Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: 1   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nassim Haramein - Rogue Valley Metaphysical Library 2003  (Przeczytany 8650 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Nonno
Nowy u¿ytkownik
*
P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4

« : Luty 10, 2010, 03:54:51 »

Witam wszystkich. Od d³u¿szego czasu czytam to forum i naprawdê mnóstwo rzeczy siê dowiedzia³em. Podziwiam te¿ kulturê i inspiruj±cy klimat, który tutaj panuje, a niestety rzadko zdarza siê na innych forach. To tyle tytu³em powitania i do rzeczy...
Po zapoznaniu siê z panem Nassimem i jego rozwalaj±cymi umys³ koncepcjami zacz±³em szukaæ innych jego rzeczy. Nie wiem czy uczestnikom tego forum znany jest ten jego wyk³ad (patrz temat w±tku). Uda³o mi siê go dorwaæ na jednym z elitarnych torrentów, chocia¿ mo¿na go znale¿æ tak¿e na video.google.com Ca³a sprawa zaczyna siê do¶æ podobnie do 'Crossing the event horizon', jednak druga czê¶æ momentami zwala³a mnie z nóg. Nie znam na tyle angielskiego, ¿eby to wszystko przet³umaczyæ, ale zrozumia³em wszystko na tyle, ¿eby zwróciæ na ten wystêp Nassima uwagê szanownego gremium.
Wydaje mi siê, ¿e ten wyk³ad odby³ siê wcze¶niej ni¿ 'Crosssing...' jednak du¿o bardzo ciekawych w±tków, które s± w Rogue Valley..' nie znalaz³o siê w 'Crossing...'. Zastanawiam siê dlaczego...
Miêdzy innymi pokazuje on tam (nieosi±galne ju¿ pewnie) nagrania video statków wielko¶ci Ziemi wlatuj±ce w osobliwo¶æ S³oñca... oraz kometê wielko¶ci 2x Jowisza, która przelecia³a ko³o Sloñca i zosta³a przez nie odepchniêta wyrzutem plazmy... czy w ogóle s³yszeli¶cie o takiej komecie?Co?
To na razie tyle, gdy¿ jest ju¿ prawie 3 w nocy, ale nie mog³em czekaæ do rana...
Je¶li ju¿ co¶ na ten temat by³o a ja nie znalaz³em, có¿ przynajmniej spróbowa³em, niech admin rozs±dzi
A tu co¶ z ostatniej chwili ( na potwierdzenie s³ów Nassima):

http://www.youtube.com/watch?v=8POHkMQg0Dw&feature=player_embedded

Pozdrawiam wszystkich!
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Luty 10, 2010, 13:26:39 »

Je¶li chodzi o wyk³±d Nassima, o którym piszesz poprzedzi³ ten, który przet³umaczyli¶my.
Poni¿ej obie czê¶ci tego wcze¶niejszego wyk³adu z 2003 roku (w j. angielskim). Ka¿da z nich trwa ponad ... 4 godziny

Nassim Haramein at the Rogue Valley Metaphysical Library.2003  PART1
<a href="http://video.google.pl/googleplayer.swf?docid=6151699791256390335&amp;hl=pl&amp;fs=true style=width:400px;height:326px allowFullScreen=true allowScriptAccess=always type=application/x-shockwave-flash&gt; &lt;/embed&gt;" target="_blank">http://video.google.pl/googleplayer.swf?docid=6151699791256390335&amp;hl=pl&amp;fs=true style=width:400px;height:326px allowFullScreen=true allowScriptAccess=always type=application/x-shockwave-flash&gt; &lt;/embed&gt;</a>

Nassim Haramein at the Rogue Valley Metaphysical Library.2003  PART2
<a href="http://video.google.pl/googleplayer.swf?docid=-1895475242307393956&amp;hl=pl&amp;fs=true style=width:400px;height:326px allowFullScreen=true allowScriptAccess=always type=application/x-shockwave-flash&gt; &lt;/embed&gt;" target="_blank">http://video.google.pl/googleplayer.swf?docid=-1895475242307393956&amp;hl=pl&amp;fs=true style=width:400px;height:326px allowFullScreen=true allowScriptAccess=always type=application/x-shockwave-flash&gt; &lt;/embed&gt;</a>
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2010, 09:33:09 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Nonno
Nowy u¿ytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Luty 11, 2010, 02:55:33 »

Tak, dok³adnie, to jest ten wyk³ad. Nie chcia³bym byæ namolny, ale jest w nim (pomimo du¿ych podobieñstw do 'Crossing...) sporo wa¿nych informacji, wiêc mo¿e warto by by³o i ten przet³umaczyæ na jêzyk polski
A nawi±zuj±c do innego tematu na tym forum, mianowicie o remote viewing, Nassim przewiduje ogromn± aktywno¶æ S³oñca w³a¶nie w 2012 roku, co z kolei g³osi od pewnego czasu Ed Dames - jeden z bardziej znanych remote viewer'ów, szkolony przez samego Ingo Swanna i wspó³pracuj±cy kiedy¶ z wywiadem amerykañskim. Dames nazywa to 'The Kill Shot'.
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Luty 11, 2010, 17:49:49 »

Tak, dok³adnie, to jest ten wyk³ad. Nie chcia³bym byæ namolny, ale jest w nim (pomimo du¿ych podobieñstw do 'Crossing...) sporo wa¿nych informacji, wiêc mo¿e warto by by³o i ten przet³umaczyæ na jêzyk polski

Je¶li chodzi o mnie, to zmieni³a mi siê diametralnie sytuacja zawodowa i nie mam ju¿ czasu na t³umaczenia. Mo¿e kto¶ inny?
Je¶li uwa¿asz, ¿e jest tam "sporo wa¿nych informacji", to mo¿e po prostu je wypunktuj? Mo¿e kto¶ siê zainteresuje?
Ten wyk³ad trwa w sumie ponad osiem godzin... £atwiej by³oby gdyby¶ wskaza³ tre¶æ i czas tych fragmentów, o których wspominasz.
Pozdrawiam!
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2010, 17:52:16 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Nonno
Nowy u¿ytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Luty 12, 2010, 21:22:57 »

Ok, dobry pomys³ Dzisiaj zacz±³em ferie, wiêc mam w planach wyjazd i tygodniowy 'odpoczynek' od Internetu. Zaraz po powrocie obejrzê sobie ten wyk³ad jeszcze raz, z kartk± w rêku i podzielê siê tym co, moim zdanie, wa¿ne.
Leszek
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Sierpieñ 24, 2010, 09:41:59 »

Prosimy Was o pisanie nowych postów w tym temacie w nowej lokalizacji.

Tutaj: http://forum.swietageometria.info/index.php/topic,144.msg850.html#msg850

W±tki przekopiowane do nowej lokalizacji bêd± tutaj zamykane i z podaniem linka do nowej lokalizacji - jak wy¿ej.
(Jest to zawsze link do OSTATNIEGO posta, który widzisz w w±tku na starym forum)

Przepraszamy za ma³y k³opot, bo trzeba siê zarejestrowaæ ponownie w nowej lokalizacji. Mogê (jako admin) zrobiæ to za ka¿dego, który sobie tego za¿yczy i przes³aæ mu na e-maila nowe has³o (z nowego forum), które sam  ³atwo sobie zmieni w zak³adce PROFIL/Ustawienia dotycz±ce konta.  Wy¶lê wszystkim instrukcjê jak to zrobiæ.

Wszystkich poinformujê w ¶rodê/czwartek o powodach przenoszenia forum.
Wy¶lê wówczas wszystkim forumowiczom wiadomo¶æ na PW.

Przepraszamy za t± niedogodno¶æ. Liczymy na wyrozumia³o¶æ.

Pozdrawiamy!

Zespó³ Forum

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Strony: 1   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: