Choose fontsize:
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Dziennikarka pozywa ONZ i WHO o bioterroryzm i zamiar ludobĂłjstwa - A/H1N1  (Przeczytany 145722 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
radoslaw
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #90 : Listopad 09, 2009, 13:19:24 »

"
Poszlaki wskazujÂą, iÂż firma farmaceutyczna Baxter International moÂże byĂŚ bezpoÂśrednim sprawcÂą wybuchu epidemii wirusowego zapalenia pÂłuc (“dÂżumy pÂłucnej”) na Ukrainie.
W lutym 2009 Bloomberg podaÂł, iÂż Baxter “przypadkowo” rozesÂłaÂł do wielu laboratoriĂłw na Âświecie szczepionki zawierajÂące zarĂłwno Âżywego wirusa niezwykle groÂźnej ptasiej grypy, jak i wirusa “zwykÂłej” jesiennej grypy. W jednym z laboratoriĂłw (w Czechach) zdecydowano siĂŞ wytestowaĂŚ szczepionkĂŞ na fretkach i wszystkie fretki nieoczekiwanie zdechÂły.
NaleÂży przypomnieĂŚ, iÂż Baxter zrobiÂł juÂż wczeÂśniej podobny “b³¹d”, vide http://www.aegis.com/news/re/1996/RE960283.html. TysiÂące osĂłb chorych na hemofiliĂŞ zmarÂło od lekarstw Baxtera zawierajÂących wirusa HiV, wielu z nich zaraziÂło przy okazji swych ma³¿onkĂłw.

Kilka miesiĂŞcy temu dziwaczna historia pojawiÂła siĂŞ na Internecie (http://www.huffingtonpost.com/2009/08/14/man-suspected-of-making-t_n_259330.html). ChodziÂło o czÂłowieka o nazwisku Joseph Moshe, aresztowanego przez policjĂŞ za rzekome groÂźby kierowane pod adresem BiaÂłego Domu. Internauci nie dali wiary oficjalnemu wyjaÂśnieniu i natychmiast pojawiÂły siĂŞ komentarze, iÂż Joseph Moshe byÂł agentem Mosadu, specjalistÂą od wojny biologicznej, ktĂłry prĂłbowaÂł, dzwoniÂąc do audycji radiowej, ostrzec ludzi przed biologicznÂą broniÂą produkcji Baxtera, jaka miaÂła by byĂŚ rozpowszechniana przy uÂżyciu szczepionek.

OczywiÂście kaÂżdy moÂże sobie fantazjowaĂŚ i wrzucaĂŚ to na ró¿ne witryny internetowe. To, co daje do myÂślenia, to twierdzenie Moshe’a, Âże to wÂłaÂśnie na Ukrainie – ze wszystkich miejsc na Âświecie – laboratorium Baxtera miaÂło by produkowaĂŚ owÂą broĂą biologicznÂą. Twierdzenie Moshe’a staÂło siĂŞ znane na poczÂątku sierpnia, a wiĂŞc na dwa miesiÂące przed wybuchem epidemii na Ukrainie. Albo mamy wiĂŞc do czynienia z niezwykÂłym, niemoÂżliwym zbiegiem okolicznoÂści, albo z jasnowidzem, albo – i to jest jedynym rozsÂądnym wyjaÂśnieniem – z czÂłowiekiem, ktĂłry posiadaÂł g³êbokÂą wiedzĂŞ osoby wtajemniczonej.

AÂż do 30 paÂździernika na Ukrainie zanotowano jedynie dwa (2) przypadki ÂświĂąskiej grypy i Âżadnego zgonu spowodowanego tÂą chorobÂą. Epidemia pojawiÂła siĂŞ wiĂŞc nagle i znikÂąd. Fakt, Âże Moshe potrafiÂł jÂą przewidzieĂŚ na dwa miesiÂące przed jej wybuchem, oraz jego kompetentny profil zawodowy, sprawiajÂą, iÂż staje siĂŞ wiarygodnym Âświadkiem.

Dr Moshe twierdzi, iÂż obecny wirus replikuje DNA osÂławionego wirusa “hiszpanki” z 1919 roku, a objawy u ofiar (np. pÂłuca zalane krwiÂą) sÂą identyczne, jak u “hiszpanki”.

Warto zauwaÂżyĂŚ, czego “miĂŞdzynarodowa” prasa nie nagÂłoÂśnia, Âże ostatnio wielu mikrobiologĂłw zmarÂło w dziwny sposĂłb, czyli mĂłwiÂąc jaÂśniej – zostaÂło zamordowanych. Vide http://www.stevequayle.com/dead_scientists/UpdatedDeadScientists.html
"

ÂźrĂłdÂło - Dziennik Gajowego Maruchy, ktorego to gajowego serdecznie pozdrawiam 
http://marucha.wordpress.com/
radoslaw
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #91 : Listopad 09, 2009, 13:24:49 »

"
Pod adresem:
http://preventdisease.com/news/09/110209_ibm_internal_doc_reveals_knowledge_pandemic_2006.shtml moÂżna sobie obejrzeĂŚ i przeczytaĂŚ dokument, ktĂłry ujawnia, iÂż firma IBM juÂż w 2006 roku wiedziaÂła o majÂącej siĂŞ pojawiĂŚ “pandemii” wirusa H1N1. Dokument opisuje procedury, m.in. kwarantanny, w przypadku oficjalnego gÂłoszenia “pandemii” przez ÂŚwiatowÂą OrganizacjĂŞ Zdrowia WHO, co – zdaniem autorĂłw – na pewno zdarzy siĂŞ w ciÂągu najbliÂższych piĂŞciu lat.

Dokument jest kolejnym dowodem na to, iÂż obecna “pandemia” jest sztucznie wywoÂłana w celu zmuszenia ludzi do masowych szczepieĂą sponsorowanych przez WHO i ONZ (przypominamy, iÂż WHO utrzymuje siĂŞ g³ównie ze “sponsoringu” firm farmaceutycznych). W Âświetle dotychczasowych wydarzeĂą, masowe szczepienia sÂą najprawdopodobniej Âśrodkiem eugenicznym majÂącym zredukowaĂŚ liczbĂŞ ludnoÂści na Âświecie – czyli, mĂłwiÂąc po prostacku – ich zadaniem jest zabijaĂŚ, a nie leczyĂŚ. Ponadto wybuch “pandemii” daje skorumpowanym “rzÂądom” moÂżliwoœÌ zawieszania na koÂłku praw obywatelskich i wprowadzania stanu wyjÂątkowego – zaÂś WHO daje uprawnienia nie tylko doradzania, ale po prostu wydawania rzÂądom rozkazĂłw, ktĂłre muszÂą byĂŚ wykonane.

KaÂżdy (wci¹¿ chyba?) moÂże wejœÌ na adres www.ibm.com/us/en i tam poszukaĂŚ haseÂł “pandemic 2006″ lub “pandemic 2005″ aby odnaleŸÌ wiele ciekawych dokumentĂłw ÂświadczÂących o przygotowaniach do majÂącej nadejœÌ “pandemii”.

OczywiÂście nie mamy powodĂłw sÂądziĂŚ, iÂż z jakiegoÂś powodu tylko IBM miaÂła dostĂŞp do tego typu informacji, a inne wielkie korporacje nie.

Nawiasem mówi¹c firma IBM, podówczas zajmuj¹ca siê jeszcze dziurkowanymi kartami, by³a bliskim wspó³pracownikiem niemieckich nazistów w ich programach masowej eksterminacji ludnoœci. Inni pomocnicy Hitlera to m.in. Rockefellerowie i Instytut Carnegie.
"

ÂźrĂłdÂło http://marucha.wordpress.com/
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #92 : Listopad 09, 2009, 20:19:47 »

http://www.wprost.pl/tygodnik/?I=1399

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
Xellos
Aktywny uÂżytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #93 : Listopad 09, 2009, 20:34:16 »

Jak takie panie bêd¹ szczepiÌ to siê chyba skuszê Poszli po bandzie by przyci¹gn¹Ì czytelnika hehe
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #94 : Listopad 09, 2009, 22:43:08 »

DziÂś 09 listopada o 22:35 w "Teraz MY!" - strach przed grypÂą.
Ta choroba to Âśmiertelne niebezpieczeĂąstwo dla caÂłej ludzkoÂści czy doskonaÂła okazja na zrobienie biznesu Âżycia? Dyskusja minister zdrowia Ewy Kopacz z byÂłym szefem tego resortu, Markiem Balickim.

Czy jest zasadny czy to juÂż tylko panika podsycana przez media i koncerny farmaceutyczne? Dlaczego kwestia zakupu lekĂłw lub szczepionek staje siĂŞ posuniĂŞciem strategicznym? Czy bardziej powinniÂśmy siĂŞ baĂŚ grypy czy moÂże, jak twierdzÂą niektĂłrzy specjaliÂści, strzec siĂŞ powinniÂśmy szczepionek na niÂą? O tym w dyskusji obecnej minister zdrowia Ewy Kopacz z byÂłym szefem tego resortu, Markiem Balickim. "Teraz MY!" dziÂś o 22.35 w TVN i Onet.pl.

http://wiadomosci.onet.pl/2074937,448,dzis_w_teraz_my_ewa_kopacz_i_marek_balicki,item.html
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2009, 22:45:26 wysłane przez Leszek » Zapisane

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
Mora
Gość
« Odpowiedz #95 : Listopad 10, 2009, 00:27:58 »

OglÂądaÂłem "Teraz My" i muszĂŞ przyznaĂŚ racjĂŞ pani Ewie Kopacz poniewaÂż ten "pseudo-byÂły-minister zdrowia" kÂłamie, manipuluje i gdybym mĂłgÂł zadaÂłbym mu pytanie "Ile panu zapÂłacili za takie gadanie?".

Dodatkowo materia³y które dziennikarze pokazywali by³y doœÌ interesuj¹ce chodzi o to zebranie w styczniu w sprawie tej grypy tak samo ca³a ta afera z firm¹ baxter. Przypadki nie istniej¹ i komuœ chodzi o to aby zabijaÌ a nie leczyÌ, ¿eby zarobiÌ a nie chroniÌ.

Welcome to NWO. Na szczĂŞÂście sÂą ludzie ktĂłrzy jeszcze majÂą odwagĂŞ broniĂŚ i pokazywaĂŚ prawdĂŞ.

Dodatkowo widaĂŚ byÂło ewidentnie iÂż ten "byÂły minister zdrowia" chciaÂł oÂśmieszyĂŚ i zdyskredytowaĂŚ paniÂą Kopacz a dobrze wiedziaÂł Âże ona ma racjĂŞ bo nie moÂże byĂŚ tak Âże kartele farmaceutyczne bĂŞdÂą rzÂądziĂŚ nad tym wszystkim.

Pozdro
Mora
konserwa
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #96 : Listopad 10, 2009, 00:47:39 »

Jaskó³ka wiosny nie czyni,ale mo¿e tym razem bêdzie inaczej....?
ciekawe, kiedy pojawi siĂŞ powaÂżna debata nad zagadnieniem depopulacji...

w zaleÂżnoÂści od preferencji:

1. Dla zaangaÂżowanego w zmianĂŞ Âświata wojownika:
ten Balicki to modelowy idiota, z takiej argumentacji rodziÂł siĂŞ faszyzm, na kaÂżde pytanie odpowiedÂź : bo Unia, bo WHO tak powiedziaÂła; wystarczy w  miejsce UE/WHO wstawiĂŚ tow. Lenina i od razu robi siĂŞ znajomy klimacik; rzÂąd jest taki dobry...

2. Dla zwolennika czystej bezwarunkowej mi³oœci jako g³ównego budulca nowego œwiata:
có¿ za ciê¿ki egzamin, ja tego Balickiego muszê mi³owaÌ; tak, to fajny facet ale jego ego zosta³o totalnie "zhakowane" przez cwaniaków z Zeta Reticuli; kocham Ciê Bracie Marku i wierzê ¿e wrócisz na œcie¿kê Œwiadomoœci;

3.Dla hobbisty ÂświĂŞtej geometrii:
có¿ za ciekawa scenografia w studio Teraz My...?

4. Dla tropicieli gadoidalnych:
a co wynika z analizy jego Âźrenic i ruchĂłw jĂŞzyka podczas automatycznego wypluwania z siebie tych bzdur Chichot? nie wiem jak u Was, ale u mnie (TVK Vectra) jak gadaÂł Balicki to cztery razy zanikÂł obraz....

uff....w sumie to mieszane uczucia, ale p.Kopacz skopaÂła go niemiÂłosiernie Spoko
east
Moderator Globalny
Ekspert

To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie

« Odpowiedz #97 : Listopad 10, 2009, 01:59:16 »

Âświetny komentarz konserwa.
Niestety nie posiadam TV wiĂŞc nie oglÂądaÂłem programu, ale wiem , Âże z Twoich punktĂłw wybraÂłbym  nr 2 . hehe . Masz dar obserwacji przyjacielu .

pozdr

..  " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza   Mooji -  " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w  Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #98 : Listopad 10, 2009, 09:36:15 »

"Teraz MY!" Ewa Kopacz i Marek Balicki"
Czy bardziej powinniÂśmy siĂŞ baĂŚ grypy czy moÂże, jak twierdzÂą niektĂłrzy specjaliÂści, strzec siĂŞ powinniÂśmy szczepionek na niÂą? O tym w dyskusji obecnej minister zdrowia Ewy Kopacz z byÂłym szefem tego resortu, Markiem Balickim.

MATERIAÂŁ JEST TEÂŻ TUTAJ:
http://wiadomosci.onet.pl/5678069,33,relacjetv.html

[html] [html]
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 19:56:38 wysłane przez Leszek » Zapisane

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
konserwa
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #99 : Listopad 10, 2009, 09:39:19 »

Âświetny komentarz konserwa.
Niestety nie posiadam TV wiĂŞc nie oglÂądaÂłem programu, ale wiem , Âże z Twoich punktĂłw wybraÂłbym  nr 2 . hehe . Masz dar obserwacji przyjacielu .

pozdr

DziĂŞki Bracie!

kaÂżdy z nas ma niepowtarzalny dar obserwacji!
ja teÂż optuje w sumie za nr 2,
ale nie rezygnowaÂłbym z nr 4 tak na wszelki wypadek....
Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: