Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Strona główna
Pomoc
Search
Zaloguj się
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
>
Nassim Haramein - PrzekroczyĂŚ Horyzont ZdarzeĂą
>
Wywiad z Harameinem po CASYS' 09 [napisy PL]
Strony:
1
2
3
»
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Wywiad z Harameinem po CASYS' 09 [napisy PL] (Przeczytany 48536 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
maczikszcz
Nowy uÂżytkownik
«
:
Listopad 26, 2009, 01:03:35 »
Witam!
Po pierwsze ukÂłony dla ekipy za to Âże dziĂŞki wam mogÂłem siĂŞ zabraĂŚ na przejaÂżdÂżkĂŞ latajÂącym dywanem z Nassimem (i wciskaĂŚ gdzie wlezie, znajomym itd).
OK, do rzeczy: znalazÂłem portal o nazwie
http:www.consciousmedianetwork.com
, coÂś jak Project Camelot tylko zarzÂądzany przez kogoÂś innego i w trochĂŞ inny sposĂłb ale o tym zaraz. WiĂŞc Haramein dostaÂł nagrodĂŞ na konferencji naukowej CASYS'09 (
http://www2.ulg.ac.be/mathgen/CHAOS/
mimo grafiki na stronie nagroda jest prestiÂżowa) organizowanej przez Uniwersytet w Liege (peÂłny naukowy mainstream) za referat (paper) z rozwiÂązaniem protonu Schwarzschilda implikujÂący, Âże jesteÂśmy jednoÂściÂą, Âże energia kaÂżdego protonu ma masĂŞ rĂłwnÂą masie wszechÂświata, itd. Zajawka wywiadu jest na YT, link poniÂżej.
Wywiad trwa ok 30 minut i jest mega-waÂżny moim zdaniem z kilku powodĂłw:
1. Nagroda od mainstreamowej nauki na pewno doda wiarygodnoÂści koncepcji Harameina i dziĂŞki niej Âłatwiej bĂŞdzie zachĂŞciĂŚ dotychczasowych sceptykĂłw do zaglÂądniĂŞcia do prac Nassima.
2. Wyjaœnia bardzo krótko acz treœciwie ca³¹ swoj¹ teoriê czarnych dziur i mo¿na zachêciÌ ogl¹daj¹cych do siêgniêcia g³êbiej
3. Opowiada doœÌ dobrze co to oznacza dla duchowoœci i jak t¹ wiedz¹ mo¿emy wykorzystaÌ, np. w medytacji czy codziennym ¿yciu
Ogólnie wydaje mi siê ¿e Nassim mo¿e bardzo pomóc w rozwoju œwiadomoœci szczególnie "lewopó³kulowcom", radykalnym racjonalistom, którzy inaczej nigdy nie zagl¹dnêliby do jego prac, a dopiero nagroda od mainstreamu mo¿e sprawiÌ ¿e siê zainteresuj¹ tematem.
Powy¿sze sk³oni³y mnie do przet³umaczenia tego wywiadu i wrzucenia na YT, jednak na stronie Conscious Media Network znalaz³em dostêpny transkrypt, jednak oni tam kasuj¹ za subskrypcjê bo z tego ¿yj¹ itd. Wiêc napisa³em do w³aœcicieli, ¿eby mi udostêpnili free bo chcê nieodp³atnie przet³umaczyÌ na Polish. Okaza³o siê ¿e oni z tego ¿yj¹ maj¹ jakieœ tam umowy ze sponsorami i ¿e skrzywdzê ich bardzo jeœli umieszczê ca³oœÌ wywiadu na YT. Skoùczy³o siê na tym, ¿e na YT wrzucê ok. 4-minutowy preview z polskimi subtitlami z linkiem na ich stronê z wywiadem z Polskimi subtitlami. Dosta³em wiêc transkrypt angielski do t³umaczenia i mam pytanie: czy ktoœ pomo¿e w t³umaczeniu? Przet³umaczy³em jakieœ 6 minut (2 z 7 stron) na razie, zosta³o jeszcze tylko ok. 25 minut...
Idzie mi to jak krew z nosa, w koĂącu siĂŞ z tym jakoÂś uporam, jednak jeÂśli ktoÂś ma czas i ochotĂŞ to chĂŞtnie oddam kilka minut
W kaÂżdym razie podsumowujÂąc: materiaÂł jest przedni- 30 minut napeÂłnione treÂściÂą gĂŞstÂą i ÂłatwÂą do strawienia. Nadaje siĂŞ Âświetnie na wprowadzenie do teorii Nassima, tym bardziej Âże zaczyna siĂŞ od rozmowy o nagrodzie na CASYS'09.
ProszĂŞ o pomoc w tÂłumaczeniu.
ÂŹrĂłdÂła
- Link do preview wywiadu:
http://www.youtube.com/watch?v=2rhT_LzjUNA
- Link do video opowiadajÂącego o nagrodzie dla Harameina:
http://www.youtube.com/watch?v=q-90ITaUkOs
- Info nt. nagrody: wystarczy zguglowaĂŚ hasÂło: haramein casys award
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=haramein+casys+award&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGGL_plPL349PL350&ie=UTF-8
Jeœli to wszystko jest wszystkim wiadome to sory, intencje mam dobre wiêc mam nadziejê ¿e nie wrzuciliœcie do pró¿ni bluzgów na mój temat, które siê zmaterializuj¹ jako k¹œliwe odpowiedzi do tego postu
Czekam na info w sprawie tÂłumaczeĂą i pozdrawiam wszystkich
«
Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2010, 09:02:39 wysłane przez Leszek
»
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #1 :
Marzec 30, 2010, 08:13:24 »
TrochĂŞ to trwaÂło, ale jest...
Wywiad z Nassimem Harameinem przeprowadzony po otrzymaniu przez niego prestiÂżowej nagrody za najlepszy referat (podczas 9th International Conference CASYS'09 na University of Liège, Belgium podczas) wyznaczajÂący nowy paradygmat w fizyce kwantowej, w ktĂłrym jÂądro atomu traktuje siĂŞ jako mini czarnÂą dziurĂŞ...
Wywiad z Nassimem po CASYS' 09 1/3 [PL]
http://www.youtube.com/v/WwJr_VheneE&hl=pl_PL&fs=1
Wywiad z Nassimem po CASYS' 09 2/3 [PL]
http://www.youtube.com/v/HqOTTqG73sI&hl=pl_PL&fs=1
Wywiad z Nassimem po CASYS' 09 3/3 [PL]
http://www.youtube.com/v/_Yo8I3sYdc4&hl=pl_PL&fs=1
Lista odtwarzania:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=0CD348A5F97E173F
Wywiad z Nassimem w formacie AVI [
wklejone napisy PL
]
http://www.przeklej.pl/plik/wywiad-z-nassimem-harameinem-po-casys-09-pl-rar-0010hpalfagh
Wywiad z Nassimem -
tylko napisy PL
http://www.przeklej.pl/plik/wywiad-z-nassimem-harameinem-po-casys-09-napisy-pl-txt-0010hpbga40i
+ wywiad w j. angielskim
bez napisĂłw PL
http://www.przeklej.pl/plik/nassim-haramein-on-the-science-of-oneness-avi-0005jhbgm03p
http://www.theresonanceproject.org/best_paper_award.html
WiĂŞcej:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=413.msg1607#msg1607
P.S
CzêœÌ 2 wywiadu. Tylko w jêzyku angielskim.
http://www.przeklej.pl/plik/nassim-haramein-on-the-science-of-oneness-avi-part-2-avi-001095aqh1dc
Poza wzmiank¹, ¿e Isaac Newton zaczytywa³ siê w staro¿ytnych tekstach, treœÌ drugiej czêœci wywiadu pokrywa siê z tym co mówi³ Nassim w trzeciej czêœci swego d³ugiego wyk³adu, który wszyscy zainteresowani znaj¹.
Pozdrawiam!
«
Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2010, 14:28:14 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
MEM HEI SHIN
Aktywny uÂżytkownik
Odp: Wywiad z Harameinem po CASYS' 09 [napisy PL]
«
Odpowiedz #2 :
Marzec 30, 2010, 09:17:31 »
Cytat: maczikszcz Listopad 26, 2009, 01:03:35
OgĂłlnie wydaje mi siĂŞ Âże Nassim moÂże bardzo pomĂłc w rozwoju ÂświadomoÂści
A ja mam ogromn¹ nadziejê, ¿e uda siê nawi¹zaÌ kontakt z ''kolegami'', którzy tworz¹ tu skomplikowane struktury zbo¿owe, chc¹c nam coœ bardzo wa¿nego przekazaÌ i przy okazji mo¿e dowiemy siê wa¿nych szczegu³ów dotycz¹cych fizyki i matematyki tego wszechœwiata.
Czyli wci¹¿ i wci¹¿ zdajemy nowe pytania, poszukujemy nowych odpowiedzi, przekraczamy kolejne granice.
A struktura ''pró¿ni'' jest jak to lustro.Wiêc ka¿dy projekt powraca do jego projektodawcy.W istocie to My jesteœmy ''pró¿ni¹'' i jesteœmy ''lustrem'', jesteœmy ''jajkiem i kur¹''.
Heh.....
pozdrawiam ''kosmicznych wĂŞdrowcĂłw''
«
Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2010, 11:39:41 wysłane przez MEM HEI SHIN
»
ÂŚwiat potrzebuje nowej wiedzy, dziĂŞki ktĂłrej nauczylibyÂśmy siĂŞ wsÂłuchiwaĂŚ w ciszĂŞ swego serca.....
zaleweq
Nowy uÂżytkownik
«
Odpowiedz #3 :
Marzec 30, 2010, 13:42:25 »
Bardzo ciekawe i inspirujÂące do codziennej medytacji.
Echnaton
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #4 :
Marzec 30, 2010, 13:51:39 »
Dzieki Leszku za tÂłumaczenie. Bardzo ciekawy wywiad. Niby nic nowego, ale Nassim bardzo dobrze obrazuje swoja koncepcjĂŞ wszechÂświata ( w przeciwnieĂąstwie do Dana
)
Na koĂącu jest informacja, Âże jest jeszcze part 2 ?
WolnoœÌ daje kolosaln¹ energiê, intensywnoœÌ i ¿ywotnoœÌ. Tracicie j¹ zupe³nie, uznaj¹c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jesteœcie sentymentalni, ogromnie przywi¹zani do jakiegoœ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #5 :
Marzec 30, 2010, 14:31:05 »
Cytat: Echnaton Marzec 30, 2010, 13:51:39
Dzieki Leszku za tÂłumaczenie. Bardzo ciekawy wywiad. Niby nic nowego, ale Nassim bardzo dobrze obrazuje swoja koncepcjĂŞ wszechÂświata ( w przeciwnieĂąstwie do Dana
)
Na koĂącu jest informacja, Âże jest jeszcze part 2 ?
Co do t³umaczenia to podziêkuj g³ównie Lucyferowi i Mahamayah. Ja napracowa³em siê tutaj najmniej.
Tak, ten wykÂład to niby nic nowego, ale jednak....
Podzielam twoje zdanie w kwestii obrazowania swoich myÂśli przez obu panĂłw...
Co do drugiej czĂŞÂści wywiadu - zerknij do posta z czĂŞÂściÂą pierwszÂą, do post scriptum.
Pozdrawiam serdecznie!
«
Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2010, 14:41:44 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Szewc
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #6 :
Marzec 30, 2010, 16:53:26 »
Nagroda nagrodzie nie rĂłwna... zwÂłaszcza Âże ta z fizykÂą ma zwiÂązek chyba tylko w nazwie.
Nie ¿ebym siê czepia³ ale CAS to sympozjum poœwiêcone rozwijaniu informatyki a jak widac na za³¹czonym wczeœniej zdjêciu tego dyplomu nagrodê przyznano za wyk³ad a nie za dokonania, najproœciej t³umaczz¹c ten dyplom mo¿na na zasadzie: " Brawo, postawi³eœ spujn¹ teoriê" ale pozostaje jeszcze kwestia eksperymentalnej weryfikacji twierdzeù zawartych w teorii.
To tylko dowĂłd na to Âże jego teoria zmieniÂła miano z gÂłupoty na paradygmat. Ale jeszcze dÂługa droga aby mĂłwic o uznaniu w oczach fizykĂłw...
ChociaÂż, gdyby udaÂło mu siĂŞ dokonac niemoÂżliwego i uzyskac monopol magnetyczny to dostaÂł by na pewno nagrodĂŞ nobla.
A co do jego teorii z tymi czarnymi dziurami wewnÂątrz atomu to za kilka miesiĂŞcy rusza LHC z peÂłnÂą mocÂą, wtedy bĂŞdzie moÂżna powiedziec dokladnie co tam w atomie piszczy.
"Nie wymyÂślaj nowych czynnikĂłw jeÂżeli nie istnieje taka potrzeba, a jeÂżeli juÂż, to udowodnij najpierw ich istnienie" - Arystoteles
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
«
Odpowiedz #7 :
Marzec 30, 2010, 17:40:01 »
WspaniaÂły , rewelacyjny wywiad, wedlug mnie, wielki krok milowy nawet biorÂąc pod uwagĂŞ, Âże sceptycy prĂłbujÂą go umniejszaĂŚ .
Oto fizyk , który jako pierwszy wskaza³, GDZIE mo¿na znaleŸÌ punkt dostêpu do œwiadomoœci . Kiedy ktoœ taki zaczyna mówiÌ o œwiadomoœci u¿ywaj¹c œciœle fizyko-technicznego jêzyka ( protony jako mini czarne dziury ) , to ju¿ nie jest taki sobie "co mi w duszy gra". ( 14 równaù na 8 kartkach
szewc
, to matematyka, a nie informatyka )
Kiedyœ pamiêtam ( oj pamiêtliwy jestem hehe ) , ¿e kiedy zacz¹³em snuÌ opowieœci , ¿e intencj¹ mo¿na wp³ywaÌ na Wszechœwiat , gdy¿ jest on "wielkim supermarketem" , to odes³aliœcie mnie Panowie do tematu "co mi w duszy gra" , gdy¿ uznaliœcie moje wypowiedzi za bardzo nienaukowe. Tutaj Nassim wprost mówi o Intencji jak o realnym narzêdziu
{13630}{13799}Gdy ludzie mĂłwiÂą filozoficznie i duchowo|o swojej nieskoĂączonej naturze
{13803}{13949}i tym podobnych kwestiach, to wcale|nie musi byĂŚ poza fizycznym Âświatem.
{13953}{14092}Rzeczywisty fizyczny Âświat jest|dokÂładnie tym, o czym oni mĂłwiÂą.
{14100}{14277}Wiesz, filozofia i duchowoœÌ nie sÂą|„rozwiedzione” ze strukturÂą atomowÂą.
{14280}{14489}Atomowa struktura jest w zasadzie|manifestacjÂą tej dynamiki stworzenia,
{14492}{14665}ktĂłrÂą moÂżemy nazwaĂŚ ÂświadomoÂściÂą|albo duchowoÂściÂą lub czymÂś podobnym.
a tu nawet dosadniej:
{23833}{24027}Zatem im bardziej stajemy siĂŞ|skoncentrowani na intencjach,
{24029}{24290}na nasycaniu pró¿ni informacj¹ p³yn¹c¹|z naszej intencji, w jak najbardziej|skoncentrowany i przejrzysty sposób,
{24300}{24417}tym ³atwiej jest pró¿ni|odes³aÌ nam doœwiadczenie,
{24419}{24521}ktĂłre coraz bardziej i bardziej|pasuje do tego, czego potrzebujemy.
Panowie - to mĂłwi uhonorowany prestiÂżowÂą nagrodÂą Nassim Haramein. PrzeprowadziÂł na to dowĂłd na Uniwersytecie
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
MichaÂł-AnioÂł
Moderator Globalny
Ekspert
Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym
«
Odpowiedz #8 :
Marzec 30, 2010, 18:13:51 »
Szewc
"PosÂługujÂąc siĂŞ metodami ÂścisÂłego (choĂŚ zarazem bardzo abstrakcyjnego) logicznego myÂślenia, jakie byÂły juÂż znane staroÂżytnym, moÂżemy nie tylko zrozumieĂŚ gÂłeboko sens odkrywanych dziÂś przez nas w fizyce i astronomii empirycznych faktĂłw i uzyskaĂŚ w nie wglÂąd; moÂżemy rĂłwnieÂż przewidywaĂŚ nowe, przyszÂłe odkrycia (jak odkrycie, nie powstaÂłej jeszcze do dzisiaj, OgĂłlnej Teorii Pola).
Konkluzje te mogÂą nas niepokoiĂŚ. SÂą one bowiem obligatoryjne. PrzyjÂąwszy je jako prawdĂŞ, nie moÂżemy nie staraĂŚ siĂŞ zmieniĂŚ podejÂścia do odkrywania Prawdy naukowej. W szczegĂłlnoÂści nie moÂżemy w takim razie zatrzymywaĂŚ siĂŞ na zdroworozsÂądkowym etapie poznania rzeczywistoÂści i twierdziĂŚ nadal, Âże jest to etap najwyÂższy. ÂŚwiadomoœÌ, Âże poza metodÂą nauk empirycznych istnieje jeszcze coÂś wiĂŞcej jest z pewnoÂściÂą bardzo niewygodna, zmusza do najwyÂższych umysÂłowych oraz duchowych wysiÂłkĂłw. Dlatego teÂż naukowcy przez setki lat — poczynajÂąc od Ăłwczesnych krytykĂłw Kopernika, Galileusza i Newtona (a nawet jeszcze wczeÂśniej) bronili siĂŞ przed tÂą ÂświadomoÂściÂą i bĂŞdÂą jÂą z ca³¹ pewnoÂściÂą dalej odrzucaĂŚ."
http://www.gnosis.art.pl/e_gnosis/aurea_catena_gnosis/zawisza_czerwona_nic/zawisza_czerwona_nic06.htm
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=452.msg3778#msg3778
WierzĂŞ w sens eksploracji i poznawania Âżycia, kolekcjonowania wraÂżeĂą, wiedzy i doÂświadczeĂą. Tylko otwarty i swobodny umysÂł jest w stanie odnowiĂŚ Âświat
MEM HEI SHIN
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #9 :
Marzec 30, 2010, 19:41:21 »
Cytat: Szewc Marzec 30, 2010, 16:53:26
A co do jego teorii z tymi czarnymi dziurami wewnÂątrz atomu to za kilka miesiĂŞcy rusza LHC z peÂłnÂą mocÂą, wtedy bĂŞdzie moÂżna powiedziec dokladnie co tam w atomie piszczy.
Tia.
BĂŞdziemy wiedzieli co w atomie piszczy.
Niewiele to da !
To tak jakbyÂśmy poraz pierwszy rozebrali silnik na drobne czĂŞÂści i zobaczyli co w nim piszczy.Zobaczymy w nim wszystkie drobne czĂŞÂści, ale nie zobaczymy idei, nie zobaczymy wiĂŞkszego celu, nie zobaczymy wiĂŞkszego sensu.
WiĂŞc takie poznawanie jest mechaniczne, jest irracjonalne.
Bo nie wielu pyta o niezwyk³¹ ideê, o niezwyk³y sens, niezwyk³y zamiar
zaistnienia wszechÂświata.Tak jak nie wielu pyta kim jestem i co tutaj robiĂŞ..
WiĂŞc zapytam najwiĂŞkszego fizyka Âświata kim jesteÂś, a on prawdopodobnie udzieli mi tylko czĂŞÂściowej odpowiedzi.
Powie moÂże , Âże Âżyje i jest czÂłowiekiem, albo ''duchem'', moÂże powie, Âże jest energiÂą, ale w dalszym ciÂągu nie bĂŞdzie to wpeÂłni prawdziwe.
Nauka zna czÂłowieka, nawet zna jego DNA, ale nie potrafi odpowiedzieĂŚ na pytanie jaki jest wiĂŞkszy i szerszy sens istnienia .Jaki jest sens i jaki cel tego przeogromnego procesu Âżycia ?
WiĂŞc fizycy rozbierajÂą wszechÂświat na drobne czĂŞÂści, ale w dalszym ciÂągu sÂą nieÂświadomi.NieÂświadomi swego istnienia.
BuùczucznoœÌ i zadufanie cz³owieka w sobie nie pozwala odkryÌ wiêkszej prawdy.
Ludzie chcÂą lecieĂŚ do gwiazd, a nie potrafiÂą nawet ustalic faktĂłw z przed dwĂłch tysiĂŞcy lat.
«
Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2010, 19:46:56 wysłane przez MEM HEI SHIN
»
ÂŚwiat potrzebuje nowej wiedzy, dziĂŞki ktĂłrej nauczylibyÂśmy siĂŞ wsÂłuchiwaĂŚ w ciszĂŞ swego serca.....
Strony:
1
2
3
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
ÂŚWIĂTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi¹¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
=> TwórczoœÌ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osĂłb "wspierajÂące" niektĂłre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYKÂŁAD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści
=> PREZENTACJA: WyjaÂśniajÂąc grawitacjĂŞ
=> WYKÂŁAD Purpose of DNA [PL]
=> WYKÂŁAD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYKÂŁAD Bliss Practice: Duchowy uÂżytek z energii seksualnej [PL]
=> WYKÂŁAD Fraktalna teoria ÂŚwiadomoÂści, Grawitacji, JĂŞzyka, DNA i Udanej ÂŚmierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret Âżycia i architektura biologiczna
=> WYKÂŁAD: Udana ÂśmierĂŚ i prawdziwa fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - PrzekroczyĂŚ Horyzont ZdarzeĂą
=> SÂłoĂące, UkÂład SÂłoneczny i rok 2012
=> StaroÂżytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje œwiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i œwiata
=> ŒwiadomoœÌ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy PorzÂądek ÂŚwiata w codziennych wiadomoÂściach
=> Globalne ocieplenie - najwiĂŞkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> KÂącik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OGÂŁOSZENIA i INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> OGÂŁOSZENIA
Ładowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|