Choose fontsize:
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: « 1 2 3 »   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 2.0 Od Makro do Mikro, Jednolite Pole FILM  (Przeczytany 25570 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
roqqer
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #10 : Październik 20, 2009, 13:00:41 »

Niesamowite i fantastyczne zarazem jest to, ze ja, laik w tej dziedzinie, sÂłucham tych wykÂładĂłw z zapartym tchem. I na dodatek mam wraÂżenie, Âże rozumiem o czym Haramein mĂłwi ....
 DziĂŞki panowie za wspania³¹ robotĂŞ.
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #11 : Październik 20, 2009, 13:43:57 »

Film w wersji AVI BÊDZIE JUTRO  w pierwszym poÂście.
Pozdrawiam!

P.S
Ktoœ pyta³, wiêc odpowiadam - ca³oœÌ t³umaczona jest ze s³uchu.

DziĂŞkujĂŞ wszystkim za miÂłe sÂłowa i przepraszam, Âże mimo prawdziwej ÂżyczliwoÂści i chĂŞci nie mam czasu odpisywaĂŚ.
DÂłuÂższe wywody i refleksje z mojej strony - po ukazaniu siĂŞ wszystkich czĂŞÂści.
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2009, 19:07:44 wysłane przez Leszek » Zapisane

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #12 : Październik 20, 2009, 16:50:32 »

Leszku, pytaÂłeÂś na "cheopsie" ale odpowiem u Ciebie - napisy do 2.0 IDEALNIE pasujÂą do wersji .MKV z minovy

mam wielkÂą proÂśbĂŞ, pisaliÂście, Âże macie  juÂż przetÂłumaczone napisy do 4.1 - chwilĂŞ temu oglÂądaÂłem, jednak kilka s³ów mi umknĂŞÂło, i tu wielka proÂśba czy moÂżecie umieÂściĂŚ te napisy na RS lub wysÂłaĂŚ mi na maila (swietygraal@gmail.com), wiem Leszku, Âże nie masz czasu, moÂże kto inny da radĂŞ - zaleÂży mi bardzo a BARDZO mi jest w tej chwili to potrzebne bo Nassim mnie naprowadziÂł na pewien nowy trop... chcĂŞ kuĂŚ Âżelazo pĂłki gorÂące

pozdrawiam i zapewniam, Âże jakoÂś siĂŞ odwdziĂŞczĂŞ...

KapÂłan 718'
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2009, 16:52:36 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Październik 21, 2009, 10:57:26 »

W pierwszym poÂście tego wÂątku zamieÂściÂłem poprawiony link do czĂŞÂści 2.0 w wersji *.AVI
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2009, 16:13:44 wysłane przez Leszek » Zapisane

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
Redmuluc
Nowy uÂżytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Listopad 02, 2009, 14:11:59 »

W koĂącu znalazÂłem wolne chwile aby w spokoju i bez poÂśpiechu obejrzeĂŚ jego wykÂłady.
ChciaÂłem Wam podziĂŞkowaĂŚ za przedstawienie mi tego niesamowitego naukowca jakim jest niewÂątpliwie Nassim Haramein.
Fantastyczne wyk³ady przeprowadzane z uœmiechem na twarzy, z pasj¹, z poczuciem humoru. Ogl¹danie tego to ogromna przyjemnoœÌ. Jeden z fizyków powiedzia³ ¿e je¿eli nie jesteœ w stanie powiedzieÌ swojej najbardziej skomplikowanej teorii na poziomie szko³y œredniej to niczego nie osi¹gniesz. Hassim poszed³ dalej, bo potrafi to zrobiÌ na ka¿dym poziomie.
Stwierdzenie Âże my jesteÂśmy "horyzontem zdarzeĂą"...rozwaliÂło mnie kompletnie.  Chichot. Genialne w swojej prostocie i niezwykÂłe, objawienie caÂłego piĂŞkna nauki. Im bardziej zaczynam rozumieĂŚ zasady ÂŚwiĂŞtej Geometrii tym bardziej uÂświadamiam sobie g³êboki sens w konstrukcji naszej rzeczywistoÂści i mam tym wiĂŞkszy Âżal Âże  nigdy ten temat nie bĂŞdzie w szkoÂłach. Mam nadziejĂŞ Âże w nowej rzeczywistoÂści temat ten bĂŞdzie obowiÂązkowy.
Serdecznie podziĂŞkowania dla Leszka, Lucyfera za ogromnÂą inspiracjĂŞ.
konserwa
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #15 : Listopad 02, 2009, 14:22:12 »

mam tym wiĂŞkszy Âżal Âże  nigdy ten temat nie bĂŞdzie w szkoÂłach. Mam nadziejĂŞ Âże w nowej rzeczywistoÂści temat ten bĂŞdzie obowiÂązkowy.
Serdecznie podziĂŞkowania dla Leszka, Lucyfera za ogromnÂą inspiracjĂŞ.

@Redmuluc nie czaruj! a wÂłaÂśnie Âże bĂŞdzie i to niezaleÂżnie w jakiej, bo w kaÂżdej rzeczywistoÂści
sursum corda!
Xellos
Aktywny uÂżytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Listopad 02, 2009, 22:53:41 »

Nie ma co zwalaĂŚ na szkoÂły. KaÂżdy musi czuĂŚ siĂŞ sam za siebie odpowiedzialny. JeÂśli to nie szkoÂła to sam nauczaj swoje dzieci prawdy.

Nic tu nowego nie odkryje o fa³szywym ego i jaŸni. Aby wiêc przypomnê, to od nas zale¿y rzeczywistoœÌ. Nie zwalajmy wszystkiego na barki innych, nie szukajmy przywódców. Przyjmijmy wiedzê i sami nauczajmy. Tylko najpierw trzeba t¹ wiedzê dobrze zrozumieÌ A by zrozumieÌ dobrze przekazaÌ, inni uczeni powinni braÌ przyk³ad z Nassima. Bo czêsto poruszaj¹ inne ciekawe w¹tki w ma³o ciekawy i niezrozumia³y sposób.
Redmuluc
Nowy uÂżytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Listopad 02, 2009, 23:01:56 »

Innymi sÂłowy, analizujÂąc zamieszanie wokó³ teorii oddziaÂływaĂą silnych i jego naprawdĂŞ genialnej Teorii Jednolitego Pola, porĂłwnujÂąc to z informacjami jakie analizujemy poprzez projekty "z krĂŞgu czarnej fizyki" , naprawdĂŞ widaĂŚ Âże do naszej oficjalnej nauki zostaÂły wpuszczone "faÂłszywe blokady" elementy teorii ktĂłre prowadzÂą donikÂąd. DziĂŞki temu nie posuwamy siĂŞ dalej i tworzymy b³êdne modele oparte na b³êdnych zaÂłoÂżeniach...bardzo wygodne, bardzo sprytne i skuteczne blokowanie rozwoju nauki.  DziĂŞki tej metodzie jesteÂśmy jak maÂłe dzieci u psychologa ktĂłre prĂłbujÂą wpasowaĂŚ kwadratowe klocki do okrÂągÂłych otworĂłw, tylko dlatego Âże psycholog nie daÂł nam wÂłaÂściwej matrycy z otworami.
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2009, 23:04:13 wysłane przez Redmuluc » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #18 : Listopad 03, 2009, 09:58:39 »

@redmuluc, kto jak kto ale TY powinieneœ to wiedzieÌ i widzieÌ - "wiedza" (sic!), która jest przekazywana w szko³ach to zapychanie lewej pó³kuli czyli intelekt i konwencjonalna nauka oraz logika, natomiast nauki NASSIMA to wiedza prawej pó³kuli czyli po³¹czenie nas z kosmosem, jakiœ czas temu mia³em ciekawy sen, widzia³em Ziemiê z góry jako kulê i rozmawia³em z pewnymi istotami, które powiedzia³y mi takie o to s³owa "WE ARE NOT ALONE, WE ARE ALL ONE!" - myœlê, ¿e to wiele t³umaczy...

718'
konserwa
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #19 : Listopad 03, 2009, 11:19:40 »

Powoli odbiegamy od tematu, ale sprawa jest megapowaÂżna - dzieci;
my tu sobie hobbistycznie filozofujemy, rozwijamy siê itd., a w tym czasie nasze dzieci doœwiadczaj¹ logiki lewopó³kulowego œwiata;
mówiê, to jako ojciec, którego jedno z dzieciaków jest prawopó³kulowe....
ten problem zmusiÂł mnie do szerszego spojrzenia na system edukacji i wnioski sÂą po prostu powalajÂące; to jest system gwaÂłtu na ludzkiej psychice - duszy...
w dodatku z tej g³upiej szko³y dzieci wracaj¹ do rodzin, w których œwiat jest odbierany z lewopó³kulowej telewizji - czyli totalny matrix;

przekazanie tej wiedzy dzieciom to jest wielka sprawa Co?  jak je nauczyĂŚ, Âże mogÂą wyczarowaĂŚ sobie swĂłj Âświat, skoro ich rodzice majÂą z tym problem?
Strony: « 1 2 3 »   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: