Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Strona g³ówna
Pomoc
Search
Zaloguj siê
Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
>
>
Dziennikarka pozywa ONZ i WHO o bioterroryzm i zamiar ludobójstwa - A/H1N1
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Dziennikarka pozywa ONZ i WHO o bioterroryzm i zamiar ludobójstwa - A/H1N1 (Przeczytany 144250 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620
To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie
Odp: Dziennikarka pozywa ONZ i WHO o bioterroryzm i zamiar ludobójstwa - A/H1N1
«
Odpowiedz #60 :
Listopad 05, 2009, 11:51:29 »
Obstawiacie zatem wariant , ¿e sk±pstwo polityków w po³±czeniu z ubóstwem naszego Kraju pod pozorem dba³o¶ci o nasze zdrowie uratowa³o, byæ mo¿e, wielu nie¶wiadomych ludzi. Gdyby tak rzeczywi¶cie by³o to ha ha ha , có¿ za ironia losu.
Pamiêtam takie has³o z czasów komuny " nie ogl±daj telewizji bo zalêgn± Ci siê glisty "
Okazuje siê, ¿e zawsze aktualne.
Natomiast ostatnio pojawi³o mi siê mnóstwo w±tpliwo¶ci co do tzw "niezale¿nych" artyku³ów pisanych w internecie. W swojej ogromnej wiêkszo¶ci nios± niesamowicie negatywny ³adunek emocjonalny. Nic tylko wszêdzie korupcja, zdrada, nienawi¶æ i beznadzieja. Nie lubiê takich jednostronnych przekazów, bo wysysaj± energiê. Nie s³u¿± mi ( komu wiêc s³u¿± ?) .Przecie¿ wszyscy wiemy, ¿e sprawy maj± siê z jednej strony ¼le, natomiast z drugiej strony id± w dobrym kierunku . Z tym , ¿e to "¼le" czyni po prostu wiêcej ha³asu. Dowodów tu na forum mamy a¿ nadto. Odkrywamy prawdziw± naturê nas samych i prawdziw± konstrukcjê wszech¶wiata. Jeste¶my jego integraln± czê¶ci±. On oferuje nam du¿o wiêcej ni¿ z³o¶liwe, obce egregory mog³yby kiedykolwiek zaoferowaæ.
.. " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza Mooji - " s± w Twoim umy¶le, s± w Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196
«
Odpowiedz #61 :
Listopad 05, 2009, 16:04:59 »
Cytat: east Listopad 05, 2009, 11:51:29
Natomiast ostatnio pojawi³o mi siê mnóstwo w±tpliwo¶ci co do tzw "niezale¿nych" artyku³ów pisanych w internecie. W swojej ogromnej wiêkszo¶ci nios± niesamowicie negatywny ³adunek emocjonalny. Nic tylko wszêdzie korupcja, zdrada, nienawi¶æ i beznadzieja. Nie lubiê takich jednostronnych przekazów, bo wysysaj± energiê. Nie s³u¿± mi ( komu wiêc s³u¿± ?) .Przecie¿ wszyscy wiemy, ¿e sprawy maj± siê z jednej strony ¼le, natomiast z drugiej strony id± w dobrym kierunku . Z tym , ¿e to "¼le" czyni po prostu wiêcej ha³asu. Dowodów tu na forum mamy a¿ nadto. Odkrywamy prawdziw± naturê nas samych i prawdziw± konstrukcjê wszech¶wiata. Jeste¶my jego integraln± czê¶ci±. On oferuje nam du¿o wiêcej ni¿ z³o¶liwe, obce egregory mog³yby kiedykolwiek zaoferowaæ.
to co napisa³e¶ jest cholernie donios³e, z tym ¿e nie oznacza chyba ¿e mamy na to nie zwracaæ uwagi; liczy siê kontekst, dla mnie ten smutny w sumie obraz to odbicie ludzkiej zniszczonej ¦wiadomo¶ci, a nie takich czy innych polityków - wiêc w tym sensie jestem antysystemowy; idzie chyba o to, ¿e pisz±c czasami stajemy po drugiej stronie barykady, a powinni¶my krzyczeæ : hej to ju¿ koniec p³askolandii, popatrzcie do góry...
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
Wywiad z Min. Zdrowia Ew± Kopacz w TVN podwa¿aj±c± jako¶æ "szczepionek"
«
Odpowiedz #62 :
Listopad 05, 2009, 17:18:37 »
Polecam ca³y wywiad z Min. Zdrowia Ew± Kopacz w TVN.
- Nie kupiê szczepionek na A/H1N1, póki nie bêdê mia³a pewno¶ci, ¿e nie maj± szkodliwych skutków ubocznych. Bo lepszy m±dry Polak przed szkod± ni¿ po szkodzie – twardo deklaruje Ewa Kopacz. Minister zdrowia radzi natomiast szczepiæ siê na grypê zwyk³±, która, jak mówi, jest bardziej niebezpieczna.
http://www.tvn24.pl/8277,1,kropka_nad_i.html
(ca³o¶æ wywiadu jest w dwóch mniejszych okienkach)
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert
5.XI.2009: "5 osób zmar³o po podaniu szczepionki na now± grypê w UE"
«
Odpowiedz #63 :
Listopad 05, 2009, 17:47:11 »
Z ostatniej chwili
Je¶li na ca³ym ¶wiecie ponad miliard ludzi choruje na grypê sezonow±, a oko³o milion umiera, to czy kto¶ z tego powodu og³asza³ pandemiê? Choæ te wirusy s± bardziej zjadliwie, powoduj± ciê¿kie powik³ania. Dlaczego akurat przy tym wirusie jest taka histeria?
Dlaczego ci, którzy dzi¶ mnie namawiaj± do zakupu tej szczepionki, zlekcewa¿yli wirusa grypy w latach ubieg³ych? - pyta³a minister zdrowia.
Teresa Piotrowska z PO mówi³a, ¿e statystyki wskazuj±, ¿e sezonowa grypa jest bardziej powszechna ni¿ ¶wiñska. - Sk±d wiêc decyzja o pandemii? - pyta³a Piotrowska. -
Francuscy epidemiolodzy apeluj±, ze szczepionki mog± zabiæ nawet 60 tys. Francuzów, bo zawieraj± rtêæ. Równie¿ polscy naukowcy stwierdzaj±, ¿e szczepionka ma niebezpieczne substancje - t³umaczy³a pos³anka.
Ca³o¶æ:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,5-osob-zmarlo-po-podaniu-szczepionki-na-nowa-grype-w-UE,wid,11661855,wiadomosc.html?ticaid=190d1&_ticrsn=3
«
Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 17:57:28 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620
To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie
«
Odpowiedz #64 :
Listopad 05, 2009, 21:08:20 »
Jak dla mnie taka reakcja ministrów jest super. Na reszcie logiczne pytania w stylu
"Skoro to ma byæ taki cudowny i bezpieczny lek, bez ¿adnych skutków ubocznych, dlaczego firma nie chce go wprowadziæ na rynek, nie chce wzi±æ za niego odpowiedzialno¶ci? - pyta³a Kopacz. Odpowiedzialno¶æ w razie jakichkolwiek komplikacji spowodowanych przyjêciem szczepionki ponosi bowiem rz±d, a nie firma farmaceutyczna. "
Kiedy takie pytanie pada ze strony anonimowego internauty mo¿na je zignorowaæ. ¯aden koncern nie zwróci na to uwagi. Jednak¿e, gdy pada oficjalnie z ust Ministra Zdrowia to sprawa nie mo¿e zostaæ zamieciona pod dywan. Ciekawe bêd± dalsze losy tej sprawy.
Mam wielk± nadziejê i przeczucie, ¿e przy okazji tej afery z gryp± wielu ludziom spadn± klapki z oczu. Od tego momentu rozpocznie siê wielkie przebudzenie. Jest wiele przepowiedni o tym, ze z Polski wyjdzie sygna³ , wezwanie do przebudzenia siê na ca³± Europê. Od dawna wypatrywa³em jakiegokolwiek sygna³u i wydaje mi siê, ze obecna sytuacja mo¿e byæ pocz±tkiem. W ka¿dym razie po raz pierwszy widzê ministra, który s³ucha oddolnego g³osu ludzi i stanowczo reaguje k³ad±c na szalê swoj± karierê. I jeszcze raz powiem - mo¿liwe ,¿e minister uczepi³a siê szkodliwo¶ci szczepionek, poniewa¿ wie, ¿e Polska przespa³a moment sk³adania zamówieñ i na pewno nie zrealizuje szczepieñ w sensownych terminach, ale NIC nie dzieje siê przypadkowo i paradoksalnie teraz w³a¶nie, w sytuacji w³a¶ciwie bez wyj±cia, minister mo¿e mimowolnie, niby przypadkowo, staæ siê symbolem Przebudzenia. Jednakowo¿ jest tylko narzêdziem w rêkach przeznaczenia.
Oby im siê to utrzyma³o. Natomiast pewnym zgrzytem jest namawianie do szczepieñ p/sezonowej grypie. Ja siê nie szczepiê od lat i mnie omija.
Na reakcjê Unii do wypowiedzi min. Kopacz nie trzeba by³o d³ugo czekaæ.
"
Je¶li chcecie czekaæ do lutego czy marca, aby mieæ maksymalne dane, to grypa ju¿ bêdzie w pe³ni.Martin Harvey-Allchurch, rzecznik Europejskiej Agencji ds. Leków
Je¶li chcecie czekaæ do lutego czy marca, aby mieæ maksymalne dane, to grypa ju¿ bêdzie w pe³ni. Je¿eli bêdziecie czekaæ, to wystawia siê na ryzyko pandemii dzieci, osoby starsze oraz kobiety w ci±¿y - mówi reporterce radia, nazywaj±c argumenty minister Kopacz ³atwymi i populistycznymi."
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Kopacz-zadarla-z-europejska-agencja-to-populistka,wid,11663456,wiadomosc.html
JAKIEJ PANDEMII ? -chcia³oby siê zapytaæ. Proszê spojrzeæ na statystyki. Go³ym okiem widaæ, ¿e Europejska Agencja ds. Leków trzyma stronê koncernów farmaceutycznych. Idzie w zaparte i k³amie w ¿ywe oczy. Pytanie brzmi : Czy Minister siê ugnie ?
Chyba, ¿e przyjmie siê oszala³y punkt widzenia tego Pana :
"
Wirus tzw. ¶wiñskiej grypy sta³ siê obecnie dominuj±cym na ¶wiecie szczepem grypy
- poinformowa³ wicedyrektor generalny ¦wiatowej Organizacji Zdrowia (WHO) i specjalista ds. pandemii grypy Keiji Fukuda.
Na briefingu prasowym w Londynie Fukuda powiedzia³, ¿e
grypa A/H1N1 stanowi 70% przebadanych wirusów grypy.
"
http://wiadomosci.wp.pl/kat,109994,title,WHO-wirus-AH1N1-to-glowny-szczep-grypy-na-swiecie,wid,11663360,wiadomosc.html
Czyli , ¿e ju¿ NAGLE NIE MA sezonowej , "zwyk³ej" gypy. Nagle jest ju¿ tylko ¶wiñska grypa . Có¿ za wspania³a mega manipulacja , a¿ chce siê klaskaæ w rêce z zachwytu nad pomys³owo¶ci± funkcjonariuszy WHO.
A to ju¿ nie jest ¶mieszne. To raczej mega manipulacja ala s³uchowisko Orsona Wellsa w NY "Wojna ¦wiatów":
http://wiadomosci.wp.pl/kat,109994,title,Polacy-szturmuja-apteki-i-szpitale,wid,11660369,wiadomosc_prasa.html
Sugerujê przeczytaæ artyku³, a pod spodem komentarze internautów. Panika jest sztucznie dmuchana. Tak na prawdê zwykli ludzie zachowuj± najwiêcej zdrowego rozs±dku.
Ta cicha zmowa spokoju rodaków jest czym¶ bardzo dla mnie buduj±cym. ¦wiadomo¶æ ma siê ca³kiem dobrze.
«
Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2009, 22:39:19 wys³ane przez east
»
.. " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza Mooji - " s± w Twoim umy¶le, s± w Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196
«
Odpowiedz #65 :
Listopad 06, 2009, 01:20:28 »
Cytat: east Listopad 05, 2009, 21:08:20
Mam wielk± nadziejê i przeczucie, ¿e przy okazji tej afery z gryp± wielu ludziom spadn± klapki z oczu. Od tego momentu rozpocznie siê wielkie przebudzenie. Jest wiele przepowiedni o tym, ze z Polski wyjdzie sygna³ , wezwanie do przebudzenia siê na ca³± Europê. Od dawna wypatrywa³em jakiegokolwiek sygna³u i wydaje mi siê, ze obecna sytuacja mo¿e byæ pocz±tkiem. W ka¿dym razie po raz pierwszy widzê ministra, który s³ucha oddolnego g³osu ludzi i stanowczo reaguje k³ad±c na szalê swoj± karierê. I jeszcze raz powiem - mo¿liwe ,¿e minister uczepi³a siê szkodliwo¶ci szczepionek, poniewa¿ wie, ¿e Polska przespa³a moment sk³adania zamówieñ i na pewno nie zrealizuje szczepieñ w sensownych terminach, ale NIC nie dzieje siê przypadkowo i paradoksalnie teraz w³a¶nie, w sytuacji w³a¶ciwie bez wyj±cia, minister mo¿e mimowolnie, niby przypadkowo, staæ siê symbolem Przebudzenia. Jednakowo¿ jest tylko narzêdziem w rêkach przeznaczenia.
¦wiadomo¶æ ma siê ca³kiem dobrze.
Twój optymizm jest krzepi±cy, bo w duchu my¶lê tak samo, wiêc jak jest nas co najmniej dwóch to mo¿e jutro bêdzie nas 2000?
Oczywi¶cie potwierdzam, ¿e nie ma przypadków! Przypadek to wymówka dla ego kiedy czego¶ nie jest w stanie zrozumieæ/kontrolowaæ.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wywiad z dr Leonardem Horowitzem na temat szczepionek przeciwko H1N1
«
Odpowiedz #66 :
Listopad 06, 2009, 09:52:49 »
Wywiad Sherri Kane z dr Leonardem Horowitzem na temat szczepionek przeciwko wirusowi h1n1, pandemii i wprowadzenia przez Baracka Obamê stanu zagro¿enia pañstwa.
http://www.youtube.com/v/lKQU0pffJBY&hl=pl&fs=1
http://www.youtube.com/watch?v=lKQU0pffJBY
Jane Burgermeister w TV Superstacja
http://www.youtube.com/v/aBSVzttc9sw&hl=pl&fs=1
«
Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2009, 10:49:35 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert
Minister Ewa Kopacz o szczepionkach A/H1N1 w Sejmie (05.XI.2009)
«
Odpowiedz #67 :
Listopad 06, 2009, 10:43:16 »
Minister Ewa Kopacz o szczepionkach A/H1N1 w Sejmie (05.XI.2009)
Cz. 1/2
http://www.youtube.com/v/bxGzy6Bzw98&hl=pl&fs=1
Cz. 2/2
http://www.youtube.com/v/2yUwgS4mt_I&hl=pl&fs=1
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #68 :
Listopad 06, 2009, 11:52:21 »
Pozwoli³em sobie wys³aæ skromnego e-maila do Ministerstwa Zdrowia i kancelarii premiera RP.
----- Original Message -----
From: lec1
To:
kancelaria@mz.gov.pl
;
kontakt@kprm.gov.pl
Cc:
kancelaria-mz@mz.gov.pl
Sent: Friday, November 06, 2009 10:20 AM
Subject: Wyrazy poparcia w sprawie grypy h1n1 + parê FAKTÓW
Wysy³amy wyrazy poparcia.
Niestety sprawa jest jeszcze g³êbsza. I tylko dlatego, ¿e ludzie s± przyzwoici, nie chc± wierzyæ w to, co mówi pani Burgermeister czy Horowitz.
A fakty s± takie:
Wywiad Sherri Kane z dr Leonardem Horowitzem na temat szczepionek przeciwko wirusowi h1n1, pandemii i wprowadzenia przez Baracka Obamê stanu zagro¿enia pañstwa.
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=334.msg1856#msg1856
Nie mówi±c ju¿ o protestach pielêgniarek w USA:
http://news10now.com/all-regions-news-2133-content/all_news/romemohawk_valley/484873/nurses-fight-back-over-mandatory-vaccination
Jestem pewien, ¿e "poci±gaj±cy za sznurki" bêd± chcieli zdyskredytowaæ w³adze Ministerstwa. PROSZÊ SIÊ NIE PODDAWAÆ i czuæ siê upowa¿nionym do przekazania spo³eczeñstwu wszystkiego co Pañstwo wiedz± o "nieludzkich zapêdach" koncernów farmaceutycznych i powi±zanych z nimi krêgów w³adzy. Ludzie zrobi± resztê, ale wola walki o ¿ycie powinna wyj¶æ od góry - wtedy lepiej zadzia³a.
Tu ju¿ nie chodzi o nasze zdrowie. TU CHODZI O NASZE ¯YCIE!
Pozdrawiam!
Leszek"
EDIT:
Nadesz³a krótka odpowied¼. Dobrze wiedzieæ, ¿e posz³o dalej...
«
Ostatnia zmiana: Listopad 06, 2009, 12:16:55 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert
KE: szczepienia s± najlepsz± ochron±. Polskie w³adze nie wierz±
«
Odpowiedz #69 :
Listopad 07, 2009, 00:06:34 »
"KE: szczepienia s± najlepsz± ochron±. Polskie w³adze nie wierz±"
- Komisja Europejska uwa¿a, ¿e szczepienia przeciwko grypie A/H1N1 s± najlepszym sposobem zapobiegania rozprzestrzenianiu siê choroby i ochrony obywateli UE - powiedzia³a w pi±tek rzeczniczka KE ds. zdrowia Nina Papadulaki. Premiera Donalda Tuska to nie przekonuje, a minister zdrowia Ewa Kopacz twierdzi wprost, ¿e szczepionki nie s± bezpieczne.
¬ród³o:
http://www.tvn24.pl/12691,1627494,0,1,ke-szczepienia-sa-najlepsza-ochrona-polskie-wladze-nie-wierza,wiadomosc.html
-------------------------
TUSK:
"Nie ma roku, mo¿e kilkuletniego sezonu, ¿eby nie pojawia³a siê jaka¶
ogólno¶wiatowa histeria na rzecz walki z jak±¶ now± form± grypy"
- podkre¶li³ premier. "A pó¼niej pojawiaj± siê nowe szczepionki i miliardy euro zaczynaj± siê krêciæ. Nie s±dzê, ¿eby Polska by³a pañstwem, który musi w tego typu histerii uczestniczyæ" - doda³.
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/swinska-grypa/article477032/Swinska_grypa_w_rodzinie_Tuska.html#commentSent
«
Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2009, 00:35:29 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
¦WIÊTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi±¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
=> Twórczo¶æ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osób "wspieraj±ce" niektóre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
=> PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
=> WYK£AD Purpose of DNA [PL]
=> WYK£AD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
=> WYK£AD Fraktalna teoria ¦wiadomo¶ci, Grawitacji, Jêzyka, DNA i Udanej ¦mierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
=> WYK£AD: Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - Przekroczyæ Horyzont Zdarzeñ
=> S³oñce, Uk³ad S³oneczny i rok 2012
=> Staro¿ytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje ¶wiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i ¶wiata
=> ¦wiadomo¶æ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
=> Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy Porz±dek ¦wiata w codziennych wiadomo¶ciach
=> Globalne ocieplenie - najwiêkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> K±cik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPO£ECZNE
=> OG£OSZENIA
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|