Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Strona g³ówna
Pomoc
Search
Zaloguj siê
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
>
WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
>
Sentics, czyli geometria dotyku (teoria i praktyka)
Strony:
«
1
2
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Sentics, czyli geometria dotyku (teoria i praktyka) (Przeczytany 28684 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
Odp: Sentics, czyli geometria dotyku (teoria i praktyka)
«
Odpowiedz #10 :
Grudzieñ 15, 2009, 14:28:09 »
Eljasz, przychylam siê do sugestii Konserwy.
Czy Ty rozumiesz Wintera? Widzê, ¿e raczej przypisujesz mu to co chcesz w nim widzieæ.
Jego æwiczenia maj± wiêcej wspólnego z uczeniem siê przez pianistê artykulacji, czyli z wyra¿aniem uczuæ...
S³u¿± uwra¿liwianiu, wzajemnemu poznawaniu siê i pog³êbianiu empatii. Poza tym nie chodzi tu nad¶wietln± "poprzez wiedzê" tylko "poprzez mi³o¶æ". Zreszt± trudno dyskutowaæ jak kto¶ pisze has³owo i wyko¶lawia podstawowe za³o¿enia Wintera i na tym koñczy...
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2010, 10:49:48 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
eljasz
Go¶æ
«
Odpowiedz #11 :
Grudzieñ 16, 2009, 11:58:16 »
temat æwiczenia i temat uruchamiania rozkoszy to dwa odrêbne tematy, ktore mozna podsumowac jak powyzej zrobilem. wynika to w³asnie z doswiadczen na ludziach w okresie ostatnich 40 lat gdy sie tym zajmuje. u wintera to chyba dwa filmy.
kazdy z poszukujacych do czegos dochodzi i nagle staje na jakims prostym mechanizmie. stawia now± babkê w piaskownicy i wszyskie dzieci staj± oby j± resztê zycia podziwiaæ.
nie æwicz ale zacznij ZYC.
nie studiowac wintera lecz biochemie, fizykê, medycynê....
ja przedstawiam mechanizmy podstawowe z ktorych siê wszystko / ISTOTA STWORZENIA / siê wywodzi, a skoro napisa³em 1000 stron na mojej stronie to nie bedê przepisywa³ tylko "has³owo" uwypukla³ ¿ebys mia³ punkt odniesienia do dalszych poszukiwañ.
leszek zrobi³ duzo, bo umozliwi³ spojrzenie na inne ¶wiadomosci ktore po polsku nie mówi±, (dziekuje mu) ale macie juz w sobie taki stan psychiczny, ¿e w polsce nikt nie mo¿e byæ bardziej kompetentny. no chyba ze to papiez.
najpierw niech do ciebie dotrze, ¿e nie jestes mózgiem (jak to mówi icek), a potem poznaj budowê PROCESORA, ktory tworzy ¶wiadomo¶æ - twoj±. a to jest wiedza, ktora tylko ja posiadam i przedstawiam. itd.
zacznij dorastaæ, bo jestes niemowlakiem i z tak± wiedza jak± masz obecnie nie przejdziesz powyzej 2012, bo po to wprowadzamy zmiany.
tecza
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 2
«
Odpowiedz #12 :
Grudzieñ 23, 2009, 23:39:54 »
"zacznij dorastaæ, bo jestes niemowlakiem i z tak± wiedza jak± masz obecnie nie przejdziesz powyzej 2012, bo po to wprowadzamy zmiany." - eljasz
aaaa, po to...
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224
«
Odpowiedz #13 :
Grudzieñ 24, 2009, 00:28:12 »
Cytat: eljasz Grudzieñ 16, 2009, 11:58:16
najpierw niech do ciebie dotrze, ¿e nie jestes mózgiem (jak to mówi icek), a potem poznaj budowê PROCESORA, ktory tworzy ¶wiadomo¶æ - twoj±. a to jest wiedza, ktora tylko ja posiadam i przedstawiam. itd.
Czy móglby¶ bardziej sprecyzowaæ o co Ci chodzi w tym co tu chcesz czytelnikowi przekazaæ ?
Dla mnie takie twierdzenie -
'' a to jest wiedza, któr± tylko ja posiadam''
przypomina mi jako¶ papie¿a, który g³osi ex cathedra swe
objawione i niepodwa¿alne prawdy.
Chce mi siê powiedzieæ :
Ca³y ból i traumê ludzko¶ci mo¿na sprowadziæ do daremnych prób udowodnienia fa³szywej rzeczywisto¶ci i to¿samo¶ci, która ma imiê ''prawda''.
«
Ostatnia zmiana: Grudzieñ 24, 2009, 00:30:13 wys³ane przez MEM HEJ SHIN
»
¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
pr66
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 7
«
Odpowiedz #14 :
Lipiec 06, 2010, 09:48:22 »
Eliasz gdzie napisa³e¶ te tysi±c stron daj poczytaæ, i czemu Raptorze znowu m±cisz biochemi± , mo¿e w koñcu przestaniemy walczyæ? Nauka jest przecie¿ opisem ¶wiata materii nie ducha . I to nie Wy wprowadzacie zmiany , Wy tylko ¿erujecie. Leszek , East dziêkujê obudzi³em siê.
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620
To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie
«
Odpowiedz #15 :
Lipiec 06, 2010, 11:00:10 »
eljasz
napisa³
najpierw niech do ciebie dotrze, ¿e nie jestes mózgiem (jak to mówi icek), a potem poznaj budowê PROCESORA, ktory tworzy ¶wiadomo¶æ - twoj±.
Z t± czê¶ci± Twojej wypowiedzi po czê¶ci siê zgadzam z tym, ¿e uwa¿am i¿ miêdzy procesorem, a ¶wiadomo¶ci± zachodzi twórcze sprzê¿enie zwrotne .
a to jest wiedza, ktora tylko ja posiadam i przedstawiam. itd.
A to jest wierutna bzdura. Nie tylko Ty posiadasz wiedzê. Nikt jej nie posiada na w³asno¶æ, a wszyscy jednocze¶nie mog± mieæ do niej dostêp tylko nie ka¿dy jeszcze j± w sobie rozpoznaje. Uzurpowanie sobie wy³±czno¶ci na posiadanie wiedzy to arogancja, brak empatii, a poprzez to w³a¶nie zabijasz swoj± w³asn± twórczo¶æ niestety. Niewielu zechce poczytaæ, co nadêciak ma na my¶li, skoro wynosi siê on ponad innych. ¯aden mesjasz tego nie robi³.
zacznij dorastaæ, bo jestes niemowlakiem i z tak± wiedza jak± masz obecnie nie przejdziesz powyzej 2012, bo po to wprowadzamy zmiany.
Do mojego ¿ycia nikt nie mo¿e wprowadziæ zmian poza mn± samym. ¯ycie jest jak film o dorastaniu. Owszem , mogê byæ niemowlakiem, ale równocze¶nie, kiedy trzymam ten film "na szpuli" , ze wszystkimi jego klatkami , z pocz±tkiem, ¶rodkiem i koñcem jednocze¶nie , to jestem nie tylko niemowlakiem, ale równie¿ m³odzieñcem zadurzonym w sobie ( to tak jak Ty) jak równie¿ pe³nym m±dro¶ci i empatii starcem. Ten film w moich rêkach istnieje poza czasem i przestrzeni±, ale ¿ebym móg³ go do¶wiadczyæ musi siê powoli , minuta po minucie wydarzyæ. Sam go dla siebie napisa³em i sam mogê w ka¿dej chwili zmieniæ scenariusz bo - jak napisa³e¶ we wstêpie na swojej stronie - Bóg stwarzaj±c cz³owieka powiedzia³, ¿e „to jest dobre”, a je¶li ON tak powiedzia³ to nie mo¿e cz³owiek wymy¶laæ niczego lepszego.
Nie istnieje zatem nic lepszego , ale istniej± nieskoñczone mo¿liwo¶ci wydarzeñ, pocz±tków, ¶rodków , zakoñczeñ i wszystkiego, co jest pomiêdzy nimi. "To co jest dobre" wybiera z tego tygla i realizuje okre¶lone scenariusze - sam sobie aktorem, re¿yserem, scenarzyst± ... tylko film wy¶wietlany jest przez projektor ( mózg), ale i tak klatki na ekranie o¿ywia ¶wiat³o Twojej wyobra¼ni ..
pozdr
.. " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza Mooji - " s± w Twoim umy¶le, s± w Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
«
Odpowiedz #16 :
Sierpieñ 23, 2010, 10:11:08 »
Prosimy Was o pisanie nowych postów w tym temacie w nowej lokalizacji.
Tutaj:
http://forum.swietageometria.info/index.php/topic,102.msg481.html#msg481
W±tki przekopiowane do nowej lokalizacji bêd± tutaj zamykane i z podaniem linka do nowej lokalizacji - jak wy¿ej.
(Jest to zawsze link do OSTATNIEGO posta, który widzisz w w±tku na starym forum)
Przepraszamy za ma³y k³opot, bo trzeba siê zarejestrowaæ ponownie w nowej lokalizacji. Mogê (jako admin) zrobiæ to za
ka¿dego, który sobie tego za¿yczy i przes³aæ mu na e-maila nowe has³o (z nowego forum), które sam ³atwo sobie zmieni w
zak³adce
PROFIL/Ustawienia dotycz±ce konta.
Wy¶lê wszystkim instrukcjê jak to zrobiæ.
Wszystkich poinformujê w ¶rodê/czwartek o powodach przenoszenia forum.
Wy¶lê wówczas wszystkim forumowiczom wiadomo¶æ na PW.
Przepraszamy za t± niedogodno¶æ. Liczymy na wyrozumia³o¶æ.
Pozdrawiamy!
Zespó³ Forum
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Strony:
«
1
2
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
¦WIÊTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi±¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
=> Twórczo¶æ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osób "wspieraj±ce" niektóre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
=> PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
=> WYK£AD Purpose of DNA [PL]
=> WYK£AD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
=> WYK£AD Fraktalna teoria ¦wiadomo¶ci, Grawitacji, Jêzyka, DNA i Udanej ¦mierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
=> WYK£AD: Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - Przekroczyæ Horyzont Zdarzeñ
=> S³oñce, Uk³ad S³oneczny i rok 2012
=> Staro¿ytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje ¶wiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i ¶wiata
=> ¦wiadomo¶æ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy Porz±dek ¦wiata w codziennych wiadomo¶ciach
=> Globalne ocieplenie - najwiêkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> K±cik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPO£ECZNE
=> OG£OSZENIA
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|