Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Strona główna
Pomoc
Search
Zaloguj się
Sprawy administracyjne, OGÂŁOSZENIA i INICJATYWY SPOÂŁECZNE
>
Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
>
Forum / strona / portal? - pomys³y na przysz³oœÌ
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
»
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Forum / strona / portal? - pomysÂły na przyszÂłoœÌ (Przeczytany 52265 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
MEM HEI SHIN
Aktywny uÂżytkownik
Odp: Forum / strona / portal? - pomys³y na przysz³oœÌ
«
Odpowiedz #40 :
Grudzień 22, 2009, 23:54:44 »
Cytat: Xellos Grudzień 22, 2009, 22:13:00
Przeczytaj ten temat od deski do deski i póŸniej mi odpowiedz czy w tym gronie osób na forum nie ma ludzi co chc¹ opieraÌ siê duchowo na Jezusie i Biblii.
Nie rozumiem Xellos, dlaczego Ty, ja , lub ktokolwiek mia³by siê temu sprzeciwiaÌ, ¿e czêœÌ osób chce siê ''opieraÌ'' na Biblii lub Jezusie.
To jest stawianie warunkĂłw !
JeÂżeli ktoÂś sensownego ma w tym temacie coÂś do powiedzenia, to chĂŞtnie posÂłucham.
To moÂże ja zadam zasadnicze pytanie. Skoro minĂŞÂło juÂż 2000 lat. JakÂą masz gwarancjĂŞ, Âże zapisy w Biblii sÂą w stanie pierwotnym. Czy coÂś nie zostaÂło dodane etc. Jak moÂżna siĂŞ opieraĂŚ na czymÂś gdy nie ma pewnoÂści, Âże to jest pierwowzĂłr.
Nie sÂą w stanie pierwotnym, bo je czĂŞÂściowo przeredagowano.
Ale nie oznacza to zarazem, Âże jest to bezwartoÂściowy przekaz.
I nie chodzi tu oto, aby siĂŞ opieraĂŚ, ale chodzi oto, aby zrozumieĂŚ w tych przekazach kontekst.
Sorry, ale nie widzĂŞ dalej sensu swojego uczestnictwa w tej dyskusji, bo to strata czasu.
«
Ostatnia zmiana: Grudzień 22, 2009, 23:56:49 wysłane przez MEM HEJ SHIN
»
ÂŚwiat potrzebuje nowej wiedzy, dziĂŞki ktĂłrej nauczylibyÂśmy siĂŞ wsÂłuchiwaĂŚ w ciszĂŞ swego serca.....
Echnaton
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #41 :
Grudzień 23, 2009, 00:27:48 »
Cytat: Xellos Grudzień 22, 2009, 01:12:10
UwaÂżam, Âże jeÂśli mamy siĂŞ opieraĂŚ duchowo na Jezusie czy Biblii w poszukiwaniu miÂłoÂści i harmonii to wiĂŞkszej obÂłudy nie wymyÂślono.
Prawdziwe dobro nie zabija niewinnych wiĂŞc tym dobrem nie jest Biblia i jej wyznawcy.
Dopiero super jedyny bĂłg i jego wyznawcy przynieÂśli zagÂładĂŞ i rozlew krwi na tle religijnym.
To moÂże ja zadam zasadnicze pytanie. Skoro minĂŞÂło juÂż 2000 lat. JakÂą masz gwarancjĂŞ, Âże zapisy w Biblii sÂą w stanie pierwotnym. Czy coÂś nie zostaÂło dodane etc. Jak moÂżna siĂŞ opieraĂŚ na czymÂś gdy nie ma pewnoÂści, Âże to jest pierwowzĂłr.
Wszystko co piszesz o tym, kim by³ Jezus opierasz na ksi¹¿ce tak starej ¿e jej wiarygodnoœÌ jest w¹tpliwa st¹d jest wiar¹ i tylko wiar¹. Œmieszne by by³o by fundamenty zupe³nie czegoœ innego opieraÌ na czymœ co mog³o by siê okazaÌ wymys³em koœcio³a np. V wieku.
MoÂże mi ktoÂś to przetÂłumaczyĂŚ
!!!
PS. WracajÂąc do tematu, zainteresowanych dalszymi losami tego forum zapraszamy na czat konferencyjny po Âświetach (moÂże poniedziaÂłek?). Pomimo problemĂłw technicznych wczoraj udaÂło siĂŞ wstĂŞpne spotkanie i jakis zarys powoli siĂŞ wyÂłania.
Pozdrawiam
WolnoœÌ daje kolosaln¹ energiê, intensywnoœÌ i ¿ywotnoœÌ. Tracicie j¹ zupe³nie, uznaj¹c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jesteœcie sentymentalni, ogromnie przywi¹zani do jakiegoœ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #42 :
Grudzień 23, 2009, 00:37:09 »
Jestem nieco zdumiony tym co piszesz Xellos.
WyraÂźnie napisaÂłem: "Nie jest to Âżadne budowanie fizyki
NA znanej postaci
, tylko
zilustrowanie fizyki znanÂą postaciÂą
"
Kwintesencj¹ odkryÌ Dana jest mi³oœÌ, wspó³czucie i czysta intencja.
Móg³ napisaÌ fizyka Klaudii spod Pary¿a, ale obawiam siê, ¿e ludzie nie wiedzieliby o kogo chodzi. Napisa³ wiêc Fizyka Jezusa, aby wy³uszczyÌ FIZYCZNY sens wielu pojêÌ, które obros³y w religijne piórka w³aœnie, a Danowi chodzi przecie¿ o szerzenie wiedzy o czystych zasadach (pomijam teraz jego zawi³y styl i merytoryczn¹ zawartoœÌ, mówiê o jego intencji).
Wiêc to jest ILUSTRACJA a nie fundament. Fundamentem jest Z³ota Proporcja (Phi), która na poziomie ludzkich uczuÌ odpowiada mi³oœci, wspó³czuciu i czystej intencji - fundamentom higieny duchowej. I taki jest podstawowy sens przes³ania Dana, o czym mówi w wielu miejscach, np. przy okazji omawiania Manferda Clynesa "Liczba PHI i Mi³oœÌ"
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=300.msg778#msg778
Geometria fraktalna oparta na Phi jest fundamentem danowej fraktalnej nauki o Âżyciu, ktĂłrÂą dzieli on na cztery obszary skÂładajÂące siĂŞ na wspomnianÂą juÂż w tym wÂątku higienĂŞ duchowÂą.
KaÂżdy kto zapoznaÂł siĂŞ Danem zauwaÂży, Âże nie mĂłwi on o czczeniu autorytetĂłw. WrĂŞcz odwrotnie .MĂłwi on o "samoumocnieniu" (self-empowerment) i dlatego krytykuje w religiach dwie rzeczy - kult czy tez czczenie osobowoÂści (personality worship) i kult cudĂłw (miracle worship) i w konsekwencji caÂły sztafaÂż, ktĂłry temu sÂłuÂży.
W filmie "Udana ÂśmierĂŚ i prawdziwa fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala" mĂłwi:
{130865}{131255} WiĂŞc religia i Feng Shui powinny byĂŚ w duÂżej mierze zastÂąpione FizykÂą ÂŻycia,
{131290}{131510} poniewaÂż fizyka moÂże pokazaĂŚ nam Czyste Zasady...
{131530}{131695} a ich znajomoœÌ prowadzi do umocnienia nas samych.
{131710}{132075} Otaczanie kultem ró¿nych osobistoœci i "cudów" zaprasza jedynie paso¿yty...
{132100}{132235} PrzeciwieĂąstwem tego jest umacnianie samego siebie.
{132250}{132435} Umacnianie siebie zaczyna siĂŞ od zrozumienia roli DNA.
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=379.0
A rola DNA polega na umo¿liwieniu nam (naszej energii) implozji (to osobny temat). Temu procesowi s³u¿¹ pozosta³e elementy higieny duchowej - fraktalna dieta (to co jemy i pijemy), wyra¿anie/tworzenie wewnêtrznej harmonii poprzez ruch (odpowiednie podejœcie do Jogi, tai chi, taùca itp.) oraz œrodowisko ¿ycia (bioarchitektura).
To wszystko sÂą elementy jego fraktalnej nauki o Âżyciu.
Jeszcze jeden fragment pokazujÂący stosunek do religii - z "Purpose of DNA"
{162565}{162649} MoÂżesz powiedzieĂŚ, Âże religia CiĂŞ umacnia,
{162650}{162753} pod warunkiem, Âże caÂły ogieĂą, caÂła siÂła, caÂły BĂłg jest w Tobie.
{162754}{162861} Nie musisz pÂłaciĂŚ daniny Âżadnemu kapÂłanowi i nikomu "z zewnÂątrz"
{162862}{162962} aby mieĂŚ dostĂŞp do ognia i to jest samoumocnienie.
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=333.msg983#msg983
Gdzie tu jest Biblia, budowanie fizyki na Biblii czy Jezusie?...
Nale¿y odró¿niÌ kwestie wiary od próby wyt³umaczenia pewnych jej postulatów etycznych przy pomocy jêzyka lepszej lub gorszej ale jednak nauki.
WÂłaÂściwie naleÂżaÂłoby stwierdziĂŚ, Âże co niektĂłrzy nie zapoznali siĂŞ dobrze z przesÂłaniem Dana (co mogĂŞ zrozumieĂŚ...) ktĂłre stanowi
kontekst,
w ktĂłrym pojawia siĂŞ jego Manifest.
PowtĂłrzĂŞ wiĂŞc
WiĂŞc religia i Feng Shui powinny byĂŚ
w duÂżej mierze
zastÂąpione FizykÂą ÂŻycia,
poniewaÂż fizyka moÂże pokazaĂŚ nam Czyste Zasady...
a ich znajomoœÌ prowadzi do umocnienia nas samych.
Czy teraz juÂż jest jaÂśniej?
Danowska higiena duchowa jest po prostu praktycznym postulatem wynikÂłym z jego rozwaÂżaĂą nad naturÂą rzeczywistoÂści.
Pozdrawiam i ÂżyczĂŞ Radosnych ÂŚwiÂąt!
A jak komuÂś one "Âźle kojarzÂą" to niech wyciÂągnie sobie z nich pozytywne i uniwersalne aspekty...
Echnaton, poniedziaÂłek na 59% tak. Wtorek i Âśroda na 100% tak.
«
Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2009, 00:56:25 wysłane przez Leszek
»
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
«
Odpowiedz #43 :
Grudzień 23, 2009, 02:11:16 »
Leszek
, zatem i ja siê do³¹czam we wtorek lub œrode. Mo¿e czas wrzucenie bardziej konkretnego tematu, wokó³ którego nasze rozmowy o przysz³oœci forum mog³yby siê powoli krystalizowaÌ ?
JeÂśli o mnie chodzi to konsekwentnie zamierzam lobbowaĂŚ
za utworzeniem przejrzystej tematycznie strony w oparciu o Dana Wintera jako modus vivendi, motyw przewodni, wyjÂściowy dla poszczegĂłlnych rozwaÂżaĂą w dwĂłch dziaÂłach -pierwszym stricte fizycznym, ÂścisÂłym, mierzalnym , wyliczalnym ,oraz drugim - dziale w ktĂłrym moÂżna sobie improwizowaĂŚ na bazie ÂświĂŞtej geometrii.
W kaÂżdym razie "samoumocnienie" jest dla mnie czymÂś bardzo waÂżnym i wartym zaangaÂżowania siĂŞ.
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
Baska
Nowy uÂżytkownik
«
Odpowiedz #44 :
Grudzień 23, 2009, 11:32:43 »
Mam tu cos , co Xellos koniecznie powinna ogladnac i poczytac -w celu malego shiftingu swiadomosci (zwlaszcza te malo znane ewangelie ) :
.....Co bĂŞdziemy ÂświĂŞtowaĂŚ? GorÂąco polecam obejrzenie materiaÂłu udostĂŞpnionego przez amerykaĂąskÂą telewizjĂŞ publicznÂą PBS:
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/religion/?utm_campaign=homepage&utm_medium=proglist&utm_source=proglist
.......
Udzial w powyzszej dyskusji na forum ma sens tylko wtedy kiedy jeslesmy 'dobrze poinformowani"'
czego zreszta wszystkim zycze na Swieta i na Nowy Rok! Byc moze bedzie to rowniez konieczne, aby bezpiecznie przezyc nadchodzace czasy ..
Mam jedna uwage co do uzywania slowa feng shui w dyskusji, bo to co jest znane w Polsce potocznie pod tym pojeciem ma sie nijak do istoty rzeczy ..
.Feng shui to odgrzebana w XX wieku bardzo stara wiedza - archeoastrofizyka, inaczej chinska geomancja -bardzo spojny, holistyczny system pokazujacy powiazania czlowieka z przestrzenia i czasem , z ktorego wywodzi sie rowniez medycyna chinska , i ktory do tej pory nie zostal zrozumiany i zbadany prze wspolczesnych fizykow, poniewaz przekracza to ich mozliwosci i paradygmaty i nie widza powiazan pomiedzy poszczegolnymi problemami fizyki, geofizyki ,astronomii , medycyny , itd, itp
. Dan Winter jest pierwszym, ktory to upublicznia i bada i pokazuje zwiazek z ĂŠuropejska 'swieta geometria' i alchemia europejskiego sredniowiecza ..( wykres Saturna )
Proponuje wiec w przyszlosci uzywania nazwy chinska geomancja'' zamiast feng shui'' w dyskusji , aby uniknac niekorzystnych skojarzen...
Leszku , uwazam nasza ostania konferencje pomimo trudnosci technicznych za udana ,nie wiem tylko jak dlugo bede mogla uczestniczyc w nastepnej w poniedzialek .
Baska
Nowy uÂżytkownik
«
Odpowiedz #45 :
Grudzień 23, 2009, 12:08:52 »
sorry ,
chyba pomieszalam dwie osoby z forum , Xellos -jestes chyba facetem ? na dodatek dobrze poinformowanym
konserwa
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #46 :
Grudzień 23, 2009, 12:52:47 »
jak widaĂŚ po niektĂłrych wypowiedziach, koniecznie trzeba pracowaĂŚ nad rozumieniem D. Wintera;
poniewa¿ nie jest to ³atwe, warto skoncentrowaÌ siê na uporz¹dkowaniu jego ró¿nych wypowiedzi;
to samo w sobie pozwoli ukierunkowaĂŚ rozwĂłj tej inicjatywy bez wzglĂŞdu na jej formĂŞ; wydaje siĂŞ, ze ta robota przynajmniej w 50% jest juÂż zrobiona przez Leszka, pozostaje sprawa poprawienia redakcji;
jedno jest pewne, jeÂśli mamy byĂŚ uczciwi, to przekazujÂąc Wintera nie unikniemy wÂątkĂłw religijnych, antropologicznych i kosmicznych czyli bĂŞdziemy musieli poruszaĂŚ siĂŞ pomiĂŞdzy materiÂą, duchowoÂściÂą i kosmosem; i rozdzieliĂŚ trzeba dwie rzeczy: co myÂśli Winter, a co ja myÂślĂŞ i to oczywiÂście nie musi byĂŚ spĂłjne....
ale jak rozumiem skupiamy siĂŞ na Winterze? to forum moÂże przecieÂż pozostaĂŚ jako miejsce swobodnej wymiany poglÂądĂłw
Xellos
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #47 :
Grudzień 23, 2009, 21:03:17 »
Cytat: MEM HEJ SHIN Grudzień 22, 2009, 23:54:44
Nie rozumiem Xellos, dlaczego Ty, ja , lub ktokolwiek mia³by siê temu sprzeciwiaÌ, ¿e czêœÌ osób chce siê ''opieraÌ'' na Biblii lub Jezusie.
To jest stawianie warunkĂłw !
JeÂżeli ktoÂś sensownego ma w tym temacie coÂś do powiedzenia, to chĂŞtnie posÂłucham.
Znajdujesz siĂŞ w temacie dyskusji o tym co i w jakim ksztaÂłcie powinno byĂŚ przekazywane innym ludziom pod postaciÂą strony internetowej. JednoczeÂśnie nie rozumiesz dlaczego powstaÂła dyskusja na ten temat hehe, RadzĂŞ czytaĂŚ uwaÂżniej wszystko a nie sobie przychodzisz, czytasz parĂŞ postĂłw i tworzysz mÂądroÂści. To jest nie jest dyskusja na temat prywatnych poglÂądĂłw, i stawiania komuÂś warunkĂłw jakie ma mieĂŚ poglÂądy. Tylko dyskusja jaka wiedza ma byĂŚ zamieszczona jako meritum strony internetowej a na forum kaÂżdy moÂże sobie pisaĂŚ co chce. I to jest mĂłj poglÂąd co ja bym widziaÂł jako wiedzĂŞ na stronie a co nie.
@Leszek moÂże przesadzam, wiĂŞc nie bĂŞdĂŞ juÂż siĂŞ czepiaÂł religii a aby poprĂŞ to co napisaÂł @east:
"wyjÂściowy dla poszczegĂłlnych rozwaÂżaĂą w dwĂłch dziaÂłach -pierwszym stricte fizycznym, ÂścisÂłym, mierzalnym , wyliczalnym ,oraz drugim - dziale w ktĂłrym moÂżna sobie improwizowaĂŚ na bazie ÂświĂŞtej geometrii."
po prostu wyra¿am swoje zdanie, jak macie inne to nic z³ego ¿e siê ró¿nimy, przynajmniej dla mnie
od³¹czmy improwizacjê od wyliczeù, tak bym to nazwa³, poniewa¿ przy improwizacji bêdzie wiele koncepcji nie koniecznie spójnych a jednoczeœnie ka¿da z nich warta zamieszczenia i opisania - dopóki któraœ z nich nie przejdzie do fazy namacalnego dowodu - wtedy te pozosta³e trac¹ sens
@Leszek uzasadni³em wczeœniej sens takiej strony, i nadal uwa¿am, ¿e sens tym wiêkszy im wiêcej zainteresowania ludzi, i uwidoczni³em dwa tematy które uwa¿am za nr. 1 z wymienionych przez Ciebie. Wiem jak dzia³aj¹ strony bo sam posiadam, i nawet top 10 google nie gwarantuje wielkiego ruchu je¿eli dane frazy nie s¹ popularne. Przyci¹gn¹Ì ludzi mo¿na tematami z ich ¿ycia i problemów wziêtymi. To tylko moja opinia
@Baska szczerze nie wiem o co Ci chodzi
Nie wiem co znaczy dobrze poinformowany czÂłowiek. GdyÂż nie znam intencji informujÂących i na czym siĂŞ opierajÂą. WiĂŞc odsyÂłam do znaczenia sÂłowa manipulacja.
WracajÂąc do tematu, taka strona moÂże mieĂŚ dwie formy:
1. SkupiajÂąca wÂąskie grono wyznawcĂłw Wintera i wszystkiego co mĂłwi od a do z, razem z enkimi i cudami
2. PodziaÂł na rzeczy Âłatwo zrozumiaÂłe dla Kowalskiego i bardziej skomplikowane i zagmatwane filozofie dla "ekspertĂłw"
Ja po prostu stojê przy tym drugim. By dotrzeÌ do osoby zupe³nie zielonej w tej dziedzinie, trzeba zacz¹Ì od rzeczy, które odnajdzie on w swoim obecnym ¿yciu i s¹ dostrzegalne i namacalne. Mo¿e je sam zobaczyÌ, dotkn¹Ì i wyliczyÌ.
Dopiero jak w to wejdzie i siĂŞ zapozna to w kolejnym etapie moÂże sobie poczytaĂŚ o filozofiach opartych na ÂświĂŞtej geometrii, ktĂłre sÂą wielce prawdopodobne ale nie do udowodnienia.
Jak chcecie to robiĂŚ dosÂłownie jak Dan Winter to przyciÂągniecie proporcjonalnie maÂło zainteresowanych...a jest ich maÂło, wystarczy na inne fora popatrzeĂŚ
Ja bym z tego wyci¹gn¹³ wnioski, ¿e ta forma przekazu siê krótko i brutalnie mówi¹c - nie sprawdza.
«
Ostatnia zmiana: Grudzień 23, 2009, 21:05:33 wysłane przez Xellos
»
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
«
Odpowiedz #48 :
Grudzień 24, 2009, 03:22:13 »
Ja po prostu stojê przy tym drugim. By dotrzeÌ do osoby zupe³nie zielonej w tej dziedzinie, trzeba zacz¹Ì od rzeczy, które odnajdzie on w swoim obecnym ¿yciu i s¹ dostrzegalne i namacalne. Mo¿e je sam zobaczyÌ, dotkn¹Ì i wyliczyÌ.
Nie tyle moÂże wyliczyĂŚ ( bo nie kaÂżdy wie jak), co DOÂŚWIADCZYĂ. W tym punkcie wÂłaÂśnie teoria spotyka siĂŞ z praktykÂą inspiracja z twardym dowodem. CoÂś dziaÂła powszechnie , poniewaÂż wiadomo , Âże dziaÂła na indywidualnym poziomie ..
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
MichaÂł-AnioÂł
Moderator Globalny
Ekspert
Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym
«
Odpowiedz #49 :
Styczeń 03, 2010, 14:31:11 »
Tu jest stronka o podobnej tematyce mo¿e warto popatrzeÌ co jest w sieci i wybraÌ co najlepsze by nie powielaÌ b³êdów .
http://www.nowyczlowiek.pl/2009/01/dan-winter-odkrywa-niesamowita.html
WierzĂŞ w sens eksploracji i poznawania Âżycia, kolekcjonowania wraÂżeĂą, wiedzy i doÂświadczeĂą. Tylko otwarty i swobodny umysÂł jest w stanie odnowiĂŚ Âświat
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
ÂŚWIĂTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi¹¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
=> TwórczoœÌ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osĂłb "wspierajÂące" niektĂłre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYKÂŁAD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści
=> PREZENTACJA: WyjaÂśniajÂąc grawitacjĂŞ
=> WYKÂŁAD Purpose of DNA [PL]
=> WYKÂŁAD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYKÂŁAD Bliss Practice: Duchowy uÂżytek z energii seksualnej [PL]
=> WYKÂŁAD Fraktalna teoria ÂŚwiadomoÂści, Grawitacji, JĂŞzyka, DNA i Udanej ÂŚmierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret Âżycia i architektura biologiczna
=> WYKÂŁAD: Udana ÂśmierĂŚ i prawdziwa fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - PrzekroczyĂŚ Horyzont ZdarzeĂą
=> SÂłoĂące, UkÂład SÂłoneczny i rok 2012
=> StaroÂżytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje œwiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i œwiata
=> ŒwiadomoœÌ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy PorzÂądek ÂŚwiata w codziennych wiadomoÂściach
=> Globalne ocieplenie - najwiĂŞkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> KÂącik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OGÂŁOSZENIA i INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> OGÂŁOSZENIA
Ładowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|