Zamieszczam poni¿ej swoje dwa wpisy z forum prawda2.info na które nie uzyska³em odpowiedzi od administratora niejakiego Bimiego.
Ograniczanie wypowiedzi na forum internetowym PRAWDA2.INFO[/size]
Otwieraj±c forum prawda2 tutaj:
http://prawda2.info/index.php , w nag³ówku do dzia³u WIADOMO¦CI (Wiadomo¶ci Prawda2 :: Forum - Wiadomo¶ci) czytamy:
"Znalaz³e¶ w mediach ciekawego newsa? Chcesz siê nim podzieliæ, zanim zostanie on zapomniany? Masz ochotê podyskutowaæ o nim, tam gdzie nie panuje cenzura? Pisz tutaj..."
Poza innymi postami, wrzuci³em wiadomo¶æ z TVN24 i... ograniczono mi mo¿liwo¶æ pisania postów do jednego na dobê. Spyta³em czemu, w odpowiedzi Bimi napisa³:
"tym razem to za propagandê proufofilsk± http://prawda2.info/viewtopic.php?p=93924#93924 ostrzega³em"Ostrzega³em? Nikt mnie nie ostrzega³, ¿e na forum PRAWDA2 s± tematy (a mo¿e witryny internetowe) zakazane, a w nag³ówku dzia³u WIADOMO¦CI, jest wyra¼nie napisane
"Masz ochotê podyskutowaæ o nim, tam gdzie nie panuje cenzura? Pisz tutaj..."Jak ma siê ta deklaracja o braku cenzury do ocenzurowania cytatu z portalu TVN24, który ma miliony widzów???
W ten sposób wyl±dowa³em w "pier...ni", aby upomnieæ siê o swoje prawa i jestem tam do dzisiaj... Nadal nie rozumiem dlaczego...
Brak merytorycznej reakcji ze strony Bimiego sk³oni³ mnie do napisania nieprzyjemnego dla Prawda2.pl posta pt.
"Jak pozbyæ siê kogo¶ z forum PRAWDA2.INFO?" (tekst jest poni¿ej) Obrazuje on potencjalny mechanizm wywalania niewygodnych ludzi z forów. Bimi, nie ustosunkowa³ siê do niego merytorycznie w ¿aden sposób. Zreszt±, prawda jest taka, ¿e s³owa s³owami, a fakty, faktami..., wiêc... uzasadnienia mog± byæ ró¿ne, a licz± siê FAKTY. W moim przypadku faktem jest, ze od prawie dwóch tygodni mogê pisaæ tylko jeden post na dobê... Nie trzeba ¶ledziæ cenzury w internecie i ¶wiatowych spisków a'la Iluminaci, Rothschild czy Bilderberg. Cenzurê mamy tu na tym forum...
DZIÊKUJE forumowiczom "LECH", "okiem_agnostyka" i Bacchante, którzy zadeklarowali udostêpnienie swoich limitów postów, abym móg³ tu pisaæ. Korzystam z konta Bacchante, która po prostu zadeklarowa³a siê jako pierwsza.
Je¶li zbanuja mnie tu ca³kowicie, uzasadniaj±c to np. napisaniem tego posta (nieustanne ograniczenie mojego limitu do 1 s³u¿y temu, abym zacz±³ psioczyæ na to forum, na co nie mam ochoty) to zapraszam gdzie indziej, gdzie gromadzê informacje o ¶wiêtej geometrii i nie tylko.
Chcia³em na forum prawda2.info umie¶ciæ watek o ¶wiêtej geometrii (w koñcu wiedza ta znana tzw. wtajemniczonym od tysi±cleci), ale najwyra¼niej nie mo¿na tego zrobiæ na forum po¶wiêconym prawdzie. Kiedy¶ (dnia 2008/05/21, 13:45) moje podanie zosta³o odrzucone, bo zawiera³o post o ¶wiêtej geometrii w³a¶nie
Czym ona jest? Zainteresowani niech zerkn± tutaj:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=40.0My¶lê, ¿e na prawda2.info ten temat te¿ powinien zaistnieæ. Wrzucê wiêc celem rozpoznania to, co moim zdaniem warto poznaæ - kilka fragmentów filmu "Purpose of DNA" Dana Wintera, który t³umaczyli¶my z Redmulucem i jego bratem, i o którym by³a ju¿ na tym forum ju¿ mowa. Teraz wrzucam 2-3 minutowe fragmenty z moimi komentarzami. NIESTETY, ZAMIESZCZAM LINK DO INNEGO FORUM, BO NADAL MAM TU LIMIT...
Link do fragmentów "Purpose of DNA":
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=96.0Chcia³em z tego tematu zrobiæ mój autorski w±tek, ale chcê go móc za³o¿yæ w³asnego konta i mieæ mo¿liwo¶æ udzia³u w dyskusji... i nie pos³ugiwaæ siê kontami innych forumowiczów... Korzystanie z uprzejmo¶ci innych i korzystanie z ich limitów postów jest dla mnie niezrêczne i wprowadza³oby zamieszanie, bo pod jednym nickiem pisa³yby dwie osoby, co tworzy³oby chaos...
POZDRAWIAM SERDECZNIE!
Leszek
P.S
Czy siê upomnê o swoje prawa czy nie, to i tak mam limit do jednego posta na dobê... Tak czy inaczej nic siê nie zmienia panie Bimi... Jak czuje siê w ¶wietle takich faktów administrator forum PRAWDA-do-KWADRATU?
Tak czy inaczej pozdrawiam i ¿yczê wiêcej wyrozumia³o¶ci i nie nadu¿ywania w³adzy administratora co cenzurowania my¶li innych osób...
Dlaczego mam ograniczenia... Dla Zainteresowanych...
http://prawda2.info/viewtopic.php?p=93984#93984Poni¿ej zamieszczam jeden post z "pier...ni" ("cudowne" konotacje tego s³owa dla osób, które zmuszone by³y tam pisaæ...), bo po miesi±cu zostanie on automatycznie skasowany i zniknie z forum...
Jak pozbyæ siê kogo¶ z forum PRAWDA2.INFO?Ma³y do¶æ zgrabny, ale czytelny mechanizm - w ¶wietle tego, co ju¿ napisa³em powy¿ej:
1) Komu¶ dla Was niewygodnemu pod dowolnym praktycznie pretekstem obcinana siê limit ilo¶ci postów, które mo¿e zamieszczaæ w ci±gu doby.
2) Ten kto¶ mo¿e wypowiadaæ siê wówczas , ale w ... "pier...ni"...
3) Nazwa z góry sugeruje, ¿e l±duj± tu ludzie którzy co¶ pewnie bredz±...
4) W "pier...ni" zniechêca siê ich do dalszego pisania na tutejszym forum, aby po prostu sami odeszli...
5) "pier...nia" jest NIEWIDOCZNA bez zalogowania siê na forum, czyli pozbywacie siê ludzi 'po cichu"
6) po miesi±cu w±tek w "pier...ni" (zgodnie z regulaminem) sam siê kasuje, wiêc po niewygodnym delikwencie i tym, co teraz piszê, nie pozostanie nawet ¶ladu....
Tak to wygl±da panowie i panie... To s± FAKTY!
DALEJ KTO¦ SIÊ DZIWI, ¿e zadajê pytanie czy Bimi jest agentem wp³ywu? Na które oczywi¶cie nie uzyska³em odpowiedzi. Podobnie jak i od KFI. Ten ostatni produkuje tak± ilo¶æ t³umaczeñ, ¿e wygl±da to raczej na zorganizowan± akcjê ni¼li samodzielne wysi³ki jednego cz³owieka. Pewnie dlatego te¿ nie ma czasu ani ochoty odpowiadaæ na tak absurdalne pytanie z mojej strony...
No, ale czemu taka agentura wp³ywu mia³aby s³u¿yæ?
Kontroli informacji i przez to my¶li ludzi inteligentnych i poszukuj±cych. Trzeba ich przecie¿ jako¶ "zagospodarowaæ" i skierowaæ ich my¶lenie na w³a¶ciwe tory... Tych, którzy siê temu opieraj± i dalej pisz± jakie¶ "brednie" na wolnomy¶licielskim forum PRAWDA2.INFO, trzeba napiêtnowaæ, a jak siê nie da, to system PRAWDY organiczy im mo¿liwo¶ci dokonywania wpisów.... Wyl±duj± w "pier...ni", a st±d ju¿ prosta droga do wywalenia z forum. Jak?
Opisa³em to powy¿ej w sze¶ciu punktach.
Zreszt± mo¿emy zrobiæ eksperyment odno¶nie tego co wolno i czego nie wolno na forum
Za³o¿ê w±tek
"Czy admin PRAWDA2.INFO jest agentem wp³ywu?"Zgoda?
Niech siê wszyscy przekonaj± jak tutaj kto my¶li i na co pozwala?
Tylko proponujê, ba b³agam na kolanach trzymajmy siê wówczas faktów!!!
PRZYNAJMNIEJ BEZ:
1) jakichkolwiek wycieczek personalnych
2) o¶mieszania i obra¿ania
3) odwracania uwagi od meritum eksperymentu pod jakimkolwiek pretekstem, a szczególnie:
a) "rozlu¼nienia atmosfery";
b) "skoncentrowania siê wreszcie na tym co ³±czy, a nie dzieli"
c) "pisaniu o sprawach naprawdê wa¿nych";
d) "powrotu do pozytywnego my¶lenia";
e) "obrony forum przed
forumowymi terrorystami" Tych ostatnich nale¿y oczywi¶cie odizolowaæ... Brawo!
===
Bimi,
"Niezale¿nie od tego co piszesz LICZ¡ SIÊ FAKTY, a fakty s± takie, ¿e czynisz wszystko, aby zniechêciæ mnie do pisania na tym forum. Kto pos³uguje siê takimi metodami? Poszukiwacz prawdy???[size=16]P.S
Mam ochotê opisaæ to co robisz na innych forach. Nie masz nic przeciwko? My¶lê, ¿e jak jeste¶ przekonany do swojej filozofii, to nie powiniene¶ mieæ nic przeciwko.
Pytam siê Ciebie o to, bo nie wiem czy za NAPISANIE PRAWDY o mechanizmach dzia³ania wolno¶ciowego forum PRAWDA2.INFO na zniewolonych forach korporacyjnych nie zostanê po prostu st±d zbanowany, co ju¿ by³oby kompletnym absurdem...[/size]