Choose fontsize:
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Strony: « 1 2 3   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: David Wilcock - Przebudzeni i ÂŚwiadomi [PL]  (Przeczytany 35930 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
AdaÂś
Nowy uÂżytkownik
*

2680916
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #20 : Styczeń 19, 2010, 00:02:55 »

Trochê mylne podejœcie co do miejsc fraktalnych. Prosty przyk³ad; idziesz pod taki g³az jaki by³ na filmie i nic nie robisz, a energia p³ynie. U mnie by³y w³asnie kamienie, a one same w sobie s¹ fraktalne. Maj¹ energiê, któr¹ ludzie od wieków wykorzystywali. Stare domy, sam w takim mieszka³em. Zbudowane z bala (twardego drzewa) ich fundamentem by³o ogromne kamienne g³azy. Dla tego mówi³o siê; 'ten dom ma duszê'. Czasami mo¿e nie wystarczy zrobiÌ coœ raz i od razu oczekiwaÌ efektu, bo mo¿e on jest, ale go nie odczuwamy. Tu gdzieœ na forum widzia³em temat gdzie przewin¹³y siê piêÌ rytua³ów tybetaùskich. Ja je zawsze z rana Ìwiczê od czterech lat w dzieù w dzieù. I nawet to zapisujê. Do tego dochodzi powitanie s³oùca Surja Namskara i pranajama z wykorzystaniem mis dŸwiêkowych. Co daje ok, 40-50 min rannej pracy z cia³em. I to jest tak, ¿e po pewnym czasie jesteœ bardziej wyczulony na pewne rzeczy. Je¿eli chcê siê coœ osi¹gn¹Ì zmieniÌ we w³asnym polu trzeba ca³y czas z tym pracowaÌ. A efekty przyjd¹ same nawet nie wiadomo kiedy. Co do mojego krêgu to muszê wiêkszê kamienie skombinowaÌ.
MEM HEI SHIN
Aktywny uÂżytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Styczeń 19, 2010, 09:47:46 »

A efekty przyjdÂą same nawet nie wiadomo kiedy. Co do mojego krĂŞgu to muszĂŞ wiĂŞkszĂŞ kamienie skombinowaĂŚ.

SÂłusznie AdaÂś.
 NiĂŞ bĂŞdĂŞ cytowaÂł caÂłego Twojego postu, ale w peÂłni siĂŞ z nim zgadzam,  lub lepiej - wpeÂłni i caÂłym sercem popieram.
W Âżyciu liczy siĂŞ pragmatyzm, a nie misterne dzielenie wÂłosa na czworo, co moÂżna przypisaĂŚ ró¿nym kreacjonistom, ktĂłrych ostatnimi czasy namnoÂżyÂło siĂŞ jak grzybĂłw po deszczu, a kaÂżdy z nich chce opowiedzieĂŚ Âświatu  prawdĂŞ.SĂŞk w tym, Âże prawda nie potrzebuje niczego w sobie i brani siĂŞ sama, a co wiĂŞcej jest ona na wyciÂągniĂŞcie rĂŞki,  wystarczy tylko po niÂą siĂŞgn¹Ì.

Dlatego zacia³em siê ju¿ na 3 minucie wywodów pana. Chucka Misslera, który opowiada ludziom coœ, zapominaj¹c jednoczeœnie o tym, ¿e to co tak chwalebnie g³osi to tylko g³êboki margines rzeczywistoœci.
 Nie wspomnĂŞ juÂż
o ''PowrĂłt Nephilim'', w ktĂłrym dokonaÂł czarodziejskiej wrĂŞcz interpretacji Biblii, w ktĂłrej momentami razi  brak wiedzy i  pomieszanie pojĂŞĂŚ.
OdnoÂśnie ''PowrĂłt Nephilim'' napiszĂŞ wÂątek jak znajdĂŞ czas ukazujÂąc czarno na biaÂłym szkolne b³êdy jakie zostaÂły popeÂłnione, co powoduje zamieszanie w gÂłowach.

Wracaj¹c do tematu, to rozmawiamy tutaj o energii i .... o jej przep³ywie. Aby zrozumieÌ dzia³anie energii, nale¿y wpierw energie poczuÌ, nale¿y je wpierw dotkn¹Ì.
Sami  w sobie jesteÂśmy najlepszym przykÂładem nie tylko fraktalnie zorganizowanej energii, jak i najlepszym przykÂładem ''ÂświĂŞtej geometrii''. Aby jednak z tych energii korzystaĂŚ naleÂży wpierw na nie siĂŞ otworzyĂŚ.Dlatego wielu ludzi zaczyna dzieĂą od tego, Âże dziekujÂą ''dawcy'' za dar swojego istnienia, dziekujÂą rĂłwnieÂż Matce Ziemii, za to Âże Nas tu ugoÂściÂła. I chcÂąc niechcÂąc te myÂśli mÂądre i uczucia dobre otwierajÂą nam bramy ku urzeczywistnieniu naszego nieocenionego ludzkiego potencjaÂłu.
Idelanym przykÂładem doÂświadczenia energii jest zaprezentowany tutaj - 

http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=18.0

G.I. Gurdjieff - Gurdjieff in the monastery
jak rĂłwnieÂż
Hidden Symmetry 1 - OM CIRCLE - Gurdjieff Sacred Dance Demo

Co do kamieni Adaœ, to dziel¹c siê swoim doœwiadczeniem powiem, ¿e najlepiej ich szukaÌ na ³¹kach, pod lasem, a wiêc w odosobnionych miejscach i tam gdzie wczeœniej latem kwit³o bujne ¿ycie.
Pozbierane kamienie umyj w ciepÂłej wodzie i zawiĂą do woreczka z naturalnego materiaÂłu i kÂładÂź je na splocie sÂłonecznym.
Poczujesz aktywizacjĂŞ (ruch i przepÂływ enegii w sobie), a wiĂŞc to co prawdziwe i autentyczne,  nastĂŞpnie te same kamienie porozkÂładaj w swoim fraktalnym ''ogrĂłdku''.
Po pewnym czasie kamienie tracÂą jakby  swoje wÂłaÂściwoÂści i znĂłw trzeba je zanieœÌ w te same miejsca, aby  skumulowaÂły energiĂŞ, albo poszukaĂŚ nowych.

pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Styczeń 19, 2010, 11:37:50 wysłane przez MEM HEI SHIN » Zapisane

ÂŚwiat potrzebuje nowej wiedzy, dziĂŞki ktĂłrej nauczylibyÂśmy siĂŞ wsÂłuchiwaĂŚ w ciszĂŞ swego serca.....
east
Moderator Globalny
Ekspert

To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie

« Odpowiedz #22 : Luty 24, 2010, 00:05:46 »

Ja jeszcze  o D. Wilckock -u
WÂłaÂśnie sobie przesÂłuchaÂłem wywiad z nim na coast2coast i rzeczywiÂście. David sam mĂłwi o sobie, Âże stara siĂŞ ostroÂżnie wyraÂżaĂŚ swoje opinie na temat przemiany 2012 r  ,ale nawet te "ostroÂżne" zdania szokujÂą . Przemiana DNA, Âświetliste ciaÂła, telepatia, teleportacja, telekineza i inne. W wywiadzie wspomniaÂł ,Âże tak na prawde przemiana bĂŞdzie jeszcze bardziej niezwykÂła niÂż moÂżemy to sobie wyobraziĂŚ .Podró¿e w czasie ..
Pewne fragmenty jego wypowiedzi wyjÂątkowo szokujÂą, a inne wydajÂą siĂŞ wyjÂątkowo logiczne. Tak jak te o ludziach z przyszÂłoÂści. Wydaje siĂŞ, Âże szczegĂłlny status , jaki zachowuje Ziemia w galaktycznej spoÂłecznoÂści jest zasÂługÂą naszych braci z przyszÂłoÂści, a ÂściÂślej  - nas samych z przyszÂłoÂści. Gdyby tak nie byÂło , to juz dawno doÂświadczylibyÂśmy powrotu zazdrosnych "bogĂłw". JedynÂą rasÂą kosmicznÂą, ktĂłrej moÂżne tak bardzo zaleÂżeĂŚ na nas jest .... przyszÂła rasa ludzka. Bez nas nie byÂłoby ich. Bez transformacji nie byÂłoby przyszÂłoÂści.
Poza tym interesujÂące, ale bardzo fantasy jest pomysÂł ludzi-wĂŞdrowcĂłw. Chodzi o to,ze niektĂłrzy ludzie to dusze wcielone z odlegÂłych konstelacji. Ludzie na prawdĂŞ wierzÂą w to i dzwoniÂą do radia , mĂłwiÂą o sobie i swoich przeÂżyciach, a David wyrokuje  :..tak czÂłowieku, liœÌ , ktĂłry widziaÂłeÂś na niebie obserwujÂąc gwiazdozbiĂłr Plejad to znak, Âże stamtÂąd pochodzisz ", i czÂłowiek w jednym zdaniu ma rozwiÂązanÂą zagadkĂŞ swojego bytu. Takie zachowanie jest co najmniej dziwne, trÂąci jakimÂś sekciarstwem. Nie mĂłwiĂŞ, Âże to nieprawdopodobne, ale ... dziwne. Albo jakaÂś kobieta dzwoni , ktĂłra z Davidem przechodzi regularne sesje i David jÂą utwierdza w pzekonaniu ,Âże jest ona kosmitkÂą bo ma dodatkowy krĂŞg.  Kurcze, albo na tej Planecie rzeczywiÂście dzieje siĂŞ coÂś, o czym ja tak maÂło wiem, albo to jakaÂś wielka , kosmiczna Âściema. Gdzie leÂży prawda ?
No to gdzie   jak zwykle we mnie
Ale i tak jestem przeszczĂŞÂśliwy ,Âże dane mi jest ÂżyĂŚ w erze przejÂścia naszej Planety przez pÂłaszczyznĂŞ Galaktyki ( lub coĂŚby przez "zmarszczkĂŞ" energetycznÂą, jak mĂłwi David ), co zdarza siĂŞ raz na 26 milionĂłw lat.. DziĂŞki temu tylko czujĂŞ siĂŞ jak wyjÂątkowa dusza
JeÂśli przy tym dane mi bedzie doÂświadczyĂŚ przemiany DNA to tym bardziej cool.  Kiedy pomyÂśleĂŚ o tych wszystkich ludziach, ktĂłrym nie dane byÂło doÂżyĂŚ tego momentu w historii to aÂż Âłza siĂŞ w oku krĂŞci. Tym bardziej wspó³czucie ogarnia na myÂśl o tych, ktĂłrzy ÂżyjÂą w tym samym czasie co ja, a sÂą w stanie tylko myÂślec o zagroÂżeniu , kataklizmach, wojnach i zagÂładzie. Ich ominie ten wspaniaÂły spektakl wyzwolenia ( nawet, jeÂśli ma oznaczaĂŚ odcieleÂśnienie siĂŞ ) . Smutek teÂż ogarnia , gdy pomyslĂŞ o tych wszystkich , ktĂłrzy nawet nie wiedzÂą w jakim czasie przyszÂło im ÂżyĂŚ. W dniu Przemiany pĂłjdÂą do tych samych zajĂŞĂŚ co zwykle, a jeÂśli coÂś sie po drodze wydarzy niezwykÂłego to zapewne zwalÂą to na rzÂąd, gminĂŞ , albo wÂłasnego pecha. Gdyby im ktoÂś powiedziaÂł, Âże wÂłaÂśnie Ziemia weszÂła w foton belt , co zdarza siĂŞ raz na 26 milionĂłw lat, i co to dla nich znaczy, to i tak zapewne wzruszÂą ramionami zajmujÂąc siĂŞ swojÂą codziennÂą krzÂątaninÂą.

A tu na Ziemi juÂż niektĂłrzy, tacy jak David ilckock ,  czujÂą siĂŞ jak nowy gatunek czÂłowieka. Co za czasy

..  " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza   Mooji -  " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w  Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
Strony: « 1 2 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: