Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Strona g³ówna
Pomoc
Search
Zaloguj siê
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
>
Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
>
Forum / strona / portal? - pomys³y na przysz³o¶æ
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
»
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Forum / strona / portal? - pomys³y na przysz³o¶æ (Przeczytany 46789 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224
Odp: Forum / strona / portal? - pomys³y na przysz³o¶æ
«
Odpowiedz #40 :
Grudzieñ 22, 2009, 23:54:44 »
Cytat: Xellos Grudzieñ 22, 2009, 22:13:00
Przeczytaj ten temat od deski do deski i pó¼niej mi odpowiedz czy w tym gronie osób na forum nie ma ludzi co chc± opieraæ siê duchowo na Jezusie i Biblii.
Nie rozumiem Xellos, dlaczego Ty, ja , lub ktokolwiek mia³by siê temu sprzeciwiaæ, ¿e czê¶æ osób chce siê ''opieraæ'' na Biblii lub Jezusie.
To jest stawianie warunków !
Je¿eli kto¶ sensownego ma w tym temacie co¶ do powiedzenia, to chêtnie pos³ucham.
To mo¿e ja zadam zasadnicze pytanie. Skoro minê³o ju¿ 2000 lat. Jak± masz gwarancjê, ¿e zapisy w Biblii s± w stanie pierwotnym. Czy co¶ nie zosta³o dodane etc. Jak mo¿na siê opieraæ na czym¶ gdy nie ma pewno¶ci, ¿e to jest pierwowzór.
Nie s± w stanie pierwotnym, bo je czê¶ciowo przeredagowano.
Ale nie oznacza to zarazem, ¿e jest to bezwarto¶ciowy przekaz.
I nie chodzi tu oto, aby siê opieraæ, ale chodzi oto, aby zrozumieæ w tych przekazach kontekst.
Sorry, ale nie widzê dalej sensu swojego uczestnictwa w tej dyskusji, bo to strata czasu.
«
Ostatnia zmiana: Grudzieñ 22, 2009, 23:56:49 wys³ane przez MEM HEJ SHIN
»
¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
Echnaton
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 241
«
Odpowiedz #41 :
Grudzieñ 23, 2009, 00:27:48 »
Cytat: Xellos Grudzieñ 22, 2009, 01:12:10
Uwa¿am, ¿e je¶li mamy siê opieraæ duchowo na Jezusie czy Biblii w poszukiwaniu mi³o¶ci i harmonii to wiêkszej ob³udy nie wymy¶lono.
Prawdziwe dobro nie zabija niewinnych wiêc tym dobrem nie jest Biblia i jej wyznawcy.
Dopiero super jedyny bóg i jego wyznawcy przynie¶li zag³adê i rozlew krwi na tle religijnym.
To mo¿e ja zadam zasadnicze pytanie. Skoro minê³o ju¿ 2000 lat. Jak± masz gwarancjê, ¿e zapisy w Biblii s± w stanie pierwotnym. Czy co¶ nie zosta³o dodane etc. Jak mo¿na siê opieraæ na czym¶ gdy nie ma pewno¶ci, ¿e to jest pierwowzór.
Wszystko co piszesz o tym, kim by³ Jezus opierasz na ksi±¿ce tak starej ¿e jej wiarygodno¶æ jest w±tpliwa st±d jest wiar± i tylko wiar±. ¦mieszne by by³o by fundamenty zupe³nie czego¶ innego opieraæ na czym¶ co mog³o by siê okazaæ wymys³em ko¶cio³a np. V wieku.
Mo¿e mi kto¶ to przet³umaczyæ
!!!
PS. Wracaj±c do tematu, zainteresowanych dalszymi losami tego forum zapraszamy na czat konferencyjny po ¶wietach (mo¿e poniedzia³ek?). Pomimo problemów technicznych wczoraj uda³o siê wstêpne spotkanie i jakis zarys powoli siê wy³ania.
Pozdrawiam
Wolno¶æ daje kolosaln± energiê, intensywno¶æ i ¿ywotno¶æ. Tracicie j± zupe³nie, uznaj±c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jeste¶cie sentymentalni, ogromnie przywi±zani do jakiego¶ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
«
Odpowiedz #42 :
Grudzieñ 23, 2009, 00:37:09 »
Jestem nieco zdumiony tym co piszesz Xellos.
Wyra¼nie napisa³em: "Nie jest to ¿adne budowanie fizyki
NA znanej postaci
, tylko
zilustrowanie fizyki znan± postaci±
"
Kwintesencj± odkryæ Dana jest mi³o¶æ, wspó³czucie i czysta intencja.
Móg³ napisaæ fizyka Klaudii spod Pary¿a, ale obawiam siê, ¿e ludzie nie wiedzieliby o kogo chodzi. Napisa³ wiêc Fizyka Jezusa, aby wy³uszczyæ FIZYCZNY sens wielu pojêæ, które obros³y w religijne piórka w³a¶nie, a Danowi chodzi przecie¿ o szerzenie wiedzy o czystych zasadach (pomijam teraz jego zawi³y styl i merytoryczn± zawarto¶æ, mówiê o jego intencji).
Wiêc to jest ILUSTRACJA a nie fundament. Fundamentem jest Z³ota Proporcja (Phi), która na poziomie ludzkich uczuæ odpowiada mi³o¶ci, wspó³czuciu i czystej intencji - fundamentom higieny duchowej. I taki jest podstawowy sens przes³ania Dana, o czym mówi w wielu miejscach, np. przy okazji omawiania Manferda Clynesa "Liczba PHI i Mi³o¶æ"
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=300.msg778#msg778
Geometria fraktalna oparta na Phi jest fundamentem danowej fraktalnej nauki o ¿yciu, któr± dzieli on na cztery obszary sk³adaj±ce siê na wspomnian± ju¿ w tym w±tku higienê duchow±.
Ka¿dy kto zapozna³ siê Danem zauwa¿y, ¿e nie mówi on o czczeniu autorytetów. Wrêcz odwrotnie .Mówi on o "samoumocnieniu" (self-empowerment) i dlatego krytykuje w religiach dwie rzeczy - kult czy tez czczenie osobowo¶ci (personality worship) i kult cudów (miracle worship) i w konsekwencji ca³y sztafa¿, który temu s³u¿y.
W filmie "Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala" mówi:
{130865}{131255} Wiêc religia i Feng Shui powinny byæ w du¿ej mierze zast±pione Fizyk± ¯ycia,
{131290}{131510} poniewa¿ fizyka mo¿e pokazaæ nam Czyste Zasady...
{131530}{131695} a ich znajomo¶æ prowadzi do umocnienia nas samych.
{131710}{132075} Otaczanie kultem ró¿nych osobisto¶ci i "cudów" zaprasza jedynie paso¿yty...
{132100}{132235} Przeciwieñstwem tego jest umacnianie samego siebie.
{132250}{132435} Umacnianie siebie zaczyna siê od zrozumienia roli DNA.
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=379.0
A rola DNA polega na umo¿liwieniu nam (naszej energii) implozji (to osobny temat). Temu procesowi s³u¿± pozosta³e elementy higieny duchowej - fraktalna dieta (to co jemy i pijemy), wyra¿anie/tworzenie wewnêtrznej harmonii poprzez ruch (odpowiednie podej¶cie do Jogi, tai chi, tañca itp.) oraz ¶rodowisko ¿ycia (bioarchitektura).
To wszystko s± elementy jego fraktalnej nauki o ¿yciu.
Jeszcze jeden fragment pokazuj±cy stosunek do religii - z "Purpose of DNA"
{162565}{162649} Mo¿esz powiedzieæ, ¿e religia Ciê umacnia,
{162650}{162753} pod warunkiem, ¿e ca³y ogieñ, ca³a si³a, ca³y Bóg jest w Tobie.
{162754}{162861} Nie musisz p³aciæ daniny ¿adnemu kap³anowi i nikomu "z zewn±trz"
{162862}{162962} aby mieæ dostêp do ognia i to jest samoumocnienie.
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=333.msg983#msg983
Gdzie tu jest Biblia, budowanie fizyki na Biblii czy Jezusie?...
Nale¿y odró¿niæ kwestie wiary od próby wyt³umaczenia pewnych jej postulatów etycznych przy pomocy jêzyka lepszej lub gorszej ale jednak nauki.
W³a¶ciwie nale¿a³oby stwierdziæ, ¿e co niektórzy nie zapoznali siê dobrze z przes³aniem Dana (co mogê zrozumieæ...) które stanowi
kontekst,
w którym pojawia siê jego Manifest.
Powtórzê wiêc
Wiêc religia i Feng Shui powinny byæ
w du¿ej mierze
zast±pione Fizyk± ¯ycia,
poniewa¿ fizyka mo¿e pokazaæ nam Czyste Zasady...
a ich znajomo¶æ prowadzi do umocnienia nas samych.
Czy teraz ju¿ jest ja¶niej?
Danowska higiena duchowa jest po prostu praktycznym postulatem wynik³ym z jego rozwa¿añ nad natur± rzeczywisto¶ci.
Pozdrawiam i ¿yczê Radosnych ¦wi±t!
A jak komu¶ one "¼le kojarz±" to niech wyci±gnie sobie z nich pozytywne i uniwersalne aspekty...
Echnaton, poniedzia³ek na 59% tak. Wtorek i ¶roda na 100% tak.
«
Ostatnia zmiana: Grudzieñ 23, 2009, 00:56:25 wys³ane przez Leszek
»
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620
To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie
«
Odpowiedz #43 :
Grudzieñ 23, 2009, 02:11:16 »
Leszek
, zatem i ja siê do³±czam we wtorek lub ¶rode. Mo¿e czas wrzucenie bardziej konkretnego tematu, wokó³ którego nasze rozmowy o przysz³o¶ci forum mog³yby siê powoli krystalizowaæ ?
Je¶li o mnie chodzi to konsekwentnie zamierzam lobbowaæ
za utworzeniem przejrzystej tematycznie strony w oparciu o Dana Wintera jako modus vivendi, motyw przewodni, wyj¶ciowy dla poszczególnych rozwa¿añ w dwóch dzia³ach -pierwszym stricte fizycznym, ¶cis³ym, mierzalnym , wyliczalnym ,oraz drugim - dziale w którym mo¿na sobie improwizowaæ na bazie ¶wiêtej geometrii.
W ka¿dym razie "samoumocnienie" jest dla mnie czym¶ bardzo wa¿nym i wartym zaanga¿owania siê.
.. " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza Mooji - " s± w Twoim umy¶le, s± w Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
Baska
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 14
«
Odpowiedz #44 :
Grudzieñ 23, 2009, 11:32:43 »
Mam tu cos , co Xellos koniecznie powinna ogladnac i poczytac -w celu malego shiftingu swiadomosci (zwlaszcza te malo znane ewangelie ) :
.....Co bêdziemy ¶wiêtowaæ? Gor±co polecam obejrzenie materia³u udostêpnionego przez amerykañsk± telewizjê publiczn± PBS:
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/religion/?utm_campaign=homepage&utm_medium=proglist&utm_source=proglist
.......
Udzial w powyzszej dyskusji na forum ma sens tylko wtedy kiedy jeslesmy 'dobrze poinformowani"'
czego zreszta wszystkim zycze na Swieta i na Nowy Rok! Byc moze bedzie to rowniez konieczne, aby bezpiecznie przezyc nadchodzace czasy ..
Mam jedna uwage co do uzywania slowa feng shui w dyskusji, bo to co jest znane w Polsce potocznie pod tym pojeciem ma sie nijak do istoty rzeczy ..
.Feng shui to odgrzebana w XX wieku bardzo stara wiedza - archeoastrofizyka, inaczej chinska geomancja -bardzo spojny, holistyczny system pokazujacy powiazania czlowieka z przestrzenia i czasem , z ktorego wywodzi sie rowniez medycyna chinska , i ktory do tej pory nie zostal zrozumiany i zbadany prze wspolczesnych fizykow, poniewaz przekracza to ich mozliwosci i paradygmaty i nie widza powiazan pomiedzy poszczegolnymi problemami fizyki, geofizyki ,astronomii , medycyny , itd, itp
. Dan Winter jest pierwszym, ktory to upublicznia i bada i pokazuje zwiazek z éuropejska 'swieta geometria' i alchemia europejskiego sredniowiecza ..( wykres Saturna )
Proponuje wiec w przyszlosci uzywania nazwy chinska geomancja'' zamiast feng shui'' w dyskusji , aby uniknac niekorzystnych skojarzen...
Leszku , uwazam nasza ostania konferencje pomimo trudnosci technicznych za udana ,nie wiem tylko jak dlugo bede mogla uczestniczyc w nastepnej w poniedzialek .
Baska
Nowy u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 14
«
Odpowiedz #45 :
Grudzieñ 23, 2009, 12:08:52 »
sorry ,
chyba pomieszalam dwie osoby z forum , Xellos -jestes chyba facetem ? na dodatek dobrze poinformowanym
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196
«
Odpowiedz #46 :
Grudzieñ 23, 2009, 12:52:47 »
jak widaæ po niektórych wypowiedziach, koniecznie trzeba pracowaæ nad rozumieniem D. Wintera;
poniewa¿ nie jest to ³atwe, warto skoncentrowaæ siê na uporz±dkowaniu jego ró¿nych wypowiedzi;
to samo w sobie pozwoli ukierunkowaæ rozwój tej inicjatywy bez wzglêdu na jej formê; wydaje siê, ze ta robota przynajmniej w 50% jest ju¿ zrobiona przez Leszka, pozostaje sprawa poprawienia redakcji;
jedno jest pewne, je¶li mamy byæ uczciwi, to przekazuj±c Wintera nie unikniemy w±tków religijnych, antropologicznych i kosmicznych czyli bêdziemy musieli poruszaæ siê pomiêdzy materi±, duchowo¶ci± i kosmosem; i rozdzieliæ trzeba dwie rzeczy: co my¶li Winter, a co ja my¶lê i to oczywi¶cie nie musi byæ spójne....
ale jak rozumiem skupiamy siê na Winterze? to forum mo¿e przecie¿ pozostaæ jako miejsce swobodnej wymiany pogl±dów
Xellos
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 100
«
Odpowiedz #47 :
Grudzieñ 23, 2009, 21:03:17 »
Cytat: MEM HEJ SHIN Grudzieñ 22, 2009, 23:54:44
Nie rozumiem Xellos, dlaczego Ty, ja , lub ktokolwiek mia³by siê temu sprzeciwiaæ, ¿e czê¶æ osób chce siê ''opieraæ'' na Biblii lub Jezusie.
To jest stawianie warunków !
Je¿eli kto¶ sensownego ma w tym temacie co¶ do powiedzenia, to chêtnie pos³ucham.
Znajdujesz siê w temacie dyskusji o tym co i w jakim kszta³cie powinno byæ przekazywane innym ludziom pod postaci± strony internetowej. Jednocze¶nie nie rozumiesz dlaczego powsta³a dyskusja na ten temat hehe, Radzê czytaæ uwa¿niej wszystko a nie sobie przychodzisz, czytasz parê postów i tworzysz m±dro¶ci. To jest nie jest dyskusja na temat prywatnych pogl±dów, i stawiania komu¶ warunków jakie ma mieæ pogl±dy. Tylko dyskusja jaka wiedza ma byæ zamieszczona jako meritum strony internetowej a na forum ka¿dy mo¿e sobie pisaæ co chce. I to jest mój pogl±d co ja bym widzia³ jako wiedzê na stronie a co nie.
@Leszek mo¿e przesadzam, wiêc nie bêdê ju¿ siê czepia³ religii a aby poprê to co napisa³ @east:
"wyj¶ciowy dla poszczególnych rozwa¿añ w dwóch dzia³ach -pierwszym stricte fizycznym, ¶cis³ym, mierzalnym , wyliczalnym ,oraz drugim - dziale w którym mo¿na sobie improwizowaæ na bazie ¶wiêtej geometrii."
po prostu wyra¿am swoje zdanie, jak macie inne to nic z³ego ¿e siê ró¿nimy, przynajmniej dla mnie
od³±czmy improwizacjê od wyliczeñ, tak bym to nazwa³, poniewa¿ przy improwizacji bêdzie wiele koncepcji nie koniecznie spójnych a jednocze¶nie ka¿da z nich warta zamieszczenia i opisania - dopóki która¶ z nich nie przejdzie do fazy namacalnego dowodu - wtedy te pozosta³e trac± sens
@Leszek uzasadni³em wcze¶niej sens takiej strony, i nadal uwa¿am, ¿e sens tym wiêkszy im wiêcej zainteresowania ludzi, i uwidoczni³em dwa tematy które uwa¿am za nr. 1 z wymienionych przez Ciebie. Wiem jak dzia³aj± strony bo sam posiadam, i nawet top 10 google nie gwarantuje wielkiego ruchu je¿eli dane frazy nie s± popularne. Przyci±gn±æ ludzi mo¿na tematami z ich ¿ycia i problemów wziêtymi. To tylko moja opinia
@Baska szczerze nie wiem o co Ci chodzi
Nie wiem co znaczy dobrze poinformowany cz³owiek. Gdy¿ nie znam intencji informuj±cych i na czym siê opieraj±. Wiêc odsy³am do znaczenia s³owa manipulacja.
Wracaj±c do tematu, taka strona mo¿e mieæ dwie formy:
1. Skupiaj±ca w±skie grono wyznawców Wintera i wszystkiego co mówi od a do z, razem z enkimi i cudami
2. Podzia³ na rzeczy ³atwo zrozumia³e dla Kowalskiego i bardziej skomplikowane i zagmatwane filozofie dla "ekspertów"
Ja po prostu stojê przy tym drugim. By dotrzeæ do osoby zupe³nie zielonej w tej dziedzinie, trzeba zacz±æ od rzeczy, które odnajdzie on w swoim obecnym ¿yciu i s± dostrzegalne i namacalne. Mo¿e je sam zobaczyæ, dotkn±æ i wyliczyæ.
Dopiero jak w to wejdzie i siê zapozna to w kolejnym etapie mo¿e sobie poczytaæ o filozofiach opartych na ¶wiêtej geometrii, które s± wielce prawdopodobne ale nie do udowodnienia.
Jak chcecie to robiæ dos³ownie jak Dan Winter to przyci±gniecie proporcjonalnie ma³o zainteresowanych...a jest ich ma³o, wystarczy na inne fora popatrzeæ
Ja bym z tego wyci±gn±³ wnioski, ¿e ta forma przekazu siê krótko i brutalnie mówi±c - nie sprawdza.
«
Ostatnia zmiana: Grudzieñ 23, 2009, 21:05:33 wys³ane przez Xellos
»
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620
To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie
«
Odpowiedz #48 :
Grudzieñ 24, 2009, 03:22:13 »
Ja po prostu stojê przy tym drugim. By dotrzeæ do osoby zupe³nie zielonej w tej dziedzinie, trzeba zacz±æ od rzeczy, które odnajdzie on w swoim obecnym ¿yciu i s± dostrzegalne i namacalne. Mo¿e je sam zobaczyæ, dotkn±æ i wyliczyæ.
Nie tyle mo¿e wyliczyæ ( bo nie ka¿dy wie jak), co DO¦WIADCZYÆ. W tym punkcie w³a¶nie teoria spotyka siê z praktyk± inspiracja z twardym dowodem. Co¶ dzia³a powszechnie , poniewa¿ wiadomo , ¿e dzia³a na indywidualnym poziomie ..
.. " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza Mooji - " s± w Twoim umy¶le, s± w Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
Micha³-Anio³
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 669
Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym
«
Odpowiedz #49 :
Styczeñ 03, 2010, 14:31:11 »
Tu jest stronka o podobnej tematyce mo¿e warto popatrzeæ co jest w sieci i wybraæ co najlepsze by nie powielaæ b³êdów .
http://www.nowyczlowiek.pl/2009/01/dan-winter-odkrywa-niesamowita.html
Wierzê w sens eksploracji i poznawania ¿ycia, kolekcjonowania wra¿eñ, wiedzy i do¶wiadczeñ. Tylko otwarty i swobodny umys³ jest w stanie odnowiæ ¶wiat
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
¦WIÊTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi±¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
=> Twórczo¶æ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osób "wspieraj±ce" niektóre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
=> PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
=> WYK£AD Purpose of DNA [PL]
=> WYK£AD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
=> WYK£AD Fraktalna teoria ¦wiadomo¶ci, Grawitacji, Jêzyka, DNA i Udanej ¦mierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
=> WYK£AD: Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - Przekroczyæ Horyzont Zdarzeñ
=> S³oñce, Uk³ad S³oneczny i rok 2012
=> Staro¿ytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje ¶wiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i ¶wiata
=> ¦wiadomo¶æ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy Porz±dek ¦wiata w codziennych wiadomo¶ciach
=> Globalne ocieplenie - najwiêkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> K±cik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPO£ECZNE
=> OG£OSZENIA
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|