Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Strona główna
Pomoc
Search
Zaloguj się
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
>
WYKÂŁAD Bliss Practice: Duchowy uÂżytek z energii seksualnej [PL]
>
Sentics, czyli geometria dotyku (teoria i praktyka)
Strony:
«
1
2
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Sentics, czyli geometria dotyku (teoria i praktyka) (Przeczytany 33755 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Leszek
Administrator
Ekspert
Odp: Sentics, czyli geometria dotyku (teoria i praktyka)
«
Odpowiedz #10 :
Grudzień 15, 2009, 14:28:09 »
Eljasz, przychylam siĂŞ do sugestii Konserwy.
Czy Ty rozumiesz Wintera? WidzĂŞ, Âże raczej przypisujesz mu to co chcesz w nim widzieĂŚ.
Jego ĂŚwiczenia majÂą wiĂŞcej wspĂłlnego z uczeniem siĂŞ przez pianistĂŞ artykulacji, czyli z wyraÂżaniem uczuĂŚ...
S³u¿¹ uwra¿liwianiu, wzajemnemu poznawaniu siê i pog³êbianiu empatii. Poza tym nie chodzi tu nadœwietln¹ "poprzez wiedzê" tylko "poprzez mi³oœÌ". Zreszt¹ trudno dyskutowaÌ jak ktoœ pisze has³owo i wykoœlawia podstawowe za³o¿enia Wintera i na tym koùczy...
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 10:49:48 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
eljasz
Gość
«
Odpowiedz #11 :
Grudzień 16, 2009, 11:58:16 »
temat ĂŚwiczenia i temat uruchamiania rozkoszy to dwa odrĂŞbne tematy, ktore mozna podsumowac jak powyzej zrobilem. wynika to wÂłasnie z doswiadczen na ludziach w okresie ostatnich 40 lat gdy sie tym zajmuje. u wintera to chyba dwa filmy.
kazdy z poszukujacych do czegos dochodzi i nagle staje na jakims prostym mechanizmie. stawia nowÂą babkĂŞ w piaskownicy i wszyskie dzieci stajÂą oby jÂą resztĂŞ zycia podziwiaĂŚ.
nie ĂŚwicz ale zacznij ZYC.
nie studiowac wintera lecz biochemie, fizykĂŞ, medycynĂŞ....
ja przedstawiam mechanizmy podstawowe z ktorych siĂŞ wszystko / ISTOTA STWORZENIA / siĂŞ wywodzi, a skoro napisaÂłem 1000 stron na mojej stronie to nie bedĂŞ przepisywaÂł tylko "hasÂłowo" uwypuklaÂł Âżebys miaÂł punkt odniesienia do dalszych poszukiwaĂą.
leszek zrobiÂł duzo, bo umozliwiÂł spojrzenie na inne Âświadomosci ktore po polsku nie mĂłwiÂą, (dziekuje mu) ale macie juz w sobie taki stan psychiczny, Âże w polsce nikt nie moÂże byĂŚ bardziej kompetentny. no chyba ze to papiez.
najpierw niech do ciebie dotrze, ¿e nie jestes mózgiem (jak to mówi icek), a potem poznaj budowê PROCESORA, ktory tworzy œwiadomoœÌ - twoj¹. a to jest wiedza, ktora tylko ja posiadam i przedstawiam. itd.
zacznij dorastaĂŚ, bo jestes niemowlakiem i z takÂą wiedza jakÂą masz obecnie nie przejdziesz powyzej 2012, bo po to wprowadzamy zmiany.
tecza
Nowy uÂżytkownik
«
Odpowiedz #12 :
Grudzień 23, 2009, 23:39:54 »
"zacznij dorastaĂŚ, bo jestes niemowlakiem i z takÂą wiedza jakÂą masz obecnie nie przejdziesz powyzej 2012, bo po to wprowadzamy zmiany." - eljasz
aaaa, po to...
MEM HEI SHIN
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #13 :
Grudzień 24, 2009, 00:28:12 »
Cytat: eljasz Grudzień 16, 2009, 11:58:16
najpierw niech do ciebie dotrze, ¿e nie jestes mózgiem (jak to mówi icek), a potem poznaj budowê PROCESORA, ktory tworzy œwiadomoœÌ - twoj¹. a to jest wiedza, ktora tylko ja posiadam i przedstawiam. itd.
Czy mĂłglbyÂś bardziej sprecyzowaĂŚ o co Ci chodzi w tym co tu chcesz czytelnikowi przekazaĂŚ ?
Dla mnie takie twierdzenie -
'' a to jest wiedza, ktĂłrÂą tylko ja posiadam''
przypomina mi jakoÂś papieÂża, ktĂłry gÂłosi ex cathedra swe
objawione i niepodwaÂżalne prawdy.
Chce mi siĂŞ powiedzieĂŚ :
CaÂły bĂłl i traumĂŞ ludzkoÂści moÂżna sprowadziĂŚ do daremnych prĂłb udowodnienia faÂłszywej rzeczywistoÂści i toÂżsamoÂści, ktĂłra ma imiĂŞ ''prawda''.
«
Ostatnia zmiana: Grudzień 24, 2009, 00:30:13 wysłane przez MEM HEJ SHIN
»
ÂŚwiat potrzebuje nowej wiedzy, dziĂŞki ktĂłrej nauczylibyÂśmy siĂŞ wsÂłuchiwaĂŚ w ciszĂŞ swego serca.....
pr66
Nowy uÂżytkownik
«
Odpowiedz #14 :
Lipiec 06, 2010, 09:48:22 »
Eliasz gdzie napisaÂłeÂś te tysiÂąc stron daj poczytaĂŚ, i czemu Raptorze znowu mÂącisz biochemiÂą , moÂże w koĂącu przestaniemy walczyĂŚ? Nauka jest przecieÂż opisem Âświata materii nie ducha . I to nie Wy wprowadzacie zmiany , Wy tylko Âżerujecie. Leszek , East dziĂŞkujĂŞ obudziÂłem siĂŞ.
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
«
Odpowiedz #15 :
Lipiec 06, 2010, 11:00:10 »
eljasz
napisaÂł
najpierw niech do ciebie dotrze, ¿e nie jestes mózgiem (jak to mówi icek), a potem poznaj budowê PROCESORA, ktory tworzy œwiadomoœÌ - twoj¹.
Z tÂą czĂŞÂściÂą Twojej wypowiedzi po czĂŞÂści siĂŞ zgadzam z tym, Âże uwaÂżam iÂż miĂŞdzy procesorem, a ÂświadomoÂściÂą zachodzi twĂłrcze sprzĂŞÂżenie zwrotne .
a to jest wiedza, ktora tylko ja posiadam i przedstawiam. itd.
A to jest wierutna bzdura. Nie tylko Ty posiadasz wiedzê. Nikt jej nie posiada na w³asnoœÌ, a wszyscy jednoczeœnie mog¹ mieÌ do niej dostêp tylko nie ka¿dy jeszcze j¹ w sobie rozpoznaje. Uzurpowanie sobie wy³¹cznoœci na posiadanie wiedzy to arogancja, brak empatii, a poprzez to w³aœnie zabijasz swoj¹ w³asn¹ twórczoœÌ niestety. Niewielu zechce poczytaÌ, co nadêciak ma na myœli, skoro wynosi siê on ponad innych. ¯aden mesjasz tego nie robi³.
zacznij dorastaĂŚ, bo jestes niemowlakiem i z takÂą wiedza jakÂą masz obecnie nie przejdziesz powyzej 2012, bo po to wprowadzamy zmiany.
Do mojego Âżycia nikt nie moÂże wprowadziĂŚ zmian poza mnÂą samym. ÂŻycie jest jak film o dorastaniu. Owszem , mogĂŞ byĂŚ niemowlakiem, ale rĂłwnoczeÂśnie, kiedy trzymam ten film "na szpuli" , ze wszystkimi jego klatkami , z poczÂątkiem, Âśrodkiem i koĂącem jednoczeÂśnie , to jestem nie tylko niemowlakiem, ale rĂłwnieÂż mÂłodzieĂącem zadurzonym w sobie ( to tak jak Ty) jak rĂłwnieÂż peÂłnym mÂądroÂści i empatii starcem. Ten film w moich rĂŞkach istnieje poza czasem i przestrzeniÂą, ale Âżebym mĂłgÂł go doÂświadczyĂŚ musi siĂŞ powoli , minuta po minucie wydarzyĂŚ. Sam go dla siebie napisaÂłem i sam mogĂŞ w kaÂżdej chwili zmieniĂŚ scenariusz bo - jak napisaÂłeÂś we wstĂŞpie na swojej stronie - BĂłg stwarzajÂąc czÂłowieka powiedziaÂł, Âże „to jest dobre”, a jeÂśli ON tak powiedziaÂł to nie moÂże czÂłowiek wymyÂślaĂŚ niczego lepszego.
Nie istnieje zatem nic lepszego , ale istniejÂą nieskoĂączone moÂżliwoÂści wydarzeĂą, poczÂątkĂłw, ÂśrodkĂłw , zakoĂączeĂą i wszystkiego, co jest pomiĂŞdzy nimi. "To co jest dobre" wybiera z tego tygla i realizuje okreÂślone scenariusze - sam sobie aktorem, reÂżyserem, scenarzystÂą ... tylko film wyÂświetlany jest przez projektor ( mĂłzg), ale i tak klatki na ekranie oÂżywia ÂświatÂło Twojej wyobraÂźni ..
pozdr
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #16 :
Sierpień 23, 2010, 10:11:08 »
Prosimy Was o pisanie nowych postĂłw w tym temacie w nowej lokalizacji.
Tutaj:
http://forum.swietageometria.info/index.php/topic,102.msg481.html#msg481
WÂątki przekopiowane do nowej lokalizacji bĂŞdÂą tutaj zamykane i z podaniem linka do nowej lokalizacji - jak wyÂżej.
(Jest to zawsze link do OSTATNIEGO posta, ktĂłry widzisz w wÂątku na starym forum)
Przepraszamy za maÂły kÂłopot, bo trzeba siĂŞ zarejestrowaĂŚ ponownie w nowej lokalizacji. MogĂŞ (jako admin) zrobiĂŚ to za
kaÂżdego, ktĂłry sobie tego zaÂżyczy i przesÂłaĂŚ mu na e-maila nowe hasÂło (z nowego forum), ktĂłre sam Âłatwo sobie zmieni w
zakÂładce
PROFIL/Ustawienia dotyczÂące konta.
WyÂślĂŞ wszystkim instrukcjĂŞ jak to zrobiĂŚ.
Wszystkich poinformujĂŞ w ÂśrodĂŞ/czwartek o powodach przenoszenia forum.
Wyœlê wówczas wszystkim forumowiczom wiadomoœÌ na PW.
Przepraszamy za t¹ niedogodnoœÌ. Liczymy na wyrozumia³oœÌ.
Pozdrawiamy!
Zespó³ Forum
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Strony:
«
1
2
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
ÂŚWIĂTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi¹¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
=> TwórczoœÌ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osĂłb "wspierajÂące" niektĂłre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYKÂŁAD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści
=> PREZENTACJA: WyjaÂśniajÂąc grawitacjĂŞ
=> WYKÂŁAD Purpose of DNA [PL]
=> WYKÂŁAD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYKÂŁAD Bliss Practice: Duchowy uÂżytek z energii seksualnej [PL]
=> WYKÂŁAD Fraktalna teoria ÂŚwiadomoÂści, Grawitacji, JĂŞzyka, DNA i Udanej ÂŚmierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret Âżycia i architektura biologiczna
=> WYKÂŁAD: Udana ÂśmierĂŚ i prawdziwa fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - PrzekroczyĂŚ Horyzont ZdarzeĂą
=> SÂłoĂące, UkÂład SÂłoneczny i rok 2012
=> StaroÂżytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje œwiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i œwiata
=> ŒwiadomoœÌ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy PorzÂądek ÂŚwiata w codziennych wiadomoÂściach
=> Globalne ocieplenie - najwiĂŞkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> KÂącik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OGÂŁOSZENIA i INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> OGÂŁOSZENIA
Ładowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|