Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Strona g³ówna
Pomoc
Search
Zaloguj siê
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
>
PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
>
Dan Winter - Wyja¶niaj±c grawitacjê (PREZENTACJA)
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Dan Winter - Wyja¶niaj±c grawitacjê (PREZENTACJA) (Przeczytany 97489 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
radoslaw
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 209
Odp: Dan Winter - Wyja¶niaj±c grawitacjê (PREZENTACJA)
«
Odpowiedz #20 :
Wrzesieñ 12, 2009, 00:18:24 »
Cytat: waldemar.m Wrzesieñ 11, 2009, 23:44:55
1. Je¶li jest Pan mê¿czyzn±, to z t± mi³o¶ci± proszê byæ ostro¿ny. Ona najprawdopodniej bêdzie bezproduktywna, o ile który¶ z was nie zmieni p³ci i nie zaadoptujecie potomstwo.
dziêkujê za szczer± odpowied¼. Wezmê sobie te rady do serca i bêdê szczególnie uwa¿a³ na moje stosunki z Leszkiem i innymi cz³onkami sekty.
2. Nie jestem arogancki i nie chcê nim byæ. Ka¿dy ma prawo na swoje ¿ycie i swobod± my¶lenia. Ja tylko chcê wiedzieæ, co oznaczaj± te liczby przezd ka¿dym zdaniem (lub jego fragmentem), które t³umaczycie i rozmieszczacie w Internecie. Je¶li siê nie mylê w Biblii te¿ stosuje siê jakie¶ numeracje. Wiêc moje pytanie o sekcyjno¶æ jest jak najbardziej uzasadnione i wystarczy³o mi po prostu odpowiedzieæ.
Jest Pan coraz bardziej arogancki, a Leszek powy¿ej wyt³umaczy³ Panu sk±d owe cyferki.
Publikuje za darmo, a udostêpnia za pieni±dze. Mo¿e inaczej: Czy mo¿e mie Pan poinformowaæ z czego ¿yje DW?
musimy mu p³aciæ co miesi±c 20% naszych dochodów. Bez ¿artów, to jest obowi±zek ka¿dego cz³onka sekty.
W Polsce Leszek zbiera sk³adki, Pan jest winny 2 tysi±ce PLN za promocyjny miesi±c wstêpny...
Sorry, ale je¶li mamy sobie pogwarzyæ o tym o czym nasi fizycy z uniwersytetów milcz± to proponujê jaki¶ inny zestaw pytañ.
Gdyby Pan móg³ mi napisaæ jak Pan zrozumia³ w³a¶nie te dwa zagadnienia, to by³bym pewien, ¿e na pocz±tek naszej znajomo¶ci to naprawdê wystarczy.
to mi wygl±da na jaki¶ lepszy zestaw,
obiecujê ¿e wkrótce odniosê siê do tego pytania
pozdrawiam
waldemar.m
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 34
«
Odpowiedz #21 :
Wrzesieñ 12, 2009, 00:22:38 »
Cytat: Leszek Wrzesieñ 11, 2009, 23:25:26
Nie mo¿e przyj±æ Pan do wiadomo¶ci, ¿e kto¶ po prostu t³umaczy czyj±¶ nieznan± w Polsce twórczo¶æ, bo go ona ciekawi?
Ciekawe jest jak kto¶ potrafi zastosowaæ to co nazywa siê "¶wiêt± geometri±" do analizy zjawisk fizyczno-biologicznych i psychologicznych... Mnie to po prostu interesuje.
Panie Leszku,
Pyta Pan czy mogê ...
Oczywi¶cie, ¿e mogê i w³a¶nie to robiê! Teraz rozumiem motywacje. Mam tylko do Pana wielk± pro¶bê. Mój angielski jest zbyt s³aby, ¿ebym móg³ wychwyciæ t± my¶l, wyra¿on± przez DW w sprawie eksploatacji pola grawitacyjnego Ziemi (o czym pisa³ dzisiaj Pan Rados³aw). Gdyby Pan móg³ temu zagadnieniu po¶wiêciæ troch± uwagi.
Dan jest inspiruj±cy. Jego tezy nawet je¶li kontrowersyjne to jednak s± genialne w swej prostocie, mimo, ¿e jêzyk przekazu pozostawia czasem wiele do ¿yczenia...
Uderzy³a mnie ta prostota i ³atwo¶æ manipulowania liczbami. W³a¶nie dlatego zwróci³em uwagê na rolê, jak± w jego obliczeniach odgrywa sta³a Plancka. Je¶li on nie jest sta³a, lub je¶li jej warto¶æ jest inna, to ca³± filozofiê pod³o¿on± pod tak± matematykê mo¿e Pan wrzuciæ do kosza. I wtedy rodzi siê pytanie: czy to nie jest szamañstwo, polegaj±ce na odwróceniu uwagi od g³ównego nurtu indoktrynacji psychologicznej. Powinien siê Pan temu uwa¿nie przyjrzeæ.
A je¶li kto¶ znajdzie w twórczo¶ci Dana jak±¶ inspiracjê i wnioski dla siebie? To chyba dobrze?
Zdecydowanie tak!
Pana aktywno¶æ w tym dziale ¶wiadczy o tym, ¿e Dan jest jednak inspiruj±cy? Swoja drog± - chyba podobnie jak Pan - dusi siê on nieco w gorsecie skrojonym przez ró¿ne naukowe paradygmaty, o weberowskich "¿elaznych klatkach" instytucji nie wspominaj±c...
Moja obecno¶æ tutaj jest spowodowana interesem do Pañskich motywacji, a nie Dana. Jego motywacje ja na swój sposób rozumiem. A z tym gorsetem ...? No có¿. Kobiety nam tylko podaj± koszule a my je sami ubieramy (proszê wspomnieæ mitologiê i koszulê Dintojry)
Seminarium odbêdzie siê je¶li bêd± chêtne osoby - samo ¿ycie, kto¶ t³umaczy filmy, kto¶ ogl±da i je¶li ludzi to zainteresuje i zechc± osobi¶cie spotkaæ siê z Danem, to on przyjedzie do Polski.
Jasne i logiczne. O koszty nie pytam.
Warto mo¿e jednak nadmieniæ, ¿e jego wnioski dotycz±ce elektrycznej natury ¶wiata ...
Czy móg³by Pan przybli¿yæ mi te wnioski w punktach. Tylko wnioski.
My¶lê, ¿e twórczo¶æ tego cz³owieka jest warta namys³u. A czy komu¶ mo¿e namieszaæ w g³owie?
Wydaje mi siê, ¿e warta tego jest ka¿da twórczo¶æ. A w g³owie mo¿e namieszaæ i to jeszcze jak! Jak i ka¿da inna twórczo¶æ.
Pan uchwyci³ siê kwestii grawitacji, wyja¶nianej Planckiem i Z³ot± Proporcj±, bo to jest Panu jako¶ bliskie... Kto¶ inny znajdzie w tej twórczo¶ci dla siebie co¶ innego, tym bardziej, ¿e jest ona wielow±tkowa... I o to m. in. w tym chodzi...
Ja uchwyci³em siê sta³ej Plancka, chc±c pokazaæ Panu, jakie niebezpieczeñswto kryje siê za takim traktowaniem tego tematu. Nie rusza³em grawitacji, gdy¿ nie wiem, co to jest grawitacja wed³ug DW. Mo¿e napisze Pan w kilku s³owach?
A je¶li chodzi o cyferki {w nawiasach klamrowych } to s± to po prostu kody klatek filmowych, bo s± to napisy do filmu...
Wed³ug mnie, powinien je Pan zdecydowanie usun±æ, ale ta decyzja nale¿y do Pana.
Dlatego ¿yczê Panu, aby Pana odkrycia by³y odkryciami nie tylko 21 wieku... ale i trzeciego tysi±clecia!
Dziêkujê za ¿yczenia! Zaraz Pan zrozumie dlaczego zarzuci³em Pana pytaniami: Je¶li to o czym ja piszê jest prawdziwe i je¶li to, o czym pisze DW jest te¿ prawdziwe, to nasze teorie powinny byæ kompatybilne. St±d mi najbardziej zale¿y na tym, ¿eby DW mia³ w swojej teorii absolutnie prawdziwe dane.
Pozdrawiam.
«
Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 12, 2009, 12:23:18 wys³ane przez Leszek
»
waldemar.m
Nowy u¿ytkownik
«
Odpowiedz #22 :
Wrzesieñ 12, 2009, 00:29:43 »
Cytat: radoslaw Wrzesieñ 12, 2009, 00:18:24
dziêkujê za szczer± odpowied¼.
To nie by³a odpowied¼. To by³ po prostu ¿art sytuacyjny. Pan go nie zrozumia³, wiêc przepraszam
to mi wygl±da na jaki¶ lepszy zestaw,
obiecujê ¿e wkrótce odniosê siê do tego pytania
Dziêkujê za t± deklaracjê. Resztê Pañksiego komentarza przemilczê. Po przeczytaniu mojej odpowiedzi na post p. Leszka Pan chyba zrozumie dlaczego.
Pozdrawiam.
radoslaw
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 209
«
Odpowiedz #23 :
Wrzesieñ 12, 2009, 00:44:08 »
Panie Waldemarze!
pierwsze koty za p³oty, idê spaæ i oczywi¶cie pozdrawiam serdecznie
p.s. ¿art zrozumia³em i uknu³em swój o stosunkach...
Lucyfer
Moderator Globalny
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 134
«
Odpowiedz #24 :
Wrzesieñ 12, 2009, 09:11:59 »
Cytat: waldemar.m
Podaj±c linki do mojej strony sugeruje Pan, ¿e uda³o siê Panu je przeczytaæ, a jak tak, to ... musia³ Pan dostrzec, ¿e moja sta³a Plancka jest zbudowana bez udzia³u prêdko¶ci ¶wiat³a
Trafi³em na Pana strone szukaj±c informacji o fotonach i dostrzeg³em co¶ ciekawego
Jakby to nie wyda³o siê paradoksalnym, fotony posiadaj± sta³± polow± prêdko¶æ, sta³y moment pêdu i dwie sk³adowe prêdko¶ci – orbitaln± i krokow±. Oprócz tego foton posiada skoñczon± masê, sta³y, dodatni ³adunek i na koniec, w jako¶ci fotonu we wszystkich postaciach promieniowania i w jako¶ci nieznanej do tej pory cz±steczki, uczestnicz±cej w akcie oddzia³ywania miêdzy oscylatorami wystêpuje jedna i ta sama cz±steczka.
Proponuje siê nadaæ jej nazwê "elektrino" i symbol э. Teraz, po ustaleniu polowej prêdko¶ci tej cz±steczki mo¿emy wyliczyæ jej masê ze wzoru (36):
mэ = 2* 4,1106086*10-34/1,1991698*102 = 6,8557572*10-36 kg = const (45)
Moment pêdu elektrino, niezale¿nie od tego, czy wystêpuje ono w jako¶ci fotonu, czy po¶rednika miêdzy oscylatorami, wynosi Lэ:
Lэ = mэ *μ= 8,22219172*10-34 kg*m2*s-1 = const (46)
Ostateczne, analityczne i ilo¶ciowe równanie sta³ej Plancka ma postaæ:
h = a* ħ = mэ*μ* a/2 = 6,626268*10-34 kg*m2/s = const (47)
Teraz staje siê zrozumia³a "sta³o¶æ" sta³ej Plancka. Ona sk³ada siê z trzech sta³ych wielko¶ci.
Pozostaje wyznaczyæ orbitaln± prêdko¶æ elektrino – po¶rednika w akcie oddzia³ywania miêdzy oscylatorami. Z tym nie bêdzie najmniejszych problemów i jak siê za chwilê oka¿e, ona jest funkcj± tylko odleg³o¶ci krytycznej ri:
ui = μ/ri (48)
Poni¿ej podajemy liczbowe znaczenie tej prêdko¶ci dla wodoru i tlenu:
uэ (H2) = μ/r0H2 = 119,91698 m2s-1/ 2,6037968*10-12 m = 4,6054661*1013 m*s-1
uэ (O2) = μ/r0O2 = 119,91698 m2s-1/1,6427873*10-13 m = 7,2996047*1014 m*s-1
Te dane ¶wiadcz± o tym, ¿e nast±pi³ koniec Ogólnej Teorii Wzglêdno¶ci, która ju¿ tyle lat przekonuje nas, ¿e w przyrodzie nie mo¿e byæ prêdko¶ci wiêkszej ni¿ prêdko¶æ ¶wiat³a.
Oczywi¶cie, ¿e sta³a POlancka jest sta³a, ale to niczego nie zmienia, gdy¿ d³ugo¶æ Plancka i masa Plancka nie stan± siê przez to sta³e.
Dziêkuje za wyja¶nienie
Pozdrawiam
«
Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 12, 2009, 10:07:34 wys³ane przez Leszek
»
waldemar.m
Nowy u¿ytkownik
«
Odpowiedz #25 :
Wrzesieñ 12, 2009, 11:35:03 »
Cytat: Lucyfer Wrzesieñ 12, 2009, 09:11:59
Trafi³em na Pana strone szukaj±c informacji o fotonach i dostrzeg³em co¶ ciekawego
Tam nie tylko to jest ciekawe. Proszê trochê poczytaæ i ... obudzi siê Pan w innym ¶wiecie.
shielder
Nowy u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 28
«
Odpowiedz #26 :
Wrzesieñ 12, 2009, 13:25:04 »
W 1981 odkryto, ¿e zegary atomowe zwalniaj± wzglêdem zegarów orbitalnych. Definicja czasu zmieni³a siê w 1967. Wcze¶niej sekunda wynosi³a 1/31.5569259747 obrotu Ziemi wokó³ S³oñca. Od 1967 roku sekunda=9.192631770 oscylacji atomu cezu (szczegó³y na Wikipedii). Je¶li zegary atomowe maj± racjê, to prêdko¶ci orbitowania planet wzrastaj±
... Je¶li sta³a grawitacyjna jest naprawdê sta³a, to
oscylacje atomowe
i prêdko¶æ ¶wiat³a spadaj±.
Nie wiem czemu nikt nie zauwa¿y³ tego, ¿e wynik tego wzoru przedstawiony jest w Mhz. Mamy tam wiêc warto¶æ sekundy (cykle/s). Czas Plancka po lewej jest te¿ przedstawiony w sekundach wiêc k³ócenie siê o warto¶ci podstawione obok i to jak zosta³y tam wyliczone sta³e nie ma sensu chyba, ¿e bêdziemy aktualizowali warto¶æ sekundy na bie¿±co, a to mog³oby doprowadziæ do k³ótni pomiêdzy lud¼mi obs³uguj±cymi zegary atomowe na ró¿nych wysoko¶ciach
Dan opiera siê na pracy innych i jak sam siê przyzna³ na jednej z prezentacji, nie jest dobry we wzorach. Ale nie o to tutaj chodzi, ¿eby znaæ jakie¶ liczby i sta³e. We fraktalnym wszech¶wiecie wzory nie s± tak wa¿ne jak samo zrozumienie dynamiki procesu
D³ugo wy¶miewano tych dwóch panów (Barry Setterfield i Trevor Norman), a teraz kiedy okaza³o siê ¿e mieli racjê co do prêdko¶ci ¶wiat³a to inni zbieraj± nale¿ne im laury.
http://ldolphin.org/cdkconseq.html
«
Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 12, 2009, 14:30:00 wys³ane przez shielder
»
waldemar.m
Nowy u¿ytkownik
«
Odpowiedz #27 :
Wrzesieñ 12, 2009, 15:22:13 »
Cytat: shielder Wrzesieñ 12, 2009, 13:25:04
W 1981 odkryto, ¿e zegary atomowe zwalniaj± wzglêdem zegarów orbitalnych. Definicja czasu zmieni³a siê w 1967. Wcze¶niej sekunda wynosi³a 1/31.5569259747 obrotu Ziemi wokó³ S³oñca. Od 1967 roku sekunda=9.192631770 oscylacji atomu cezu (szczegó³y na Wikipedii). Je¶li zegary atomowe maj± racjê, to prêdko¶ci orbitowania planet wzrastaj±
... Je¶li sta³a grawitacyjna jest naprawdê sta³a, to
oscylacje atomowe
i prêdko¶æ ¶wiat³a spadaj±.
Napisa³ Pan bardzo ogólny post, wiêc czujê siê w obowi±zku zaj±æ swoje stanowisko wobec niego.
Z nasiona pszenicy wyrasta zawsze pszenica. Z 10 nasion pszenicy wyrasta 10 pszenic. Ale gdy zasiejemy worek pszenicy, to wyro¶nie pszenica, i k±kol, i inne ro¶liny.
Pisze Pan, ¿e co¶ tam odkryto. Jak mo¿na cokolwiek odkrywaæ tam, gdzie sama istota rzeczy oparta jest na spekulacji dotycz±cej temperatury i jaki¶ tam przej¶æ, czy te¿ stanów wzbudzonych. Do niczego nie dojdziemy, je¶li bêdziemy analizê koñczyæ od s³ów "Je¶li ..."
Nie wiem czemu nikt nie zauwa¿y³ tego, ¿e wynik tego wzoru przedstawiony jest w Mhz.
A dlaczego Pan my¶li, ¿e my jeste¶my a¿ tak nieuwa¿ni, ¿eby nie zauwa¿yæ tego co jest w prawym górnym rogu i jeszcze do tego wyt³uszczone? Czy interesowa³ siê Pan tym, jak my siê zachowujemy, gdy wchodzimy do supermarketu?
wiêc k³ócenie siê o warto¶ci podstawione obok i to jak zosta³y tam wyliczone sta³e nie ma sensu
A kto siê k³óci, z kim i gdzie, bo nie zauwa¿y³em?
We fraktalnym wszech¶wiecie wzory nie s± tak wa¿ne jak samo zrozumienie dynamiki procesu
To po co one s± w tych wyk³adach DW? Przecie¿ to ¶mieszne!
D³ugo wy¶miewano tych dwóch panów (Barry Setterfield i Trevor Norman), a teraz kiedy okaza³o siê ¿e mieli racjê co do prêdko¶ci ¶wiat³a to inni zbieraj± nale¿ne im laury.
http://ldolphin.org/cdkconseq.html
1. Kto ich wy¶miewa³. Mo¿e Pan wskazaæ jakie¶ publikacje?
2. Kto przyzna³, ¿e oni maj± racjê i w czym wyra¿a siê ta racja?
3. Kto im odbiera nale¿ne laury? Przyk³ady, publikacje.
Pozdrawiam i liczê na konstruktywn± reakcjê, tym bardziej, ¿e poruszy³ Pan bardzo wa¿ne zagadnienie - sta³o¶æ prêdko¶ci ¶wiat³a i wielko¶æ tej prêdko¶ci.
shielder
Nowy u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 28
«
Odpowiedz #28 :
Wrzesieñ 12, 2009, 17:00:03 »
Panie Waldemarze - skoro ju¿ mamy siê pos³ugiwaæ mechanicznym jêzykiem robotów - czy celowo opu¶ci³ pan w±tek na temat zegarów atomowych? Jako fizyk powinien pan dobrze wiedzieæ o co chodzi³o w moim po¶cie - by³ ogólny z czystego zamierzenia. Je¶li wzbudzi³o to same pytania to jest to dla mnie bardzo ciekawa informacja. Nie, ¿ebym by³ z³o¶liwy, ale czasem kto¶ zauwa¿a, ¿e gdzie¶ pos³u¿ono siê jego materia³em i ¿e w takim razie mo¿e staæ siê wyroczni± wszystkiego. Tak± postawê tutaj zaobserwowa³em u Pana. Pisze pan, ¿e d³ugo¶æ Plancka nie mo¿e byæ sta³a, skoro prêdko¶æ ¶wiat³a w pró¿ni nie jest sta³a, po czym jest zamieszczony pana wzór na D³ugo¶æ Plancka wg którego jest ona sta³a. No i ¶wietnie...To Czas Plancka nie mo¿e byæ sta³y je¶li prêdko¶æ ¶wiat³a w pró¿ni nie jest sta³a, bo zmiany czegokolwiek nastêpuj± jedynie w czasie. D³ugo¶æ Plancka jest u Dana pojêciem konstrukcyjnym (na którym tworzy idee dotycz±ce nie tylko znanej nam czasoprzestrzeni). Ustalanie jej d³ugo¶ci przy obecno¶ci c we wzorze jest tak samo nietrafne jak obliczanie sekundy na podstawie zachowañ jakiego¶ pierwiastka. Chyba siê zgodzimy?
Pisze Pan, ¿e co¶ tam odkryto. Jak mo¿na cokolwiek odkrywaæ tam, gdzie sama istota rzeczy oparta jest na spekulacji dotycz±cej temperatury i jaki¶ tam przej¶æ, czy te¿ stanów wzbudzonych. Do niczego nie dojdziemy, je¶li bêdziemy analizê koñczyæ od s³ów "Je¶li ..."
A potrafi pan zagwarantowaæ, ¿e sta³a grawitacyjna nie oka¿e siê byæ zmienna za powiedzmy 5 lat? Pewnie nie. Ja natomiast gwarantujê panu, ¿e zmiana sposobu odmierzania sekundy nie spowoduje, ¿e nagle planety zaczn± kr±¿yæ szybciej. Obecny sposób mierzenia czasu doprowadzi³ do takiego paradoksu, ale to
jest
potrzebne (kolejny przekaz podprogowy
) - ¿eby ludzie zaczêli postrzegaæ w³a¶ciwie pojêcie czasu. K³ania siê tu pojêcie Fabryki Czasoprzestrzeni.
To po co one s± w tych wyk³adach DW? Przecie¿ to ¶mieszne!
Z tego samego powodu dla którego dalej uczy siê w szko³ach fizyki newtonowskiej. Na tych wzorach rozwinê³a siê dzisiejsza fizyka. To ¿e co¶ przestaje byæ aktualne z biegiem czasu jest rzecz± zupe³nie normaln±. W tym samym celu Dan u¿ywa wzorów, nad którymi mo¿na debatowaæ. Wa¿ne jest to co niesie ze sob± debata dla ¶wiadomo¶ci. Nie bêdê mówi³ za wszystkich, ale musi pan wzi±æ pod uwagê to, ¿e osoby przebywaj±ce na tym forum nie maj± zwyczaju przyjmowaæ czego¶ za prawdê tylko dlatego ¿e jest to peer-reviewed przez oficjaln± naukê. Rozumiej± natomiast, ¿e sporo oficjalnych "prawd" zamierza siê broniæ do upad³ego przed nowymi rzeczami.
Wiêkszo¶æ materia³ów Setterfielda i Normana jest w Jêzyku angielskim w linku z poprzedniego postu, a tak¿e tutaj:
http://www.setterfield.org/report/report.html
Po polsku mo¿na znale¼æ na google jakie¶ lakoniczne informacje.
Je¶li bardzo chce pan wiedzieæ kto i dlaczego siê z nich na¶miewa³ mogê zajrzeæ do archiwum bo mam ich korespondencjê z ró¿nymi lud¼mi jeszcze z lat 80tych
Tak z ciekawo¶ci chcia³bym zapytaæ. Co s±dzi pan o polach torsyjnych i eksploatacji energii punktu zerowego?
Lucyfer
Moderator Globalny
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 134
«
Odpowiedz #29 :
Wrzesieñ 12, 2009, 21:21:33 »
Mo¿e pole torsyjne tworz± cz±steczki elektrino ?
poruszaj±c siê w ten sposób
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
¦WIÊTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi±¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
=> Twórczo¶æ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osób "wspieraj±ce" niektóre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
=> PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
=> WYK£AD Purpose of DNA [PL]
=> WYK£AD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
=> WYK£AD Fraktalna teoria ¦wiadomo¶ci, Grawitacji, Jêzyka, DNA i Udanej ¦mierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
=> WYK£AD: Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - Przekroczyæ Horyzont Zdarzeñ
=> S³oñce, Uk³ad S³oneczny i rok 2012
=> Staro¿ytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje ¶wiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i ¶wiata
=> ¦wiadomo¶æ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy Porz±dek ¦wiata w codziennych wiadomo¶ciach
=> Globalne ocieplenie - najwiêkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> K±cik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPO£ECZNE
=> OG£OSZENIA
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|