Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Obserwacja S³oñca  (Przeczytany 166647 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
konserwa
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 196

« Odpowiedz #40 : Luty 23, 2010, 12:38:06 »

Leszku!

a czy nasz Dan ma co¶ do powiedzenia w tej kwestii?

pytam, bo masz z nim dobry jak s±dzê kontakt
radoslaw
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 209

« Odpowiedz #41 : Luty 23, 2010, 14:04:07 »

Leszku!

Cze¶æ Konserwa!

W artykule "Wojny solarne i komnaty Amneti"
http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/esp_sumer_annunaki10.htm

Dan cytuje ciekawy fragment z tej strony:

http://ambilac-uk.tripod.com/cometlee2012/id1.html

Je¶li go cytuje to chyba ma podobne zdanie jak autor.

A wspomniany cytat wygl±da tak:

"Those anomalous objects, (termed Sun cruisers) and there are now at least two, are in fact PLASMA carriers, of gigantic proportions, said to be in excess of three thousand miles across!

These carriers will initiate an artificial disturbance within the sun, causing the sun to eject two massive CME’s. (Coronal mass ejections) The trajectory of these CME’s will be directed at earth, at which time all satellites will be placed out of commission, as will the entire power grids. It is at this point, we too will enter into the war with the Draconians. BELIEVE IT!"

moje uproszczone t³umaczenie:

"
Te nietypowe obiekty (nazywane solarnymi kr±¿ownikami) s± w rzeczywisto¶ci gigantycznymi transportowcami plazmy, ich wielko¶æ dochodzi do 3 tys mil.

Zainicjuj± one sztuczne zak³ocenia na S³oñcu, powoduj±c wyrzuty masy koronalnej.
Trajektoria owych wyrzutów zostanie skierowana na Ziemiê, spowoduje to awariê naszych satelitów i ca³ej sieci energetycznej.
Z tej perspektywy przyst±pimy do wojny z Imperium Draco.
"

Autor tych kontrowersyjnych stwierdzeñ podaje linka do raportu SOHO z 2004 roku:
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sohoreport_1.htm

pozdrawiam

p.s. jasna cholera ten Stwórca to niez³y ¿artowni¶
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2010, 14:16:43 wys³ane przez radoslaw » Zapisane
konserwa
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #42 : Luty 23, 2010, 14:28:20 »

znowu Rados³aw te Twoje ¼ród³a
powoduj±, i¿ odk³adam wszystkie sprawy na bok
i pos³uguj±c siê siermiê¿n± angielszczyzn± zamêczam umys³
analiz± spraw wykraczaj±cych poza "zwyk³e rozumienie"

byæ mo¿e nieco naiwne pytanie:
czy dobrze rozumiem, ¿e Draco raczej nie maj± ochoty na spotkanie ze s³oneczn± plazm±?
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #43 : Luty 23, 2010, 14:29:05 »

Zainicjuj± one sztuczne zak³ocenia na S³oñcu, powoduj±c wyrzuty masy koronalnej.
Trajektoria owych wyrzutów zostanie skierowana na Ziemiê, spowoduje to awariê naszych satelitów i ca³ej sieci energetycznej.
Z tej perspektywy przyst±pimy do wojny z Imperium Draco.

Heh.......
Powiem, ¿e przeczyta³em w ¿yciu mo¿e z kilkadziesi±t channelingów, z których wynika³o, ¿e Draco to faktycznie IMPERIUM w pe³nym tego s³owa znaczeniu. Jak by wynika³o z syntezy wiedzy, to oni byli t± obc± ¶wiadomo¶ci±, która ok. 6600 lat temu dokona³a spustoszeñ w naszym polu ¶wiadomo¶ci.
Tylko nie wiem do czego potrzebna ta ca³a awaria  sieci energetycznej i jeszcze satelitów ?
Jedna pani z Belgii (medium) pos³uguj±ca siê pseudonimem ''Kiandra'' dokona³a, ¿e tak powiem odkrycia,  ¿e Draco nie znosz± dzwiêków o pewnej czêstotliwo¶ci.
My¶lê, ¿e wszystko mo¿e byæ fa³szem, jak równie¿ wszystko mo¿e byæ  prawd±.
Dlatego z ogromnym  zaciekawieniem nas³uchujê takich wie¶ci.....

Ps. Przypomnê te¿ o czym mówi Credo Mutwa, którego kilka razy odwiedzi³ Dalaj Lama.

Cytat :

Wysoki afrykakañski szaman Credo Mutwa twierdzi, i¿ uprowadzony zosta³ przez istoty, które jego lud zwie Mantindane. Co ciekawe przypominaj± one wygl±dem i zachowaniem znanych mieszkañcom Zachodu Szaraków. Twierdzi, i¿ istoty te nêkaj± Afrykanów, s³u¿±c Chitauli - ludziom-jaszczurom, których ludzie czcili zawsze jako bogów. Wed³ug niego zbli¿a siê moment konfrontacji z nimi. Mutwa mówi te¿ o wielu innych sprawach - nieznanej historii, tajemniczych kompleksach, hybrydach i abdukcjach.....

« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2010, 14:57:26 wys³ane przez MEM HEI SHIN » Zapisane

¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
konserwa
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #44 : Luty 23, 2010, 14:58:56 »

http://www.paoweb.com/gfmprocy.htm

na tej stronce Galaktycznej Federacji mamy miêdzy innymi opis ich statków kosmicznych i tak:

Mother Ship and Other Craft: Mother ship and other craft: Scout craft of Procyon look like either large tear-drops, or like a large beetle, and range from 45 to 200 feet (13.72 to 61 meters) across. Deep space Mother ships are shaped like either huge snowflakes or enormous jellyfish, and are from 100 to 4,000 miles (161 to 6,440 kilometers) long.

co¶ mi to przypomina....
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #45 : Luty 23, 2010, 15:39:37 »

na tej stronce Galaktycznej Federacji mamy miêdzy innymi opis ich statków kosmicznych i tak:

Ich to znaczy czyich ? S± jakie¶ choæby drobne wzmianki, jaka to cywilizacja dokonuje tej transformacji plazmy ?
Bo podaj± z dok³adno¶ci± do jednego metra wymiary  obiektów (czym to zmierzyli), ale  kto to JEST ? Mo¿e Dan wie ? 
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2010, 15:41:47 wys³ane przez MEM HEI SHIN » Zapisane

¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
konserwa
Aktywny u¿ytkownik

« Odpowiedz #46 : Luty 23, 2010, 15:49:29 »

w tym konkretnym przypadku jest podany opis maszyn pochodz±cych z Procyon star - najbardziej pasuje do naszych obserwacji jak s±dzê
tam¿e na stronach opisy pozosta³ych cz³onków federacji
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620

To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie

« Odpowiedz #47 : Luty 23, 2010, 17:53:40 »

(...) . Deep space Mother ships are shaped like either huge snowflakes or enormous jellyfish, and are from 100 to 4,000 miles (161 to 6,440 kilometers) long.

co¶ mi to przypomina....
Mnie równie¿. Przypomina to Dana Wintera model napêdu taki, jak± ma meduza , czyli, jak mi napisa³ Dan " jelly fish that steers
by learning to suck. No suction, no direction."

..  " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza   Mooji -  " s± w Twoim umy¶le, s± w  Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #48 : Luty 23, 2010, 19:35:13 »

Leszku!
Wys³a³em mu linka z pytaniem w tej sprawie, ale kr±¿y gdzie¶ po Australii i kontakt siê urwa³ a i ja sam ostatnio siê z nim nie kontaktujê - po prostu nie mam czasu. Niemniej Rados³aw co¶ wrzuci³

Radek a propos kul. Zrobiæ je to dla "stwórcy" pstrykn±æ palcami...
Pozdrawiam!
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2010, 20:00:34 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #49 : Luty 23, 2010, 20:11:42 »

I zestawienie wszystkiego  razem wyd³ubanego z tego dnia -   z tylko dwóch godzin   ,  S³oñce nie zd±¿y³o zbyt wiele siê obróciæ:

Love

Vavel, ja nie mam z nimi nic wspólnego 
Aby by³o jasne. Mój awatarek, to piêæ sze¶cianów u³o¿onych tak, ¿e ich wierzcho³ki pokrywaj± siê z 20 wierzcho³kami dwunasto¶cianu. Dla przypomnienia wrzucê te obrazki:

Wierzcho³ki sze¶cianu obróconego piêæ razy tworz± wierzcho³ki dwunasto¶cianu,
a krawêdzie sze¶cianu obróconego piêæ razy tworz± pentagram (widoczny po ¶rodku):

Wiêcej:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=15.msg266#msg266

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Strony: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: