Witam wszystkich. Od d³u¿szego czasu czytam to forum i naprawdê mnóstwo rzeczy siê dowiedzia³em. Podziwiam te¿ kulturê i inspiruj±cy klimat, który tutaj panuje, a niestety rzadko zdarza siê na innych forach. To tyle tytu³em powitania i do rzeczy...
Po zapoznaniu siê z panem Nassimem i jego rozwalaj±cymi umys³ koncepcjami zacz±³em szukaæ innych jego rzeczy. Nie wiem czy uczestnikom tego forum znany jest ten jego wyk³ad (patrz temat w±tku). Uda³o mi siê go dorwaæ na jednym z elitarnych torrentów, chocia¿ mo¿na go znale¿æ tak¿e na video.google.com
Ca³a sprawa zaczyna siê do¶æ podobnie do 'Crossing the event horizon', jednak druga czê¶æ momentami zwala³a mnie z nóg. Nie znam na tyle angielskiego, ¿eby to wszystko przet³umaczyæ, ale zrozumia³em wszystko na tyle, ¿eby zwróciæ na ten wystêp Nassima uwagê szanownego gremium.
Wydaje mi siê, ¿e ten wyk³ad odby³ siê wcze¶niej ni¿ 'Crosssing...' jednak du¿o bardzo ciekawych w±tków, które s± w Rogue Valley..' nie znalaz³o siê w 'Crossing...'. Zastanawiam siê dlaczego...
Miêdzy innymi pokazuje on tam (nieosi±galne ju¿ pewnie) nagrania video statków wielko¶ci Ziemi wlatuj±ce w osobliwo¶æ S³oñca... oraz kometê wielko¶ci 2x Jowisza, która przelecia³a ko³o Sloñca i zosta³a przez nie odepchniêta wyrzutem plazmy... czy w ogóle s³yszeli¶cie o takiej komecie?
To na razie tyle, gdy¿ jest ju¿ prawie 3 w nocy, ale nie mog³em czekaæ do rana...
Je¶li ju¿ co¶ na ten temat by³o a ja nie znalaz³em, có¿ przynajmniej spróbowa³em, niech admin rozs±dzi
A tu co¶ z ostatniej chwili ( na potwierdzenie s³ów Nassima):
http://www.youtube.com/watch?v=8POHkMQg0Dw&feature=player_embeddedPozdrawiam wszystkich!