Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: « 1 2   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nikola Tesla - Mistrz b³yskawic  (Przeczytany 15636 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Echnaton
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 241

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Marzec 05, 2010, 11:41:44 »

W Polsce zosta³a wydana ksi±¿ka, a w zasadzie broszura "TESLA - zagubione wynalazki" George'a Trinkaus'a, t³umaczona przez Pana Maæka Trojanowskiego. Kilka lat temu nie mog³em jej nabyæ, poniewa¿ nie by³a dogadana sprawa praw autorskich... Mój kontakt z Panem Maækiem urwa³ siê gdzie¶ w 2007 i nie wiem jak to teraz wygl±da. Z tego co s³ysza³em, by³ jaki¶ przeciek i kilka sztuk przedosta³o siê na rynek ku rozgoryczeniu p. Trojanowskiego. Podaje linka do strony i meil'a bezpo¶rodnio do p. Maæka. Zainteresowani mog± siê bezpo¶rednio dowiedzieæ na jakim etapie jest to wydawnictwo.

http://www.zigzag.pl/jmte/Tesla.htm

Pozdrawiam

Wolno¶æ daje kolosaln± energiê, intensywno¶æ i ¿ywotno¶æ. Tracicie j± zupe³nie, uznaj±c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jeste¶cie sentymentalni, ogromnie przywi±zani do jakiego¶ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620

To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie

« Odpowiedz #11 : Marzec 05, 2010, 13:10:29 »

Dziêki Echnaton. Kiedy¶ równie¿ t± stronkê bada³em
Zafascynowa³ mnie w³a¶nie ten obrazek

..  " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza   Mooji -  " s± w Twoim umy¶le, s± w  Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
Strony: « 1 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: