Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: « 1 2   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowe technologie  (Przeczytany 17772 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
radoslaw
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 209

« Odpowiedz #10 : Luty 05, 2010, 13:24:41 »

Witaj Etienne!

My¶lê ¿e zaprezentowane przez Ciebie urz±dzonko mo¿e dzia³aæ, ale w du¿o wiêkszym stopniu bêdzie dzia³aæ takie cudo:

http://www.fractalfield.com/

Zaprojektowane przez Wintera, nie wiem jak z patentem, ale wykonanie za pomoc± technologii CNC nie powinno stanowiæ problemu.

pozdrawiam

Etienne
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 5

« Odpowiedz #11 : Luty 05, 2010, 15:34:20 »

o. wreszcie mi kto¶ pokaza³ to cudeñko od Winter'a , nie mog³em znale¼æ xD DZIEKI
swoj± drog±, jak zaprojektowa³, nawet jak ma patent to móg³by siê podzieliæ samym projektem, to by siê kto¶ stara³ zrobiæ

uczmy siê, tylko nasza wiedza i g³êboka ¶wiadomo¶æ poparta wspólnymi dzia³aniami mo¿e zmieniæ otaczaj±cy nas ¶wiat, NA LEPSZY.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #12 : Luty 05, 2010, 17:44:05 »

o. wreszcie mi kto¶ pokaza³ to cudeñko od Winter'a , nie mog³em znale¼æ xD DZIEKI
swoj± drog±, jak zaprojektowa³, nawet jak ma patent to móg³by siê podzieliæ samym projektem, to by siê kto¶ stara³ zrobiæ
Czemu nie wejdziesz na podany pod obrazkiem link i nie przeczytasz tego, co jest napisane nad obrazkiem?
A jest tam napisane (na czerwono):
ENG
If you are interested to be part of the team testing our new IMPLODER (measurements below- & in the films)
- please email Dan Winter: danwinter@fractalfield.com

PL:
Je¶li chcesz byæ czê¶ci± zespo³u testuj±cego nasz nowy IMPLODER (pomiary znajdziesz poni¿ej i w filmach), wy¶lij maila pod adres: Dan Winter: danwinter@fractalfield.com

Wszystko jest tutaj:
http://www.fractalfield.com/
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2010, 17:53:23 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Etienne
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 5

« Odpowiedz #13 : Luty 06, 2010, 00:19:48 »

tak wiem teraz juz wiem, tylko.. jak przegladalem strone D.Wintera widzialem to, ale przeoczylem link i wgl. z moim angielskim chyba nie jest na tyle dobrze zebym sie odwazyl napisac do niego ze chêtnie bym to przetestowal xD ja bym chcia³ zeby to on przetestowa³ tego ADR'a
wgl. sorka ze tak bazgram beztwórczo. powinienem skruszony dokszta³caæ siê dalej

uczmy siê, tylko nasza wiedza i g³êboka ¶wiadomo¶æ poparta wspólnymi dzia³aniami mo¿e zmieniæ otaczaj±cy nas ¶wiat, NA LEPSZY.
Ada¶
Nowy u¿ytkownik
*
P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 43

2680916
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Luty 18, 2010, 12:18:33 »

Czy tu kto¶ z forum zdecydowa³ siê na testowanie IMPLODER'a? Mi³o by by³o jak by kto¶ te filmy przet³umaczy³.
Strony: « 1 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: