Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: 1   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Geolokalizaja - zobacz siebie w necie  (Przeczytany 5386 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« : Luty 21, 2010, 11:53:25 »

Co s±dzicie o takim ma³ym "szpiegu" ?

Wystarczy klikn±æ na poni¿szy link i zobaczysz gdzie siê znajdujesz... Tylko nie wiem czy wg lokalizacji dostawcy, bo mam ró¿ne sygna³y.

http://geotool.flagfox.net/

Mo¿na te¿ wpisaæ w okienko inne numery IP.

« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2010, 13:11:45 wys³ane przez Leszek » Zapisane

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Echnaton
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 241

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Luty 21, 2010, 13:32:50 »

Lokalizacja dostawcy.
Przynajmniej u mnie na to wygl±da.

Zaraz nam wymieni± dowody, potem chipy pod skórê... wszystko w ramach wyeliminowania terroryzmu i zapewnieniu bezpieczeñstwa.

Wolno¶æ daje kolosaln± energiê, intensywno¶æ i ¿ywotno¶æ. Tracicie j± zupe³nie, uznaj±c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jeste¶cie sentymentalni, ogromnie przywi±zani do jakiego¶ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
Raistlin
Nowy u¿ytkownik
*
P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 31

18252176
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Luty 21, 2010, 17:05:00 »

U mnie te¿ wskazuje Lokalizacje dostawcy
Ale ciekawi mnie sprawa szczegó³owo¶ci.
Miasto w  którym jest mój dostawca  mo¿na ogl±daæ tylko z dok³adno¶ci± do 500 stóp
ale wioski le¿±ce na po³udnie w tym moj± mo¿na ju¿ ogl±daæ z dok³adno¶ci± do 100 stóp.
Kto¶ wie od czego to zale¿y Co?

Pozdrawiam Chichot

"W wszech¶wiecie jest nieskoñczona ilo¶æ informacji które mo¿na pozyskaæ.Wiele z tych informacji nie da siê z rozumieæ logik±. Nie które z nich jest b³êdnych sprzecznych lub nieprawdziwych. INTUICJA jest drog±  która pomaga nam siê pomiêdzy nimi poruszaæ i wybraæ najw³a¶ciwsze"
strzyg³aw
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 31

« Odpowiedz #3 : Luty 22, 2010, 03:01:36 »

A ja s±dze, ¿e ma³y szpieg jest tak naprawdê wielkim doradc±, ¿eby ludzie wiedzieli, co na interku wyprawiaj±. Warto te¿ rzuciæ okiem na:

http://pleaserobme.com/

Dla nieznaj±cych angielskiego stronka nazywa siê "we¼ mnie obrabuj" i tam jeden rozs±dny holender wy¶wietla ogólnodostêpne informacje z sieci jak: nazwiska, adresy i kiedy w³a¶cicieli nie ma w domu. Oczywi¶cie nie ¿eby rabowaæ, ale ¿eby siê socjobukowcy i naszoklasi¶ci opamiêtali wreszcie.

A "ma³ego szpiega" pod nazw± Flagfox mo¿na mieæ jako plugina jakby siê komu¶ podoba³o. Pokazuje na ¿ywo gdzie jest faktycznie serwer, z którego stronê ogl±damy:

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/5791

Oczywi¶cie zak³adam, ¿e na ¦G u¿ywamy Firefoxa. Bo jak kto¶ u¿ywa przegl±darki nie-OpenSource, to wnioskujê niniejszym do admina o odebranie takim indywiduom sprawno¶ci tropiciela spisków i nadania im najni¿szej klauzuli tajno¶ci bez dostêpu do planów strategicznych i taktycznych.
¶ledzig³aw
Strony: 1   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: