Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Strona główna
Pomoc
Search
Zaloguj się
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
>
Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
>
Kawiarenka "Pod Gwiazdami" :-)
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Kawiarenka "Pod Gwiazdami" :-) (Przeczytany 96847 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Leszek
Administrator
Ekspert
Odp: Kawiarenka "Pod Gwiazdami" :-)
«
Odpowiedz #80 :
Marzec 12, 2010, 12:29:24 »
Nie chodziÂło o ÂżadnÂą kradzieÂż tylko o prawo wÂłasnoÂści do .... hehe ZÂŁOTEJ SPIRALI ....
zastosowanej do generowania liter hebrajskich na czworoÂścianie foremnym.
Winter twierdzi, Âże to jego pomysÂł i pokazuje na to dowody, a Stan, Âże to on byÂł pierwszy. Wszystko jest w w/w PDFie.
P.S
Co ciekawe, wpiszcie goldenmean.info w google i zjedŸcie na dó³
Bedzie tam takie zdanie::
Ze wzglĂŞdu na wymogi prawne, Google usunĂŞÂło 8 wynik(i) z tej strony. JeÂśli chcesz, moÂżesz przeczytaĂŚ wiĂŞcej na ten temat na ChillingEffects.org.
I zobaczcie, Âże Fundacja Meru pana Stana T. zwrĂłciÂła siĂŞ z wnioskiem o zablokowanie " co siĂŞ da", a co pochodzi od Wintera...
Ju¿ nie posz³o o Z³ot¹ Spiralê, ale o ca³oœÌ....
http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=1837
No comments...
«
Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 12:34:04 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Szewc
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #81 :
Marzec 12, 2010, 13:31:25 »
I tyko przez zÂłotÂą spiralĂŞ majÂą go aresztowac przy pojawieniu siĂŞ na terenie USA?
nie chce mi siĂŞ w to uwierzyc, Âże za spiralĂŞ tak bardzo go ÂścigajÂą....
A na dodatek nigdzie nie mogÂłem znaleÂśc informacji na temat pracu naukowej Dana.... zupeÂłnie jakby taki czÂłowiek nie istniaÂł w Âświecie nauki..... nawet na stronie Uniwersytetu w Detroit nie ma nic o jego dokonaniach naukowych ani karierze w twj instytucji...
Chyba dowody Stana byÂły lepsze, bo teraz to Winter jest na "wygnaniu"
"Nie wymyÂślaj nowych czynnikĂłw jeÂżeli nie istnieje taka potrzeba, a jeÂżeli juÂż, to udowodnij najpierw ich istnienie" - Arystoteles
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #82 :
Marzec 12, 2010, 15:46:21 »
NapisaÂłem, Âże wszystko masz w PDF-ie. Jak interesujÂą CiĂŞ te sprawy, to napisz do niego i juÂż. Ja juÂż 3 razy o tym dyskutowaÂłem. Nie mam czasu, ani ochoty dyskutowaĂŚ po raz kolejny.
KaÂżdego niewygodnego czÂłowieka moÂżna umoczyĂŚ jak siĂŞ tylko chce.
Jak powiesz komuÂś jak coÂś wykonaĂŚ, bo jesteÂś pasjonatem tematu, a potem zobaczysz swĂłj pomysÂł jako wynalazek wyprodukowany na miesiÂąc przed wypuszczeniem twojego analogicznego wynalazku, to nie zdziw siĂŞ jak ten komu powiedziaÂłeÂś jak coÂś wykonaĂŚ zaskarÂży CiĂŞ do sÂądu o kradzieÂż wÂłasnoÂści... Poza tym nie sÂłyszaÂłeÂś, Âże USA, to nie jest paĂąstwo prawa tylko paĂąstwo prawnikĂłw?
To nie jest mój drogi "tylko" spirala. To jest a¿ spirala... Chyba nie do koùca masz jasnoœÌ z czym masz do czynienia a propos tej spirali...
PrzykÂład:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=257.msg621#msg621
Na tym koĂączĂŞ dyskusjĂŞ ze swej strony.
Pozdrawiam
«
Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 15:55:21 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Szewc
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #83 :
Marzec 13, 2010, 22:51:42 »
I kto tu jest zelotem....
Dobra dobra widzê ¿e jedynym naprawdê skutecznym sposobem na ukazanie dzia³alnoœci niektórych osób, jest pozwolic aby czas sobie p³yn¹³.....
Szkoda tylko ¿e bêdê musia³ czekac sporo czasu a¿ teorie propagowane, przez wintera maj¹ zacz¹c dzia³ac.... a i tak za pewne oka¿e siê <jak u wiêkszoœci proroków> ¿e jak nie wypali z terminem który teraz poda³, by³ nieprecyzyjnie wyliczony i termin siê odsun¹³ o kilka latek....
Zadziwia mnie fakt ¿e skoro posiad³ om=n tak niesamowit¹ wiedzê, zrozumia³ "mowê bo¿¹" to czemu sam nie przeszed³ na wy¿sze poziomy œwiadomoœci? czemu nie potrafi jeszcze sie teleportowac <skoro dla niego czas, energia i materia s¹ falami>? abo chociaz czytac w myœlach....
Ró¿nica miêdzy wiedz¹ a wiar¹ jest jedna.... Tê pierwsz¹ da siê udowodnic eksperymentalnie.
"Nie wymyÂślaj nowych czynnikĂłw jeÂżeli nie istnieje taka potrzeba, a jeÂżeli juÂż, to udowodnij najpierw ich istnienie" - Arystoteles
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #84 :
Marzec 13, 2010, 23:11:17 »
Nie rozumiem o co CI chodzi.
Po pierwsze ka¿dy mo¿e siê myliÌ, wiêc mo¿e siê okazaÌ, ¿ê coœ siê ostanie a coœ innego nie. To normalne.
Po drugie poznanie czegokolwiek nie oznacza chĂŞci praktykowania tego czegoÂś.
Poznanie to poznanie, a praktyka mo¿e pójœÌ w stronê tzw. duchow¹ albo tworzenia technologii.
Nie wiem jak wyglÂąda prywatne Âżycie Wintera, wiĂŞc siĂŞ nie wypowiadam co do jego osobistych praktyk.
JeÂśli chodzi o wynalazki to jest ich kilka. Obecnie Dan pracuje nad imploderem. Energetyzuje wodĂŞ, dziĂŞki czemu m.in roÂśliny duÂżo lepiej rosnÂą.
FOTKI TUTAJ:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=22.msg1808#msg1808
Imploder
Jak masz jakieœ sprawy to najlepiej pisz do niego. Kilka osób ju¿ pisa³o i dosta³o odpowiedŸ. Nie wiedzê problemu. Nikt tu nie jest niczyim adwokatem. Ka¿dy stara siê wnieœÌ coœ pozytywnego do jakiegoœ obszaru zainteresowaù.
Jak widzisz obszary na forum s¹ ró¿ne.
Pozdrawiam
«
Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2010, 23:44:02 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
konserwa
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #85 :
Marzec 13, 2010, 23:31:17 »
Cytat: Szewc Marzec 13, 2010, 22:51:42
Zadziwia mnie fakt ¿e skoro posiad³ om=n tak niesamowit¹ wiedzê, zrozumia³ "mowê bo¿¹" to czemu sam nie przeszed³ na wy¿sze poziomy œwiadomoœci? czemu nie potrafi jeszcze sie teleportowac <skoro dla niego czas, energia i materia s¹ falami>? abo chociaz czytac w myœlach....
to zÂły kierunek w cudzÂą energiĂŞ ingerowaĂŚ,
bo skÂąd wiesz, Âże nie potrafi siĂŞ teleportowaĂŚ?
rozkminiajmy tematy i niech kaÂżdy swoim doÂświadczeniem doÂświadcza co chce i potrafi
jak chcesz coÂś pooglÂądaĂŚ - podoÂświadczaĂŚ wykraczajÂącego poza tradycyjne prawa fizyki
wskazany dÂłuuugi trip do trudnodostĂŞpnych zakÂątkĂłw gĂłrzystych Âśrodkowej Azji
bÂądÂź krĂłtsza acz nieco inwazyjna(szokowa) metoda absorpcji roÂślin mocy wÂśrĂłd Obeznanych z tematem (warunek konieczny !!!) starych Indian
Szewc
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #86 :
Marzec 14, 2010, 00:22:07 »
Wiem,Âże forum jest rozlegÂłe... i jest na nim wiele ciekawych wÂątkĂłw, ale nie o wÂątki chodzi, tylko o ludzi.
Nietzsche powiedziaÂł kiedyÂś - "Nie zastanawiaj siĂŞ, czy to, co mĂłwi filozof, jest prawdÂą, lecz spytaj, jak doszedÂł do tego, Âże to jest prawda."
oraz - "W co motÂłoch bez dowodĂłw uwierzyÂł, jakÂże byÂśmy to mogli dowodami obaliĂŚ?"
I wÂłaÂśnie w myÂśl tych dwĂłch wypowiedzi poszukujĂŞ odpowiedzi... Bo przecieÂż o wiarygodnoÂści badaĂą nie ÂświadczÂą wyniki, tylko metoda i sposĂłb przeprowadzenia badania. JeÂśli te ostatnie sÂą poprawne to wynik musi byc poprawny....
Co do szukania odpowiedzi na temat tego dlaczego jest Âścigany, oczywistym chyba jest Âże naiwnym byÂło by siĂŞ pytac go o to...
Nie chodzi o to co powie tylko o fakt, ¿e jest stron¹ konfliktu, wiêc bêdzie siê broni³ i wybiela³, brak mu spojrzenia z boku na ca³¹ sprawê. Wiêc odpowiedzi trzeba szukac na "ziemi niczyjej" zachowuj¹c zdrowy rozs¹dek i spor¹ dawkê krytycznego myœlenia.
Kolejnym ciosem w jego wiarygodnoÂśc jest lista "badaczy/naukowcĂłw" na ktĂłrych siĂŞ powoÂłuje...
Pomijaj¹c osoby z którymi rzekomo wspó³pracowa³ z uniwersytetu w Detroit <wypar³ siê wspó³pracy pod przysiêg¹ w s¹dzie> Powo³uje siê na ekspertów typu Nassim Haramein <fizyk samozwaniec - twierdzi ¿e sformu³owa³ i udowodni³ tezê jednorodnych pól> choc ma problem z odró¿nieniem wartoœci skalarnych od wektorowych...
To nie jest problem z tym czy ja jestem im wrogi, problem jest w tym czy oni sÂą wiarygodni.
W koùcu spacerek po schronisku dla ob³¹kanych pokazuje, i¿ sama wiara nie dowodzi niczego.
Skoro potrafi to niech siĂŞ stawi w James Randi Educational Foundation.... Jeden malutki teleporcik a zyska naukowe uznanie i milion dolarĂłw na dokÂładkĂŞ.
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
«
Odpowiedz #87 :
Marzec 14, 2010, 11:20:56 »
W ksi¹¿ce " Sekretny kod" Priya Hemenwaya
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=6.msg3808#msg3808
czytam, ¿e z³ota zasada by³a na przestrzeni dziejów wci¹¿ na nowo odkrywana i stosowana, ale równie¿ wielokrotnie o niej zapominano. Po czym pojawiali siê ponownie ludzie ni¹ zafascynowani, którzy "odkrywali" j¹ dla siebie i dla œwiata.. Odkrywcy Ci wcale nie mieli lekko w ¿yciu.
Co jest takiego odkrywczego i groŸnego w z³otej zasadzie, ¿e ludzie tacy jak Dan Winter musz¹ wydawaÌ maj¹tek na walkê ( wspó³czeœnie przed s¹dem ) ?
Najkrócej rzecz ujmuj¹c chodzi o zale¿noœÌ , która wprowadza doskona³e proporcje miêdzy ca³oœci¹ i jej czêœciami
. Harmonia, ktĂłrej pewne siÂły wcale nie pragnÂą obwieszczaĂŚ Âświatu, gdyÂż ma wielkÂą, wyzwalajÂącÂą spod wÂładzy pewnych interesĂłw moc. WyobraÂźmy sobie spoÂłeczeĂąstwo oparte na harmonicznym zwiÂązku caÂłoÂści do kaÂżdej jego czĂŞÂści. SpoÂłeczeĂąstwo posÂługujÂące siĂŞ jĂŞzykiem ÂświatÂła.
Do odkrywania z³otej zasady nie trzeba mieÌ szeregu tytu³ów przed nazwiskiem dlatego, ¿e z³ota zasada pochodzi z natury, jest jej czêœci¹ i jest powszechna, a wiêc nie mo¿e byÌ opatentowana tak samo,jak nie mo¿e byÌ opatentowana witamina C. Ale .. mo¿na spróbowaÌ jej zakazaÌ u¿ywania, podobnie jak uczyni³ to Henry Anslinger (w imieniu koncernu chemicznego Du Ponta ) z marihuan¹ ( swoj¹ drog¹ , czy¿ to nie genialne posuniêcie prawne,
konserwa
? zakazaĂŚ tego ,co naturalne bo "szkodzi" - czego zresztÂą nigdy nie udowodniono ).
WedÂług mnie Dan Witner jest raczej filozofem i myÂślicielem, ktĂłry toruje pewne pojmowanie rzeczywistoÂści, niÂż naukowcem w klasycznym tego sÂłowa rozumieniu. On niczego nowego nie wymyÂśla. Odkrywa tylko to, co pewne siÂły usiÂłujÂą utrzymaĂŚ zakryte.
SiÂły te moÂże majÂą wiĂŞcej kasy, ale nie majÂą aÂż takiego zaplecza, aby bezkarnie likwidowaĂŚ ludzi. UsiÂłujÂą go zatem oÂśmieszyĂŚ, a jego prace pozbawiĂŚ sensu i ekonomicznych podstaw do dziaÂłania.
szewc
, to co piszesz :
To nie jest problem z tym czy ja jestem im wrogi, problem jest w tym czy oni sÂą wiarygodni.
Wiarygodni wobec kogo ? Jakich autorytetów u¿yjesz by to wykazaÌ, ¿e nie s¹ ? Sprawa s¹dowa to ju¿ wystarczaj¹cy dowód wg Ciebie ? No tak, przecie¿ Ci, którzy s¹ niewinni spraw w s¹dzie nie maj¹ , prawda ? Có¿ za b³yskotliwoœÌ. To chwyt w tzw politycznym stylu - wystarczy oskar¿yÌ polityka o byle gówno, a na pewno jakieœ bryzgi siê do niego przylepi¹.
NaljepszÂą weryfikacjĂŞ tego, o czym pisze Dan Winter znajdziesz rozglÂądajÂąc siĂŞ w naturze szeroko otwartymi oczyma.
Bardzo wygodnÂą <i ÂżaÂłosnÂą> liniÂą obrony jest powoÂływanie siĂŞ na spiski chcÂące zniszczyc "niewinnego genialnego naukowca" ktĂłry odkryÂł niesamowitÂą tajemnicĂŞ....
To jest ¿a³osne. "Tajemnice", o których wyk³ada Dan Winter s¹ powszechnie dostêpne w naturze. To po pierwsze. A po drugie Dan Winter jest tylko palcem,który wskazuje we w³aœciwym kierunku, a nie ¿adnym guru, czy genialnym naukowcem . Na szczêœcie wielu zaczê³o pod¹¿aÌ we w³aœciw¹ stronê, wiêc nie da siê ju¿ tego powstrzymaÌ. Polecam CI ksi¹¿kê pt "Sekretny Kod" - nie napisa³ jej Dan Winter, ale znajdziesz tam historiê opowiadan¹ przez wieki przez podobnych "Danów Winterów" swoich czasów... mo¿e to jakoœ pomo¿e Ci w weryfikacji.
Bo praktycznie kaÂżdemu kto nie wierzy w takÂą wizjĂŞ Âświata moÂżna zaÂżucic omamienie przez spiskowcĂłw, albo udziaÂł w spisku...
MoÂżna, ale po co. Ja Ci takich zarzutĂłw nie robiĂŞ. IdÂź swojÂą drogÂą - jeÂśli coÂś Ci nie pasuje , to nie zasilaj tego.
Od zawsze mnie to zastanawia dlaczego ludzie tracÂą swojÂą cennÂą energiĂŞ na udowadnianiu innym ,Âże siĂŞ mylÂą zamiast wykorzystaĂŚ jÂą na to , co ich samych rozwija.
«
Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2010, 13:27:22 wysłane przez Leszek
»
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
AdaÂś
Nowy uÂżytkownik
«
Odpowiedz #88 :
Marzec 14, 2010, 13:03:14 »
Dobrze powiedziane, od razu przypomina mi siê historia witaminy B-17 i walki z pestkami moreli. Wystarczy siêgn¹Ì po ksi¹¿kê; "Œwiat bez raka, opowieœÌ o witaminie B-17".
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #89 :
Marzec 14, 2010, 14:14:59 »
Cytat: Szewc Marzec 14, 2010, 00:22:07
Nietzsche powiedziaÂł kiedyÂś - "Nie zastanawiaj siĂŞ, czy to, co mĂłwi filozof, jest prawdÂą, lecz spytaj, jak doszedÂł do tego, Âże to jest prawda."
oraz - "W co motÂłoch bez dowodĂłw uwierzyÂł, jakÂże byÂśmy to mogli dowodami obaliĂŚ?"
I wÂłaÂśnie w myÂśl tych dwĂłch wypowiedzi poszukujĂŞ odpowiedzi... Bo przecieÂż o wiarygodnoÂści badaĂą nie ÂświadczÂą wyniki, tylko metoda i sposĂłb przeprowadzenia badania. JeÂśli te ostatnie sÂą poprawne to wynik musi byĂŚ poprawny....
Nie uogĂłlniaj tylko wskaÂż konkretne twierdzenie, albo "wyniki" i na konkretnym przykÂładzie rozwaÂżaj metodologiĂŞ.
O ile pierwsz¹ wskazówkê Nietzchego mo¿na przyj¹Ì, o tyle druga jest nie dla mnie. Po co obalaÌ wiarê? To kwestia bardziej polityczno-religijna niŸli metodologiczna...
Poprawna metodologia nie musi dawaĂŚ prawdziwego wyniku, bo czasami po prostu nie ma prawdziwych wynikĂłw. SÂą jedynie wyniki oparte na danej metodologii - sÂą z niÂą koherentne i w tym sensie sÂą poprawne.
ProponowaÂłbym zastanawiaĂŚ siĂŞ nad metodologiÂą czegoÂś konkretnego.
Winter stosuje "narzĂŞdzia geometryczne" do opisu Âświata albo "natury Âświata". MoÂżna siĂŞ zastanawiaĂŚ w jakim zakresie takie czy owakie narzĂŞdzie ukazuje lub tÂłumaczy sensownie to czy owo. MoÂże teÂż nie tÂłumaczyĂŚ tylko inspirowaĂŚ do dalszych badaĂą, ale to juÂż jest jakiÂś do dyskusji na jakimÂś konkretnym przykÂładzie.
Rozumiem czym jest rygoryzm metodologiczny i tu zgoda, ale jeÂśli ktoÂś chce "obalaĂŚ dowodami wiary motÂłochu", to sorry... ja wolĂŞ inne projekty pozytywne, budujÂące... Zbyt wielu ludzi potrafi tylko negowaĂŚ, bez proponowania alternatywy...
Dlatego jeÂśli Winter widzi i tÂłumaczy budowĂŞ DNA dwunastoÂścianem to moÂżna to potraktowaĂŚ co najmniej jako inspiracjĂŞ i rozwaÂżyĂŚ co w tym jest ciekawego i co nam to mĂłwi o DNA.
Inna sprawa, Âże Winter bazujÂąc na tym i innych swoich odkryciach stara siĂŞ tÂłumaczyĂŚ jĂŞzykiem fizyki pewne kwestie podane jak dotÂąd jĂŞzykiem metafory i mitologii to juÂż inna sprawa.
OddzielaÂłbym te dwie rzeczy...
Za ilustracjê owej dwoistoœci mo¿na przyj¹Ì 1) ukazanie przez Wintera budowy DNA, a nastêpnie 2) wyci¹gania z tego dalszych wniosków inspirowanych legend¹ o W³adcy Pierœcieni...
Budowa dwunastoÂścianu foremnego (i skrĂŞconych helis) opiera siĂŞ na ZÂłotym Podziale, a ten z kolei na liczbie Phi.
DNA - widok z gĂłry i z boku.
WiĂŞcej
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=15.msg124#msg124
W powyÂższym linku, od zdania: "Splatanie DNA, moÂże przybraĂŚ (wg. Wintera) ksztaÂłt toroidalny przypominajÂący pierÂścieĂą." mamy juÂż innÂą historiĂŞ, ktĂłrÂą moÂżna potraktowaĂŚ jako wejÂście w obszar prĂłby wytÂłumaczenia legendy czy mitu jĂŞzykiem ktĂłry uwaÂża siĂŞ za naukowy. (czy jest to jĂŞzyk naukowy, to kolejny temat do dyskusji)
Konkluduj¹c, jeœli chcesz rozmawiaÌ o metodologii Wintera, to odnoœ siê ka¿dorazowo do konkretnego zagadnienia, bo tylko wtedy rozmowa mo¿e byÌ konkretna, a nie ogólnometodologiczna i niejako zawieszona w pró¿ni.
Druga wa¿na sprawa to intencja. Proponowa³bym neutralnoœÌ ogl¹du, niezale¿nie od tego czy kogoœ siê lubi czy nie czy ceni siê inne aspekty jego funkcjonowania czy nie. Argumenty ad personam gentelmenom po prostu nie przystoj¹.
P.S
Nadludziom takÂże nie przystojÂą ...
Pozdrawiam!
«
Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2010, 22:27:58 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
ÂŚWIĂTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi¹¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
=> TwórczoœÌ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osĂłb "wspierajÂące" niektĂłre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYKÂŁAD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści
=> PREZENTACJA: WyjaÂśniajÂąc grawitacjĂŞ
=> WYKÂŁAD Purpose of DNA [PL]
=> WYKÂŁAD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYKÂŁAD Bliss Practice: Duchowy uÂżytek z energii seksualnej [PL]
=> WYKÂŁAD Fraktalna teoria ÂŚwiadomoÂści, Grawitacji, JĂŞzyka, DNA i Udanej ÂŚmierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret Âżycia i architektura biologiczna
=> WYKÂŁAD: Udana ÂśmierĂŚ i prawdziwa fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - PrzekroczyĂŚ Horyzont ZdarzeĂą
=> SÂłoĂące, UkÂład SÂłoneczny i rok 2012
=> StaroÂżytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje œwiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i œwiata
=> ŒwiadomoœÌ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy PorzÂądek ÂŚwiata w codziennych wiadomoÂściach
=> Globalne ocieplenie - najwiĂŞkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> KÂącik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OGÂŁOSZENIA i INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> OGÂŁOSZENIA
Ładowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|