Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: 1   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Warsztaty: Mi³o¶æ i Prawda, L. ¯±d³o 10-11 kwietnia 2010, Wroc³aw  (Przeczytany 5041 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Artman
Nowy u¿ytkownik
*
P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 20

Zobacz profil WWW Email
« : Marzec 27, 2010, 12:52:06 »

Warsztat Mi³o¶æ i prawda, L. ¯±d³o 10-11 kwietnia, Wroc³aw

Mam przyjemno¶æ zaprosiæ Ciê na warsztaty:

MI£O¦Æ I PRAWDA W CODZIENNYM ¯YCIU

10 - 11 KWIETNIA 2010 we Wroc³awiu

Prowadz±cy: LESZEK ¯¡D£O

Kurs oparty na wiedzy i m±dro¶ci huny

Warsztat oparty jest na bezcennej wiedzy  kahunów – Opiekunów Odwiecznej Prawdy, Wiedzy i M±dro¶ci oraz bezpo¶rednim do¶wiadczeniu prowadz±cego wynikaj±cym z jego wieloletniej praktyki duchowej i terapeutycznej.

Dziêki medytacjom, wyk³adom, æwiczeniom i testom skojarzeñ uwa¿niej przyjrzysz siê swoim nawykom, wyborom, wzorcom zachowañ i reakcji. Dziêki temu wgl±dowi bêdziesz móg³ nauczyæ siê jak ¶wiadomie i m±drze pokierowaæ sob± i jak otworzyæ siê na boskie dary, które czekaj± na Ciebie.

Poprzez zmianê swoich intencji, przekonañ i wyobra¿eñ bêdziesz móg³ tak przeprogramowaæ swój umys³, aby pe³niej przejawiaæ mi³o¶æ i prawdê ju¿ teraz.

Na zajêciach m.in.:
• Zastanowimy siê wspólnie co to jest mi³o¶æ, jakie s± jej rodzaje i jak mo¿na pe³niej j± przejawiaæ na co dzieñ - w "zwyczajnym" ¿yciu.
• Spróbujemy odkryæ na czym polega prawda i co zrobiæ, aby ¿yæ ni± codziennie.
• Porozmawiamy o tym, jak z szacunkiem rozwi±zywaæ konflikty i porozumiewaæ siê.
• Popracujemy nad pe³niejsz± wspó³prac± z Wy¿sz± Ja¼ni±.

Kurs nadaje siê zarówno dla zaawansowanych, jak i dla pocz±tkuj±cych, którzy stawiaj± pierwsze kroki w rozwoju duchowym i pracy z w³asnym umys³em. Bêdziemy pracowaæ zarówno w grupie, która wybitnie wzmacnia nasz± kreacjê i kreatywno¶æ, jak i samodzielnie, poprzez obserwacjê siebie i swej pod¶wiadomo¶ci.

ZAJÊCIA ODBÊD¡ SIÊ W PRZYPADKU ZEBRANIA SIÊ ODPOWIEDNIEJ LICZBY OSÓB

Leszek ¯±d³o jest wspó³autorem ksi±¿ki „Droga szczê¶cia i sukcesów”, „Narodziæ siê na nowo”, „Cuda samouzdrawiania” oraz autorem wielu publikacji i ksi±¿ek dotycz±cych rozwoju duchowego (m.in. , "Wiedza tajemna, Huna w praktyce",  "Tajemne moce umys³u"), rozwoju wewnêtrznego, pracy z cia³em i umys³em. Jest równie¿ twórc± metody terapeutycznej: regresingu. Zajmuje siê równie¿ analiz± psychometryczn± i radiestezj±. Jest wieloletnim praktykiem je¿eli chodzi o techniki rozwoju duchowego. Od wielu lat prowadzi ró¿norodne zajêcia w Polsce i za granic±.

Organizacja kursu:
1 dzieñ (sobota) zajêcia: 9:30-13:30, przerwa, zajêcia: 15:00-19:00
2 dzieñ (niedziela) zajêcia: 9:30 - 13:30, przerwa, zajêcia: 14:30 - 17:30

Kurs nie jest przeznaczony dla osób chorych psychicznie, za¿ywaj±cych leki psychotropowe i  narkotyki, maj±cych zaburzenia psychicznie i nawracaj±ce stany maniakalno-depresyjne.

Wszyscy chêtni powinni zg³osiæ siê  do organizatora, najlepiej mailowo, podaj±c imiê, nazwisko i nr tel. komórkowego i wp³aciæ do dnia 5 kwietnia 2010 na konto.
Zg³oszenia, informacje i zapisy od pon. do pi±tku w godz 10-18:
Krzysztof Chrz±stek tel. 608 023 696, artman33@tlen.pl

Koszt: 400 z³;
Krzysztof Chrz±stek mBank 11 1140 2004 0000 3802 3679 0644
w dowodzie wp³aty proszê wpisaæ "MIP"

Na zajêcia proszê zabraæ karimatê, koc lub ¶piwór, kapcie, zeszyt i co¶ do pisania.
http://artman33.w.interia.pl/MILOSC.html
ZAPRASZAM

Rozwój duchowy
Smaczny i zdrowy:)
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Marzec 27, 2010, 14:57:30 »

Kurs nadaje siê zarówno dla zaawansowanych, jak i dla pocz±tkuj±cych, którzy stawiaj± pierwsze kroki w rozwoju duchowym i pracy z w³asnym umys³em.

Artman, powiedz p.Leszkowi ¯., ¿e czas obaliæ ju¿ teoriê, ¿e My siê rozwijamy ''duchowo''.
My siê NIE rozwijamy duchowo, tylko powracamy do swej pierwotnej, doskona³ej ¶wiadomo¶ci !

Powrót nie oznacza ¿aden rozwój i warto to przemy¶leæ.

Z kolei dla ''pod¶wiadomo¶ci'' przekonanie, ¿e siê rozwijamy
''duchowo'' oznacza wprost, ¿e skoro siê rozwijamy to znaczy, ¿e jeste¶my duchowo niedorozwiniêci, co robi spore zamieszanie w naszym polu ¶wiadomo¶ci, bo nie jest to prawdziwe, wiêc czas zmieniæ przekonania.
Ja nie bêde ju¿ walczy³ z ró¿nymi szko³ami ''rozwoju'', którego naczelnym szyldem jest - Szko³a Duchowego Rozwoju.
Zwraca³em ju¿ nie raz i nie dwa na to uwagê, aby przej¶æ na bardziej prawid³owy sposób zrozumienia, z czym mamy w  do czynienia, ale-  grochem o ¶ciane. Ka¿dy chce siê trzymaæ utartych wzorców i schematów, które by³y dobre, ale 20 lat temu.

Z reszt± co oferuje p.Leszek siê zagadzam.Lub co komu po drodze w tym powrocie do ''Domu''.
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2010, 15:01:18 wys³ane przez MEM HEI SHIN » Zapisane

¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
Artman
Nowy u¿ytkownik
*
P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 20

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #2 : Marzec 27, 2010, 16:53:12 »

Masz racjê tylko w po³owie. A mianowicie dla tych istot, które ju¿ by³y w wy¿szych obszarach wibracyjnych i polu szerszej ¶wiadomo¶ci - te siê nie rozwijaj± a powracaj± "do domu". Natomiast czê¶æ istot raczej rozwija sw± ¶wiadomo¶æ od atomów i minera³ów, poprzez zwierzêta. Dla nich jest to zdecydowanie rozwój.
Poza tym równie dobrze mo¿esz walczyæ z u¿ytkownikami s³owa "samochód". Przecie¿ jest nieadekwatne - samochód sam nie chodzi tylko je¼dzi. Zatem jak zaczniesz promocjê nazwy "samojaz", to siê w³±czê:) Ale i tak ta nazwa nie bêdzie adekwatna bo on sam nie je¿dzi - najcze¶ciej - je¶li nie ma autopilota potrzebuje paliwa i kierowcy:)
Pozdrawiam

Rozwój duchowy
Smaczny i zdrowy:)
zigmund
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 5

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Marzec 28, 2010, 17:21:30 »

Natomiast czê¶æ istot raczej rozwija sw± ¶wiadomo¶æ od atomów i minera³ów, poprzez zwierzêta. Dla nich jest to zdecydowanie rozwój.

Prawda jest taka, ¿e Turkus, Agat, Jaspis, Rotwailer, BritishShorthear juz przela³y 400z³,
 S³oñ krêci tr±b±, a Delfin jaja sobie robi.

A Mi³o¶æ jest taka, ¿e "samojaz"
ta nazwa nie bêdzie adekwatna bo on sam nie je¿dzi - najcze¶ciej - je¶li nie ma autopilota potrzebuje paliwa
..skoro potrzebuje  zatankowaæ, to mo¿e wpadn± konie i ¿yrafy,
Kret siê wacha - ale na wache do tej gabloty powinno stykn±æ.

MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Marzec 28, 2010, 17:39:31 »

Natomiast czê¶æ istot raczej rozwija sw± ¶wiadomo¶æ od atomów i minera³ów, poprzez zwierzêta. Dla nich jest to zdecydowanie rozwój.

Prawda jest taka, ¿e Turkus, Agat, Jaspis, Rotwailer, BritishShorthear juz przela³y 400z³,
 S³oñ krêci tr±b±, a Delfin jaja sobie robi.

A Mi³o¶æ jest taka, ¿e "samojaz"
ta nazwa nie bêdzie adekwatna bo on sam nie je¿dzi - najcze¶ciej - je¶li nie ma autopilota potrzebuje paliwa
..skoro potrzebuje  zatankowaæ, to mo¿e wpadn± konie i ¿yrafy,
Kret siê wacha - ale na wache do tej gabloty powinno stykn±æ.

Do czego to konfabulujesz ?

¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
Strony: 1   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: