Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: « 1 2   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nassim Haramein i Egipt  (Przeczytany 17787 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 21, 2009, 10:18:28 »

Czapki z g³ów przed wszystkimi ,dziêki którym mo¿emy to na w³asne oczy i uszy zobaczyæ i us³yszeæ ! Wielkie dziêki za Wasz± pracê !

a szczególnie, ¿e mo¿emy PRZECZYTAÆ, to zas³uga Leszka & CO

Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 21, 2009, 16:45:34 »

Kap³an 718
Nie rób ze mnie szefa jakiej¶ "Company" itp.
T³umaczenie to taka sama zas³uga Lucyfera, moja i Shieldera w cz. 3.0 i 4.0
Zrobili¶my to, bo uznali¶my, ¿e warto to pokazaæ i dodaæ w temacie ¶wiêtej geometrii to czego tu na forum brakowa³o... lub by³o mocno ukryte pod bardzo ogólnym jêzykiem Wintera. Przyjdzie czas, aby ich ze sob± po³±czyæ. Zreszt±, mo¿e sami siê po³±cz±, bo niebawem bêd± na wspólnej konferencji w Calgary: http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=415.0

Jeszcze raz dziêkujê wszystkim za ciep³e s³owa i pozdrawiam s³onecznie
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 21, 2009, 18:05:54 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 21, 2009, 19:09:52 »

To niesamowite co siê ze mn± dzieje  Szok Ja wróg matematyki,fizyki i wszelkich liczb czytam i ogl±dam to wszystko z otwart± gêb± i juz nie moge siê doczekaæ na c.d.

Wiesz Chanell... Nassim ma pewien urok i my wk³adamy w to trochê serca...
Pozdrawiam równie¿

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620

To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie

« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 21, 2009, 20:55:54 »

Leszek, a nawi±za³e¶ z nim, podobnie jak z Danem , osobisty kontakt ?
To by³oby co¶, gdyby mo¿na tych dwóch Panów by³o zaprosiæ do Polski ....
East  [rozmarzony ]

..  " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza   Mooji -  " s± w Twoim umy¶le, s± w  Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196

« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 21, 2009, 22:55:51 »

Leszku i wszyscy Wojownicy t³umacz±cy,

czuæ to Wasze Serce i Wasz± bezinteresowno¶æ, nagrodê za to ju¿ odbieracie choæ byæ mo¿e jeszcze tego nie czujecie...

East Bracie,
trzeba marzyæ koniecznie i wizualizowaæ, wizualizowaæ i dziêkowaæ ju¿ za spe³nienie marzenia! przysz³y rok bêdzie w Polsce i na ¶wiecie niesamowity i zwariowany, wizyty w Polsce takich "wariatów: jak Icke, Winter, Haramein doskonale aktywuj± nasz± narodow±, spo³eczn± kolektywn± pamiêæ w zakresie dokonywania czynów nieprawdopodobnych, nierealnych itp.,itd.; marzenia? a nich tam, nie ma rzeczy niemo¿liwych

east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620

To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie

« Odpowiedz #15 : Sierpieñ 26, 2010, 21:20:20 »

Prosimy Was o pisanie nowych postów w tym temacie w nowej lokalizacji.

Tutaj: http://forum.swietageometria.info/index.php/topic,192.msg1261.html#msg1261

W±tki przekopiowane do nowej lokalizacji bêd± tutaj zamykane i z podaniem linka do nowej lokalizacji - jak wy¿ej.
(Jest to zawsze link do OSTATNIEGO posta, który widzisz w w±tku na starym forum)

Przepraszamy za ma³y k³opot, bo trzeba siê zarejestrowaæ ponownie w nowej lokalizacji. Mogê (jako admin) zrobiæ to za ka¿dego, który sobie tego za¿yczy i przes³aæ mu na e-maila nowe has³o (z nowego forum), które sam  ³atwo sobie zmieni w zak³adce PROFIL/Ustawienia dotycz±ce konta.  Wy¶lê wszystkim instrukcjê jak to zrobiæ.

Wszystkich poinformujê w ¶rodê/czwartek o powodach przenoszenia forum.
Wy¶lê wówczas wszystkim forumowiczom wiadomo¶æ na PW.

Przepraszamy za t± niedogodno¶æ. Liczymy na wyrozumia³o¶æ.

Pozdrawiamy!

Zespó³ Forum
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 26, 2010, 22:29:07 wys³ane przez Leszek » Zapisane

..  " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza   Mooji -  " s± w Twoim umy¶le, s± w  Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
Strony: « 1 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: