Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Strona g³ówna
Pomoc
Search
Zaloguj siê
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
>
WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
>
Sekret ¿ycia i bioarchitektura FILM
Strony:
1
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Sekret ¿ycia i bioarchitektura FILM (Przeczytany 14264 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
Sekret ¿ycia i bioarchitektura FILM
«
:
Lipiec 05, 2009, 17:25:00 »
Dan Winter - Sekret ¿ycia i bioarchitektura
Pod powierzchni± biologicznego ¿ycia jest inne, sekretne ¿ycie. Ma ono elektryczn± naturê i jest zorganizowane wed³ug zasady z³otego podzia³u. Planuj±c wokó³ siebie urbanistyczn± i architektoniczn± przestrzeñ powinni¶my pamiêtaæ nie tylko o harmonii kszta³tów, ale przede wszystkim o tym "sekretnym ¿yciu", które sk³ania nas do stosowania materia³ów, sprzyjaj±cych biologicznemu ¿yciu. Czym jest ¿ycie w sensie elektrycznym i jakie materia³y s³u¿± biologicznemu ¿yciu? O tym w³a¶nie jest krótka rozmowa z Danem Winterem. Zapraszam! Wiêcej:
http://www.swietageometria.info/sekret-zycia-i-bioarchitektura
http://www.youtube.com/p/5AEC8F0A753E08C5?hl=pl_PL&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/p/5AEC8F0A753E08C5?hl=pl_PL&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="385" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Lista odtwarzania na YouTube:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=5AEC8F0A753E08C5
Film "Sekret ¿ycia i bioarchitektura" (poprawione napisy) jest do pobrania w wersji *AVI tutaj:
http://www.przeklej.pl/folder/dan-winter-sekret-zycia-i-bioarchitektura-pl-32378914
Przy okazji wszystkie polskie napisy do filmów Dana s± tutaj:
http://www.swietageometria.info/pliki-do-pobrania
«
Ostatnia zmiana: Sierpieñ 25, 2010, 14:38:56 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Igmana (ptak)
U¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 66
Odp: FILM Sekret ¿ycia i bioarchitektura
«
Odpowiedz #1 :
Lipiec 05, 2009, 21:21:23 »
Jak wynika z powy¿szego, niesamowicie wa¿ne prócz zachowania swoistej higieny podczas ¿ycia s± narodziny i ¶mieræ w odpowiednim, czyli fraktalnym miejscu. Dlaczego? By nie traciæ ³adunku przy przej¶ciu, by dusza mog³a zabraæ ca³± pamiêæ. Inaczej, by mog³a rozpakowaæ siê niedestrukcyjnie.
Czy w zwi±zku z tym, nie powinni¶my budowaæ odpowiednich budowli, tzw. Domów Narodzin i Domów Umierania? Inaczej zwanych Domami Przej¶cia? Co¶ na kszta³t piramid, czy stup, które s± idealnymi, ¿ywymi kondensatorami?
Pytanie, czy jest to mo¿liwe przy obecnym, powszechnym stanie ¶wiadomo¶ci? Czy niezbêdna jest akceptacja przez oficjaln± naukê tre¶ci, które g³osi Dan Winter i jemu podobni?
Dziêki uwolnieniu wiedzy, dziêki dobrej woli i wysi³kowi wielu wspania³ych ludzi, mo¿liwe staje siê to, co do tej pory zarezerwowane by³o tylko dla nielicznych wtajemniczonych.
Dziêki Ci
Leszku
za Twój wk³ad, za do³o¿enie nastêpnej cegie³ki do naszego lepszego jutra.
Ta wiedza powinna byæ szerzona na wszelkie mo¿liwe sposoby.
Na koniec oddajmy g³os jeszcze raz Winterowi, cyt:
„Wiêc higiena udanych narodzin i udanej ¶mierci zdecydowanie zale¿y od zrozumienia fraktalnej pojemno¶ci elektrycznej i dlatego architektura biologiczna jest pocz±tkiem uczenia siê tego, jak pomagaæ ludziom umieraæ i rodziæ siê w sposób udany.”
Zachêcam do obejrzenia filmu.
Pozdrawiam serdecznie
PRAWDA - WOLNO¦Æ - MI£O¦Æ
MEM HEJ SHIN
Go¶æ
«
Odpowiedz #2 :
Lipiec 06, 2009, 02:20:27 »
Cytat: Igmana (ptak) Lipiec 05, 2009, 21:21:23
Jak wynika z powy¿szego, niesamowicie wa¿ne prócz zachowania swoistej higieny podczas ¿ycia s± narodziny i ¶mieræ w odpowiednim, czyli fraktalnym miejscu.
Widzê, ¿e zaczynasz prze³amawyæ opór i upór, gdzie na pocz±tku chcia³a¶ mi powiedzieæ, a po co to wogóle rysowaæ kreski, czy jakie¶ tam fraktalne figury , czy nie lepiej obdarowywaæ siê s³owami mi³o¶ci.
Otó¿ powiem Ci wprost po co, o czym Winter nie powiedzia³ choæ z pewno¶ci± o tym dobrze wie.
Chodzi oto, ¿e nawet w wyobra¼ni ''rysuj±c'' cokolwiek co jest fraktalne, czyli jest idealn± kompresj± pola ''stapiasz'' siê z tym polem
poniewa¿ my¶l ma to do siebie, ¿e poci±ga za sob± energie, w tym wypadku energie skompresowane fraktalnie.
Pomy¶l, ¿e tworz±c sob± i w sobie dalej masz do czynienia z pró¿ni±, tylko pró¿ni± oprogramowan± fraktalnie.Czyli teraz Ty t± pró¿nie programujesz, w istocie kompresujesz zgodnie ze ''z³otym'' podzia³em, a wszystko co stworzysz fraktalnie, jest wieczne i nieskoñczone poniewa¿ ma charakter niekoñcz±cej siê powtarzalno¶ci.
Moja teoria na dzieñ dzisiejszy jest taka, ¿e wa¿niejsze jest to co tworzysz sama w swoim umy¶le, w swoim polu energii ¶wiadomo¶ci ni¿ np. przebywanie w budynku fraktalnym.
Dlaczego ? dlatego, je¿eli sama tworzysz, to sama w sobie orgnizujesz system ¿ycia, jeste¶ jego ¼ród³em, jeste¶ jego generatorem, a nie korzystasz ze ¼róde³ zewnêtrznych. Jest to zdecydowana i szalona ró¿nica pomiêdzy jednym a drugim, któr± warto uchwyciæ, czym w istocie jest jedno, a czym drugie.
Bêd±c np.w lesie, czy w obiekcie , który jest zbudowany zgodnie ze z³otym podzia³em czujemy siê lepiej, nie chcemy nawet z tamt±d wychodziæ, ale wychodzimy i ju¿ to wszystko co by³o dobre nagle zniknê³o.
Dlatego daleko wa¿niejsze jest moim zdaniem, tworzyæ takie dzia³ania poprzez siebie , aby t± energiê organizowaæ w sobie, aby ona porz±dkowa³a nasz system ¿ycia.
Jakie s± objawy takich wenêtrznych, autentycznych dzia³añ . Poniewa¿ do¶wiadczasz skompresowanych fraktalnych energii i czujesz ich przep³yw w sobie i poprzez siebie zaczynasz odró¿niaæ co jest fraktalne (rzeczywiste) a co nie jest. Zaczynasz odró¿niaæ rzeczywisto¶æ od fa³szu, zaczynasz coraz bardziej ¶wiadomie poruszaæ siê w tej przestrzeni co nazywamy polem ¿ycia, zaczynasz dokonywaæ coraz to lepszych wyborów.
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2009, 03:19:27 wys³ane przez MEM HEJ SHIN
»
Thotal
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 17
«
Odpowiedz #3 :
Lipiec 06, 2009, 13:52:21 »
¦wiadomo¶æ, to stan w jakim znajduje siê wyobra¼nia, miêdzy innymi przestrzenna. Od wielko¶ci wyobra¼ni zale¿y do czego mo¿emy siêgn±æ, do jak dalekich horyzontów zawitaæ. Wyobra¼nia, to tak¿e proces tworzenia, jeste¶my to po to ¿eby tworzyæ nowe rzeczywisto¶ci. ¦wiêta Geometria jest dla mnie w³a¶nie odskoczni± od p³askiego ¿ycia na Ziemi, zaczynamy poruszaæ siê we wszystkie mo¿liwe strony, to taka gimnastyka wyobra¼ni.
Jesli widzimy co¶ piêknego, zwracamy na to szczególn± uwagê, zaczynamy chcieæ tworzyæ podobne rzeczy, ale nie znaj±c podstawowych zasad harmonii, wytworzymy kicz. Tak jest ze wszystkim co tworzymy. Æwiczenie wyobra¼ni jest nam potrzebne do odnajdywania nowych mo¿liwo¶ci w harmonijny sposób.
Pozdrawiam - Thotal
Igmana (ptak)
U¿ytkownik
P³eæ:
«
Odpowiedz #4 :
Lipiec 06, 2009, 20:23:25 »
MEM HEJ SHIN
, przestañ w koñcu oceniaæ innych, bo mylisz siê bardzo. Nie ma we mnie uporu i niczego nie muszê prze³amywaæ. Kresek te¿ nie mam zamiaru rysowaæ, bo energiê mogê sobie ¶ci±gaæ mentalnie, pro¶ciej i ³atwiej ni¿ bawiæ siê w bazgranie po ciele, w dodatku pilnuj±c wymiarów.
Nadal uwa¿am, ¿e fraktalno¶æ wewnêtrzn± zapewni± mi bardziej pozytywne uczucia i przestrzeganie systemu warto¶ci ni¿ techniczne zabiegi. Owszem, warto przebywaæ jak najczê¶ciej we fraktalnym ¶rodowisku zewnêtrznym, ale wa¿niejsze jest dzia³anie od wewn±trz. Czyli wracamy do mi³o¶ci, któr± starasz siê tak "deprecjonowaæ".
Thotal
, od kiedy, to ¿ycie na Ziemi jest p³askie? Dla mnie ma ono niesamowit± g³êbiê i wielowymiarowo¶æ. Kreseczki, które tak zachwala MEM HEJ SHIN, to dopiero p³asko¶æ.
Co do wyobra¼ni zgadzam siê ca³kowicie, gdy¿ za jej spraw± stajemy siê kreatywni i stwórczy. Siêgamy tam, dok±d siêga nasza wyobra¼nia. Bez niej nic nie mog³oby powstaæ. Jest to nasza nawigacja, nasza moc, nasza bosko¶æ. Wszech¶wiat przed powo³aniem do ¿ycia te¿ musia³ zostaæ wyobra¿ony, teraz nasza kolej na jego modyfikacje, ewentualnie stworzenie nowego ...
Pozdrawiam
MEM HEJ SHIN
Go¶æ
«
Odpowiedz #5 :
Lipiec 07, 2009, 19:26:10 »
Cytat: Igmana (ptak) Lipiec 06, 2009, 20:23:25
........ Czyli wracamy do mi³o¶ci, któr± starasz siê tak "deprecjonowaæ".
Kreseczki, które tak zachwala MEM HEJ SHIN, to dopiero p³asko¶æ.
Nie cytuj czego¶, co nie by³o kierowane do Ciebie, chyba, ¿e masz co¶ konkretnie do powiedzenia w tamtym temacie.To jest pierwsza podstawowa rzecz, któr± nale¿a³oby siê chyba nauczyæ . Tymczasem nic nie masz do powiedzenia, oprócz próby o¶mieszenia czego¶ co niezgadza z Twoim ¶wiatopogl±dem.
Wyci±gasz z premedytacj± i bez zrozumienia pojedyncze s³owa, (nie patrz±c na szerszy kontekst wypowiedzi ), aby za pomoc± nich udowodniæ rzeszom czytelników, ¿e kto¶ stara siê opowiadaæ tutaj ludziom p³askie i bezwarto¶ciowe g³upoty.
Nie wiem po co wybra³a¶ sobie ten ''zaszczytny'' cel ?
Bo w±tek, w którym rozmawia³em nie z Tob±, lecz z Habibi, nie dotyczy³ kreseczek, ale dotyczy³ æwiczeñ wyobra¼ni w sposób fraktalny.
Gdy zechcesz siêgn±æ do opisów, które na tym forum przecie¿ s±, to znajdziesz , jak ''Duch'' za pomoc± energii my¶li ( za pomoc± kikunastu ''kreseczek'' ) stworzy³ kilka prostych geometrycznych formy i oprogramowa³, czyli stworzy³ ca³y wszech¶wiat.
I Ty robisz teraz to samo, wykorzystuj±c te same narzêdzia i metody, do¶wiadczasz podobnych praw tworzenia rzeczywisto¶ci.
Jak mo¿na siê domy¶leæ '' Duch'' wcale nie tworzy³ czego¶ jak ma pokolei wygl±daæ ca³y wszech¶wiat, jaka ma byæ wielowymiarowo¶æ, jaki ma byæ cz³owiek, motyl , pszczo³a, drzewo, lecz za pomoc± prostych, wrêcz szkolnych form (czyli tych kreseczek, promieni ) stworzy³ ''Ceg³ê'', która poci±gne³a za sob± wszystko.
A co dalej wa¿nego w tym temacie. Ano to, ¿e my¶l ma ca³kowit± si³ê twórcz±. Aby ta energia siê skrystalizowa³a w formie rzeczywistej, czy materialnej (a nie pozostawa³a tylko swoistymi wyobra¿eniami ) , trzeba posiadaæ po³±czenie ze swoj± pod¶wiadomo¶ci± i zaprosiæ j± do wspó³pracy. Wtedy pod¶wiadomo¶æ przekazuje owo pragnienie do nad¶wiadomo¶ci i nad¶wiadomo¶æ realizuje zamówienie. Na tym polega zasada prawdziwej ''modlitwy'' kontakowania siê z rzeczywisto¶ci± i tworzenie swojego ¿ycia zgodnie ze swoimi idea³ami i warto¶ciami.
Ale ludzie chyba wol± byæ nie¶wiadomi i wymy¶laæ sobie iluzje na temat ró¿nych rzeczy zamiast wzi±æ siê za siebie.
Dla mnie jedynym warto¶ciowym kryterium prowadzenia wszelkich dyskusji, jest to czy cz³owiek my¶li, czy nie my¶li.
Dlatego napisa³em ten w±tek o ''kreseczkach'' poniewa¿ wierzê, ¿e pokazywanie ludziom takich tekstów zmusza do my¶lenia. Je¿eli tylko jedna osoba spo¶ród miliona konsumentów obudzi siê i zacznie szukaæ nowej drogi dla siebie, to mo¿e by³o warto ?
Wiêc to nie jest dysputa, ¿e to jedno jest lepsze, a drugie gorsze, to jest m±dre, a tamto jest g³upie i p³askie. To raczej u¶wiadomienie sobie, ¿e pokazywanie takich rzeczy ( choæby o tych kreseczkach, pod którymi kryje siê o wiele wiêkszy sens ni¿ tylko wynika z nazwy ) jest WA¯NE i POTRZEBNE !
Co mi³o¶ci, gdzie chcesz wmówiæ mnie i innym, ¿e j± spycham i poni¿am.
To tylko kolejny Twój os±d, choæby dlatego, ¿e napisa³em wiele rzeczy o mi³o¶ci.
Dlatego interpretuj sobie jak chcesz, bo masz do tego prawo, tylko nie stopuj innych je¿eli kto¶ pokazuje inn± prawdê !
Bo mo¿e ju¿ do¶æ tych niekoñcz±cych siê s³ów o mi³o¶ci w my¶l egzaltowanych hase³ i czas siê zaj±æ tym co stanowi przeszkody , aby tej mi³o¶ci do¶wiadczyæ.Wolisz kluczyæ, ni¿ poszukaæ przyczyn, to sobie klucz, ale zostaw inych w spokoju !
Siêgnij mo¿e jeszcze raz do w±tku, którego napisa³em na Chopsie, a który dotyczy³ tego, ¿e prawo do mi³o¶ci, wolno¶ci i szczê¶cia odebrano nam ju¿ w dzieciñstwie. A skoro nam odebrano i wiesz na czym to polega, to wtedy mo¿esz to zmieniæ, bo innej drogi nie ma.W zwi±zku z tym to Ty poni¿asz mi³o¶æ i imputujesz w umys³ach ludzi s³owa, jakby ludzie byli mato³ami i nie potrafili zrozumieæ, czym jest mi³o¶æ i trzeba im o tym wci±¿ powtarzaæ, chyba tylko po to, aby siê poczuæ gwiazd± i siebie dowarto¶ciowaæ.
Po co to wszystko piszê?
Bo jestem zmêczony prowadzeniem dyskusji z lud¼mi gdzie jakakolwiek “inno¶æ” w tym szerokim i d³ugim wszech¶wiecie jest spychana i poni¿ana na zasadzie oskar¿ania innych , ¿e ja tutaj degraduje mi³o¶æ.
Nie bêdê ju¿ d³u¿ej mêczy³ czytelnika jak równie¿ nie bêde ju¿ niczego tutaj pisa³ , ani na Cheopsie.
Mo¿e bym i móg³ tu jeszcze co¶ istotnego napisaæ, ale nie bêde ju¿ traci³ swego cennego czasu po¶ród panuj±cego fa³szu i ob³udy.
OPEN YOUR EYES!
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2009, 23:43:13 wys³ane przez Leszek
»
Igmana (ptak)
U¿ytkownik
P³eæ:
«
Odpowiedz #6 :
Lipiec 07, 2009, 20:30:57 »
MEM HEJ SHIN
, wprost nie mogê uwierzyæ, co siê z Tob± sta³o?
Czy czujesz energiê swoich s³ów? Dlaczego tak bol± Ciê odmienne pogl±dy innych?
I dlaczego ingerujesz w wolno¶æ s³owa? Ka¿dy ma prawo pisaæ co chce, nawet, je¿eli nie zgadza siê to z Twoimi doktrynami. Twoja prawda, Twoje s³owa, ale s± te¿ inne prawdy i inne s³owa.
Co Ciê tak irytuje? Daj sobie trochê luzu, poczujesz siê znacznie lepiej. Mo¿e spróbuj tak¿e z tymi kreseczkami …
Apropos kreseczek, s± p³askie, bo przecie¿ nie przestrzenne i o to mi tylko chodzi³o. Ale EGO nie pojê³o ¿artu i zaczê³o rzucaæ ceg³ami , które owszem przestrzenne s± jak najbardziej, ale same, bez murarza domu nie zbuduj± …
To twórca jest najwa¿niejszy i jego zamys³, nie za¶ budulec chocia¿by i najbardziej ¶wiêty.
Po raz kolejny obra¿asz siê jak dziecko zabieraj±c zabawki z piaskownicy. O czym to ¶wiadczy? Nie bêdê podpowiadaæ, jeste¶ przecie¿ inteligentny …
Pozdrawiam Ciê tak samo serdecznie, jak zawsze i ¿yczê wiêcej humoru i ¿yczliwo¶ci do ¶wiata.
Nie jest on taki z³y, jak Ci siê wydaje. Po prostu ludzie do¶wiadczaj± z woli bo¿ej i w³asnej. Ty równie¿.
Papa, Twoja niedawna jeszcze siostra, pamiêtasz?
Uff …
Ps. Nikt nam nie odebra³ i nie jest w stanie odebraæ prawa do wolno¶ci, mi³o¶ci i szczê¶cia. Po prostu nie korzystamy z nich z w³asnej woli, to wszystko. Dlaczego? Tu ka¿dy powinien sam poszukaæ odpowiedzi w sobie. Wszystko ma przyczynê w nas samych, nie w innych.
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224
Odp: Sekret ¿ycia i bioarchitektura FILM
«
Odpowiedz #7 :
Sierpieñ 12, 2010, 00:24:33 »
Cytat: Igmana (ptak) Lipiec 07, 2009, 20:30:57
Ps. Nikt nam nie odebra³ i nie jest w stanie odebraæ prawa do wolno¶ci, mi³o¶ci i szczê¶cia. Po prostu nie korzystamy z nich z w³asnej woli, to wszystko. Dlaczego? Tu ka¿dy powinien sam poszukaæ odpowiedzi w sobie. Wszystko ma przyczynê w nas samych, nie w innych.
Dawno zapomniany w±tek, którego z przyczyn osobistych nie chcia³em ju¿ dalej kontynuowaæ ze swojê siostr± .
Niemniej podrzucê jeszcze kilka wyja¶niaj±cych zdañ, które s± oczywistym faktem :
Przez pierwszych siedem lat ¿ycia wpajano nam normy zachowañ spo³ecznych, które ukszta³towa³y nasze przysz³e wybory i decyzje, my¶li i uczucia, postawy i przekonania.
Nikt nie zaprzeczy potê¿nemu wp³ywowi naszych rodziców, nauczycieli i spo³eczeñstwa.
Problem w tym, i¿ programowanie spo³eczne doprowadzi³o do tego, ¿e wiêkszo¶æ z nas nie potrafi osi±gn±æ najwa¿niejszych celów w ¿yciu: nie umie znale¼æ trwa³ej mi³o¶ci, szczê¶cia i wolno¶ci. W miarê jak oczyszczamy siê z wewnêtrznych blokad i wzorców , zaczynamy pojmowaæ, ¿e ....... nikt nie rodzi siê po to, by cierpieæ.
Stawiam tylko ogólnie - retoryczne pytanie - odebra³, czy.... Nie odebra³ ?
pozdr.
«
Ostatnia zmiana: Sierpieñ 12, 2010, 00:42:22 wys³ane przez MEM HEI SHIN
»
¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620
To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie
«
Odpowiedz #8 :
Sierpieñ 12, 2010, 18:32:50 »
Nie odebra³, tylko wyt³umi³ , zmanipulowa³ umys³y.
Jak siê dobrze zastanowiæ, to te pierwsze 7 lat polega³o na æwiczeniu umys³u i tylko umys³u, w panowaniu nad otoczeniem, zreszt± wed³ug regu³ narzuconych z zewn±trz. Najwiêksza manipulacja polega na tym, ¿e wpojono nam zasadê MY¦LÊ WIÊC JESTEM.
Z biegiem lat cz³owiek odrzuca nabyte , silne manipulacje zewnêtrzne i odkrywa, ¿e JEST wcale nie wy³±cznie dlatego ¿e my¶li.
Sk³aniam siê tu do zdania Igmany, ¿e nikt nie jest w stanie odebraæ cz³owiekowi prawa do wolno¶ci, mi³o¶ci i szczê¶cia.
.. " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza Mooji - " s± w Twoim umy¶le, s± w Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
«
Odpowiedz #9 :
Sierpieñ 25, 2010, 14:45:36 »
Prosimy Was o pisanie nowych postów w tym temacie w nowej lokalizacji.
Tutaj:
http://forum.swietageometria.info/index.php/topic,39.msg1154.html#msg1154
W±tki przekopiowane do nowej lokalizacji bêd± tutaj zamykane i z podaniem linka do nowej lokalizacji - jak wy¿ej.
(Jest to zawsze link do OSTATNIEGO posta, który widzisz w w±tku na starym forum)
Przepraszamy za ma³y k³opot, bo trzeba siê zarejestrowaæ ponownie w nowej lokalizacji. Mogê (jako admin) zrobiæ to za ka¿dego, który sobie tego za¿yczy i przes³aæ mu na e-maila nowe has³o (z nowego forum), które sam ³atwo sobie zmieni w zak³adce
PROFIL/Ustawienia dotycz±ce konta.
Wy¶lê wszystkim instrukcjê jak to zrobiæ.
Wszystkich poinformujê w ¶rodê/czwartek o powodach przenoszenia forum.
Wy¶lê wówczas wszystkim forumowiczom wiadomo¶æ na PW.
Przepraszamy za t± niedogodno¶æ. Liczymy na wyrozumia³o¶æ.
Pozdrawiamy!
Zespó³ Forum
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Strony:
1
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
¦WIÊTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi±¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
=> Twórczo¶æ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osób "wspieraj±ce" niektóre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
=> PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
=> WYK£AD Purpose of DNA [PL]
=> WYK£AD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
=> WYK£AD Fraktalna teoria ¦wiadomo¶ci, Grawitacji, Jêzyka, DNA i Udanej ¦mierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
=> WYK£AD: Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - Przekroczyæ Horyzont Zdarzeñ
=> S³oñce, Uk³ad S³oneczny i rok 2012
=> Staro¿ytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje ¶wiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i ¶wiata
=> ¦wiadomo¶æ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy Porz±dek ¦wiata w codziennych wiadomo¶ciach
=> Globalne ocieplenie - najwiêkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> K±cik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPO£ECZNE
=> OG£OSZENIA
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|