Kiaro,
adres Dana jest ogólnie dostêpny i ka¿dy mo¿e do niego napisaæ lub zadzwoniæ na Skype. Je¶li bardzo Ci zale¿y to powiedz Lucynie, aby do niego napisa³a lub po prostu zadzwoni³a na Skype - wystarczy wpisaæ w wyszukiwarkê adresów w Skype frazê "danwinter". W³a¶ciwy Dan Winter ma w swoim profilu adres swojej strony: "
www.goldenmean.info" Jak siê go "zaskoczy" telefonem na Skype, to mo¿e uda siê z nim zamieniæ kilka s³ów.
Nie wiem czy Dan zna t± "francusk± budowlê", ale my¶lê, ¿e tak skoro analizuje sposoby osadzania magnetyzmu przez "¶wiêt± architekturê". Jego misj± jest przekazywanie wiedzy, aby ka¿dy rozumia³ "zasady dzia³ania" móg³ o nich dyskutowaæ i na podstawie wyrobionego przez siebie stanowiska móg³ SAMODZIELNIE odnie¶æ siê do tego, co te struktury sob± reprezentuj±.
Na swoich warsztatach Dan proponuje nawet ludziom zadawanie niewygodnych pytañ, A NAJLEPIEJ WYSUWANIE TWIERDZEÑ, które obalaj± jego w³asne twierdzenia. Wtedy - jak mówi - jest najlepiej, bo widaæ czy ludzie rozumiej± o co chodzi czy nie. Potem dopiero jest etap praktyki - jak kto¶ chce, to wybiera "Styl ¿ycia iskrz±cych oczu"
lub nie....
Dlatego fajnie by³oby, gdyby¶ w swoich wypowiedziach definiowa³a pojêcia, których u¿ywasz, aby ka¿dy móg³ siê do nich odnie¶æ.
U Dana jest jasne, ¿e ¶wiêta przestrzeñ i ¶wiêty czas jest fraktalny i wyznaczony przez Phi.
Chocia¿, jak sugeruje w pod koniec 1 czê¶ci "The EggX Files" czas zosta³ uszkodzony (nie wyja¶nia jak) i naprawa fraktalno¶ci czasu by³a I JEST jedn± z misji Templariuszy...Lucyfer zamieszcza³ gdzie¶ na "forum Cheopsa " link do analizy czasu wg. kalendarza Majów.
Nie wiem jak wygl±da twoje rozumienia "¶wiêtego czasu"
Napisz jak go rozumiesz i wtedy mo¿e uda siê wnie¶æ wiêcej w rozumienie ¶wiata i cz³owieka, bo inaczej wiedza ta bêdzie zarezerwowana dla nielicznych, którzy bêd± mogli jak to piszesz "igraæ" lud¼mi. Ludziom pozostanie wówczas jedynie wiedza, ¿e jest co¶ takiego jak "¶wiêty czas", ale nie bêd± rozumieli na czym on polega....
Posiadaj±c wiedzê w jakiej¶ dziedzinie, ka¿dy mo¿e wyrobiæ sobie w³asne zdanie odno¶nie tego, czego ta wiedza dotyczy. W naszym przypadku mog³aby ona wyja¶niaæ czemu s³u¿± ró¿ne "¶wiête budowle" - piramidy, ró¿ne ¶wi±tynie, "katedry templariuszy", kamienne krêgi itp
Warto o to spytaæ, bo jak niektórzy s³usznie zauwa¿aj±, jedne budowle maj± walor jedynie symboliczny, a inne naprawdê "dzia³aj± magnetycznie"?Je¶li ludzie nie bêd± rozumieli MECHANIZMU DZIA£ANIA magnetyzmu, fraktalno¶ci czasu i przestrzeni (czy czegokolwiek), to bêdzie mo¿na im DOWOLNIE wmawiaæ, ¿e budowla 'X' jest "dobra" a budowla 'Y' jest "z³a" i tym samym ods±dzaæ od czci i wiary twórców tej czy innej budowli...
ZROZUMIENIE WIEDZY, podanej jasnym i precyzyjnym jêzykiem uodparnia na tak± dezinformacjê i podwa¿anie czyjej¶ wiarygodno¶ci...
Dan Winter w³a¶nie dlatego jest niektórym osobom niewygodny, nie nie do¶æ, ¿e mówi o zasadach funkcjonowania ró¿nych rzeczy, to jeszcze ma urz±dzenia, które pokazuj± gdzie i w jaki sposób dzia³a magnetyzm i od czego to zale¿y. To za¶ przek³ada siê na dzia³ania praktyczne dotycz±ce tego jak np. planowaæ miasta, jak, z czego i gdzie budowaæ domy, jak oczyszczaæ wodê etc.
O tym bêdzie dzia³ "¶wiêta geometria w praktyce". Niestety zajmujê siê tym "prawie" samodzielnie, wiêc nie mam na wszystko czasu...
Tak Kiaro - wiedza daje w³adzê i dlatego najlepszym sposobem wp³ywu i ewentualnej kontroli w³adzy jest przekazanie wiedzy ludziom, zw³aszcza wiedzy o tym jakie s± mechanizmy oddzia³ywania kogokolwiek i/lub CZEGOKOLWIEK na ludzi.
Robi to zreszt± wiele ludzi na ¶wiecie.
Je¶li jeste¶my ju¿ przy dzia³aniu magnetyzmu, to polecam fragment filmu "The EggX Files" o labiryncie.
S± w nim pewne tezy, a pod koniec Dan wspomina o urz±dzaniu w³asnego podwórka.
Fajnie by³oby jakby pada³o jak najwiêcej pytañ. Wtedy mo¿na by temat rozszerzyæ i lepiej zrozumieæ.Ze swojej strony mogê powiedzieæ, ¿e wypowiem siê na tyle na ile pozwoli mi czas i wiedza jak± posiadam.
Z czasem bêdzie tez wiêcej materia³ów w jêzyku polskim:
Link do filmiku o labiryncie.http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=273.0Pozdrawiam wszystkich!
Ma³a pro¶ba - je¶li kto¶ chce dyskutowaæ o labiryncie, to niech to robi w w±tku o labiryncie......
P.S
Naprawdê nie mam czasu. Piszê z doskoku, wiêc przepraszam za ewentualne niezgrabno¶ci jêzykowe.