ ro¶liny) jednak chyba tego nie wy³apa³e¶.
Reszty Twoich wywodów szczerze mówi±c nie rozumiem Sugerujesz, ¿e jestem gruby i ¼le siê od¿ywiam ?
A jeste¶ gruby? Bo je¶li nie, to tym bardziej nie wiem sk±d wybuch twojej "z³o¶ci". Pisz±c o diecie od razu siê sugeruje, ¿e osoba jest oty³a? My¶lê ¿e nie...
...hehehe Co gorsze nie znam natury i mam ja poznaæ od podstaw...a najlepiej pogadaæ z babci±.
Nie powiedzia³em te¿, ¿e NIE ZNASZ NATURY, ale najwyrazniej szukasz dziury w ca³ym. Wskaza³em na starsze osoby gdy¿ s± one ¼ród³em wielu cennych informacji które powoli bezpowrotnie gin±, chocia¿by takich informacji jak lecznicze w³a¶ciwo¶ci zió³. B±d¼ tak proste rytua³y jak zrobienie znaku krzy¿a nad posi³kiem(to nie wywodzi siê tylko z kultury chrze¶cijañskiej, i nie jest te¿ bez znaczenia wykonywane). Obecnie temu podobne opowiastki babci opatrzone s± etykieta "zabobony". A szkoda
ZWRACAM SIÊ DO WSZYSTKICH:
Dla mnie ka¿dy jest
CZ£OWIEKIEM I TYLKO CZ£OWIEKIEM.
Ka¿dy w moich oczach i duszy jest
PE£NOWARTO¦CIOWY
, nie dziele ludzi na gorszych, lepszych, niskich, wysokich, czarnych, bia³ych itp itd.
...By³o by ok gdyby¶ te bzdety pisa³ ogólnie a nie personalnie do mnie jakby¶ ojca uczy³ dzieci robiæ.
Dla ciebie to s± bzdety... i niech tak zostanie
Zwróci³em siê do twojej osoby, bo tylko ty jedyny póki co wyrazi³e¶ chêæ konwersacji.
Przepraszam ciê najmocniej je¿eli ciê urazi³em
Dla dobra nas obojga nie bêdê dalej prowadzi³ z tob± dyskusji
Zdaje siê, ¿e obc± osobê na forum traktujesz jako kogo¶ gorszego by siê dowarto¶ciowaæ
Mo¿e to wynik twojego w³asnego niedowarto¶ciowania?
PS. Po prostu ¼le odczyta³e¶ moje intencje. Szczerze mówi±c to trochê smutne
dziêkujê i pozdrawiam
"Never ever give up!"
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
«
Odpowiedz #16 :
Listopad 05, 2009, 21:58:47 »
Ludziska.
Dajcie sobie luz z uwagami osobistymi i kontynuujcie ciekaw± dyskusjê.
Sztudynt. Piszesz:
B±d¼ tak proste rytua³y jak zrobienie znaku krzy¿a nad posi³kiem (to nie wywodzi siê tylko z kultury chrze¶cijañskiej, i nie jest te¿ bez znaczenia wykonywane). Obecnie temu podobne opowiastki babci opatrzone s± etykieta "zabobony". A szkoda"
Móg³by¶ napisaæ co - twoim zdaniem - powoduje ten rytua³?
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
sztudynt
Nowy u¿ytkownik
P³eæ:
awakening
«
Odpowiedz #17 :
Listopad 05, 2009, 22:11:07 »
Proszê bardzo.
.
..Jeszcze wiêksze zdumienie ogarnê³o moj± znajom±, gdy udowodni³em jej, ¿e wykonanie trzech znaków krzy¿a nad nalan± do szklanki wod± z kranu powoduje, ¿e woda ta zaczyna promieniowaæ siln±, bia³± energi±. Pamiêtajmy, ¿e w dawnych czasach w prawie wszystkich polskich domach przed pokrojeniem chleba kre¶li³o siê nad nim znak krzy¿a! Zazwyczaj gest ten by³ t³umaczony wzglêdami religijnymi, a nie radiestezyjnymi. Lepiej jednak trzykrotnie uczyniæ znak krzy¿a, i to nie tylko nad chlebem, ale nad ka¿d± potraw± przed podaniem jej na stó³. B³ogos³awienie potraw czy wody znakiem krzy¿a nie musi mieæ nic wspólnego z ¿adn± religi± - jest ono zwi±zane z promieniowaniem kszta³tów.
¼ród³o:
http://www.gwiazdy.com.pl/45_98/21.htm
«
Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 22:16:29 wys³ane przez Leszek
»
"Never ever give up!"
Xellos
Aktywny u¿ytkownik
«
Odpowiedz #18 :
Listopad 05, 2009, 22:56:02 »
@sztudynt
Nawrzuca³e¶ "1000" w±tków na raz, ni z gruszki ni z pietruszki, bo temat by³ inny. I w ka¿dym odnosz±c siê personalnie do mnie jak do ucznia w klasie. Co to za rozmowa powrzucania wszystkiego w jeden post ?
"
Je¶li tylko przestudiujesz te rodzaje materia³ów i zauwa¿ysz ogromne ich zastosowanie NIE PRZYPADKOWE w codziennym ¿yciu bêdziesz powoli dostrzega³, ¿e to nie przypadek.
" - wró¿enie z fusów nic konkretnego, mam co¶ dostrzegaæ, tak mówi± ludziom na zebraniach piramidek - sekt. Najpierw tworzysz jedyn± prawdziw± teoriê, której pó¼niej mam szukaæ mimo ¿e nic nie stworzy³e¶.
Jak my¶lisz dlaczego najlepsze ubrania(przyjazne dla naszego cia³a) s± z materia³ów naturalnych jak bawe³na, w³ókno lniane czy np. w³ókno konopi? Id±c dalej tym tokiem my¶lenia, wspomnia³e¶ o radiatorach z aluminium, jak my¶lisz radiator wykonany ze srebra bêdzie lepszy? Je¶li uwa¿asz ¿e tak to uzasadnij U¶miech
- co ma piernik do wiatraka ? Je¿eli odnosisz siê do postu wcze¶niej, napisa³em o aluminium by uzyskaæ maksymalnie negatywny efekt wedle tej tabelki w eksperymencie. Po co mam nagle pisaæ co¶ o srebrnych radiatorach
Poznaj±c naturê od podstaw wkrótce bêdziesz móg³ dostrzec wokó³ siebie jej piêkno i ogromn± moc. Ludzie robi± ci±gle co¶ "przypadkowo" ta przypadkowo¶æ wynika z ich niewiedzy. A niewiedza niestety w dzisiejszych czasach kosztuje OGROMNE pieni±dze.
- No tak znowu jedyna s³uszna teoria nieprzypadkowo¶ci, a ja biedny g³upi jej nie znam i tracê. LOL ! A nie umiesz zbiæ prostego argumentu jaki Ci poda³em, ¿e chwasty roznosz± siê same. Bez Twojego udzia³u. Rosn± gdzie chc±. Nawet w metalu, kamieniu, i w g...Jedyna co na ten temat wiem z kolejnego postu to tyle, ¿e jeste¶ ogrodnikiem. To jak to w koñcu jest, Twoje chwasty nie rosn± gdzie chc± ? Bo nasypa³e¶ kory ?
Czy po³o¿y³e¶ w³ókninê...Czy to tak trudno zrozumieæ, ¿e natura to pojêcie niezale¿ne od dzia³alno¶ci cz³owieka ? Jakby nas nie by³o na planecie da³a by sobie radê, rozsiewaj±c nasiona sama wiatrem. Tak jak to robi z chwastami. I to jest prawdziwa przypadkowo¶æ gdzie spadnie nasiono.
Jak widzê posiadasz ziemiê i warunki by co¶ sobie hodowaæ. Je¿eli ju¿ chcesz co¶ sadziæ sugerujê by by³o to co¶ z czego bêdziesz czerpa³ korzy¶ci. Proponuje je¶li ju¿ upierasz siê na pn±czach, by by³o to winogrono. Oczywi¶cie to twój wybór, szkoda tylko by ros³o co¶ tylko po to by by³o, skoro mo¿na co¶ zdrowego zje¶æ.
- piszesz wyra¼nie, ¿e SZKODA TYLKO BY ROS£O CO¦ TYLKO PO TO BY ROS£O, gubisz siê w zeznaniach pisz±c
"Ty to powiedzia³e¶, ja tylko wskaza³em istotne znaczenie ro¶lin dla nas ludzi."
Wyra¼nie napisa³e¶, ¿e ci SZKODA, mi nie szkoda i to napisa³em.
Nie wnikam w twoj± dietê i jak siê od¿ywiasz miej tylko ¶wiadomo¶æ, ¿e to co jesz ma ogromny wp³yw na twoje samopoczucie, zdrowie itd. Porozmawiaj tylko, je¿eli masz tak± mo¿liwo¶æ z osobami starszymi na temat ¿ywienia np. z babci±. Jestem pewien, ¿e du¿o ciekawych rzeczy siê dowiesz.
- cz³owieku mia³e¶ w szkole Jêzyk Polski ? Prowadzisz jaki¶ monolog. Zaczynasz temat bez wiedzy czy osoba do której piszesz np. nie rozmawia³a ju¿ z osobami starszymi. Mo¿e zdrowo ju¿ siê od¿ywia. Je¶li z kim¶ siê rozmawia to w pewnej kolejno¶ci. Najpierw móg³by¶ ustaliæ jak siê od¿ywiam a pó¼niej dawaæ rady. Ale dawaæ rady nie znaj±c rozmówcy, podziwiam...
Czy istnienie cz³owieka na tej planecie jest dla ciebie przypadkiem? Czy mamy przypadkowo ksiê¿yc? Czy przypadkowo ptaki odlatuj± do ciep³ych krajów? Przypadku rzucenia kamieni nie bêdê rozpatrywa³ bo to zagadnienia z fizyki kwantowej.
- Czy w koñcu zechcesz zrozumieæ o czym ja piszê, pisz±c o przypadkowo¶ci ? Ró¿nimy siê tym, ¿e ja nie wrzucam wszystkiego do jednego wora i lecê z koksem. Je¿eli kupiê kawa³ek pola na którym le¿± kamienie to le¿± tam bez konkretnego u³o¿enia dla ro¶lin jakie wsadzê, Dopiero jak sobie przestawiê je i np. okr±¿ê drzewo, które wsadzê nabierze to sensu w kontek¶cie lepszego wzrostu ro¶liny. Ja ci±gle siê trzymam tematu, czyli materia³y powoduj±ce wzrost i materia³y go hamuj±ce. Takie materia³y i w jedn± i drug± stronê mog± byæ losowego oddzia³ywania, dopóki ich nie poustawiam ¦WIADOMIE. Po co od razu lecieæ na ksiê¿yc...tak trudno zrozumieæ, ¿e przy silnej wichurze to i drzewo siê z³amie ? Ma³y kamieñ te¿ poleci, czyli rozumiem, ¿e wed³ug Ciebie natura jak dmuchnie porz±dnym wiatrem, który przesunie ile¶ tam kamieni 10 metrów dalej to zrobi³a to ¶wiadomie i ka¿dy kamyczek mia³ swoje miejsce docelowe ?...Jak drzewo siê ³amie to ¶wiadomie ? Z³e drzewo, trzeba je z³amaæ.
Nie powiedzia³em te¿, ¿e NIE ZNASZ NATURY, ale najwyra¼niej szukasz dziury w ca³ym. Wskaza³em na starsze osoby gdy¿ s± one ¼ród³em wielu cennych informacji które powoli bezpowrotnie gin±, chocia¿by takich informacji jak lecznicze w³a¶ciwo¶ci zió³. B±d¼ tak proste rytua³y jak zrobienie znaku krzy¿a nad posi³kiem(to nie wywodzi siê tylko z kultury chrze¶cijañskiej, i nie jest te¿ bez znaczenia wykonywane). Obecnie temu podobne opowiastki babci opatrzone s± etykieta "zabobony". A szkoda Mrugniêcie
- jak cz³owiek wchodzi do tematu i dyskutuje o eksperymencie dotycz±cym materia³ów przyspieszaj±cych b±d¼ zwalniaj±cych wzrost ro¶lin to liczy na to, ¿e bêdzie o tym dyskutowaæ, a nie ¿e ni z gruszki ni z pietruszki dostanie gar¶æ porad ogólnych zdrowego ¿ycia czy¿ nie ? A teraz jeszcze religijne zabobony...chcesz w jednym po¶cie przekazaæ wszystkie swoje m±dro¶ci ? Ja przyty³em 10kg a pó¼niej tyle samo schud³em, a pó¼niej przyty³em, wszystko ¶wiadomie z u¿yciem wiedzy i co z tego ? Co ma piernik do wiatraka, te¿ pali³em, czasem pije i uprawiam sex. I co z tego
!!! Rêce opadaj±, albo gadamy o eksperymencie albo bzdetach. W tym temacie to S¡ BZDETY. W innym temacie o chudniêciu to mog± byæ cenne informacje, w innym temacie o rzuceniu palenia te¿. TU S¡ TO BZDETY.
Mo¿e to wynik twojego w³asnego niedowarto¶ciowania?
- Czyli z mojego niedowarto¶ciowania powstaj± Twoje egocentryczne pouczaj±ce posty...te¿ tak mo¿na
http://pl.wikipedia.org/wiki/Egocentryzm
Mi³o by by³o jakby¶ poczyta³ a jak nie to zacytujê:
Osoba egocentryczna postrzega ca³y ¶wiat wy³±cznie z w³asnego punktu widzenia, poprzez absolutyzowanie w³asnych do¶wiadczeñ, obserwacji i przemy¶leñ, a marginalizowanie opinii pochodz±cych od innych osób.
Opieram siê tylko o wiedzê psychologiczn±, nie robiê wycieczek. Po prostu pasujesz do tego co tam pisz±.
sztudynt
Nowy u¿ytkownik
P³eæ:
awakening
«
Odpowiedz #19 :
Listopad 05, 2009, 23:40:43 »
Rêce opadaj±, albo gadamy o eksperymencie albo bzdetach. W tym temacie to S¡ BZDETY.
Przypomnê tylko wszystkim temat
> ¦WIÊTA GEOMETRIA > W PRAKTYCE >
To co jemy i pijemy...
Czekam na kolejny komentarz
MODERATORA
do którego s³ów...
Ludziska.
Dajcie sobie luz z uwagami osobistymi i kontynuujcie ciekaw± dyskusjê.
...siê Xellos nie ustosunkowa³e¶.
Znalaz³em siê na tym ciekawym forum nie po to by siê k³óciæ i obrzucaæ "b³otem" w formie s³ownych pyskówek.
Podkre¶lam, i¿ chcia³bym tu co¶ budowaæ nie niszczyæ, takie mam zamiary.
pozdrawiam wszystkich
"Never ever give up!"
Strony:
«
1
2
3
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
¦WIÊTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi±¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
=> Twórczo¶æ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osób "wspieraj±ce" niektóre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
=> PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
=> WYK£AD Purpose of DNA [PL]
=> WYK£AD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
=> WYK£AD Fraktalna teoria ¦wiadomo¶ci, Grawitacji, Jêzyka, DNA i Udanej ¦mierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
=> WYK£AD: Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - Przekroczyæ Horyzont Zdarzeñ
=> S³oñce, Uk³ad S³oneczny i rok 2012
=> Staro¿ytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje ¶wiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i ¶wiata
=> ¦wiadomo¶æ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy Porz±dek ¦wiata w codziennych wiadomo¶ciach
=> Globalne ocieplenie - najwiêkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> K±cik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPO£ECZNE
=> OG£OSZENIA
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|