Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: 1 2 3 »   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Polscy przewodnicy  (Przeczytany 27774 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« : Listopad 09, 2009, 14:53:56 »

mam pytanie do znawców tematu, czy w POLSCE jest kto¶ taki jak Dan Winter, Nassim Haramein, Michael Tsarion czy David Icke???

¿yje w tym kraju ju¿ 25 lat i nie zauwa¿y³em kogo¶ takiego

718'
Xellos
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 100

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Listopad 09, 2009, 16:32:05 »

Muszê przyznaæ, ¿e to dziwne, ¿e nic od nas nie pochodzi Wszystko musimy aby t³umaczyæ z zagranicy z napisami...

hehe minister Kopacz to chyba pierwsza osoba od nas na youtube przet³umaczona w drug± stronê Aczkolwiek tematyka trochê inna, ale sam fakt...

Z drugiej strony nasze dwie uczelnie w rankingu najlepszych uczelni na ¶wiecie s± dopiero w czwartej setce...mo¿e w tym nale¿y szukaæ dziury
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2009, 12:46:21 wys³ane przez Jerzy Karma » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Listopad 09, 2009, 17:26:23 »

pytam gdy¿...  jestem takim kim¶ (...)  aktualnie zaczynam pracowaæ nad ksi±¿k± "¦wiêty Graal, ¦wiête ¦wiat³o", jest to unikalne spojrzenie, bardzo nowatorskie, wiêc wypatrujcie tego tytu³u w roku 2012, wtedy zostanie to wydane... od ksi±¿ki zacznê a potem chcê innym to opowiadaæ i wyja¶niaæ / t³umaczyæ - aktualnie siedzê w temacie 10 lat, po³owa to wiedza ksi±¿kowa ale druga po³owa to medytacje i szeroko zrozumiane praktyki duchowe - inne ¶wiaty i wymiary - mówi±c krótko...

i powoli siê ujawniam 

do administracji - to informacja a nie reklama...

pozdrawiam s³onecznie,
Heliodor Biernacki
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2010, 09:57:15 wys³ane przez Leszek » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Listopad 14, 2009, 12:45:00 »

Leszek Matela - Studio Astropsychologii (http://pl.wikipedia.org/wiki/Wydawnictwo_Studio_Astropsychologii)

Leszek Ko³akowski (http://pl.wikipedia.org/wiki/Leszek_Ko%C5%82akowski)

Jerzy Prokopiuk - GNOSIS (http://pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Prokopiuk)

LESZKI to fajne ch³opaki

to jak dla mnie Polscy Przewodnicy

pozdrawiam,
718'
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620

To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie

« Odpowiedz #4 : Listopad 15, 2009, 00:43:16 »

Ja dzisiaj pozna³em osobê, o któr± mo¿e Ci chodziæ Kap³anie. Nazywa siê Barbara Wojtkowska i poprowadzi³a nam dzisiejszy wstêp do ¶wiêtej geometrii w ramach wyk³adów z  WESTIVAL u , który odbywa siê w³a¶nie w Szczecinie.
Jestem bardzo wdziêczny jej oraz Leszkowi za spotkanie i jestem niesamowicie na³adowany energi± ..... do jutrzejszego spotkania w Willi Lentza w naszym mie¶cie.

..  " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza   Mooji -  " s± w Twoim umy¶le, s± w  Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
Jerzy Karma
Moderator Globalny
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 94

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Listopad 15, 2009, 07:43:01 »

Witajcie,
Uwa¿am, ¿e wielu z Was jest polskimi przewodnikami. East, Kap³an, Leszek, Konserwa, oraz wielu innych ludzi chc±cych ¶wiat widzieæ lepszym i staraj±c siê jako¶ w tym uczestniczyæ. Nawet wiêcej, gdy¿ wychodzicie z tym do innych ludzi na forach - czyni±c to jeszcze czasem wg starego cz³owieka, bo przecie¿ najtrudniej jest sprawiæ, by w³asna przemiana w Nowego Cz³owieka sta³a siê pe³na.
To co Was pcha do przodu, do dzia³ania, widzenie w³a¶ciwego kierunku - jest przybli¿eniem Królestwa.
Jezus powiedziawszy to do uczniów pos³a³ ich jako nauczycieli ¶wiata. Nawet gdy sami jeszcze nie osi±gnêli doskona³o¶ci. Bowiem zmierzali ku niej wiedz±c ju¿ jak.

Serdecznie pozdrawiam Mistrzów i ka¿d± osobê zainteresowan± doskona³o¶ci±
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2009, 10:14:31 wys³ane przez Jerzy Karma » Zapisane
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620

To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie

« Odpowiedz #6 : Listopad 16, 2009, 16:42:14 »

Oj zaraz tam Mistrzowie 
Ale te¿ mi³e, dziêkujê . W "Pielgrzymie " Paolo Cohelo oraz w szamanizmie Carlosa Castaned-y  pojawia siê taki sam ciekawy motyw Nauczyciela, który jednocze¶nie jest uczniem "w drodze". Przekazuj±c wiedzê sam j± utrwala, doskonali i jednocze¶nie uczy siê czego¶ nowego. To samo wynika z nauk Jezusa ,o czym napisa³e¶ powy¿ej. Czy nie wynika to równie¿ z nauki  Buddy ?

..  " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza   Mooji -  " s± w Twoim umy¶le, s± w  Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
Jerzy Karma
Moderator Globalny
U¿ytkownik

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #7 : Listopad 16, 2009, 22:06:53 »

Oczywi¶cie.
Budda sam siebie postrzega³ jako ucznia.
Taka jest natura OTWARTEGO CZYSTEGO UMYS£U
UMYS£U PRZESTRZENI
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Listopad 16, 2009, 22:11:00 »

jestem przeciwko systemowi mistrz-uczeñ to zwyk³a piramida, czyli ten na czubku czerpie energie od tych na samym dole, to jest z³e i nie powinno byæ kontynuowane!

a co do przes³ania Nassima 4.0 - to chodzi o to, ABY¦MY WSZYSCY BUDOWALI ARKÊ PRZYMIERZA RAZEM, BEZ MISTRZÓW ALE SAMI DOCHODZ¡C DO DOSKONA£O¦CI...

Jerzy Karma
Moderator Globalny
U¿ytkownik

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #9 : Listopad 16, 2009, 22:32:57 »

Jestem przeciwko centrum - Powiedzia³ punkt na obwodzie ko³a ;-)
Strony: 1 2 3 »   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: