(..) Moment "bekniêcia s³oñca" które ma siê nied³ugo wydarzyæ ma byæ testem dla ró¿nych grup synchronizuj±cych siê w ró¿ny sposób. Lepiej znale¼æ sie we w³a¶ciwej ¿eby nie staæ sie pokarmem energetycznym dla kogo¶ o kim nic nie wiemy.
Tak, tylko , która grupa jest t± w³a¶ciw± ?
Wydaje siê, ¿e jedynym niezaprzeczalnym faktem jest to, ¿e naszemu S³oñcu siê porz±dnie "BEKNIE "
Powinno siê zatem wyj¶æ od tej strony i weryfikowaæ ró¿ne antyczne i nowo¿ytne "grupy synchronizuj±ce" , posi³kuj±c siê równie¿ danymi astronomicznymi . Nadchodz±ce zmiany nie bêd± jedynie czym¶ ukrytym, na w±sk± skalê . To obejmie ca³y ¦wiat, a zatem bêdzie to powszechnie widoczny fakt, który wszyscy bêd± musieli w sobie przetrawiæ , gdy np wszêdzie pojawi± siê zorze.
Indianie mieszkaj±cy daleko na pó³nocy mówi±, ¿e w czasie zórz, gdy siê wyciszyæ i nastawiæ na odbiór, to mo¿na us³yszeæ g³osy przodków. Byæ mo¿e s± to te same g³osy "gwiezdnych ludów" o których pisze Popol Vuh, które us³yszymy w godzinie ZERO, kiedy S³oñce zafunduje nam zorze na ca³ej Ziemi. Us³yszysz takie "glosy", na jakie siê nastawisz.
(..)
Lungold przedstawia prace Dr Carla Callemana który odkry³ model 9 pod¶wiatów i jego wp³yw na ewolucjê. Wed³ug tego modelu ca³y proces ewolucyjny ma zakoñczyæ sie 28 .10 .2011 byæ moze jest to spirala czasowa która wobec aktywno¶ci s³oñca zakoñczy proces danej grupy dusz
. Ok, zatem data 28-10-2011 to jedna z mo¿liwych dat wy¿szej aktywno¶ci S³oñca. Ca³kiem mo¿liwe.
Jestem w powa¿nej rozterce i nie ufam ¿adnej grupie Nowej Ery ...a pod³±czanie siê globalne uwa¿am za nieodpowiedzialne na swoim etapie. (..) Czujê ¿e przyjd± w odpowiednim momencie. Na razie ¿yjê tak jak inni , i obserwujê sytuacjê.
To równie¿ moje rozterki , a zapewne tak¿e milionów ludzi na ca³ym ¶wiecie. Problem polega na tym, ¿e nie mamy niczego pewnego, niczego , co mo¿emy odnie¶æ do w³asnego do¶wiadczenia i do samej godziny ZERO niczego takiego nie do¶wiadczymy. Wszystko , co mamy i co mo¿emy robiæ to próbowaæ sobie wygenerowaæ/ stworzyæ swój w³asny obraz ¶wiata .Gdy poczujesz go TERAZ w taki sposób ,¿e jest on dla Ciebie w³a¶ciwy - takim siê stanie, albo godzina ZERO bole¶nie zweryfikuje nasze wyobra¿enia. To jedyna droga.
Mam pewne obawy , co do sielanowych wizji przej¶æia.....w now± Erê/////
a ja nie staram siê my¶leæ kategoriami obaw. ¯yjê TERAZ. Tu jest ten czas i to miejsce takie, jakby jutra mia³o nie byæ .
konserwa napisal
nie ukrywam, ¿e jestem fanem Boba Monroe
a ja jego imiennika - Boba Marleya
Czy¿ nie wprowadzi³ on zmian do ¶wiadomo¶ci ludzkiej rodziny na ca³ej Ziemi w praktyce ?