Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Strona g³ówna
Pomoc
Search
Zaloguj siê
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
>
Hyde Park - inne
>
Kartka z kalendarza, dzieñ 10 kwietnia, roku 2010
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
»
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Kartka z kalendarza, dzieñ 10 kwietnia, roku 2010 (Przeczytany 129233 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620
To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie
Odp: Kartka z kalendarza, dzieñ 10 kwietnia, roku 2010
«
Odpowiedz #80 :
Kwiecieñ 17, 2010, 10:29:55 »
Z t± elit± NWO zlatuj±c± siê na energetyczne do³adowanie na Wawelu nie jest tak do koñca prosto. Czakram Wawelski to nie tylko wêze³ energetyczny, ale miejsce szczególnej pamiêci i miejsce szczególnej ¶wiadomo¶ci. To nie jest tak, ¿e jest tam sobie jaka¶ energia, z której teraz wielcy tego ¶wiata po prostu przyjd± siê napiæ, aby wzmocniæ swoje NWO.
Ka¿de miejsce ¶wiadomo¶ci dzia³a w dwie strony. Ono równie¿ wp³ywa na tych, którzy czerpi± energie, równie¿ ich przemienia. W ten sposób my, jako istoty ¶wiat³a, ¶wiadomo¶æ zbiorowa, która wymienia siê informacj± oraz intencj± poprzez wêz³y /czakramy , mo¿emy wp³yn±æ na wielkich tego ¶wiata.
Czakra Wawelska skupia na sobie uwagê ca³ego narodu swoj± symbolik± jako miejsce "Królów" oraz ludzi wa¿nych narodowi w jego S£U¯BIE. Kto¶ móg³by powiedzieæ, ¿e to "królowie" wpoili narodowi taki program, aby¶my w ten sposób my¶leli, ale moim zdaniem jest to wzajemnie silnie sprzê¿ony uk³ad. Spójrzcie na historiê. Zawsze by³o tak, ¿e nawet najsilniejsze, wydawa³oby siê , najsprawniejsze Systemy upada³y pod wp³ywem zmiany zbiorowej ¶wiadomo¶ci. Niezwykle trudno jest wskazaæ "tego przywódcê", od którego to siê zaczyna. Mo¿na by na przyk³ad powiedzieæ, ¿e taki Wa³êsa by³ przywódc± w swoim czasie, który krzycza³ "za mn±", ale równie dobrze mo¿ecie powiedzieæ, ¿e go t³um wypchn±³ ze swojej masy, wybra³ go, aby w jego imieniu przemawia³. On mia³ tylko pe³niæ s³u¿ebn± rolê i spe³ni³ jak najlepiej potrafi³.
Jasne , ¿e s± si³y , które usi³uj± tê zbiorow± potêgê wykorzystaæ utrzymuj±c j± w nie¶wiadomo¶ci, ale ta nauka przesta³a byæ ju¿ hermetyczn± tajemnic±.
To Ty i ja zmieniamy rzeczywisto¶æ, jeste¶my "wspó³-in¿ynierami pró¿ni"
. Oni ( przywódcy ) to tylko marionetki .Maj± wprawdzie jaki¶ wp³yw na nas , ale my równie¿ mamy wp³yw na nich.
Nie trzeba na prawdê nic wielkiego czyniæ,¿adnego biegania z szabelk± czy szpadlem "za mn±" czy "naprzód". Wystarczy , ¿e bêdziemy wszyscy pozytywnie nastawieni, otwarci na siebie nawzajem we w³asnym wnêtrzu. Wci±gnijmy ICH w ten wir przebudzenia ¶wiadomo¶ci. Czakra Wawelska to potê¿ny instrument , przez naród wybrany, co widaæ po tym jak miejsce pochówku na nim podzieli³o spo³eczeñstwo.
Wielu Polaków uznaje to miejsce za królewskie miejsce pochówku godne najwiêkszych w³adców i gotowa jest pobiæ siê o opiniê w tej kwestii , czy Lech Kaczyñski zas³u¿y³ na pochówek tam, czy nie, gdy tymczasem to miejsce jest czym¶ znacznie potê¿niejszym ni¿ "królewska nak³adka" na³o¿ona nañ i umiejêtnie podsycana przez pewne si³y ( zarz±dzana przez KK) . Media dostrzegaj± tylko tych , którzy protestuj± PRZECIW, albo tych, którzy s± ZA , zupe³nie lekcewa¿±c masê Polaków, którzy nie postrzegaj± tego jak problemu. To zupe³nie nie wa¿ne , gdzie spoczn± doczesne szcz±tki Prezydenta, ale CZEMU /KOMU BÊD¡ S£U¯YÆ jako symbol. Mo¿e siê wydawaæ, ¿e NWO znalaz³o na Wawelu swoj± historyczn± ci±g³o¶æ - wszak to miejsce królów, symbolika ci±g³o¶ci w³adzy i to taka , która wci±¿ jest ¿ywa w narodzie. Nie uda³o siê ludziom zaszczepiæ wirusa fizycznie przy okazji pandemii, to teraz chc± "zaszczepiæ" zbiorow± ¶wiadomo¶æ.
Plan prawie doskona³y, ale tylko prawie...
Oni sami s± zaledwie narzêdziem tego , co nazywam ¦wiadomo¶ci± . Sami równie¿ ulegaj± przemianie od wewn±trz, gdy¿ s± pod³±czeni do tego samego ¼ród³a, co my wszyscy.
.. " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza Mooji - " s± w Twoim umy¶le, s± w Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
radoslaw
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 209
«
Odpowiedz #81 :
Kwiecieñ 17, 2010, 12:27:04 »
Dziêki za odpowied¼ East!
Wspomnia³em o hipotezie zamachu aby tylko zaznaczyæ pewn± niezdrow± postawê przyjêt± przez prowadz±cych ¶ledztwo - pomijanie tej hipotezy jest po¿ywk± dla fanów impulsów EMP (
http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2010/04/14/11842.shtml
) czy wymienianych ¿arówek (
http://www.tvn24.pl/-1,1652433,0,1,wymieniali-lampy-tuz-po-katastrofie-tu_154,wiadomosc.html
).
W³a¶ciwie to na ca³± sytuacjê patrzê z perspektywy przedstawionej przez Enchatona i Easta - nasze spo³eczeñstwo (kilkadziesi±t milionów in¿ynierów pró¿ni) zosta³o z ma³± pomoc± medialno-bud¿etow± zaprogramowane na zaprogramowanie pró¿ni kodami nienawi¶ci do prezydenta.
Wypadek by³ tylko kwesti± czasu.
I nie jest wa¿ne czy by³a to kwestia mg³y, b³êdu pilota, bomby, rakiety ziemia powietrze czy innych czynników - to tylko ró¿norakie drogi prowadz±ce do tego samego celu.
Tak a propos "walki z NWO" - ³opaty to nie najlepszy pomys³, w my¶l zasady ¿e problemu nie da siê rozwi±zaæ na poziomie na jakim zosta³ wykreowany jedynym sensownym rozwi±zaniem jest postawa MEM HEI SHIN'a - dzia³anie poprzez programowanie dostêpnej nam przestrzeni.
Zacytujê mego przyjaciela:
"
- Czekaj, chcesz powiedzieæ, ¿e projektujemy taki straszny ¶wiat, bo takim go nam opisuj±?
- W du¿ej mierze tak. A my¶lisz, ¿e te miliony, czy wrêcz miliardy ludzi naprawdê wol± siê nawzajem mordowaæ, ni¿ ¿yæ w pokoju? To jest wola rz±dz±cych, a nie milionów ludzi. Znasz matkê, która chce zabiæ jakiekolwiek dziecko - poza kompletnie skrajnymi patologiami? Ludzie pozwalaj± sterowaæ swoimi emocjami i daj± siê wpuszczaæ w wizje, które roztaczaj± media i rz±dz±cy. Religie i nauka. Systemy i struktury. ICH nie s± miliony. NAS s± miliony. Iluzjê odwrotnych proporcji buduj± media.
- Piêknie to brzmi. Ale tymczasem rz±dzi owa iluzja.
- Rz±dzi³a. I tu znów dochodzimy do roku 2012. To jest koniec "jej" ¶wiata. Dlatego tak bardzo nie chce dopu¶ciæ tej prawdy do g³osu. Dlatego wmawia siê ludziom, ¿e 2012 to apokalipsa - czego normalny umys³ nie zaakceptuje. Ale to jest ICH apokalipsa, nie NASZA. Je¶li siê przebudzimy…
- Co to znaczy: przebudzimy?
- Zrozumiemy, ¿e jeste¶my kooperatyw± trylionów komórek, które MUSZ¡ dzia³aæ na rzecz wspólnego organizmu, albowiem inaczej umr± na raka. I to zrozumienie nie jest kwesti± pokoleñ edukacji. To zrozumienie zostanie na nas wymuszone - upadkiem Starego ¦wiata. Czas pêdzi jak oszala³y - zauwa¿y³a¶ to?
- Trudno nie widzieæ, wszyscy o tym mówi±…
- To, co kiedy¶ zajmowa³o pokolenia, teraz zajmuje chwilê. Upadek Starego ¦wiata, to w³a¶nie wstrz±s, który wybudzi sceptyków i tych, którzy uwierzyli, ¿e ¶wiat materii jest ¶wiatem realnym. U¶wiadomi wszystkim, ¿e ¿yli¶my w gigantycznej Maji, iluzji, w holograficznym filmie, który w³a¶nie siê skoñczy³. Bo ewolucja widowni dotar³a do punktu, w którym kto¶ wsta³ i zawo³a³ - Patrzcie! Tam jest projektor! To tylko film!
"
wiêcej:
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=361.0
pozdrawiam
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224
«
Odpowiedz #82 :
Kwiecieñ 17, 2010, 21:39:46 »
Cytat: tijavar Kwiecieñ 16, 2010, 19:43:55
naprawdê wie, co robi
wa¿ne, aby¶my i my wiedzieli, co do nas nale¿y .....
Nie wiem, czy to do mnie, ale nie wa¿ne.
Szewc.
Odnosz±c siê do Twoich wypowiedzi, to Ci powiem.... czas na Ciebie je¶li iskrzy w Tobie wola walki.
Jednak nie zapominaj nigdy, ¿e najwiêksz± warto¶æ przynosz± te czyny, które pochodz± z rozs±dku i serca.
Ja walczy³em w sposób fizyczny o t± Polskê, której w tej chwili nie ma, bo zosta³a sprzedana do Unii.
Walcz±c mia³em po³amane rêce i nogi, po³amane ¿ebra i dosta³em wewnêtrzny krwotok i ledwo siê z tego wyliza³em.
A Ci co to uczynili ( nie tylko mnie, tylko tysi±com ludzi)) zajmuj± dzi¶ bardzo wysokie stanowiska, tudzie¿ pobieraj± wysokie pensyjki, lub wysokie emeryturki, a ich ofiary przymieraj± g³odem.
Walczy³ ju¿ z t± opêtan± mas± nie mam zamiaru, ani obowi±zku.Ty jak chcesz walcz. Wpierw jednak narysuj sobie na kartce granice Polski i powiedz sam do siebie - tu kiedy¶ by³a Polska. Aby¶ wiedzia³ o co walczyæ.
W tej chwili to co mi pozosta³o i to co robiê, to tropiê absurdy, k³amstwa, bzdury, ludzk± g³upotê, fa³sz i uprzedzenia.
Napisa³em ju¿ na ró¿nych forach ponad 4 tys. postów, które w swej idei by³y takie same, lub koñcowo zmierza³y do tego samego.
Pomimo nieraz przykrych i bolesnych s³ów prawdy zmierza³y one w rozmaity sposób do ¶wiadomo¶ci serca.
¦wiadomo¶ci, w której my¶li s± m±dre, a uczucia dobre.
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=571.msg3071#msg3071
Dla mnie (miêdzy innymi fora) stanowi± miejsce spo³ecznej przestrzeni, gdzie mogê pisaæ na zasadzie odwagi intelektualnej nie ograniczaj±c siê jak±kolwiek poprawno¶ci± ideologiczn±.
To nie jest walka.
To jest forma przekszta³cania tej gêsto¶ci w jej bardziej szlachetn± kwintesencjê.
To droga przypominaj±ca o powrocie do Domu, do swej pierwotnej doskona³ej ¶wiadomo¶ci, a do której nie chce przebudziæ siê w swym opêtaniu ludzko¶æ.
Ludzko¶æ, która w pogoni za niczym zapomnia³a, ¿e ponad wszystko liczy siê mi³o¶æ, rado¶æ i piêkno.
Bo mi³o¶æ, rado¶æ i piêkno by³y moim zdaniem pierwotn± ide± i celem, dla którego powsta³ wszech¶wiat. Inne cele stanowi± tylko jego uzupe³nienie.
pozdrawiam
«
Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2010, 23:13:40 wys³ane przez MEM HEI SHIN
»
¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
Echnaton
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 241
«
Odpowiedz #83 :
Kwiecieñ 17, 2010, 22:58:20 »
Wiêkszo¶æ oficieli odwo³a³o swoj± jutrzejsz± wizytê (m.in. Barak Obama). Powodem jest ta utrzymuj±ca siê nad europ± chmura wulkaniczna. Samolot z cia³ami pary prezydenckiej leci tak czy inaczej do Krakowa. Mam nadziejê, ¿e jak±¶ CESN¡ na niskim pu³apie... kiedy my zaczniemy wyci±gaæ wnioski z wypadków ?
Tak a propos, w tym ca³ym patosie i obecnej poprawno¶ci moralnej panuj±cej jakim¶ cudem w¶ród dziennikarzy i polityków, dowiaduje siê o samych niesamowitych osi±gniêciach prezydenta, bohaterskiej ¶mierci i ¿e wraz z ¿ona stanowili najcieplejszy zwi±zek w kraju. Dla mnie granice przyzwoito¶ci i dobrego smaku zosta³y przekroczone.
Czemu o tym nie mówili przez ostatnie 5 lat ? Czy nagle co¶ siê zmieni³o z przesz³o¶ci± prezydenckiej pary ?
Wawel podzieli³ ju¿ spo³eczeñstwo. Wajda i Bartoszewski zostali obdarci z patriotyzmu. Reszta polityków wie, ¿e teraz siê nie wolno odzywaæ. Nie wiadomo kto podj±³ decyzjê o pochówku na Wawelu (na pewno nie rodzina, i na pewno nie Dziwisz). Ja ju¿ siê pogodzi³em, nie bêdê walczy³ z ludzk± g³upot±.
Wolno¶æ daje kolosaln± energiê, intensywno¶æ i ¿ywotno¶æ. Tracicie j± zupe³nie, uznaj±c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jeste¶cie sentymentalni, ogromnie przywi±zani do jakiego¶ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
east
Moderator Globalny
Ekspert
«
Odpowiedz #84 :
Kwiecieñ 18, 2010, 00:26:49 »
Wa¿ni ludzie odwo³ali swoje wizyty w Krakowie na uroczysto¶ciach pogrzebowych, racja . Argumentem jest ta chmura z Islandii.
Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale to, co dzisiaj wyprawia³o z nami TV zakrawa na kpienie sobie z ludzi co najmniej. Na TVN ca³y dzieñ podawano, ze wszystkie loty nad Polska zosta³y odwo³ane , a lotniska zamkniête ze wzglêdu na ... s³ab± widoczno¶æ (spowodowan± chmur± po wybuchu wulkanu na Islandii ) . Ludzie, mo¿e Wy widzicie jak±¶ chmurê wulkanicznego py³u na niebie ,ale u mnie w Szczecinie ca³y dzieñ by³o dzisiaj piêkne, czyste , b³êkitne niebo, a widoczno¶æ doskona³a na wiele kilometrów, czyste powietrze, i nawet widzia³em jeden samolot typu cesna lec±cy nisko mniej wiêcej ze szwedzkiej strony.. A tutaj w telewizorni podaj±, ze Prezydenci ro¿nych krajów odwo³uj± loty ze wzglêdu na te chmure z Islandii , a TVN podaje , jak wspomnia³em non stop komunikaty o s³abej widoczno¶ci. Ka¿dy , kto ogl±dal dzisiaj relacje uroczysto¶ci z Warszawy mog³ sobie sam obejrzeæ ów "brak widoczno¶ci". Ja chyba wiem dlaczego tak
panicznie
wszyscy boja siê tej "chmury".. mam na ten temat ¶wietna teorie nie do podwa¿enia
Obejrzyjcie to koniecznie, a wszystko siê wyja¶ni
.. " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza Mooji - " s± w Twoim umy¶le, s± w Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224
«
Odpowiedz #85 :
Kwiecieñ 18, 2010, 01:11:48 »
Cytat: east Kwiecieñ 18, 2010, 00:26:49
Wa¿ni ludzie odwo³ali swoje wizyty w Krakowie na uroczysto¶ciach pogrzebowych, racja . Argumentem jest ta chmura z Islandii.
Tylko ciekawe, ¿e samolotem przylecia³ a¿ ....z samej Afryki premier Maroka Abbas El Fassi, a z Austrii, co ma dos³ownie rzut kamieniem do Polski i móg³by przyjechaæ zaledwie w kilka godzin swym najnowszym modelem Mercedesa prezydent Heinz Fischer, to odwo³a³ przyjazd
Jak to mawia³ Honoriusz Balzak - ludzka komedia..... wci±¿ trwa, a zmieniaj± siê tylko aktorzy na scenie tego teatru. (heh)
«
Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2010, 04:18:21 wys³ane przez MEM HEI SHIN
»
¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
Szewc
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 113
«
Odpowiedz #86 :
Kwiecieñ 18, 2010, 09:43:24 »
Oficjele nie przylecieli bo wcale nie mieli zamiaru przyje¿d¿c... Wiêkszo¶c ¿alu i chêci przyjechania na pogrzeb wynika³o hipokryzji zwanej te¿ poprawno¶ci± polityczn±. A chmurka okaza³a siê doskona³± wymówk± aby nie musiec przyje¿d¿ac. Poci±gami przecie¿ te¿ mo¿na sie dostac do Krakowa.
MEM HEI SHIN.
Moj± intencj± wcale nie jest walczyc o Polskê... Raczej powinienem okre¶lic to mianem (wspó³)pracy nad rozwojem. Wiem ¿e walka w sensie agresji nie ma sensu.
Jeszcze nie czas na mnie... Za m³ody jestem.<nie ¿ebym siê ba³, po prostu mam nieca³e 20lat>
Ale je¶li ju¿ ma mi przyj¶c do walki, to na pewno nie prowadzi³bym jej na zasadach szpadla i okrzyków "precz z komun±!"
Jako¶ nie trafiaj± do mnie romantyczne idee walki o dobro polski. Wolê metody pozytywistów, s± bardziej skuteczne.
Cytat: MEM HEI SHIN Kwiecieñ 17, 2010, 21:39:46
Dla mnie (miêdzy innymi fora) stanowi± miejsce spo³ecznej przestrzeni, gdzie mogê pisaæ na zasadzie odwagi intelektualnej nie ograniczaj±c siê jak±kolwiek poprawno¶ci± ideologiczn±.
Na zasadzie odwagi mo¿esz siê wypowiadac gdzie tylko zapragniesz, masz to zagwarantowane konstytucyjnie, przynajmniej dopóki nie atakujesz werbalnie kogo¶ <np. panie ziobro jest pan zerem>
A ukazywania swoich pogl±dów tylko na forach jest dla mnie raczej dowodem braku odwagi i gotowo¶ci do poniesienia odpowiedzialno¶ci za swoje s³owa.
Choc muszê przyznac ¿e tropienie i ukazywanie absurdów jest ciekawym zajêciem <do tego stopnia ¿e sprowadzi³o mnie na to forum>.
Ps. Walka z komun± nie by³a walk± o lepsze jutro. To by³a walka o wolno¶c i w³adzê.
"Nie wymy¶laj nowych czynników je¿eli nie istnieje taka potrzeba, a je¿eli ju¿, to udowodnij najpierw ich istnienie" - Arystoteles
bou
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 126
«
Odpowiedz #87 :
Kwiecieñ 18, 2010, 09:45:31 »
Cytat: Szewc Kwiecieñ 18, 2010, 09:43:24
Oficjele nie przylecieli bo wcale nie mieli zamiaru przyje¿d¿c... Wiêkszo¶c ¿alu i chêci przyjechania na pogrzeb wynika³o hipokryzji zwanej te¿ poprawno¶ci± polityczn±. A chmurka okaza³a siê doskona³± wymówk± aby nie musiec przyje¿d¿ac. Poci±gami przecie¿ te¿ mo¿na sie dostac do Krakowa.
zwlaszcza z innych kontynetow hahaha
tijavar
Go¶æ
«
Odpowiedz #88 :
Kwiecieñ 18, 2010, 10:22:28 »
Echnaton fajnie to wszystko stre¶ci³e¶ w s³owach, oddaj±c tym samym i moje odczucia. Z tego, co siê orientujê to Komorowski wysun±³ t± propozycjê z miejscem pochówku (wiem, ¿e siê tego wypar³), ale odnoszê dziwne wra¿enie, ¿e nigdy siê nie dowiemy, od kogo to wysz³o. Powiem szczerze, ¿e zastanawia mnie to mistyczne kó³ko wskazywania palcem, Komorowski na Dziwisza i Rodzinê, Dziwisz na Komorwskiego i Rodzinê, Rodzina na Dziwisza i Komorowskiego - nie ma to jak pokazaæ klasê.
Adno¶nie widoczno¶ci py³u wulkanicznego, to, z tego, co siê orientujê nie jest on widoczny - zw³aszcza rozprzestrzeniony, i dlatego jest taki niebezpieczny:
Py³ wulkaniczny wyrzucany jest do atmosfery na du¿e wysoko¶ci (rzêdu kilku tysiêcy metrów n.p.m. bo trzeba te¿ wzi±æ pod uwagê wysoko¶æ samych wulkanów 1000-3000 m n.p.m.). Tam porywaj± go wiatry i pr±dy powietrzne, wynosz± czêsto na poziom 11 – 12 tysiêcy metrów (a wiêc w granicach pu³apu, na którym lataj±c pasa¿erskie liniowce). Dodatkowo, czêsto jest on nie widoczny dla radarów meteorologicznych, zainstalowanych w samolotach. Dlatego istnieje du¿e ryzyko, ¿e za³oga zorientuje siê w sytuacji dopiero, gdy ju¿ jest w chmurze.
Sygna³em dla pilotów jest zjawisko "ogni ¦w. Elma”. Zjawisko to polega na serii ma³ych, ci±g³ych i bardzo jasnych wy³adowañ elektrycznych, to jeden z pierwszych sygna³ów ¶wiadcz±cych, ¿e samolot móg³ wlecieæ w chmurê wulkanicznego py³u.
Wiêc piêkne niebo skrywa czasem niebezpieczeñstwo. Nic nie jest takie, jakie siê wydaje. A zjazd domniemanych NWO, có¿, mo¿e czakram wawelski nie jest godzien ich aprobaty?
Pozdrawiam
east
Moderator Globalny
Ekspert
«
Odpowiedz #89 :
Kwiecieñ 18, 2010, 10:44:59 »
Cytat: Szewc Kwiecieñ 18, 2010, 09:43:24
Oficjele nie przylecieli bo wcale nie mieli zamiaru przyje¿d¿c... Wiêkszo¶c ¿alu i chêci przyjechania na pogrzeb wynika³o hipokryzji zwanej te¿ poprawno¶ci± polityczn±. A chmurka okaza³a siê doskona³± wymówk± aby nie musiec przyje¿d¿ac.
Te¿ mi siê tak, niestety , wydaje. Chmura jest na rêkê wszystkim, którym nie chce siê lecieæ do Polski.
Potwierdza to ten wyj±tek : "Prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew wylecia³ z Moskwy do Krakowa na pogrzeb prezydenta RP Lecha Kaczyñskiego i jego ma³¿onki Marii - poinformowa³a s³u¿ba prasowa Kremla. "
cytat za
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Prezydent-Miedwiediew-jest-w-drodze-do-Krakowa,wid,12183085,wiadomosc.html
Je¶li komu¶ zale¿y, to przyleci "ryzykuj±c". Mo¿na powiedzieæ, ¿e Rosja wiele na tym "ugra" w oczach zwyk³ych ludzi gapi±cych siê w niebo. Polonia w UK równie¿ twierdzi, ze tak pogodnego nieba nie by³o tam dawno. Mamy wiêc znowu NIEWIDOCZNE ZAGRO¯ENIE podobne do ¶wiñskiej grypy, tylko ciekawe, ¿e teraz ogromne pieni±dze trac± firmy lotnicze i lotniska, a takze wszyscy Ci, którzy musz± zwróciæ koszty rzeszy oczekuj±cych ( np bêd±cych w podró¿y s³u¿bowej ).
tijavar napisa³a
Sygna³em dla pilotów jest zjawisko "ogni ¦w. Elma”. Zjawisko to polega na serii ma³ych, ci±g³ych i bardzo jasnych wy³adowañ elektrycznych, to jeden z pierwszych sygna³ów ¶wiadcz±cych, ¿e samolot móg³ wlecieæ w chmurê wulkanicznego py³u.
Wiêc piêkne niebo skrywa czasem niebezpieczeñstwo. Nic nie jest takie, jakie siê wydaje. A zjazd domniemanych NWO, có¿, mo¿e czakram wawelski nie jest godzien ich aprobaty?
Mia³em kiedy¶ okazjê podziwiaæ ognie ¶w. Elijasza .( st.Elmo`s fires ) w postaci kul ognia przemieszczaj±cych siê po liniach telefonicznych oraz ¶wiec±cych ostrych fragmentów budynków. To by³o w noc tu¿ przed burz±.
zdanie ...." Nic nie jest takie, jakie wydaje siê, ¿e jest " brzmi niczym jakie¶ gro¼ne memento.
Opadnie na ziemiê niewidoczny py³ , który roz¶wietli wszystko ogniami ¶w. Eljasza ? No to ca³kiem przyjemny dla oka bêdzie ten nasz ziemski armaggedon
Natomiast w kwestii "winnego" wyboru miejsca pochówku to wydaje mi siê , ¿e to by³ spontan na zasadzie " s³uchajcie, a mo¿e zróbmy tak i tak" , odpowiedz przysz³a "zróbmy" . My , czyli wszyscy i nikt. To oznacza, ¿e wybór nie by³ rozumowy, a intuicyjny. Mo¿na by powiedzieæ, ¿e podjê³a je ¦wiadomo¶æ zbiorowa
. Je¶li tak, to by³by to pierwszy przypadek udokumentowanego dzia³ania zbiorowej ¶wiadomo¶ci w konkretnej sytuacji z konkretnymi , wieloletnimi skutkami.
Pozdr
«
Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 18, 2010, 10:59:11 wys³ane przez east
»
Strony:
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
¦WIÊTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi±¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
=> Twórczo¶æ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osób "wspieraj±ce" niektóre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
=> PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
=> WYK£AD Purpose of DNA [PL]
=> WYK£AD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
=> WYK£AD Fraktalna teoria ¦wiadomo¶ci, Grawitacji, Jêzyka, DNA i Udanej ¦mierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
=> WYK£AD: Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - Przekroczyæ Horyzont Zdarzeñ
=> S³oñce, Uk³ad S³oneczny i rok 2012
=> Staro¿ytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje ¶wiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i ¶wiata
=> ¦wiadomo¶æ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy Porz±dek ¦wiata w codziennych wiadomo¶ciach
=> Globalne ocieplenie - najwiêkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> K±cik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPO£ECZNE
=> OG£OSZENIA
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|