Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Dan Winter - Wyja¶niaj±c grawitacjê (PREZENTACJA)  (Przeczytany 97458 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
zigmund
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 5

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #70 : Pa¼dziernik 11, 2009, 17:31:53 »

Cytat: waldemar.m
jednolito¶æ pola oznacza jednorodno¶æ, a wiêc nierozró¿nialno¶æ, a jednak Pan jest inny ni¿ ja, a kamieñ wyrzucony rêk± Lucyfera w moj± stronê, mo¿e trafiæ mnie w g³owê i rozbiæ j±.

Nie ma dla ludzko¶ci najmniejszego znaczenia, czy na pocz±tku by³o jednolite pole. Dla nas jest wa¿ne dzisiaj i jutro, a to stan daleki od tej jednolito¶ci. .

Zupe³nie inaczej pojmujê  jednorodno¶æ i nierozro¿nialno¶æ - ni¿ Pan.
Moim zdaniem jest tu Pan w KOLOSALNYM b³êdzie implikuj±cym b³êdy kolejne. Ale to Panska droga.

Przej¶æ t± granicê mo¿emy tylko bez cielesnej pow³oki.
Nieprawda. Jest wrêcz przeciwnie. Ja j± przeszed³em w cielesnej pow³oce.
Byæ mo¿e jest Pan reprezentantem gatunku, który nie potrafi zachowaæ fizyczno¶ci, lub z jakich¶ powodów nieznanych mi - nie jest mu to dane, NIEMO¯ECIE.
Tak nawiasem.. z kim sie Pan uto¿samia, pisz±c "my nie jeste¶my w stanie"?

zigmund
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 5

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #71 : Pa¼dziernik 11, 2009, 18:01:48 »

Nie ma dla ludzko¶ci najmniejszego znaczenia, czy na pocz±tku by³o jednolite pole.
przepraszam, ¿e niedoczyta³em. Teraz dopiero dowiadujê sie, i¿ uwa¿a siê pan za "ludzko¶æ", skoro wyra¿a Pan, w sposób tak radykalny, co ma dla Pana znaczenie.. to jest dla "ludzko¶ci", za któr± siê Pan personalnie uwa¿a, jak to wynika z radykalizmu Pana deklaracji.

Bo pró¿ni nie ma! Nikt jej nie widzia³. Nikt jej nie bada³. Nikt w pró¿ni nie bada³ ¶wiat³a.
To ¿e Salomon nie nalewa³ - nie musi wszak¿e oznaczaæ, ¿e takowych mnie ma.
Z pewno¶ci± jest to specyficzne miejsce.

p.s. szczerze mówi±c dalsze czytanie by³o trochê strat± czasu, bo dyskusja zesz³a na "boczne" tory.

east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620

To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie

« Odpowiedz #72 : Pa¼dziernik 11, 2009, 23:13:12 »

zigmund -dzie o ile wiem, to waldemara.m nie ma juz na tym forum.  Obrazi³ siê na wszystkich
Tylko on nam tu 'Panowa³" , co dodawa³o kolorytu jego wypowiedziom. Mam nadziejê, ze wypowiem siê za wszystkich uczestników, ¿e preferujemy tutaj formê bezpo¶redniego zwracania siê do siebie per "ty". Witaj w gronie.

Móg³by¶ napisaæ co¶ o swoich do¶wiadczeniach z energiami ?

..  " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza   Mooji -  " s± w Twoim umy¶le, s± w  Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
waldemar.m
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 34

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #73 : Pa¼dziernik 11, 2009, 23:43:09 »

zigmund -dzie o ile wiem, to waldemara.m nie ma juz na tym forum.  Obrazi³ siê na wszystkich

Jakie to ¿ycie jest perfidne! Wydaje siê nam, ¿e co¶ wiemy, a tu masz "babo placek". Na kogo mia³bym siê obra¿aæ i dlaczego? Chorób siê nie wybiera.

Powiedzia³em to, co mia³em do powiedzenia i przygl±dam siê waszym osza³amiaj±cym wywodom.

Móg³by¶ napisaæ co¶ o swoich do¶wiadczeniach z energiami ?

To mo¿e byæ interesuj±ce! Te¿ czekam.
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196

« Odpowiedz #74 : Pa¼dziernik 11, 2009, 23:56:20 »

Kochani,
tylko nie wracajmy do emocjonalnych wywodów;
zaakceptujmy specyficzn± wra¿liwo¶æ Waldemara M. i komentuj±c pogl±dy nie czyñmy ¿adnych osobistych ocen;
waldemar.m
Nowy u¿ytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #75 : Pa¼dziernik 12, 2009, 01:47:02 »

tylko nie wracajmy do emocjonalnych wywodów;

Lucyfer
Moderator Globalny
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 134

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #76 : Pa¼dziernik 12, 2009, 15:43:20 »

Ruchomy Fraktalny neutron dla pana waldemara.m

1) 2) 3)

4)
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2010, 10:48:32 wys³ane przez Leszek » Zapisane
waldemar.m
Nowy u¿ytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #77 : Pa¼dziernik 12, 2009, 23:36:46 »

Ruchomy Fraktalny neutron dla pana waldemara.m

Zada³ Pan sobie trochê trudu, ale nie osi±gn±³ Pan tego celu, który mo¿na by³oby uznaæ za zadowalaj±cy. Proszê sobie wyobraziæ, ¿e neutron wiruje statystycznie, wiêc jego trzy elektrony mog± pojawiæ siê w dowolnym miejscu w dowolnej chwili, a nie tylko tak jak Pan narysowa³ - na obwodzie.

Jak to zobaczyæ? Wzi±æ dowoln± kulkê i narysowaæ na jej powierzchni trzy równo oddalone od siebie punty, a nastêpnie obracaæ t± kul± w dowolny sposób. Przecie¿ ju¿ w drugim pó³obrocie, jeden z elektronów mo¿e pojawiæ siê w takim miejscu, jakby by³ dok³adnie naprzeciw obserwatora!

Tak przy okazji - co ma wyra¿aæ ostatnia animacja?
Lucyfer
Moderator Globalny
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 134

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #78 : Pa¼dziernik 13, 2009, 12:16:58 »

Zada³ Pan sobie trochê trudu, ale nie osi±gn±³ Pan tego celu, który mo¿na by³oby uznaæ za zadowalaj±cy. Proszê sobie wyobraziæ, ¿e neutron wiruje statystycznie, wiêc jego trzy elektrony mog± pojawiæ siê w dowolnym miejscu w dowolnej chwili, a nie tylko tak jak Pan narysowa³ - na obwodzie.

To by³o  w 2D

A teraz 3D

waldemar.m
Nowy u¿ytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #79 : Pa¼dziernik 13, 2009, 12:25:12 »

A teraz 3D

Nie chê dra¿niæ innych u¿ytkowników tego Forum, wiêc odpowiedzia³em Panu na e-mail

Pozdrawiam
Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: