Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Strona główna
Pomoc
Search
Zaloguj się
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
>
Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
>
Kawiarenka "Pod Gwiazdami" :-)
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Kawiarenka "Pod Gwiazdami" :-) (Przeczytany 96853 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Silver
Gość
Odp: Project Camelot - wywiad z Jane Burgermeister PL
«
Odpowiedz #20 :
Październik 01, 2009, 00:36:00 »
Jest to kontynuacja dyskusji z:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=407.msg1510#msg1510
Cytat: Ayshien Wrzesień 30, 2009, 11:53:14
wiem, ale w sumie dlaczego napisales pod moim adresem tego typu komentarz? nie znasz mnie ani troche, a wydajesz tego typu opinie..
Jaki komentarz i jakie opinie, Âże zapytam ?
Tupiesz mocno nó¿kami i próbujesz dopasowaÌ ''coœ'' do siebie samej ?
Tylko, ¿e ja nie rozmawiam tutaj wy³¹cznie z Tob¹, bo mam t¹ œwiadomoœÌ, ¿e jestem na ogólnoœwiatowym forum, gdzie wchodz¹ i czytaj¹ go ludzie z ca³ego œwiata.
A skoro tak, to nie rozmawiam z samym sob¹, nie rozmawiam wy³¹cznie z Tob¹, lecz rozmawiam ze wszystkimi !
OczywiÂście, odniosÂłem siĂŞ w pewien sposĂłb do Twojego postu, w ktĂłrym wyrwaÂłaÂś z medialnego szumu artykuÂł pt : '' Zielone ÂświatÂło dla szczepionek''.
Tylko, aby wogĂłle miaÂła sens ta cytologia, to zadam teraz pytanie ?
Zielone œwiat³o do czego ?... ! WartoœÌ tego przekazu równa siê zero!
To kolejny be³kot i bzdura i wywracanie kota do góry ogonem, aby odwieŸÌ od rangi problemu, czym faktycznie jest machina globalnych szczepieù i jaki jest tego sens !
WiĂŞc artykuÂł - zielone ÂświatÂło dla szczepionek, ba, nie dla szczepionek
tylko dla szczepieĂą ! (bo oto przecie chodzi ) to informacja dla ciemnych mas, a nie dla ludzi Âświadomych, a takich uwaÂżam tych, ktĂłrzy tu sÂą i na to forum wchodzÂą.
WiĂŞc po co i dla kogo ten artykuÂł ? SÂłyszaÂłaÂś coÂś o ''praniu mĂłzgu'' i na czym ono polega ?
JeÂżeli nie, to zastanĂłw siĂŞ wczeÂśniej zanim cokolwiek opublikujesz.
Chyba, Âże... ten artykuÂł wstawiÂłaÂś przewrotnie, czyli chciaÂłaÂś nim pokazaĂŚ, w jaki sposĂłb siĂŞ ludziom implikuje do gÂłowy pewne informacje - po to, aby nie uwierzyli.
AÂżeby uwierzyli, dobiera siĂŞ celowo lingwistykĂŞ - stÂąd sÂłowa (Zielone) i (ÂŚwiatÂło)
Tylko, ¿eby by³o to wten sposób odebrane, gdzie ka¿dy ma ró¿ne i nie równe zdanie na ten temat, to trzeba by³o wstawiÌ ze swej strony choÌ jedno zdanie swojego komentarza na temat, tego.... co tam umieœci³aœ.
A dalszy mój wywód odnosi³ siê do tego, aby nie kupowaÌ ró¿nych medialnych œmieci i jest to temat aktualny spo³ecznie, bo jesteœmy w jakiœ sposób do tego przyzwyczajeni, a nawet uwarunkowani..
Bo o jakichÂś tam ? .. zielonych ÂświatÂłach dla szczepionek, piszÂą tylko agenci ciemych mocy i to chyba jest jasne !
Nie kupowaĂŚ medialnych Âśmieci, oznacza zaufaĂŚ swojej intuicji, swojej ÂświadomoÂści, swojej prawdzie, ktĂłra jest najlepszym drogowskazem dla kaÂżdego.
WiĂŞc jeÂżeli wyciÂągasz z tego co napisaÂłem jakieÂś pesymistyczne dla siebie wnioski - to sorry ale masz problem. Dlatego interpretuj sobie jak chcesz, bo masz do tego prawo. Ale nie stopuj tego, Âże ktoÂś chce pokazaĂŚ innÂą prawdĂŞ, popatrzeĂŚ na wiele rzeczy z innej perspektywy, bo Âświat dÂługi i szeroki.
I na koniec!
Epatowanie takich pog³¹dów, ¿e ktoœ tutaj robi w Twoj¹ stronê osobiste wycieczki i domaganie siê jakiejœ gratyfikacji w postaci ¿¹daù
od administracji forum wykasowywania wÂątkĂłw, to brak poczucia swojej wartoÂści i poczucie skrzywdzonego dziecka, ktĂłre buntuje siĂŞ wobec Âświata, bo mu siĂŞ ten Âświat nie podoba.
Ty masz prawo do swojego zdania i ja mam do tego prawo !
Nikt Ci tutaj Âżadnej krzywdy nie robi, nikt CiĂŞ personalnie nie ocenia, nikt nie osÂądza, nikt Cie nie nawraca na inny ÂświatopoglÂąd, wiĂŞc zastanĂłw siĂŞ o co Ci chodzi i wobec czego wyraÂżony jest ten ''bunt'' ?
MyÂślĂŞ, Âże jest to ostatni post, do ktĂłrego zmusiÂłem siĂŞ napisaĂŚ gwoli wyjaÂśnienia sobie nawzajem pewnych rzeczy.
«
Ostatnia zmiana: Październik 01, 2009, 17:23:20 wysłane przez Leszek
»
Silver
Gość
«
Odpowiedz #21 :
Październik 01, 2009, 01:37:36 »
Cytat: Leszek Październik 01, 2009, 00:04:12
W dniu 18 paÂździernika (niedziela) 2009 r. odbĂŞdzie siĂŞ we WrocÂławiu seminarium: Project CAMELOT prowadzone przez twĂłrcĂłw tego sÂłynnego juÂż na caÂłym Âświecie przedsiĂŞwziĂŞcia Billy Ryana (Szwajcaria) i Kerry Cassidy (USA).
Ojj... muszĂŞ tylko chyba poÂżaÂłowaĂŚ, Âże mnie na tym seminarium nie bĂŞdzie.
Keery Cassida i Billy Ryan.
Cudowni ludzie !
CzuĂŚ od nich tÂą wielkÂą i pozytywnÂą energiĂŞ.
PrzysÂłuchiwaÂłem siĂŞ wiele razy ich wypowiedziom i jestem zachwycony ich otwartoÂściÂą, ich ÂświadomoÂściÂą.......
Wspieram ich caÂłym sercem.....
«
Ostatnia zmiana: Październik 01, 2009, 01:39:08 wysłane przez Silver
»
Whoever
Nowy uÂżytkownik
«
Odpowiedz #22 :
Październik 01, 2009, 11:31:06 »
"Ale nie stopuj tego, Âże ktoÂś chce pokazaĂŚ innÂą prawdĂŞ, popatrzeĂŚ na wiele rzeczy z innej perspektywy, bo Âświat dÂługi i szeroki."
jestem jak najbardziej za tego typu otwartoscia, ale do momentu kiedy nie jest ona wymierzona w inna osobe, kiedy jej nie krzywdzi, np. falszywymi silowo narzuconymi osadami.. i dlaczego Ty nie pozwolisz komus innemu na wyrazenie wlasnej prawdy i podzielenie sie informacjami ktore jego zdaniem w jakis sposob sa wazne? dlaczego dorabiasz do tego wlasna teorie i co wiecej teorie na temat osoby, ktora dane informacje przekazala? czy teraz ja mam rozpoczac psychoanlize wszystkich forumowiczow, ktorzy zamieszczaja informacje o "swinskiej grypie"? wyskoczyc na nich tak jak ty na mnie? jak bys sie poczul gdybym zaczela np. do ciebie pisac w taki sposob jak ty do mnie? czyli tak jakby to po mojej stronie byla cala prawda, o ktorej ty nie masz najmniejszego pojecia..
zawsze powtarzam, ze temu swiatu nie potrzeba wiecej wiedzy, a wspolczucia..
serca..
Silver nie czuje tez na ciebie zlosci, ale wyrazilam jasno jak odebralam Twoj post skierowany do mnie.. to mi sie nie spodobalo i uwazam ze jest to pewna forma bardzo brzydkiej manipulacji drugim czlowiekiem.. napisalam tez wyraznie, ze jestem osoba, ktora nie szczepila wlasnych dzieci i co wiecej wraz ze swoim partnerem pomagalam w tym innym ludziom, aby udalo im sie uniknac obowiazkowych szczepien.. mam tez wlasne zdanie na temat szczepien, a wiec nie musisz mnie na sile pouczac co mam myslec.. w ogole narzucanie innym ludziom na sile wlasnego zdania moze sie spotykac z podobna reakcja jak w moim przypadku.. ludzie pragna wolnosci Silver.. nie tylko Ty.. a wiec pozwol innym na to czego ty sam pragniesz..
P.S
"O tym teÂż mĂłwi Winter, wiĂŞc warto siĂŞ ''wsÂłuchaĂŚ'' w myÂśl przekazu, w kontekst !"
Silver lubisz innych pouczac, byc moze chcialbys zostac guru, ale przyjmij do wiadomosci, ze dla mnie autorytety i wszelcy guru od zawsze niewiele znaczyli.. nie musisz sie wiec dalej starac, bo szkoda twojego czasu na mnie..
«
Ostatnia zmiana: Październik 01, 2009, 21:29:45 wysłane przez Ayshien
»
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
«
Odpowiedz #23 :
Październik 01, 2009, 11:42:20 »
AleÂż Wam chodzi dokÂładnie o to samo, tylko Âże inaczej to wyraÂżacie.
Ayshien , pozwĂłl wiĂŞc Silverowi na to, aby byÂł taki , jaki jest.
Silver , nie moralizuj Ayshien
jak w przedszkolu hehehe
pozdrawiam ciepÂło
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
konserwa
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #24 :
Październik 01, 2009, 11:44:27 »
sÂłuchajcie,
proponujĂŞ Wam wyjaÂśnianie sobie wzajemnych nieporozumieĂą za poÂśrednictwem prywatnych wiadomoÂści;
to forum zawiera tyle wartoÂściowych informacji i wymaga od administratora Leszka benedyktyĂąskiej pracy, Âże nie rĂłbmy z niego straÂżnika zasad dobrego wychowani itp., bo Leszek chyba ma co robiĂŚ....
poza tym mam dwie cĂłrki 12 i 9 lat i na prawdĂŞ wyczerpaÂły one mĂłj limit wytrzymaÂłoÂści co do oceny ktĂłra ma racjĂŞ albo co jedna na temat drugiej powiedziaÂła lub chciaÂła powiedzieĂŚ...
wyszed³em z za³o¿enia, ¿e na tej witrynie zag³êbiam siê w powa¿ne zagadnienia, a tu co chwilê znowu to samo, jakaœ karma czy co....
Whoever
Nowy uÂżytkownik
«
Odpowiedz #25 :
Październik 01, 2009, 12:03:50 »
Cytat: east Październik 01, 2009, 11:42:20
AleÂż Wam chodzi dokÂładnie o to samo, tylko Âże inaczej to wyraÂżacie.
male sprostowanie.. Silver wyrazil za mnie to czego ja nie wyrazilam.. i w tym wlasnie rzecz.. a mogl przeciez najpierw
zapytac
.. Ayshien a w jakim kontekscie zamiescilas tem material i co ty sama na ten temat sadzisz?
i pewnie uslyszalby z mojej strony wiele rzeczy, ktore wydaly by mu sie bardzo bliskie
Cytat: east Październik 01, 2009, 11:42:20
Ayshien , pozwĂłl wiĂŞc Silverowi na to, aby byÂł taki, jaki jest.
ok, ale nie musze sie godzic na to, aby Silver mnie nie pozwalal na to, abym byla taka jaka jestem (czyli np. zamieszczala takie informacje, ktore uwazam za istotne, bez koniecznosci tlumaczenia sie dlaczego to uczynilam)
a z tym przedszkolem to takie umniejszanie East.. aby pokazac swoja wyzszosc.. 'ja jestem bardziej dojrzaly, bo, oni sie zachowuja jak dzieci' ?
«
Ostatnia zmiana: Październik 01, 2009, 17:23:00 wysłane przez Leszek
»
Whoever
Nowy uÂżytkownik
«
Odpowiedz #26 :
Październik 01, 2009, 12:08:27 »
Cytat: konserwa Październik 01, 2009, 11:44:27
sÂłuchajcie, proponujĂŞ Wam wyjaÂśnianie sobie wzajemnych nieporozumieĂą za poÂśrednictwem prywatnych wiadomoÂści;
ja proponowalam juz wczoraj rano cos podobnego Leszkowi, aby zakonczyc ten watek w temacie o szczepieniach
w tym przypadku nie chodzi tez o spieranie sie o to kto ma racje, ale o to, zeby kazdy wyglaszal wlasna racje a nie wypowiadal sie za kogos
poza tym mam dwie cĂłrki 12 i 9 lat i na prawdĂŞ wyczerpaÂły one mĂłj limit wytrzymaÂłoÂści co do oceny ktĂłra ma racjĂŞ albo co jedna na temat drugiej powiedziaÂła lub chciaÂła powiedzieĂŚ...
wyszed³em z za³o¿enia, ¿e na tej witrynie zag³êbiam siê w powa¿ne zagadnienia, a tu co chwilê znowu to samo, jakaœ karma czy co....
a czy samo zycie i Twoje dzieci to nie sa powazne zagadnienia? moze dzieki nim wiele sie mozesz dowiedziec, ale nie traktujesz ich jako zrodla waznych informacji?
«
Ostatnia zmiana: Październik 01, 2009, 22:43:37 wysłane przez Ayshien
»
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
Odp: Kawiarenka "Pod Gwiazdami" :-)
«
Odpowiedz #27 :
Październik 01, 2009, 17:06:40 »
przepraszam wiĂŞc jeÂśli kogokolwiek uraziÂłem
Nie jest mojÂą intencjÂą kogokolwiek tu umniejszaĂŚ.
Nie jestem bardziej dojrzaÂły od Ciebie Ayshien ani od Ciebie Silver.
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
Silver
Gość
«
Odpowiedz #28 :
Październik 02, 2009, 02:32:32 »
Cytat: Leszek Październik 01, 2009, 12:18:10
A to, Âże akurat Tobie Silver napisaÂł o zioÂłach jest ironiczne...
Jak ktoÂś nie jest zorientowany co m.in. robi Ayshien, to niech zerknie na ten adres:
http://greenangelsgarden.blog.onet.pl/
To, Âże napisaÂłem o zioÂłach, to przypadek.
Da³em taki przyk³ad ze swojego ¿ycia wziêty, bo taki mi siê w tym momencie nasun¹³.
W³aœciwie to, nie pisa³em o zio³ach jeœli chodzi ju¿ o œcis³oœÌ !
Ale nie bĂŞdĂŞ poraz kolejny tÂłumaczyÂł tego co napisaÂłem.
A ten link prowadzi do otwarcia strony z napisem :
1.Blog o podanym adresie nie istnieje.
2.Reklamy Peugeota 207
3.Reklamy jakiegoœ kolejnego banku, który momentami natarczywie wje¿dza na ca³¹ stronê.
WiĂŞc co to ma byĂŚ, co sugerujesz, bo nie mogĂŞ jakoÂś dociec.
A swoja drogÂą ! JeÂżeli ktoÂś robi coÂś wartoÂściowego, piĂŞknego i wspaniaÂłego, to... chyba nie wymaga to reklamy.
«
Ostatnia zmiana: Październik 02, 2009, 06:27:20 wysłane przez Silver
»
Silver
Gość
«
Odpowiedz #29 :
Październik 02, 2009, 05:42:27 »
TeÂż z takiego zaÂłoÂżenia wychodzĂŞ, Âże jestem tu po to, aby
zag³êbiÌ siê w powa¿ne zagadnienia.
Lecz... zag³êbiÌ siê, oznacza bynajmniej dla mnie - œwiadomie siê z tym zmierzyÌ.
WzwiÂązku z tym pozwolĂŞ sobie na drobne wyjaÂśnienie kwesti pojawiajÂących siĂŞ tzw. ''sporĂłw''.
Pos³u¿ê siê pewnym cytatem :
PrzywiÂązanie do wÂłasnych opinii i systemu przekonaĂą idzie ramiĂŞ w ramiĂŞ przesÂądem. Nie interesujÂą nas zalety innych punktĂłw widzenia, czasem caÂłkiem przeciwstawnych. Nie chcemy nic wiedzieĂŚ o tym, czego poprostu nie chcemy wiedzieĂŚ. SprĂłbuj przekonaĂŚ kapitalistĂŞ, aby zrozumiaÂł zalety socjalizmu. SprĂłbuj przekonaĂŚ chrzeÂścijanina, aby wczuÂł siĂŞ w punkt widzenia ateisty. SprĂłbuj przekonaĂŚ milionerĂłw, aby zrozumieli ludzi stojÂących w kolejce za chlebem, czy umierajÂących z nĂŞdzy i chorĂłb. Lub faszystĂŞ, aby zrozumiaÂł uczucia ÂŻyda.
To nasze wewnĂŞtrzne uwarunkowania, ktĂłre sÂą obrazem naszego faÂłszywego ''ja'', naszego wenĂŞtrznego faÂłszu, sÂą powodem wszelkich konfliktĂłw. KonfliktĂłw, ktĂłrych powodem jest nasz wÂłasny konflikt wewnĂŞtrzny, ktĂłrego sobie wpeÂłni nie uÂświadamiamy. Nie chcemy znaĂŚ innego punktu widzenia, tylko dlatego, Âże chcemy ochroniĂŚ swĂłj wÂłasny. Pozostajemy w stanie przywiÂązania do tego, co zapewni nam, Âże nasz Âświat wydaje siĂŞ nam spĂłjny, prawdziwy, wÂłaÂściwy i mÂądry. Wydaje siĂŞ nam nie dlatego, Âże on taki faktycznie taki jest, tylko dlatego, Âże musielibyÂśmy siĂŞ zmieniĂŚ.
A zmiana pociÂągnĂŞÂła by za sobÂą zbyt wiele, aby zostawiĂŚ wszystko co stare i otworzyĂŚ siĂŞ caÂłkiem na nowe.
Wszelkie konflikty powstaj¹, kiedy staramy siê unikn¹Ì pewnych prze¿yÌ.Prze¿yÌ, które postrzegamy jako, niedobre, niew³aœciwe, niepotrzebne, czy nawet bolesne lub z³e, czyli ogólnie mówi¹c negatywne i chcemy je w ró¿ny sposób unikn¹Ì.
Lecz niczego nie da siĂŞ nigdy unikn¹Ì. Jednak gdy prĂłÂbujemy tego, to tÂłumimy tylko wÂłasne doÂświadczenie, ktĂłre pojawiÂło siĂŞ w naszym polu Âżycia. Dotyczy to kaÂżdego bez wyjÂątku negatywnie osÂąÂdzonego przeÂżycia, sytuacji, zdarzeĂą, w tym takÂże cech, czy zachowaĂą innych ludzi.
Jednak stÂłumione doÂświadczenia, nie mogÂą pozostaĂŚ w zamkniĂŞciu na zawsze.
Ich energetyczne wibracje wci¹¿ przyciagaj¹ do nas ró¿ne zdarzenia, ludzi i sytuacje, których zadaniem jest nam pomóc i powtórnie zmierzyÌ siê ze swoim doœwiadczeniem.
Problem wtym, ¿e nasze uwarunkowania, ka¿¹ nam s¹dziÌ, ¿e mamy do czynienia z czymœ ogólnie mówi¹c ''z³ym'' , wiêc spychamy lub odpychamy je od siebie.
Lecz wtym wielkim procesie Âżycia, ktĂłrego jesteÂśmy udziaÂłem nic nie jest zÂłe, niedobre, niepotrzebne, krzywdzÂące, czy niewÂłaÂściwe, tylko niewÂłaÂściwe jest nasze podejÂście !
Na koniec wiĂŞc zapytam ?
Co takiego napisaÂłem, co spowodowaÂło takie lub inne reakcje domagajÂące siĂŞ aÂż od administracji wykasowania mojego postu ?
Nie mam zamiaru byĂŚ tu niczymi gĂłru (kolejny osÂąd)
WiĂŞc jeÂżeli czytasz to co piszĂŞ, to uczciwie mogĂŞ kaÂżdego ostrzec: nie znajdziesz tu Âżadnych (lub niewiele) wypowiedzi , ktĂłre mogÂłyby Ci siĂŞ spodobaĂŚ! A dokÂładniej mĂłwiÂąc, nie znajdziedziecie Âżadnych moich wypowiedzi , ktĂłre mogÂłyby siĂŞ spodobaĂŚ Twoim ( lub Waszym) wewnĂŞtrznym uwarunkowaniom, wewnĂŞtrznemu systemu ''wartoÂści''.
Nie mogĂŞ podarowaĂŚ Wam Âżadnej prawdy, Âżadnej mÂądroÂści, ani Âżadnej wiedzy.MogĂŞ tylko pomĂłc w odkryciu przeszkĂłd na drodze do niej dzielÂąc siĂŞ tutaj z innymi swoim doÂświadczeniem.
«
Ostatnia zmiana: Październik 02, 2009, 06:17:07 wysłane przez Silver
»
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
ÂŚWIĂTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi¹¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
=> TwórczoœÌ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osĂłb "wspierajÂące" niektĂłre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYKÂŁAD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści
=> PREZENTACJA: WyjaÂśniajÂąc grawitacjĂŞ
=> WYKÂŁAD Purpose of DNA [PL]
=> WYKÂŁAD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYKÂŁAD Bliss Practice: Duchowy uÂżytek z energii seksualnej [PL]
=> WYKÂŁAD Fraktalna teoria ÂŚwiadomoÂści, Grawitacji, JĂŞzyka, DNA i Udanej ÂŚmierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret Âżycia i architektura biologiczna
=> WYKÂŁAD: Udana ÂśmierĂŚ i prawdziwa fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - PrzekroczyĂŚ Horyzont ZdarzeĂą
=> SÂłoĂące, UkÂład SÂłoneczny i rok 2012
=> StaroÂżytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje œwiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i œwiata
=> ŒwiadomoœÌ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy PorzÂądek ÂŚwiata w codziennych wiadomoÂściach
=> Globalne ocieplenie - najwiĂŞkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> KÂącik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OGÂŁOSZENIA i INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> OGÂŁOSZENIA
Ładowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|