Micha³ Anio³ to stanowczo nie chodzi o ego!!!
Pomijaj±c fakt ¿e wg mnie Dan o ego ju¿ dawno zapomnia³ mam wra¿enie ¿e nie widzisz bardzo istotnej ró¿nicy pomiêdzy
jakim¶ fraktalem a fraktalem mog±cym przenosiæ
wszystkie cechy pola bez ¿adnych ograniczeñ.
Na wklejonych na poprzedniej stronie obrazkach jest wyja¶nione ¿e geometria
hexa jest odpowiedzialna za pakowanie informacji i organizowanie materii.
I to jest dobre, bez tego nie istnia³aby fabryka czasoprzestrzeni.
Sêk w tym ¿e aby tchn±æ w ni± ducha, ogieñ zwi±zany z liczb± Fi i ¶wiadomo¶ci± z pe³n± mo¿liwo¶ci± dostêpu do reszty wszech¶wiata konieczne jest dodanie struktur
penta.
Je¶li zostaniemy bez penta
ja spadam na inn± planetê
Kocham Nassima, ale mam wra¿enie ¿e nie odrobi³ swojej pracy domowej w kwestiach zwi±zanych z histori± tej planety, to ¿e Jahve podarowa³ nam Arkê Przymierza mo¿e by³o i fajne, ale ta Arka s³u¿y³a miêdzy innymi do wytwarzania bia³ego proszku z³ota jako substytutu mi³o¶ci, b³ogo¶ci, Fi (penta) istotom które zdaje siê mia³y problem z fraktalno¶ci± i uzale¿nieniem od technologii tak dalekim ¿e mia³y go do¶æ (taki rzut na ta¶mê niedobitków nie wcielonych do systemu borg - gdzie wsszystko oparte jest na technologii, kryszta³ach i innych wynalazkach kosztem oddania swej wolnej woli.
Syntetyki).
polecam pierwsze 3 czê¶ci je¶li kto¶ ma ochotê bardziej wnikn±æ o czym mówiê:http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_bloodrites.htmNassim odkrywa przed nami to co Winter 15 czy nawet 20 lat wcze¶niej. I jest cholernie zadowolony bo mo¿e mówiæ o staro¿ytnych technologiach przewy¿szaj±cych nasz± ze 100% pewno¶ci±.
Tylko ¿e tak± pewno¶æ ma ka¿dy kto ma trochê oleju w g³owie i popatrzy na 4000 megalitycznych budowli rozrzuconych po ¶wiecie na tetrachedralnej siatce.
Sêk w tym ¿eby zdawaæ sobie sprawê ¿e je¶li cywilizacja zaawansowana to niekoniecznie pozytywnie do nas nastawiona
I za to Nassim dosta³ nagrodê - nie dziwi siê (nie odrobi³ pracy domowej bo zajêty by³ przerzucaniem geometrii hexa w glowie, chwa³a mu za to, bo ¶wiat zwróci³ oczy na ¶wiêt± geometriê) dlaczego Jahve to psychopata, on zdaje siê byæ optymist± który nie bierze pod uwagê pewnych doniesieñ z eteru lub nie chce ich braæ bo obawia siê o swoj± reputacjê.
A ró¿nica jest zasadnicza...
pozdrawiam serdecznie
p.s. Dodanie elementów
penta do fabryki czasoprzestrzeni na Ziemii to wielkie dzie³o Templariuszy - niewiele osób dzisiaj powie Ci co¶ dobrego o tej weso³ej kompaniji, a ju¿ rzadko kto ¿e przygotowywali grunt pod odrodzenie siê specyficznego ob³oku plazmy posiadaj±cego sw± w³asn± ¶wiadomo¶æ i bêd±cego w rzeczy samej gromad± anielsk±.
p.s.2. je¶li kogo¶ interesuje glêbiej jak Templariusze reperowali fabrykê czasoprzestrzeni:
http://www.goldenmean.info/buehler/