Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: 1   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ograniczanie mo¿liwo¶ci wypowiadania siê na forum internetowym PRAWDA2.INFO  (Przeczytany 12063 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« : Maj 28, 2009, 12:13:39 »

Zamieszczam poni¿ej swoje dwa wpisy z forum prawda2.info na które nie uzyska³em odpowiedzi od administratora niejakiego Bimiego.

Ograniczanie wypowiedzi na forum internetowym PRAWDA2.INFO[/size]

Otwieraj±c forum prawda2 tutaj: http://prawda2.info/index.php , w nag³ówku do dzia³u WIADOMO¦CI (Wiadomo¶ci  Prawda2 :: Forum - Wiadomo¶ci) czytamy:

"Znalaz³e¶ w mediach ciekawego newsa? Chcesz siê nim podzieliæ, zanim zostanie on zapomniany? Masz ochotê podyskutowaæ o nim, tam gdzie nie panuje cenzura? Pisz tutaj..."

Poza innymi postami, wrzuci³em wiadomo¶æ z TVN24 i... ograniczono mi mo¿liwo¶æ pisania postów do jednego na dobê. Spyta³em czemu, w odpowiedzi Bimi napisa³: "tym razem to za propagandê proufofilsk± http://prawda2.info/viewtopic.php?p=93924#93924 ostrzega³em"

Ostrzega³em? Nikt mnie nie ostrzega³, ¿e na forum PRAWDA2 s± tematy (a mo¿e witryny internetowe) zakazane, a w nag³ówku dzia³u WIADOMO¦CI, jest wyra¼nie napisane "Masz ochotê podyskutowaæ o nim, tam gdzie nie panuje cenzura? Pisz tutaj..."
Jak ma siê ta deklaracja o braku cenzury do ocenzurowania cytatu z portalu TVN24, który ma miliony widzów???

W ten sposób wyl±dowa³em w "pier...ni", aby upomnieæ siê o swoje prawa i jestem tam do dzisiaj... Nadal nie rozumiem dlaczego...

Brak merytorycznej reakcji ze strony Bimiego sk³oni³ mnie do napisania nieprzyjemnego dla Prawda2.pl posta pt.
"Jak pozbyæ siê kogo¶ z forum PRAWDA2.INFO?" (tekst jest poni¿ej) Obrazuje on potencjalny mechanizm wywalania niewygodnych ludzi z forów. Bimi, nie ustosunkowa³ siê do niego merytorycznie w ¿aden sposób. Zreszt±, prawda jest taka, ¿e s³owa s³owami, a fakty, faktami..., wiêc... uzasadnienia mog± byæ ró¿ne, a licz± siê FAKTY. W moim przypadku faktem jest, ze od prawie dwóch tygodni mogê pisaæ tylko jeden post na dobê... Nie trzeba ¶ledziæ cenzury w internecie i ¶wiatowych spisków a'la Iluminaci, Rothschild czy Bilderberg. Cenzurê mamy tu na tym forum...

DZIÊKUJE forumowiczom "LECH", "okiem_agnostyka" i Bacchante, którzy zadeklarowali udostêpnienie swoich limitów postów, abym móg³ tu pisaæ. Korzystam z konta Bacchante, która po prostu zadeklarowa³a siê jako pierwsza.
Je¶li zbanuja mnie tu ca³kowicie, uzasadniaj±c to np. napisaniem tego posta (nieustanne ograniczenie mojego limitu do 1 s³u¿y temu, abym zacz±³ psioczyæ na to forum, na co nie mam ochoty) to zapraszam gdzie indziej, gdzie gromadzê informacje o ¶wiêtej geometrii i nie tylko.
Chcia³em na forum prawda2.info umie¶ciæ watek o ¶wiêtej geometrii (w koñcu wiedza ta znana tzw. wtajemniczonym od tysi±cleci), ale najwyra¼niej nie mo¿na tego zrobiæ na forum po¶wiêconym prawdzie. Kiedy¶ (dnia 2008/05/21, 13:45) moje podanie zosta³o odrzucone, bo zawiera³o post o ¶wiêtej geometrii w³a¶nie
Czym ona jest? Zainteresowani niech zerkn± tutaj: http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=40.0

My¶lê, ¿e na prawda2.info ten temat te¿ powinien zaistnieæ. Wrzucê wiêc celem rozpoznania to, co moim zdaniem warto poznaæ - kilka fragmentów filmu "Purpose of DNA" Dana Wintera, który t³umaczyli¶my z Redmulucem i jego bratem, i o którym by³a ju¿ na tym forum ju¿ mowa. Teraz wrzucam 2-3 minutowe fragmenty z moimi komentarzami. NIESTETY, ZAMIESZCZAM LINK DO INNEGO FORUM, BO NADAL MAM TU LIMIT...
Link do fragmentów "Purpose of DNA": http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=96.0

Chcia³em z tego tematu zrobiæ mój autorski w±tek, ale chcê go móc za³o¿yæ w³asnego konta i mieæ mo¿liwo¶æ udzia³u w dyskusji... i nie pos³ugiwaæ siê kontami innych forumowiczów... Korzystanie z uprzejmo¶ci innych i korzystanie z ich limitów postów jest dla mnie niezrêczne i wprowadza³oby zamieszanie, bo pod jednym nickiem pisa³yby dwie osoby, co tworzy³oby chaos...
POZDRAWIAM SERDECZNIE!
Leszek

P.S
Czy siê upomnê o swoje prawa czy nie, to i tak mam limit do jednego posta na dobê... Tak czy inaczej nic siê nie zmienia panie Bimi... Jak czuje siê w ¶wietle takich faktów administrator forum PRAWDA-do-KWADRATU?
Tak czy inaczej pozdrawiam i ¿yczê wiêcej wyrozumia³o¶ci i nie nadu¿ywania w³adzy administratora co cenzurowania my¶li innych osób...

Dlaczego mam ograniczenia... Dla Zainteresowanych...
http://prawda2.info/viewtopic.php?p=93984#93984

Poni¿ej zamieszczam jeden post z "pier...ni" ("cudowne" konotacje tego s³owa dla osób, które zmuszone by³y tam pisaæ...), bo po miesi±cu zostanie on automatycznie skasowany i zniknie z forum...

Jak pozbyæ siê kogo¶ z forum PRAWDA2.INFO?

Ma³y do¶æ zgrabny, ale czytelny mechanizm - w ¶wietle tego, co ju¿ napisa³em powy¿ej:

1) Komu¶ dla Was niewygodnemu pod dowolnym praktycznie pretekstem obcinana siê limit ilo¶ci postów, które mo¿e zamieszczaæ w ci±gu doby.

2) Ten kto¶ mo¿e wypowiadaæ siê wówczas , ale w ... "pier...ni"...

3) Nazwa z góry sugeruje, ¿e l±duj± tu ludzie którzy co¶ pewnie bredz±...

4) W "pier...ni" zniechêca siê ich do dalszego pisania na tutejszym forum, aby po prostu sami odeszli...

5) "pier...nia" jest NIEWIDOCZNA bez zalogowania siê na forum, czyli pozbywacie siê ludzi 'po cichu"

6) po miesi±cu w±tek w "pier...ni" (zgodnie z regulaminem)  sam siê kasuje, wiêc po niewygodnym delikwencie i tym, co teraz piszê, nie pozostanie nawet ¶ladu....

Tak to wygl±da panowie i panie... To s± FAKTY!

DALEJ KTO¦ SIÊ DZIWI, ¿e zadajê pytanie czy Bimi jest agentem wp³ywu? Na które oczywi¶cie nie uzyska³em odpowiedzi. Podobnie jak i od KFI. Ten ostatni produkuje tak± ilo¶æ t³umaczeñ, ¿e wygl±da to raczej na zorganizowan± akcjê ni¼li samodzielne wysi³ki jednego cz³owieka. Pewnie dlatego te¿ nie ma czasu  ani ochoty odpowiadaæ na tak absurdalne pytanie z mojej strony...

No, ale czemu taka agentura wp³ywu mia³aby s³u¿yæ?
Kontroli informacji i przez to my¶li ludzi inteligentnych i poszukuj±cych. Trzeba ich przecie¿ jako¶ "zagospodarowaæ" i skierowaæ ich my¶lenie na w³a¶ciwe tory... Tych, którzy siê temu opieraj± i dalej pisz± jakie¶ "brednie" na wolnomy¶licielskim forum PRAWDA2.INFO, trzeba napiêtnowaæ, a jak siê nie da, to system PRAWDY organiczy im mo¿liwo¶ci dokonywania wpisów.... Wyl±duj± w "pier...ni", a st±d ju¿ prosta droga do wywalenia z forum. Jak?
Opisa³em to powy¿ej w sze¶ciu punktach.

Zreszt± mo¿emy zrobiæ eksperyment odno¶nie tego co wolno i czego nie wolno na forum
Za³o¿ê w±tek "Czy admin PRAWDA2.INFO jest agentem wp³ywu?"
Zgoda?
Niech siê wszyscy przekonaj± jak tutaj kto my¶li i na co pozwala?
Tylko proponujê, ba b³agam na kolanach trzymajmy siê wówczas faktów!!!

PRZYNAJMNIEJ BEZ:
1) jakichkolwiek wycieczek personalnych
2) o¶mieszania i obra¿ania
3) odwracania uwagi od meritum eksperymentu pod jakimkolwiek pretekstem, a szczególnie:
a) "rozlu¼nienia atmosfery";
b) "skoncentrowania siê wreszcie na tym co ³±czy, a nie dzieli"
c) "pisaniu o sprawach naprawdê wa¿nych";
d) "powrotu do pozytywnego my¶lenia";
e) "obrony forum przed forumowymi terrorystami" Tych ostatnich nale¿y oczywi¶cie odizolowaæ...  Brawo!

===

Bimi,

"Niezale¿nie od tego co piszesz LICZ¡ SIÊ FAKTY, a fakty s± takie, ¿e czynisz wszystko, aby zniechêciæ mnie do pisania na tym forum. Kto pos³uguje siê takimi metodami? Poszukiwacz prawdy???

[size=16]P.S
Mam ochotê opisaæ to co robisz na innych forach. Nie masz nic przeciwko? My¶lê,  ¿e jak jeste¶ przekonany do swojej filozofii, to nie powiniene¶ mieæ nic przeciwko.

Pytam siê Ciebie o to, bo nie wiem czy za NAPISANIE PRAWDY o mechanizmach dzia³ania wolno¶ciowego forum  PRAWDA2.INFO na zniewolonych forach korporacyjnych  nie zostanê po prostu st±d zbanowany, co ju¿ by³oby kompletnym absurdem...[/size]

« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2009, 14:47:07 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Maj 28, 2009, 12:26:49 »

PRAWDA NIE BOI SIÊ DIALOGU...

Witajcie!
By³em przekonany, ¿e admin (moderator?) stanie na wysoko¶ci zadania, ¶ci±gnie mi limity i bêdzie po sprawie. Ten nawet siê nie odezwa³. Zamiast tego graniczy³ limit postów Bacchante z o¶miu do czterech!!
!
NIE SPOTKA£EM SIÊ Z TAKIMI CENZORSKIMI W ISTOCIE PRAKTYKAMI JAK TUTAJ NA ¯ADNYM INNYM FORUM!

[Aby nie wdawaæ siê w logikê walki, deklarujê dobr± wolê i jutro (bo mam limit postów) powo³am do istnienia w dziale autorskim w±tek o ¶wiêtej geometrii. Informacja warta poznania powinna byæ wszêdzie... Nie oznacza to puszczenia w niepamiêæ cenzorskich zapêdów administracji tego forum. Niech ka¿dy kto ma z tym problem napisze na PW. Tutaj, a jak siê nie da, to ma moim forum http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=40.0 ]

Wiêc...

Przed chwil± dosta³em na gg info od Bacchante. Zamieszczam skan:

Profil Bacchante sprzed kilku minut
[/URL]

No proszê! Autorka tego w±tku napisa³a w "pier...ni". Za³±czam skan:
------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, ¿e jest to zachêta dla innych, którzy chcieliby udostêpniæ mi swoje limity. Teraz widzê, ¿e jest to tak¿e zachêta dla ludzi, którzy szerz± wiedzê o manipulacji na forach internetowych...

Brawo! Gratulujê! Ocknij siê ch³opie!
[size=14]Mogê tylko zaapelowaæ do ludzi, którzy ceni± WOLN¡ WYMIANÊ MY¦LI, aby nie daæ siê zastraszyæ na tym forum, bo tu powinien panowaæ duch prawdy![/size]
ADMIN POWIENIEN O LUDZI DBAÆ I Z NIMI ROZMAWIAÆ, a nie u¿ywaæ swojej w³adzy do ograniczania mo¿liwo¶ci ich wypowiadania siê!
Czy wiedza o manipulacji jest na forum prawda2.info, po¶wiêconym m.in. manipulacji prawd± niemile widziana?

Je¶li tak, to mo¿na sobie o niej tutaj:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=46.0

Takie s± skutki anty-wolno¶ciowej polityki. I je¶li mam racjê co do motywów Bimiego i innych, to nie wró¿ê temu forum d³ugiego ¿ycia, a szkoda, bo jest tu wiele ciekawych i m±drych osób.
Dalej zak³adam, ¿e zostan± zdjête mi limity albo przynajmnie publicznie moderator lub admin wyt³umaczy siê ze swego postêpowania.

Bimi.
Je¶li nie przywrócisz Bacchante limitu, to naprawdê nie bêdziesz godzien wypowiadaæ s³owa PRAWDA, a tym bardziej administrowaæ forum, które ma prawda w nazwie.
Forum zawsze ma swojego "ducha'. Forum PRAWDA powinno mieæ ducha wolno¶ciowego, wolnomy¶licielskiego. Odnoszê niestety wra¿enie, ¿e zaczyna tu panowaæ duch cenzury....

P.S
Uczciwie pytam czy mogê poinformowaæ inne fora jak siê zachowujesz? Jak cenzurujesz innych i ograniczasz mo¿liwo¶ci wypowiadania siê przez innych? Odpowiedzia³e¶ ju¿ w "pier...ni",  ze Ciebie to nie obchodzi. Mi zale¿y na PRAWDZIE. Tobie najwyra¼niej na czym¶ innym... I najlepiej milczeæ, zignorowaæ, jak temat jest niewygodny, prawda? Naprawdê pro¶ciej jest pozwoliæ ludziom ze sob± rozmawiaæ ni¿ ich kneblowaæ...

===========================================================================
Jako, ¿e mam limit, to za³±czam jeszcze jeden post z "pier...ni". Uwa¿am, ¿e jest ciekawy, a przez Bimiego zosta³ w sposób "w³adczy" wy¶miany. SI³a argumentu, a nie argument si³y powinien byæ podstaw± funkcjonowania forum wymiany my¶li... Tym bardziej forum, które ma PRAWDA w nazwie....

Cytujê tekst z Pier...:
"Powtórzê pytanie: Bawicie siê w zniechêcanie do forum?

Niech ka¿dy sam wyrobi sobie zdanie o tym co siê robi na forum PRAWDA2.INFO z lud¼mi, którzy ceni± wolno¶æ s³owa i wypowiadaj± sie w tym duchu. Po prostu zniechêca siê ich do pisania, aby w koñcu sami odeszli i mo¿na by³o powiedzieæ "przecie¿ sami odeszli"... TO S¡ FAKTY PANOWIE! Gratulujê!

W ¶wietle powy¿szej wklejki o odró¿nieniu FAKTÓW o OCEN pozwolê sobie zacytowaæ

Wypowied¼ Bimiego:
Cytat: Bimi
proszê.
jak ju¿ bêdziesz pisa³ ten JEDEN post na dobe to mam nadziejê bardziej siê wysilisz ni¿ teraz referuj±c linki do sensacyjnych materia³ów dla osób którym zaczyna siê ju¿ nudziæ Uwaga na TVN

Widzê tu wyra¼n± sugestiê, ¿e Bimi pozostawi mi jeden wpis na dobê, bo jak siê z kim¶ nie zgadza albo go nie lubi, to po prostu pozostawi mu jeden post.... BRAWO! Po co sie przejmowaæ argumentami?

Wed³ug Bimiego Nudziarze z TIMESa oraz NEWS.COM.AU  , którzy po prostu informuj± o planach depopulacji...

Czekam na dalsze zniechêcanie mnie do pisania tutaj. Broñ bo¿e nie u¿ywajcie tylko argumentów merytorycznych. Wystarczy wy¶miewanie, poni¿anie, ocenianie. Na tym polega przecie¿ wolno¶æ w dyskusji i szukanie prawdy...

Wasze reakcje kojarz± siê z niszczeniem szlachetnych ludzkich d±¿eñ do poszukiwania prawdy. Czy jeste¶cie tego ¶wiadomi? Forum zawsze ma swojego "ducha'. Forum PRAWDA powinno mieæ ducha wolno¶ciowego, wolnomy¶licielskiego. Odnoszê niestety wra¿enie, ¿e zaczyna tu panowaæ duch cenzury....
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 18, 2009, 17:51:55 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #2 : Maj 28, 2009, 15:26:34 »

Poni¿szy skan to dwie ostatnie "wolno¶ciowe" deklaracje administratora forum "prawda2.info" po¶wiêconego prawdzie...
Tego, co poni¿ej nie trzeba chyba komentowaæ. Czy na forum prawda2.info chodzi o Prawdê czy o "prawdê"?...

http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7669

« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2009, 19:11:02 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
ravenno
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 14

« Odpowiedz #3 : Maj 28, 2009, 16:13:42 »

Witam!

To są po prostu jaja
Ale naprawdę mocno się dziwię, że ludzie tam jeszcze są... i coś tam piszą.
Ja gdy tylko zobaczyłem tekst o "podaniu" dotyczącym rejestracji pomyślałem
od razu - a może tak jeszcze życiorys, dwa zdjęcia i wpisowe ?

Forum prawda2.info sprawia wrażenie manipulacji - oby tak nie było...

+ tenże wolnościowy serwer jest umiejscowiony w USA

a to forum jest w Polsce - i tego wolę się trzymać...

pozdrawiam

ravenno

P.S. przez chwilę przemknęła mi myśl, że Siteadmin testuje granicę, do której może dotrzeć
        w tak jawnym poniżaniu i szmaceniu ludzi. Wobec CAŁEGO Internetu. PADAKA !!!

Aż chciałoby się krzyknąć - Obudżcie się! - nie widzicie co sie dzieje ?
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2009, 16:18:59 wys³ane przez ravenno » Zapisane
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #4 : Maj 28, 2009, 20:17:50 »

Bimi i liczba Pi

Ludzie lubi± czasem sugerowaæ siê zdaniem innych. Dlatego wysoka albo niska ocena w±tku dokonana przez u¿ytkowników forum jest jednocze¶nie  wskazówk±, co jest na forum ciekawe a co nie jest.

W tym kontek¶cie proszê zerkn±æ na poni¿sz± ciekawostkê. Jest to ocena w±tku, jak± widz± osoby, które nie mog± siê na forum prawda2.info zalogowaæ, bo ich podanie o rejestracjê (sic!) zosta³o odrzucone... lub po prostu tylko przegl±daj± to forum:

a taka ocenê widz± osoby zalogowane na forum:

Widzimy, ¿e w pierwszym przypadku oceny dokona³o 7 osób, a w drugim przypadku 10 osób.
Proszê jednak zerkn±æ, jak g³osowa³o owe 10 osób: 8 osób oceni³o w±tek na 5,0;  jedna na 4,0; a admin Bimi na.. 1,0... dok³adnie tyle ile postów mogê zamieszczaæ na forum w ci±gu doby...

http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7617

Suma dziesiêciu ocen wynosi 45. Gdy podzielimy je przez 10 osób dokonuj±cych oceny, to ¶rednia ocena w±tku wyniesie 4,50 - tak jak to widz± zalogowani u¿ytkownicy.

Osoby niezalogowane widz± jednak ¶redni± ocenê w±tku = 3,14 dokonan± (przez 7, a nie 10  osób)
Nawet je¶li we¼miemy najni¿szych siedem ocen w±tku, czyli 1, 4 i piêæ x 5, to suma ocen = 30 podzielona przez siedem osób daje ¶redni± ocenê w±tku = 4,28.

Dlaczego wiêc osoby niezalogowane widz± ¶redni± 3,14?

Czy to przypadek czy te¿ administracja forum z "prawd±" wypisan± na czole steruje w ten sposób uwag± czytelników forum?

Liczba 3,14 to ³adna, okr±g³a liczba - to liczba PI. A PI,  to "pole ko³a o promieniu równym 1".
Ko³o kojarzy siê z czym¶ kompletnym, skoñczonym.

Jaki mo¿na z tego wyci±gn±æ wniosek?

Dla mnie prosty. Administracja forum "prawda2.info" kompletnie i ca³o¶ciowo manipuluje mo¿liwo¶ciami zamieszczania informacji i dokonywania ocen przez forumowiczów oraz steruje uwag± czytelników tego forum.... PI to liczba, niewymierna, czyli nieskoñczona. Czy taka sama jest "dojrza³o¶æ" administratora forum i jego "m±dro¶æ"?
Czy to obraza?
Ale¿ sk±d! Proszê przeczytaæ, co poni¿ej napisa³ sam admin Bimi.

i dotrzyma³ s³owa. Oto, co przeczyta³em, chc±c za³o¿yæ nowy watek...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7669

Panie Bimi, chcia³e¶ konkret, wiêc masz. Taki malutki, nieznacz±cy i baw siê dalej w swojej piaskownicy we w³atcê limitów, ocen i wag...

Jakby kto¶ pyta³, co jest na poni¿szym obrazku, to odpowiadam: mechanizm powstawania równi pochy³ej...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Pi

Dla osób, znudzonych klimatem cenzury na prawda2.info polecam inny w±tek, odwrotny do ponurego "Bimi i liczba Pi". Koñczê wiêc na pogodnej reklamie w±tku "Mi³o¶æ i liczba Phi":
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=300.msg778#msg778
lub "Dan Winter, fizyka ¦wiêtego Graala i nie tylko" :
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7617
albo alternatywny http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=96.0
je¶li pierwszy zostanie z forum prawda2.info usuniêty, oczywi¶cie w imiê poszukiwania prawdy...

Pozdrawiam serdecznie wolnomy¶licieli!
Bimiemu ¿yczê po ludzku dojrza³o¶ci obywatelskiej i emocjonalnej owocuj±cej otwarto¶ci± na rozmowê z lud¼mi, a nie zasklepianie siê w destrukcyjnym poczuciu wAdzy...

Reszta w w±tku "Sterowanie przep³ywem informacji na forach":
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=7581&postdays=0&postorder=asc&start=25
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 18, 2009, 17:55:53 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Echnaton
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 241

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Listopad 30, 2009, 17:17:45 »

Mia³em okazjê wymieniæ siê z tym cz³owiekem pogl±dami. Poziom merytoryczny koszmarny. My¶la³em ¿e nazwa forum zobowi±zuje, niestety... Kompletna kpina i pomy³ka. Admin tego forum jest osob± mocno zakompleksion±, ksenofobiczn±. To jaka¶ karykatura dyktatora...
Podejrzewam, ¿e jest osob± tak m³od±, ¿e nie zdaje sobie sprawy jak bardzo wystawia sie na po¶miewisko, lub ¿e nie jest w pe³ni ¶wiadomy tego co pisze.
Swego czasu chcia³em z tym co¶ zrobiæ (zg³osiæ to komu¶...), ale mój znajomy (admin) który jest mocno zaznajomiony z tematyk± "buszmenów w internecie" sprowadzi³ mnie na Ziemiê. Machn±³em rêk±...
...a teraz czytam historiê Leszka i wraca do mnie jak bumerang ta historia. U mnie akurat przelotna, ale naprawdê szczêka opada. Sk±d siê bior± takie typy...

Pozdrówko

Wolno¶æ daje kolosaln± energiê, intensywno¶æ i ¿ywotno¶æ. Tracicie j± zupe³nie, uznaj±c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jeste¶cie sentymentalni, ogromnie przywi±zani do jakiego¶ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #6 : Listopad 30, 2009, 19:21:52 »

@Echnaton,
stare dzieje. Jak dla mnie szkoda czasu na takie klimaty.
Po prostu  "Róbmy swoje"....

Przyda siê to osobom zainteresowanym technikami "kierowania uwag±"  na forach internetowych...

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2009, 19:28:57 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Micha³-Anio³
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 669

Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym

« Odpowiedz #7 : Listopad 30, 2009, 23:48:21 »

Bimi i liczba Pi

Ta animacja TT (pi) jest genialna

historia lubi siê powtarzaæ  Smutny
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 10, 2010, 21:06:48 wys³ane przez Micha³-Anio³ » Zapisane

Wierzê w sens eksploracji i poznawania ¿ycia, kolekcjonowania wra¿eñ, wiedzy i do¶wiadczeñ. Tylko otwarty i swobodny umys³ jest w stanie odnowiæ ¶wiat
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #8 : Sierpieñ 30, 2010, 18:02:34 »

Przeniesiony:
http://forum.swietageometria.info/index.php/topic,245.msg1495.html#msg1495

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Strony: 1   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: