Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Kawiarenka "Pod Gwiazdami" :-)  (Przeczytany 88758 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Igmana (ptak)
U¿ytkownik
**
P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 66

8067684
« Odpowiedz #60 : Pa¼dziernik 03, 2009, 16:36:12 »

Masz wszelkie prawa Ayshien, nie mnie je ograniczaæ … i do us³yszenia w cieplejszych klimatach …

Pozdrawiam 

PRAWDA - WOLNO¦Æ - MI£O¦Æ
Whoever
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 27

« Odpowiedz #61 : Pa¼dziernik 03, 2009, 16:37:35 »

Szkoda tylko, ¿e Silver zosta³ potêpiony i usuniêty z forum. Niew±tpliwie wnosi³ tu wiele cennych tre¶ci, ale có¿, EGA niektórych s± zbyt „wra¿liwe” i domagaj±ce siê radykalnych ciêæ … a w czym tak naprawdê zagra¿a³ Silver? No i gdzie ta mi³o¶æ?

Igmano ile jeszcze razy masz zamiar wypominac mi i innym ich EGO? czy to przypadkiem Twoje wlasne wybujale EGO nie przemawia w tej chwili?

A Silvera nie potepilam.. Zwrocilam mu tylko wyraznie uwage na to co mi sie nie podobalo w jego stosunku do mnie.. Chodzilo mi tylko o usuniecie pierwszego jego postu, ktory byl nie za bardzo w temacie, bo nie chcialam wlasnie tego do czego doszlo..

Mowilam wczoraj Leszkowi, ze chetnie porozmawiam z Silverem i ze fajnie gdybysmy wszyscy mogli ze soba porozmawiac wlasnie w taki ludzki, zyczliwy sposob, bez naskakiwania na siebie i wytykania sobie bledow...
Whoever
Nowy u¿ytkownik
*

« Odpowiedz #62 : Pa¼dziernik 03, 2009, 16:43:32 »

Masz wszelkie prawa Ayshien, nie mnie je ograniczaæ … i do us³yszenia w cieplejszych klimatach …

Pozdrawiam 

Igmano uwazam, ze pomimo roznic zdan mozemy sie wszyscy porozumiec, choc czasami faktycznie bywa to trudne..

niekiedy nawet porozumienie w obrebie wlasnej wielowymiarowej istoty jest trudne, gdy do glosu dochodza rozne czesci..

rowniez Cie pozdrawiam ))
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 03, 2009, 16:48:02 wys³ane przez Ayshien » Zapisane
Igmana (ptak)
U¿ytkownik
**
P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 66

8067684
« Odpowiedz #63 : Pa¼dziernik 03, 2009, 16:45:03 »

Mowilam wczoraj Leszkowi, ze chetnie porozmawiam z Silverem i ze fajnie gdybysmy wszyscy mogli ze soba porozmawiac wlasnie w taki ludzki, zyczliwy sposob, bez naskakiwania na siebie i wytykania sobie bledow...

Fakt jest taki, ¿e Silvera ju¿ TU nie ma …

PRAWDA - WOLNO¦Æ - MI£O¦Æ
Whoever
Nowy u¿ytkownik
*

« Odpowiedz #64 : Pa¼dziernik 03, 2009, 16:49:25 »

to niech wraca, o ile Leszek uzna, ze tak bedzie OK
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620

To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie

« Odpowiedz #65 : Pa¼dziernik 04, 2009, 14:23:31 »

Drogie  Panie .
Czy mog³yby¶cie przestaæ "kr±¿yæ po  kole " ?
Zacytujê w tym miejscu to, co mnie najbardziej siê spodoba³o w Kawiarence

Jest takie miejsce w centrum siebie … miejsce ciszy i bezruchu, miejsce otwierania oczu … miejsce zrozumienia, empatii, wspó³odczuwania … miejsce bycia jednym ze wszystkim … miejsce akceptacji …
Cudownie by³oby przenosiæ do¶wiadczenia stamt±d na TU …
i TERAZ.

I nawi±¿ê jeszcze do postu zamieszczonego przez Arkadiusza ( witaj na forum ) 
Je¶li przywi±zujemy zbytni± uwagê do warto¶ci jakimi pos³uguje siê nasze EGO to zwykle zapominamy na chwilê o TYM MIEJSCU W CENTRUM o którym Igmana wspomnia³a

Arkadiusz napisa³ 
A je¿eli faktycznie mówi±c o innych mówimy naprawdê o sobie…?

W³a¶nie to pytanie , a raczej stwierdzenie ze mn± rezonuje. In Lakee`ch  =  ja to inny Ty.

Wiêc jak by¶my chcieli mówiæ o sobie ?  Jak by¶my chcieli postrzegaæ innego siebie ? tak w³a¶nie wyra¿ajmy siebie ..

..  " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza   Mooji -  " s± w Twoim umy¶le, s± w  Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196

« Odpowiedz #66 : Pa¼dziernik 04, 2009, 14:33:43 »

In Lakech
ta dyskusja ma jednak sens, pozwala kolejny raz lepiej zrozumieæ istotê majañskiego pozdrowienia

po raz trzeci w okresie ostatniego miesi±ca zrozumia³em, ¿e tocz±c z kim¶ polemikê na tematy egzystencjalne, w istocie polemizujê sam z sob±....
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #67 : Pa¼dziernik 05, 2009, 15:45:38 »

to niech wraca, o ile Leszek uzna, ze tak bedzie OK

Ja naprawdê nie prowadzê tu polityki personalnej.
To co w ostatnich (usuniêtych ju¿) postach robi³ Silver nakrêca³o spiralê agresji.
Tak wiêc nie mam nic przeciwko obecno¶ci na forum kogokolwiek je¶li traktuje innych ¿yczliwie;
niezale¿nie czy dotyczy to forumowicza czy te¿ autora umieszczonego tu artyku³u lub filmu.
S± przecie¿ takie frazy jak "moim zdaniem"; "wydaje mi siê";  "czy mogê ciê o co¶ spytaæ" itp.
Czy naprawdê trzeba o tym przypominaæ?

Pozdrawiam serdecznie
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 05, 2009, 19:23:30 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
radoslaw
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 209

« Odpowiedz #68 : Pa¼dziernik 08, 2009, 17:06:09 »

Co z naszym guru na ¦lê¿y w przysz³ym roku?
Janusz Zagórski zapowiedzia³ jego przyjazd na nastêpn± Harmoniê Kosmosu.
Jest trochê czasu na przygotowanie pytañ...
pozdrawiam
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #69 : Pa¼dziernik 08, 2009, 21:19:22 »

Gdzie zapowiedzia³ i komu?
Poza tym wszystko zosta³o wstêpnie ustalone. Teraz Dan musi przes³aæ "program zajêæ" Wtedy pojawi siê jakie¶ konkretne info. To dopiero za rok... Teraz jest na tapecie Nassim Haramein.

P.S
Je¶li o mnie chodzi, to odcinam siê od okre¶lenia "guru".
Po prostu jest Dan, jest Nassim itd..

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2009, 21:21:59 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: