Choose fontsize:
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 4.0 Ujawnienie Tajemnicy – PrzyszÂłoœÌ jest w Naszych RĂŞkach FILM  (Przeczytany 154399 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Xellos
Aktywny uÂżytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #80 : Listopad 22, 2009, 01:44:02 »

@Miszelos

Przy takiej organizacji "obudzonych" to raczej scenariusz bardzo realny.

Jak siĂŞ bĂŞdziemy zajmowaĂŚ Nibiru i Enkim to jestem wrĂŞcz pewien

Co do przeciwstawieù, jak siê nie bêd¹ chcieli ludzi szczepiÌ to ju¿ krok w przód. A na chemtrails mam jedn¹ radê, zdrowa ¿ywnoœÌ, obcowanie z przyrod¹, spokój ducha i mi³oœÌ. Lekarstwo na wszystko jest w nas samych, je¿eli dostarczymy tego co ziemia wydaje.

Co do czipĂłw, w Polsce jest ten plus, Âże jesteÂśmy zacofani Zanim na nas to bĂŞdÂą testowaĂŚ to minie sporo lat jeszcze. Prawda jest taka, Âże takim krajem jak nasz nikt siĂŞ nie martwi. MartwiÂą siĂŞ takim USA gdzie jest dostĂŞp do broni. Tam obywatel naprawdĂŞ moÂże siĂŞ przeciwstawiĂŚ z czymÂś konkretniejszym niÂż widÂły.

Wiêc nie panikowaÌ, ale te¿ nie daÌ siê og³upiÌ kretom. Wystarczy spojrzeÌ, ile b³êdnych informacji jest rozsiewanych o grypie by zdyskredytowaÌ ruch. By by³o na temat - to samo dzieje siê z piramidami, jest wiele fa³szywych informacji i kilka prawdziwych. Wystarczy, ¿e sceptyk obala jedn¹ fa³szyw¹ i od razu wszystko siada razem z prawdziwymi. Ten mechanizm dzia³a od lat.
Mecromon
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #81 : Listopad 22, 2009, 01:49:17 »

JeÂśli jesteÂś mistrzem gry, to wy not wkrada siĂŞ romantyzm SF
Naprawde dobre
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2009, 01:52:43 wysłane przez Mecromon » Zapisane
MichaÂł-AnioÂł
Moderator Globalny
Ekspert

Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym

« Odpowiedz #82 : Listopad 22, 2009, 12:09:14 »

informacje dotycz¹ca smarowania olejkami przy arce przymierza i wspó³czesne info o olejkach
"Chce  przedstawiĂŚ  jeszcze  inny, maÂło znany wymiar  leczniczej siÂły olejkĂłw eterycznych, a mianowicie ich elektryczne wÂłaÂściwoÂści.   Olejki  eteryczne  przenoszÂą  potencjaÂł  elektryczny , zwykle elektrony lub jony  ujemne co jest bardzo pomocne przy leczeniu  i utrzymaniu  zdrowia. SÂą rĂłwnieÂż  energetyzujÂące , generujÂą  nanovolty  prÂądu  mierzone  w megahertzach  czĂŞstotliwoÂści    ( jest to czĂŞstotliwoœÌ radiowa obejmujÂąca miliony cykli na secunde). Ta czĂŞstotliwoœÌ jest moÂżliwa do zmierzenia  przez wÂłaœÌiwie zaprojektowane instrumenty. Bruce Tainio z Tainio Technology z Cheny , Washington  zaprojektowaÂł  i  wykonaÂł  bardzo zaawansowany , czuÂły przyrzÂąd do pomiaru tego typu  czestotliwoœÌi."
z
http://www.medycynakomorkowa.com/index.php?option=com_content&task=view&id=70&Itemid=90

WierzĂŞ w sens eksploracji i poznawania Âżycia, kolekcjonowania wraÂżeĂą, wiedzy i doÂświadczeĂą. Tylko otwarty i swobodny umysÂł jest w stanie odnowiĂŚ Âświat
east
Moderator Globalny
Ekspert

To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie

« Odpowiedz #83 : Listopad 22, 2009, 13:59:26 »

MichaÂł-AnioÂł , bardzo ciekawy wpis z medycyny komĂłrkowej
PozwolĂŞ sobie zacytowaĂŚ , to wszak mowa o czĂŞstotliwoÂściach i rezonansie  z czÂłowiekiem .
Przy wielokrotnych eksperymentach prowadzonych przez pana Tainio odkryto co nastĂŞpuje. CzĂŞstotliwoœÌ olejkĂłw eterycznych terapeutycznej jakoœÌi jest pomiĂŞdzy 52-320 MHz.Te niÂższe czĂŞstotliwoœÌi rezonujÂą z fizycznym ciaÂłem czÂłowieka ktĂłre posiadajÂą te czĂŞstotliwoœÌi, takie jak system kostny  i tkanki ³¹cznej tym samym administrujÂąc uzdrawiajÂącÂą czestotliwoœÌ dla tego systemu.
Dla porĂłwnania , ÂświeÂże zioÂła  posiadajÂą  20 - 27  MHz,  suszone zioÂła  12 - 22  MHz.
Przetworzona ÂżywnoœÌ lub puszkowana  posiada zero czestotliwoœÌi, tam nie ma Âżycia, w tym niema ÂżywotnoœÌi. Ta ÂżywnoœÌ posiada chemicznÂą  wartoœÌ odÂżywczÂą (skÂład) ,ale nie posiada Âładunku ÂżywotnoœÌi ,energi Âżycia zawartej w Âżywej roÂślinie.
Pomiary na  ludzkim ciele  odkryÂły  Âże  zdrowa  osoba ma czĂŞstotliwoœÌ  okoÂło   62-68  MHz jeÂżeli czĂŞstotliwoœÌ spada do 58 MHz moÂże pojawiĂŚ siĂŞ przeziĂŞbienie. JeÂżeli czĂŞstotliwoœÌ  spadnie do 57 MHz pojawiajÂą siĂŞ symptomy grypy. DroÂżdzyca pojawia siĂŞ przy 55 MHz, rak przy 42 MHz. Proces umierania rozpoczyna siĂŞ przy 25 MHz i schodzi do zera w wypadku zgonu.
W przypadku innego eksperymentu przeprowadzonego przez pana Tainio, zmierzyÂł on jaki ma  na nas wpÂływ kawa i co nastĂŞpuje,  trzymanie kubka z kawÂą obniÂża czĂŞstotliwoœÌ naszego ciaÂła o 8 MHz a Âłyk kawy powoduje obniÂżenie czĂŞstotliwoœÌi do 14 MHz. Gdy olejki eteryczne sÂą inhalowane podczas prĂłby z kawÂą ,czĂŞstotliwoœÌ ciaÂła przywrĂłcona jest do poprzedniego poziomu w czsie krĂłtszym niÂż jedna minuta a gdy olejki nie sÂą podczs prĂłby z kawa inhalowane potrzeba aÂż trzech dni do ustabilizowania czĂŞstotliwoœÌi z poprzedniego stanu.
OTO przykÂład elektromagnetycznej czĂŞstotliwoÂści niektĂłrych z olejkĂłw terapeutycznej jakoÂści:

RÓ¯A                              ( Rosa damascena )                            320 MHz

Ró¿a , jako przykÂład idealnej dekompresji zgodnej z phi nie mogÂłaby mieĂŚ niÂższej czĂŞstotliwoÂści 

..  " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza   Mooji -  " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w  Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
MichaÂł-AnioÂł
Moderator Globalny
Ekspert

Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym

« Odpowiedz #84 : Listopad 22, 2009, 17:25:04 »

Kto szuka nie b³¹dzi

Ten wstĂŞp miaÂł zachĂŞcaĂŚ do przeczytania caÂłoÂści i wi¹¿e siĂŞ troche szerzej z caÂłoÂściÂą poruszanych tu tematĂłw,kto widzi niech patrzy  kto myÂśli ten zrozumie

« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2009, 17:28:43 wysłane przez MichaÂł-AnioÂł » Zapisane

WierzĂŞ w sens eksploracji i poznawania Âżycia, kolekcjonowania wraÂżeĂą, wiedzy i doÂświadczeĂą. Tylko otwarty i swobodny umysÂł jest w stanie odnowiĂŚ Âświat
konserwa
Aktywny uÂżytkownik

« Odpowiedz #85 : Listopad 22, 2009, 21:57:27 »

http://medanet.bazarek.pl/opis/259553/rose---roza-5-ml.html

922,34 PLN ....bez komentarza
east
Moderator Globalny
Ekspert

To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie

« Odpowiedz #86 : Listopad 23, 2009, 00:06:29 »

eee ja dzisiaj zakupiÂłem za 5 zÂł  12 ml. MoÂżliwe, Âże mĂłj olejek zawiera innÂą ró¿ê , ale w koĂącu ró¿a to ró¿a . ÂŁadnie pachnie

..  " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza   Mooji -  " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w  Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
Myo
Nowy uÂżytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #87 : Listopad 23, 2009, 04:11:49 »

Na poczÂątku chciaÂłam podziĂŞkowaĂŚ tÂłumaczom - odwaliliÂście kawaÂł dobrej roboty.
No i dorzucĂŞ coÂś od siebie do tematu. W wÂątku przewijajÂą siĂŞ nieustannie Arka, Piramidy, zaawansowane technologie itd., i przy czytaniu stanĂŞÂło mi przed oczami to:

http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Georgia Guidestones, zwane "American Stonehenge", bÂądÂź dosadniej - "Ten Commandments of the Antichrist". Na granitowych tablicach wyryte jest dziesiĂŞĂŚ "przykazaĂą", od razu przywodzÂących na myÂśl NWO, ale nie to jest najbardziej intrygujÂące, tylko wkopana w ziemiĂŞ "tablica wyjaÂśniajÂąca" o treÂści:

"PHYSICAL DATA

1. OVERALL HEIGHT - 19 feet 3 inches (5.87 m)
        2. TOTAL WEIGHT - 237, 746 POUNDS (107 tons)
        3. FOUR MAJOR STONES ARE 16 feet (4.9 m),

FOUR INCHES (102 mm) HIGH, EACH WEIGHING
                    AN AVERAGE OF 42, 437 POUNDS.

4. CENTER STONE IS 16 feet (4.9 m), FOUR-

INCHES HIGH; WEIGHS 20, 957
                    POUNDS.

5. CAPSTONE IS 9 feet (2.7 m), 8-INCHES

LONG; 6 feet (1.8 m), 6-INCHES WIDE;
                    1-foot (0.30 m), 7-INCHES THICK. WEIGHS
                    24,832 POUNDS.

6. SUPPORT STONES (BASES) 7-FEET,

4 INCHES LONG 2 feet (0.61 m) WIDE.
                    1-foot (0.30 m), 4 INCHES THICK, EACH
                    WEIGHING AN AVERAGE OF 4,875
                    POUNDS.

7. SUPPORT STONE (BASE) 4-FEET,

2 1/2 INCHES LONG, 2 feet (0.61 m), 2-INCHES
                    WIDE; 1-foot (0.30 m), 7-INCHES THICK.
                    WEIGHT 2,707 POUNDS.

8. 951 cubic feet (26.9 m3) GRANITE.
        9. GRANITE QUARRIED FROM PYRAMID

QUARRIES LOCATED 3 MILES WEST
                    OF ELBERTON, GEORGIA.

Astronomic Features
    1. channel through stone
    indicates celestial pole.
    2. horizontal slot indicates
    annual travel of sun.
    3. sunbeam through capstone
    marks noontime throughout
    the year

Author: R.C. Christian
    (a pseudonyn) [sic]

Sponsors: A small group
    of Americans who seek
    the Age of Reason

Time Capsule
    Placed six feet below this spot
    On
    To Be Opened on
"

Data umieszczenia kapsuÂły nie jest podana (jeszcze?).
Czy ktoÂś pomyÂślaÂł o tym, co ja?

Pozdrawiam
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #88 : Listopad 23, 2009, 13:17:59 »

Witaj!

JeÂśli nie sprawiÂłoby Ci to kÂłopotu, to przetÂłumacz najwaÂżniejsze twoim zdaniem zdania na polski (w nawiasie obok oryginaÂłu). Jednak to jest forum polskojĂŞzyczne i nie kaÂżdy operuje jĂŞzykiem angielskim, a naprawdĂŞ warto, aby ta informacja dotarÂła do wielu. OczywiÂście przy okazji, w wolnej chwili.
 Na forum byÂła juÂż informacja o Georia Guidestones.
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=37.0

ÂŁadnie jÂą uzupeÂłniasz

P.S
Nie chodzi oczywiœcie, abyœ treœÌ ka¿dego linka przek³ada³a z angielskiego na polski... Chodzi tylko o t¹ informacjê, bo reszta ju¿ jest po polsku w podanym wy¿ej linku.

Pozdrawiam!

mi³oœÌ radoœÌ piêkno
Echnaton
Aktywny uÂżytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #89 : Listopad 23, 2009, 17:36:22 »

RADOSÂŁAW, dziĂŞki za TwĂłj post.
WidzĂŞ, Âże w sprawach WP mamy podobne podejÂście. Przyznam, Âże nie znaÂłem sprawy podÂłogi w Komnacie Grobowej i tych wszystkich wyliczeĂą. Na stronie ktĂłrÂą podaÂłeÂś jest jeszcze wiĂŞcej wyliczeĂą "podpodÂłogowych" i innych (sprawdziÂłem jedno - zgadza siĂŞ).
Konserwatywni archeolodzy nie mĂłwiÂą o odcinaniu blokĂłw skalnych patykami, czy miedziÂą. SÂą inne metody mniej lub bardziej prawdopodobne. M. in. kamienie tzw. ÂźrĂłdÂłowe, ktĂłre majÂą kilka krotnie mocniejszÂą budowĂŞ od piaskowcĂłw, czy wapieni. Jest peÂłno tych ÂłupkĂłw pozostawionych w kamienioÂłomach. Ale granitowe pÂłyty o tak twardej strukturze ? MaÂło prowdopodobne.
Ten obraz zasilanej piramidy ktĂłry wrzuciÂłeÂś widziaÂłem juz kiedyÂś. Miedziany piramidion, cewka Tesli i podwĂłjny Helix... moÂżna powiedzieĂŚ ÂżyczyÂłbym sobie takiego ukÂładu w WP. Musimy jednak pamiĂŞtaĂŚ Âże Komora Grobowa w WP nie znajduje siĂŞ idealnie pod szczytem. Jest przesuniĂŞta, co mocno komplikuje zagadnienie.
Ja z Tesli ewoluowa³em w kierunku pola torsyjnego Szypowa, a przedstawiony przez Ciebie Dawid Sereda interesuje siê bardziej promieniowaniem kszta³tu i chyba obcymi formami ¿ycia (?). Bardzo ciekawy goœÌ, ale nie widze punktu wspólnego z Nassimem...
Szkoda, Âże Nassim nie odwoÂłuje siĂŞ do samego Tesli. JakÂże inaczej dzisiaj brzmiÂą cytaty tego Serba w odniesieniu do teorii Nassima:
" 1 cm szeœcienny pró¿ni jest w stanie zasiliÌ maszyneriê ca³ego œwiata", jako rozwiniêcie do wczeœniejszego bardziej znanego cytatu, odnoœnie nieskoùczonej energii elektrycznej, albo:
"ujarzmiÂłem promienie kosmiczne i sprawiÂłem, by sÂłuÂżyÂły jako napĂŞd (...). CiĂŞÂżko pracowaÂłem nad tym przez ponad 25 lat, a dziÂś mogĂŞ stwierdziĂŚ, Âże siĂŞ udaÂło."
W 1901 Tesla opatentowaÂł odbiornik wolnej energii nazwany Aparatem do Wykorzystywania Energii Promienistej. Patent odnosi siĂŞ do sÂłoĂąca jak i innych ÂźrĂłdeÂł energii promienistej, jak promienie kosmiczne.
WiêkszoœÌ jego projektów skonfiskowano zaraz po œmierci w 1943r i nie ujrza³y one œwiat³a dziennego do dzisiaj.

Pozdrawiam

PS. Czy juÂż udaÂło siĂŞ p. MaĂŚkowi TrojaĂąskiemu uzyskaĂŚ prawa autorskie do "TESLA the lost invesions" ? StraciÂłem z nim kontakt 3 lata temu...
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2009, 18:50:03 wysłane przez Leszek » Zapisane

WolnoœÌ daje kolosaln¹ energiê, intensywnoœÌ i ¿ywotnoœÌ. Tracicie j¹ zupe³nie, uznaj¹c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jesteœcie sentymentalni, ogromnie przywi¹zani do jakiegoœ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: