Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Strona główna
Pomoc
Search
Zaloguj się
SOCJOTECHNIKA
>
Socjotechnika
>
TOÂŻSAMOÂŚĂ - wiĂŞzienie, czy sposĂłb na realizacje siebie ?
Strony:
«
1
2
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: TOÂŻSAMOÂŚĂ - wiĂŞzienie, czy sposĂłb na realizacje siebie ? (Przeczytany 27990 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
east
Moderator Globalny
Ekspert
To jest Âświat wedÂług Ciebie i wedÂług mnie
TOÂŻSAMOÂŚĂ - wiĂŞzienie, czy sposĂłb na realizacje siebie ?
«
Odpowiedz #10 :
Kwiecień 21, 2010, 17:46:49 »
ZakÂładam ten wÂątek pod wpÂływem sÂłusznej uwagi MHS , przenoszÂąc posty z "Kartka z kalendarza .."
W kilku sÂłowach odniosĂŞ siĂŞ rĂłwnieÂż do Manifestu o toÂżsamoÂści.
Nie zgadzam siĂŞ z nim w wiĂŞkszoÂści treÂści, a w szczegĂłlnoÂści z zawartymi weĂą twierdzeniami typu :
"Cz³owiek wykorzeniony, tj. wyrwany z kultury charakterystycznej dla swojej spo³ecznoœci, jest zagubiony w œwiecie, a taka akulturacja zuba¿a jego osobowoœÌ."
To jest wÂłaÂśnie to, o czym wspomniaÂł
MHS
, ¿e spo³ecznoœÌ usi³uje wmówiÌ mi i¿ bez tej spo³ecznoœci bêdê ubo¿szy, a w ka¿dym razie ubo¿szy na osobowoœci. OdwróÌmy tê zale¿noœÌ. Spo³eczeùstwo by nie istnia³o, nie mia³oby to¿samoœci, gdyby nie wypadkowa ka¿dego w nim uczestnika. Ja jestem cz³owiekiem z natury , z samego faktu urodzenia siê. Jestem wyposa¿ony we wszystko, co mi niezbêdne, aby prze¿yÌ, równie¿ na bezludnej wyspie. Nie wiedz¹c co to jest spo³eczeùstwo nie brakowa³oby mi go do szczêœcia równie¿ i na bezludnej wyspie. Ale z kolei sam by³ bym zdany na siebie w ka¿dej kwestii. Na siebie i na otaczaj¹c¹ mnie naturê, ale prze¿y³bym bez spo³eczeùstwa.
Natomiast spo³eczeùstwo bez ¿adnego uczestnika nie istnia³oby. Powy¿sza teza manifestu próbuje zmieniÌ hierarchiê wa¿noœci stawiaj¹c "charakterystyczn¹ kulturê" jako wartoœÌ ponad ludzk¹. I dlatego te¿ Ci, którzy przyjmuj¹ tak¹ spaczon¹ hierarchiê prowadz¹ wojny w imiê swojej charakterystycznoœci , która zawsze bêdzie "wa¿niejsza" ni¿ inna "charakterystycznoœÌ", czy nawet ludzkie ¿ycie jednostki w ich w³asnym systemie wartoœci. Zaczyna siê wtedy s³u¿ba programowi pt "spo³eczeùstwo" . W pewnym sensie ono przestaje s³u¿yÌ nam, lecz nas wykorzystuje.
Czym innym jest to , o czym mówi Nassim . U niego ŒwiadomoœÌ Zbiorowa jest rodzajem POLA , które rz¹dzi siê prawami fizyki ( co prawda s³abo jeszcze poznanej , ale jednak ). To rodzaj dwukierunkowej sieci informatycznej pomiêdzy JA, a POLEM, które jest wypadkow¹ ca³ej œwiadomoœci , nie tylko ludzkiej, ale równie¿ wszystkiego, co jest, ca³ego œwiata o¿ywionego i nieo¿ywionego poprzez w³aœnie "czarne dziury" - system natychmiastowych ( spl¹tanych) po³¹czeù osobliwoœci obecnych w ka¿dym atomie mojego cia³a.
POLE nie wykorzystuje mnie . Co wiĂŞcej, ono uwaÂżnie sÂłucha moich wyraÂźnych intencji , przetwarza je w sobie , odchyla je uwzglĂŞdniajÂąc kolizyjne fale "obcych energii", nieco przeksztaÂłca i powraca do mnie jako rezultat, jako to, czego doÂświadczam fizycznie. Nie nadawaÂłbym POLU Âżadnych atrybutĂłw typu "dobre", "zÂłe" a raczej rozpatrywaÂłbym jako beztoÂżsamoÂściowy obszar superpozycji wszystkich moÂżliwych rozwiÂązaĂą . MoÂżliwych do wydobycia poprzez zastosowanie okreÂślonych wibracji czy teÂż zasad wg ktĂłrych POLE dziaÂła.
PoznaÌ sposób w jaki dzia³a POLE to nauczyÌ siê technik korzystania z niego w sposób skorelowany z nim. Chc¹c byÌ "in¿ynierem pró¿ni" nie mo¿na nie uwzglêdniaÌ POLA . Czyli moja to¿samoœÌ musi uwzglêdniaÌ brak to¿samoœci , brak okreœlonoœci , nieoznaczonoœÌ, "punkt bezruchu", ale równie¿ pamiêtaÌ, ¿e POLE jest równie¿ wynikiem wszystkich pod³¹czonych doù to¿samoœci. Nie mo¿na ignorowaÌ innych, bo jest siê nimi po³¹czonym.
To zadziwiajÂące, Âże najwiĂŞksze odkrycia przychodzÂą do ludzi jakby "z nikÂąd". Geniusze nazywajÂą to .. olÂśnieniem. MĂłgÂł to byĂŚ tylko jeden maleĂąki przebÂłysk u jednego czÂłowieka, ktĂłry na zawsze zmieniaÂł dzieje caÂłej ludzkoÂści. UREKA !! - Archimedesa.
To coœ pochodzi STAMT¥D. Jest odpowiedzi¹ na intencjê wyemitowan¹ do POLA ( wszystkich po³¹czonych to¿samoœci ) w odpowiedni sposób.
W jaki sposĂłb ? WÂłaÂśnie na to pytanie, uwaÂżam, odpowiedzi moÂże dostarczyĂŚ ÂświĂŞta geometria.
WyobraŸmy sobie , ¿e ka¿dy z nas jest potencjalnym geniuszem, który mo¿e dostarczyÌ wszystkim innym , równie¿ geniuszom, bezcennych rozwi¹zaù . Na pocz¹tek mo¿emy zlikwidowaÌ pragnienie, g³ód, cierpienie . Wszystko to, czego ludzie doœwiadczaj¹ w wyniku s³u¿enia bezwzglêdnym programom pod takimi nazwami , jak "spo³eczeùstwo"., "naród", "religia" stworzonym przez to¿samoœÌ.
Ludy pierwotne korzystaÂły z energii pochodzÂącej spoza toÂżsamoÂści w sposĂłb naturalny. Aborygeni czy teÂż afrykaĂąscy buszmeni potrafili od wiekĂłw ÂżyĂŚ czerpiÂąc ze skarbnicy wszechÂświata nie tylko poÂżywienie, ale rĂłwnieÂż komunikowaĂŚ siĂŞ na wielkie odlegÂłoÂści poprzez dostrojenie siĂŞ do okreÂślonych wibracji w okreÂślonych "wĂŞzÂłach fal stojÂących".
Internet istnia³ tu na Ziemi na d³ugo przed tym, jak pojawi³ siê cz³owiek , zanim pojawi³a siê to¿samoœÌ.
«
Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2010, 19:22:38 wysłane przez east
»
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
MichaÂł-AnioÂł
Moderator Globalny
Ekspert
Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym
Odp: TOÂŻSAMOÂŚĂ - wiĂŞzienie, czy sposĂłb na realizacje siebie ?
«
Odpowiedz #11 :
Kwiecień 21, 2010, 18:47:06 »
To¿samoœÌ - to wizja w³asnej osoby, jak¹ cz³owiek ma: w³aœciwoœci wygl¹du, psychiki i zachowania siê z punktu widzenia ich odrêbnoœci i niepowtarzalnoœci u innych ludzi.
http://pl.wikipedia.org/wiki/To%C5%BCsamo%C5%9B%C4%87_%28psychologia%29
I s³owem kluczem jest wizja dla mnie jest to rodzaj aberracji umys³owej ego zag³uszaj¹cej œwiadomoœÌ, uto¿samiamy siê z fizycznym aspektem ¿ycia gubi¹c po drodze pierwiastek ducha.
WierzĂŞ w sens eksploracji i poznawania Âżycia, kolekcjonowania wraÂżeĂą, wiedzy i doÂświadczeĂą. Tylko otwarty i swobodny umysÂł jest w stanie odnowiĂŚ Âświat
tijavar
Gość
«
Odpowiedz #12 :
Kwiecień 21, 2010, 22:46:53 »
east, bardzo Ci dziêkujê za to szczegó³owe rozwiniêcie, bardzo do mnie przemawia. Dobrze jest zobaczyÌ ten obraz z innej perspektywy, nabiera on zupe³nie nowych wymiarów
Pozdrawiam
MEM HEI SHIN
Aktywny uÂżytkownik
«
Odpowiedz #13 :
Kwiecień 21, 2010, 23:27:40 »
Tijavar.
Po prostu nieprawidÂłowo interpretujesz pojĂŞciÂą tzw. (drugiej toÂżsamoÂści), ktĂłra bierze siĂŞ z faktu, Âże siĂŞ z czymÂś lub kimÂś identyfikujemy.
Wiêc mo¿esz ¿yÌ, kochaÌ, tworzyÌ, eksplorowaÌ œwiat, ale nie oznacza to tym samym, ¿e musisz siê identyfikowaÌ. Nic nie musisz ! S³owo musisz jest bardzo g³êbokim ograniczeniem. Ty mo¿esz, ale wcale nie musisz !
O wiele wiĂŞcej zyskasz, jeÂśli bĂŞdziesz po prostu sobÂą
.
To bycie sob¹ jest ogromnie wa¿ne.Jest to taka pewna uczciwoœÌ wobec siebie ( jestem jaka jestem), a ludzie postrzegaj¹ t¹ uczciwoœÌ i o wiele ³atwiej wchodz¹ w ró¿ne relacje. Zyskasz o wiele wiêcej przyjació³ i Twoje relacje bêd¹ lepsze, poniewa¿ akceptuj¹c siebie, spotkasz takich samych, którzy akceptuj¹ siebie i innych.
Tak jak sama napisaÂłaÂś, ta identyfikacja daje Ci poczucie bezpieczeĂąstwa.To nie jest prawda, to tylko pozory.
Ludzie, ktĂłrzy tworzÂą takie wizje, to Ci, ktĂłrzy uwaÂżajÂą, Âże ÂżyjÂą w negatywnie zorientowanym Âświecie.
Ten negatywizm uruchamia zkolei mechanizmy obronne, które karz¹ ludziom ³¹czyÌ siê, a nastepnie identyfkowaÌ z tak¹ grup¹ ludzi, w której poczucie bezpieczestwa roœnie.
Problem caÂły w tym, Âże nic nam nie zagraÂża, tylko tak myÂślimy o sobie, a skoro tak myÂślimy tak siĂŞ dzieje.
Tylko, Âże taka postawa wynika z lĂŞku.
Wiêc mottem tego dzia³ania s¹ emocje lêku. A lêk jest zaprzeczeniem mi³oœci, czyli nie jesteœmy w stanie prawdziwie kochaÌ, poniewa¿ mi³oœÌ to nic innego tylko - nieobecnoœÌ lêku.
Nie bêdê tutaj tworzy³ akademickich rozpraw, proszê siê dla swojego w³asnego dobra zaznajomiÌ z odpowiedni¹ na ten temat literatur¹, któr¹ ³atwo znaleŸÌ na necie.
Chyba, Âże ktoÂś chce dalej byĂŚ niewolnikiem obcych swemu sercu ideii, to jego wybĂłr.Problem tylko w tym, Âże taki wybĂłr koniec koĂącem prowadzi na manowce.
«
Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2010, 23:40:13 wysłane przez MEM HEI SHIN
»
ÂŚwiat potrzebuje nowej wiedzy, dziĂŞki ktĂłrej nauczylibyÂśmy siĂŞ wsÂłuchiwaĂŚ w ciszĂŞ swego serca.....
tijavar
Gość
«
Odpowiedz #14 :
Kwiecień 22, 2010, 01:10:46 »
No có¿ MHS, mo¿e po prostu nie mam szczêœcia do doboru s³ów, kwestia wprawy
Tak jak sama napisaÂłaÂś, ta identyfikacja daje Ci poczucie bezpieczeĂąstwa
nie pisaÂłam czymÂś takim MHS
O wiele wiĂŞcej zyskasz, jeÂśli bĂŞdziesz po prostu sobÂą.
gdzieÂś wspomniaÂłam, Âże mam z tym problem?
Zak³adam, ¿e wiedzê, poruszan¹ w tym zakresie, zdoby³eœ poprzez doœwiadczanie tego spo³eczeùstwa, lub te¿ doœwiadczanie przynale¿noœci do niego. Gdybyœ tego nie doœwiadczy³, nie potrafi³byœ nazwaÌ po imieniu tych mechanizmów, a tym samym nie móg³byœ wykazaÌ g³êbokiego zrozumienia dla tego problemu. Nie potrafi³byœ zrozumieÌ tych, którzy utknêli w tym systemie. Ani im pomóc. Chyba, ¿e siê mylê. W ka¿dym b¹dŸ razie wychodzê z za³o¿enia, ¿e tylko istota œwiadoma tych mechanizmów, mo¿e efektywnie wspieraÌ procesy budzenia œwiadomoœci pozosta³ych.
To, co nieznane jest obce, dlatego trudno jest wyzbyÌ siê tej "opieki" jak¹ roztacza spo³eczeùstwo. ChoÌby osacza³o, wyzyskiwa³o i uzale¿nia³o przedstawiaj¹c swoj¹ instytucjê jako jedyn¹ dostêpn¹ i mo¿liw¹ do ¿ycia. Nie znaj¹c innej œcie¿ki, ludzie nie odwa¿¹ siê podwa¿yÌ istoty spo³eczeùstwa w swoim ¿yciu. Nie wszyscy sami j¹ odnajd¹. Wielu potrzebuje otuchy i wskazówek. Mówiê tu o zwyk³ych, "nie oœwieconych" ludziach.
Istota, która podejmuje siê wezwaniu swojego ducha do powrotu do domu, wybiera tzw. samotn¹ œcie¿kê. SamotnoœÌ, postrzegana jest przez ludzi, jako coœ negatywnego, boj¹ siê jej, a jednak jest to jedyna œcie¿ka, która pozwala na poznanie siebie. Cisza serca.
Moja œcie¿ka do poznania siebie wci¹¿ siê przede mn¹ rozci¹ga, wiele pozna³am, wiele jeszcze poznam. I ¿yczê odwagi wszystkim tym, którzy nas³uchuj¹ tego zewu serca, którzy jeszcze siê wahaj¹, jak równie¿ tym, którzy ju¿ po tej œcie¿ce krocz¹.
MoÂże tym razem poszÂło mi lepiej
pozdrawiam!
east
Moderator Globalny
Ekspert
«
Odpowiedz #15 :
Kwiecień 22, 2010, 10:11:28 »
tijavar
napisaÂłaÂś
Istota, która podejmuje siê wezwaniu swojego ducha do powrotu do domu, wybiera tzw. samotn¹ œcie¿kê. SamotnoœÌ, postrzegana jest przez ludzi, jako coœ negatywnego, boj¹ siê jej, a jednak jest to jedyna œcie¿ka, która pozwala na poznanie siebie. Cisza
serca.
MyÂślĂŞ, Âże tutaj dotknĂŞÂłaÂś czegoÂś bardzo waÂżnego.
SamotnoœÌ nie oznacza braku relacji miêdzyludzkich. W t³oku równie¿ mo¿na poczuÌ siê przeraŸliwie samotnym. Nawet w rodzinie. Nawet przytulaj¹c siê do drugiej osoby , gdzieœ w nas g³êboko tkwi œwiadomoœÌ rozdzielenia.
SpoÂłeczeĂąstwo to zamiennik Jedni. To wyraz tĂŞsknoty za jednoÂściÂą, za JedniÂą z ktĂłrej wszyscy pochodzimy - tak bym to rozumiaÂł. Tyle , Âże to spaczony obraz zaledwie cieĂą odbity.
Jedynym miejscem, wedÂług mnie, w ktĂłrym moÂżemy poczuĂŚ siĂŞ powiÂązani ze wszystkim co jest to owa cisza serca.
I moÂżna peÂłniĂŚ dowolnÂą rolĂŞ spoÂłecznÂą nie przywiÂązujÂąc siĂŞ do niej zbytnio. Wszystko, czego w Âżyciu doÂświadczamy dane jest nam na chwilĂŞ. KaÂżde mieĂŚ i kaÂżda rzecz. Jedyne co zabierzesz ze sobÂą , a raczej siebie TAM - to jest miejsce ciszy serca.
To¿samoœÌ jest nam potrzebna tu i teraz do przekszta³cania rzeczywistoœci, ale nie róbmy sobie z niej ikony.
Teraz, myÂślĂŞ, moÂżemy porozmawiaĂŚ o roli toÂżsamoÂści z "ciszÂą serca" w tle
JakieÂś pomysÂły ?
.. " wszystkie te istnienia, ktĂłre CiĂŞ otaczajÂą sÂą w Tobie " naucza Mooji - " sÂą w Twoim umyÂśle, sÂą w Twojej ÂświadomoÂści . Wydaje Ci siĂŞ , Âże patrzysz na inne ludzkie umysÂły , ale wszystkie te umysÂły egzystujÂą w Tobie poniewaÂż Ty jesteÂś tym, ktĂłry je postrzega. TO JEST ÂŚWIAT WEDÂŁUG CIEBIE "
MichaÂł-AnioÂł
Moderator Globalny
Ekspert
Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym
«
Odpowiedz #16 :
Kwiecień 29, 2010, 21:08:02 »
Eckhart Tolle
EGO
http://www.sm.fki.pl/index.php?nr=Glos_ciszy_Eckhart_Tolle
UmysÂł szuka bezustannie poÂżywienia nie tylko dla myÂśli; poszukuje takÂże poÂżywienia dla swojej toÂżsamoÂści, poczucia „ja”. Tak wÂłaÂśnie powstaje ego i w ten sposĂłb podtrzymuje swojÂą ciÂągÂłoœÌ.
XXX
Kiedy myÂślisz i rozmawiasz o sobie, kiedy mĂłwisz „ja”, odnosi siĂŞ to zwykle do „maÂłego ja” i jego historii. To „maÂłe ja”, to twoje sympatie i niechĂŞci, lĂŞki i pragnienia; to „ja”, ktĂłre bywa zaspokojone tylko na krĂłtko. Jest to stworzone przez umysÂł poczucie siebie, uwarunkowane przeszÂłoÂściÂą i szukajÂące speÂłnienia w przyszÂłoÂści.
Czy potrafisz dostrzec, Âże to „ja” jest tylko przelotnÂą, tymczasowÂą formÂą, tak jak fala na powierzchni wody?
Kim jest ten, kto to dostrzega? Kim jest ten, kto jest Âświadomy nietrwaÂłoÂści twego ciaÂła i struktury psychicznej? Jam Jest. To jest to g³êbsze „Ja”, ktĂłre nie ma nic wspĂłlnego z przeszÂłoÂściÂą i przyszÂłoÂściÂą.
od VAVEL
http://kodczasu.ronus.pl/forum/viewtopic.php?p=33277#33277
WierzĂŞ w sens eksploracji i poznawania Âżycia, kolekcjonowania wraÂżeĂą, wiedzy i doÂświadczeĂą. Tylko otwarty i swobodny umysÂł jest w stanie odnowiĂŚ Âświat
east
Moderator Globalny
Ekspert
«
Odpowiedz #17 :
Kwiecień 29, 2010, 22:31:55 »
Eckhart jest wspania³y. Jest dla mnie kimœ na kszta³t wspó³czesnego Buddy z tymi swoimi przemyœleniami, a to przecie¿ taki sam cz³owiek jak Ty czy ja. Te¿ ma swoj¹ to¿samoœÌ, ale potrafi j¹ obserwowaÌ . W G³osie Ciszy pada równie¿ takie zdanie
"Poznanie siebie jako ÂświadomoÂści poza gÂłosem w gÂłowie jest wolnoÂściÂą. "
Mo¿na to robiÌ poprzez ci¹g³¹ uwa¿n¹ obserwacjê, której ka¿dy z nas uczy siê ka¿dego dnia.
MoÂżna teÂż POZNAWAĂ tak, jak to proponuje Nassim - w strefie ciszy . W "stilness point" zanurzajÂąc siĂŞ w niÂą zawsze wtedy , kiedy jest to nam potrzebne. Poza niÂą istniejemy jako pĂŞdzÂący w czasie i przestrzeni horyzont zdarzeĂą. WewnÂątrz "oka cyklonu" znajduje siĂŞ jego istota - cisza , a wszystko dzieje siĂŞ zgodnie z fizycznymi prawami.
Cisza serca.
Wiesz, Rastamani jamajscy maj¹ œwiadomoœÌ po³¹czenia " I& I" , czyli "ja&JA" - ma³ego , egotycznego "ja" oraz boskiego wymiaru JA . JAM JEST. To, co robi¹ Rasta siej¹c swoje przes³anie - ONE LOVE - poprzez muzykê reggae to praktyczny , nie gasn¹cy nigdy ogieù , któremu ca³kiem blisko zarówno do Eckharta Tolle, jak i Nassima, a nawet do Buddyzmu, chocia¿ akurat wyznanie i kolor skóry nie ma tu ¿adnego znaczenia. Istot¹ tej muzyki jest charakterystyczny "d¿ingiel" z cisz¹ pomiêdzy dŸwiêkami. O tym samym mówi³ Eckhart , ¿e dŸwiêki pochodz¹ z Ciszy i do niej wracaj¹.
Ten œwiat jest harmoniczny. Wiosna wprowadza swoj¹ harmonicznoœÌ do œwiata. Ludzie spaceruj¹ i ch³on¹ ten odwieczny akt boskiej sztuki rozgrywaj¹cy siê na naszych oczach.
Z powodu jazgocz¹cego umys³u i w³asnych uwarunkowaù zwykle nadajemy temu co postrzegamy okreœlon¹ to¿samoœÌ. Niech i tak bêdzie. Niech œlizga siê pomiêdzy tym wszystkim z³ota spirala. Jest tych spiral wszêdzie tak du¿o, ¿e nie ma poœpiechu - na któr¹œ zawsze siê za³apiemy
, bo one tu bĂŞdÂą zawsze . IstniaÂły zawsze i dalej bĂŞdÂą istnieĂŚ , aby spinaĂŚ ten Âświat . Jego istnienia nie da siĂŞ wyjaÂśniĂŚ za pomocÂą teorii chaosu. Jest w nim porzÂądek i harmonia poza wszelkÂą toÂżsamoÂściÂą, a jednak od toÂżsamoÂści wcale nie tak odlegÂła - tu rzÂądzi biofeedback .
Leszek
Administrator
Ekspert
«
Odpowiedz #18 :
Sierpień 30, 2010, 20:38:25 »
Prosimy Was o pisanie nowych postĂłw w tym temacie w nowej lokalizacji.
Tutaj:
http://forum.swietageometria.info/index.php/topic,276.msg1596.html#msg1596
WÂątki przekopiowane do nowej lokalizacji bĂŞdÂą tutaj zamykane i z podaniem linka do nowej lokalizacji - jak wyÂżej.
(Jest to zawsze link do OSTATNIEGO posta, ktĂłry widzisz w wÂątku na starym forum)
Przepraszamy za maÂły kÂłopot, bo trzeba siĂŞ zarejestrowaĂŚ ponownie w nowej lokalizacji. MogĂŞ (jako admin) zrobiĂŚ to za kaÂżdego, ktĂłry sobie tego zaÂżyczy i przesÂłaĂŚ mu na e-maila nowe hasÂło (z nowego forum), ktĂłre sam Âłatwo sobie zmieni w zakÂładce
PROFIL/Ustawienia dotyczÂące konta.
WyÂślĂŞ wszystkim instrukcjĂŞ jak to zrobiĂŚ.
Wszystkich poinformujĂŞ w ÂśrodĂŞ/czwartek o powodach przenoszenia forum.
Wyœlê wówczas wszystkim forumowiczom wiadomoœÌ na PW.
Przepraszamy za t¹ niedogodnoœÌ. Liczymy na wyrozumia³oœÌ.
Pozdrawiamy!
Zespó³ Forum
mi³oœÌ
radoœÌ
piĂŞkno
Strony:
«
1
2
Do góry
Drukuj
« poprzedni
następny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
ÂŚWIĂTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi¹¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ÂŚwiĂŞty Graal
=> TwórczoœÌ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osĂłb "wspierajÂące" niektĂłre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYKÂŁAD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nieÂśmiertelnoÂści
=> PREZENTACJA: WyjaÂśniajÂąc grawitacjĂŞ
=> WYKÂŁAD Purpose of DNA [PL]
=> WYKÂŁAD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYKÂŁAD Bliss Practice: Duchowy uÂżytek z energii seksualnej [PL]
=> WYKÂŁAD Fraktalna teoria ÂŚwiadomoÂści, Grawitacji, JĂŞzyka, DNA i Udanej ÂŚmierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret Âżycia i architektura biologiczna
=> WYKÂŁAD: Udana ÂśmierĂŚ i prawdziwa fizyka ÂŚwiĂŞtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - PrzekroczyĂŚ Horyzont ZdarzeĂą
=> SÂłoĂące, UkÂład SÂłoneczny i rok 2012
=> StaroÂżytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje œwiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i œwiata
=> ŒwiadomoœÌ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komĂłrkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy PorzÂądek ÂŚwiata w codziennych wiadomoÂściach
=> Globalne ocieplenie - najwiĂŞkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> KÂącik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OGÂŁOSZENIA i INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPOÂŁECZNE
=> OGÂŁOSZENIA
Ładowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|