Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: « 1 2 3 »   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 2.0 Od Makro do Mikro, Jednolite Pole FILM  (Przeczytany 25112 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
roqqer
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 1

« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 20, 2009, 13:00:41 »

Niesamowite i fantastyczne zarazem jest to, ze ja, laik w tej dziedzinie, s³ucham tych wyk³adów z zapartym tchem. I na dodatek mam wra¿enie, ¿e rozumiem o czym Haramein mówi ....
 Dziêki panowie za wspania³± robotê.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 20, 2009, 13:43:57 »

Film w wersji AVI BÊDZIE JUTRO  w pierwszym po¶cie.
Pozdrawiam!

P.S
Kto¶ pyta³, wiêc odpowiadam - ca³o¶æ t³umaczona jest ze s³uchu.

Dziêkujê wszystkim za mi³e s³owa i przepraszam, ¿e mimo prawdziwej ¿yczliwo¶ci i chêci nie mam czasu odpisywaæ.
D³u¿sze wywody i refleksje z mojej strony - po ukazaniu siê wszystkich czê¶ci.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 21, 2009, 19:07:44 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 20, 2009, 16:50:32 »

Leszku, pyta³e¶ na "cheopsie" ale odpowiem u Ciebie - napisy do 2.0 IDEALNIE pasuj± do wersji .MKV z minovy

mam wielk± pro¶bê, pisali¶cie, ¿e macie  ju¿ przet³umaczone napisy do 4.1 - chwilê temu ogl±da³em, jednak kilka s³ów mi umknê³o, i tu wielka pro¶ba czy mo¿ecie umie¶ciæ te napisy na RS lub wys³aæ mi na maila (swietygraal@gmail.com), wiem Leszku, ¿e nie masz czasu, mo¿e kto inny da radê - zale¿y mi bardzo a BARDZO mi jest w tej chwili to potrzebne bo Nassim mnie naprowadzi³ na pewien nowy trop... chcê kuæ ¿elazo póki gor±ce

pozdrawiam i zapewniam, ¿e jako¶ siê odwdziêczê...

Kap³an 718'
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 20, 2009, 16:52:36 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 21, 2009, 10:57:26 »

W pierwszym po¶cie tego w±tku zamie¶ci³em poprawiony link do czê¶ci 2.0 w wersji *.AVI
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 21, 2009, 16:13:44 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Redmuluc
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 48

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Listopad 02, 2009, 14:11:59 »

W koñcu znalaz³em wolne chwile aby w spokoju i bez po¶piechu obejrzeæ jego wyk³ady.
Chcia³em Wam podziêkowaæ za przedstawienie mi tego niesamowitego naukowca jakim jest niew±tpliwie Nassim Haramein.
Fantastyczne wyk³ady przeprowadzane z u¶miechem na twarzy, z pasj±, z poczuciem humoru. Ogl±danie tego to ogromna przyjemno¶æ. Jeden z fizyków powiedzia³ ¿e je¿eli nie jeste¶ w stanie powiedzieæ swojej najbardziej skomplikowanej teorii na poziomie szko³y ¶redniej to niczego nie osi±gniesz. Hassim poszed³ dalej, bo potrafi to zrobiæ na ka¿dym poziomie.
Stwierdzenie ¿e my jeste¶my "horyzontem zdarzeñ"...rozwali³o mnie kompletnie.  Chichot. Genialne w swojej prostocie i niezwyk³e, objawienie ca³ego piêkna nauki. Im bardziej zaczynam rozumieæ zasady ¦wiêtej Geometrii tym bardziej u¶wiadamiam sobie g³êboki sens w konstrukcji naszej rzeczywisto¶ci i mam tym wiêkszy ¿al ¿e  nigdy ten temat nie bêdzie w szko³ach. Mam nadziejê ¿e w nowej rzeczywisto¶ci temat ten bêdzie obowi±zkowy.
Serdecznie podziêkowania dla Leszka, Lucyfera za ogromn± inspiracjê.
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196

« Odpowiedz #15 : Listopad 02, 2009, 14:22:12 »

mam tym wiêkszy ¿al ¿e  nigdy ten temat nie bêdzie w szko³ach. Mam nadziejê ¿e w nowej rzeczywisto¶ci temat ten bêdzie obowi±zkowy.
Serdecznie podziêkowania dla Leszka, Lucyfera za ogromn± inspiracjê.

@Redmuluc nie czaruj! a w³a¶nie ¿e bêdzie i to niezale¿nie w jakiej, bo w ka¿dej rzeczywisto¶ci
sursum corda!
Xellos
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 100

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Listopad 02, 2009, 22:53:41 »

Nie ma co zwalaæ na szko³y. Ka¿dy musi czuæ siê sam za siebie odpowiedzialny. Je¶li to nie szko³a to sam nauczaj swoje dzieci prawdy.

Nic tu nowego nie odkryje o fa³szywym ego i ja¼ni. Aby wiêc przypomnê, to od nas zale¿y rzeczywisto¶æ. Nie zwalajmy wszystkiego na barki innych, nie szukajmy przywódców. Przyjmijmy wiedzê i sami nauczajmy. Tylko najpierw trzeba t± wiedzê dobrze zrozumieæ A by zrozumieæ dobrze przekazaæ, inni uczeni powinni braæ przyk³ad z Nassima. Bo czêsto poruszaj± inne ciekawe w±tki w ma³o ciekawy i niezrozumia³y sposób.
Redmuluc
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 48

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Listopad 02, 2009, 23:01:56 »

Innymi s³owy, analizuj±c zamieszanie wokó³ teorii oddzia³ywañ silnych i jego naprawdê genialnej Teorii Jednolitego Pola, porównuj±c to z informacjami jakie analizujemy poprzez projekty "z krêgu czarnej fizyki" , naprawdê widaæ ¿e do naszej oficjalnej nauki zosta³y wpuszczone "fa³szywe blokady" elementy teorii które prowadz± donik±d. Dziêki temu nie posuwamy siê dalej i tworzymy b³êdne modele oparte na b³êdnych za³o¿eniach...bardzo wygodne, bardzo sprytne i skuteczne blokowanie rozwoju nauki.  Dziêki tej metodzie jeste¶my jak ma³e dzieci u psychologa które próbuj± wpasowaæ kwadratowe klocki do okr±g³ych otworów, tylko dlatego ¿e psycholog nie da³ nam w³a¶ciwej matrycy z otworami.
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2009, 23:04:13 wys³ane przez Redmuluc » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Listopad 03, 2009, 09:58:39 »

@redmuluc, kto jak kto ale TY powiniene¶ to wiedzieæ i widzieæ - "wiedza" (sic!), która jest przekazywana w szko³ach to zapychanie lewej pó³kuli czyli intelekt i konwencjonalna nauka oraz logika, natomiast nauki NASSIMA to wiedza prawej pó³kuli czyli po³±czenie nas z kosmosem, jaki¶ czas temu mia³em ciekawy sen, widzia³em Ziemiê z góry jako kulê i rozmawia³em z pewnymi istotami, które powiedzia³y mi takie o to s³owa "WE ARE NOT ALONE, WE ARE ALL ONE!" - my¶lê, ¿e to wiele t³umaczy...

718'
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196

« Odpowiedz #19 : Listopad 03, 2009, 11:19:40 »

Powoli odbiegamy od tematu, ale sprawa jest megapowa¿na - dzieci;
my tu sobie hobbistycznie filozofujemy, rozwijamy siê itd., a w tym czasie nasze dzieci do¶wiadczaj± logiki lewopó³kulowego ¶wiata;
mówiê, to jako ojciec, którego jedno z dzieciaków jest prawopó³kulowe....
ten problem zmusi³ mnie do szerszego spojrzenia na system edukacji i wnioski s± po prostu powalaj±ce; to jest system gwa³tu na ludzkiej psychice - duszy...
w dodatku z tej g³upiej szko³y dzieci wracaj± do rodzin, w których ¶wiat jest odbierany z lewopó³kulowej telewizji - czyli totalny matrix;

przekazanie tej wiedzy dzieciom to jest wielka sprawa Co?  jak je nauczyæ, ¿e mog± wyczarowaæ sobie swój ¶wiat, skoro ich rodzice maj± z tym problem?
Strony: « 1 2 3 »   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: