Choose fontsize:
small
normal
big
large
Forum
Home
Custom
TP
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Strona g³ówna
Pomoc
Search
Zaloguj siê
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
>
Hyde Park - inne
>
co dalej przyjaciele ?
Strony:
1
2
»
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: co dalej przyjaciele ? (Przeczytany 12521 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
bou
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 126
co dalej przyjaciele ?
«
:
Maj 25, 2010, 18:04:55 »
moj art z davideicke.pl licze na merytoryczna dyskusje, o tym gdzie naprawde zyjemy i co nas czeka
http://davidicke.pl/forum/co-dalej-t2525.html
Co my wszyscy razem i ka¿dy z osobna mo¿emy zrobiæ?
Podsumowa³am informacje, jakie gdzie¶ tam przewinê³y siê podczas moich w³asnych dociekañ i poszukiwan odpowiedzi na pytania:, kim jeste¶my, dok±d zmierzamy jaka jest prawda o swiecie, w którym przysz³o nam zyc i czego mo¿emy siê spodziewaæ?
Czym bardziej zg³êbiam ro¿ne tematy, tym mniej wiem i jestem coraz bardziej zagubiona?.
W moim prywatnym ¶ledztwie nie odnalaz³am prawdy, znalaz³am za to wiele negacji tego, czego nas siê uczy i oficjalnie serwuje w mediach.
Najprostsze przyk³ady:
Historia – tematu k³amstw nie wyczerpa³yby tysi±c stronicowe opracowania, to co nam siê serwuje pocz±wszy od zarania dziejow ludzko¶ci (artefakty które zaprzeczaj± oficjalnej wersji) a skoñczywszy na najnowszej historii (kto tak naprawdê stal za obydwoma wojnami) wy³ania siê obraz ze to wszystko jest cholernie zmanipulowane na ro¿ne potrzeby i zamówienia albo/i k³amstwem szytym bardzo grubymi niæmi.
Nauka i medycyna – wszystko opiera siê na materializmie oficjalnej chemii i fizyce (które siê ostatnio pl±cz±, ca³kowicie oficjalnie pomijaj±c/neguj±c niezbadane si³y energie i czêstotliwo¶ci, które maja olbrzymi wp³yw na ¿ywe stworzenia i funkcjonowanie ¿ycia na ziemi. Wszystko, co jest niewyt³umaczalne, niewyja¶nione spychane jest do lamusa, czasami pojawia siê jako ciekawostki, ale POWA¯NA nauka siê tym nie zajmuje, bo powa¿na nauka otrzymuje dotacje na badania od ró¿nych dziwnych sponsorów oraz z ….Pañstwowych funduszy, (ale pañstwowe to przecie¿ nie nasze, co skutecznie jest utrwalone i powielane w ¶wiadomo¶ci owieczek i baranków). Z ro¿nych poza oficjalnych ¼róde³ mo¿emy dowiedzieæ siê o chorobach, ich pochodzeniu, o tym, ¿e s± skuteczne lekarstwa Np. na raka, ale mafie farmaceutyczne trzymaj± wszystkich w ryzach oficjalnej wersji, bo po pierwsze natura nie podlega patentowi i nie mo¿na na tym zbijaæ kokosów a dwa ze otrzymuj± olbrzymie fundusze na tzw. „badania”
Etyka, moralno¶æ, sprawiedliwo¶æ spo³eczn±, polityka to chyba najwiêksze problemy naszych czasow, o których nie potrzeba mówiæ
Posumowanie, co nastêpuje:
Miliony ludzi cierpi z g³odu, wojen, niesprawiedliwo¶ci spo³ecznej
Miliony zwierz±t sa maltretowane, mordowane w imie „badan” naukowych i produkcji ¿ywno¶ci
Nasi przedstawiciele tzw. elity ok³amuj± nas na ka¿dym kroku i prowadza pozakulisowe gierki, które powoduj± tylko wzrost napiec, wojny i zabijanie.
Sprawiedliwo¶æ i s±dy sa tylko pustym ¶miechem, jak dostrze¿emy absurdy z którymi stykamy siê na co dzieñ widz±c nadgorliwo¶æ organow ¶cigania w sprawach typu kradzie¿ batoniku marki Mars koncernu Unilever warto¶ci 1,22 zl , a wielomilionowymi przekrêtami i ograbianiem nas wszystkich, poprzez ludzi którzy maja tzw. „plecy” we w³adzach które notabene sami op³acamy z naszych podatkow.
Ekonomia, to co siê dzieje i tzw. prawa rynku (prawa rynku czy prawa manipulatorow;)
Nie bêdê siê rozpisywaæ nad tymi absurdami, doskonale sobie zdaje sprawe, ze wiêkszo¶æ ludzi nie ma czasu ani ochoty zastanawiac siê na tym ze cos jest nie tak, albo ze cos nie jest prawda. Wiêkszo¶æ ludzi jest zajeta praca na kredyty, domy, samochody, plazmy, najnowsze komorki i inne duperele, które pozwol± im byæ przez chwile Britney Spears czy Dod± w¶ród znajomych i swojego ¶rodowiska. Zostawmy wiec ich w ich swiecie i swiecie ich gad¿etów.
Pomy¶lmy o nas, o tych, którzy siê trochê zastanawiaj± i szukaj± prawdy. Wiemy ze cos jest na rzeczy, wiemy ze, co i rusz napotykamy na cos, co powoduje nasze utwierdzanie siê ze przekonaniu, ze nic nie jest tak jak byæ powinno i jak to t³umaczy nasz oficjalna bajka o sierotce Marysi.
Dla mnie problemem nie sa odkrycia manipulatorstwa bo to widze na ka¿dym kroku, ale próby zdyskredytowania ka¿dego cz³owieka który o tym g³o¶no mowi, ka¿dej teorii innej ni¿ oficjalna, ka¿dej innej koncepcji. Ja nie mowie, ze kto¶ nie mo¿e tworzyæ nam jakies dziwnych koncepcji aby nas zwodziæ i robiæz nas wariatow (przyk³ady dyskredytacji o których czytalam w opiniach „jeszcze-bardziejo-swiecownych” toHenry Kubik , David Icke, Alex Jones, ruchy New age, globalne przebudzenie itd) Nie neguje niczego bo z zasady ju¿ nikomu nie ufam, ale na boga, ludzie je¿eli macie jakies informacje i dowody na ich manipulatorstwo – akurat przychodzi mi za przyklad Pan o nicku SONGHAN z naszego forum który przyp....ala siê do kazdego kompletnie bez zadnych argumentow i dowodow – to dajcie te dowody, linki, argumenty zamiast waszych ¿ywcem wziêtych z Onetu zalosnych komentarzy.
Doskonale wiemy, ze ten swiat nie funkcjonuje tak jak nam wpajano i my¶leli¶my ze funkcjonuje, ci którzy deprecjonuj± dowody na to niech tez pos³u¿± siê dowodami a nie ¿a³osn± krytyka.
Pozostaje pytanie co dalej?
??
Awatar u¿ytkownika
Bou
T³umacz
Do³±czenie: Pon Sie 31, 2009 6:07 pm
* Prywatna wiadomo¶æ
«
Ostatnia zmiana: Maj 26, 2010, 07:41:56 wys³ane przez Leszek
»
bou
Aktywny u¿ytkownik
Odp: co dalej przyjaciele ?
«
Odpowiedz #1 :
Maj 25, 2010, 20:40:43 »
dostalam maila z odpowidzia Michal Aniol w tym watku, czyzby chochlik albo MA skasowal?
Micha³-Anio³
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 669
Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym
«
Odpowiedz #2 :
Maj 25, 2010, 21:21:46 »
film trochê kontrowersyjny jest dlatego usun±³em,ale z wiêkszo¶ci± wywodu siê zgadzam tak jak z twoimi przemy¶leniami bou.
http://www.youtube.com/v/sLbMV8-5HII&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sLbMV8-5HII&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Wierzê w sens eksploracji i poznawania ¿ycia, kolekcjonowania wra¿eñ, wiedzy i do¶wiadczeñ. Tylko otwarty i swobodny umys³ jest w stanie odnowiæ ¶wiat
bou
Aktywny u¿ytkownik
«
Odpowiedz #3 :
Maj 25, 2010, 22:02:16 »
dodaje moje wpisy z davidicke.pl pod tematem artykulu, ktory tlumaczylam na polski a dotyczacym obrzydliwych praktyk satanistyczno-pedofilskich
http://davidicke.pl/forum/david-icke-pedofilia-i-satanizm-struktura-sieci-t2524.html
nie chce sie zglebiac w ten temat bo jest niezwyle dolujacy, jak ktos chce to przeczyta ale wkleje moje moje posty w tym temacie
Re: David Icke - Pedofilia i satanizm, struktura sieci
Postprzez Bou » Wto Maj 25, 2010 7:44 pm
tylko dla tych ktorzy mysla:
problem ktory zostal przedstwiony tak naprawde nie ogranicza sie do tej konkretnej molestowanej dziewczynki czy molestowanych dzieci - dla niektorych moze to byc informacja typu news z wiadomosci TVN pomiedzy reklama podpasek i pasta do zebow, ok cos sie gdzies strasznego stalo, ale to nie dotyczy nas i mozemy sobie przy dalszym programie jaki serwuja nam jedyne sluszne media zjesc dalej kolacje, isc spac a rano ruszyc do pracy...'
otoz nie, przedstawiony problem odnosi sie do tego jak funkcjonuja organa wladzy i sprawiedliwosci ktore dostaly mandat on nas obywateli i spolecznosci, ktorzy wybralismy ich aby sprawowali wladze w_naszym_imieniu.
To co zostalo pokazane w tym artykule to kropla w morzu bezprawia, korupcji, oszustw i manipulacji do jakich dopuszczaja sie tzw wladze i cale powiazane z nimi kolesiostwo. Ale nie dziwmy im sie oni po prostu wykorzystuja sytuacje. Prawdziwym problemem jestesmy my, spoleczenstwa ktore dajemy im mandat, i pozwalamy na to aby takie rzeczy mialy miejsce. To po prostu ciche przyzwolenie na to, aby podobne i inne procedery mogly bezkarnie kwitnac. Coolwiek, jakiekolwiek brudy by przypadkiem nie wyplynely, goszcza chwilowo na 1szych stronach gazet, aby po kilku dniach ustapily ciekawszym informacjom o powiekszeniu cyckow znanej piosenkarki czy rownie ciekawej aferze rozporkowej. Umarl krol niech zyje krol w mediach - koniec problemu smolenskiego teraz jest powodz, jak sie skonczy powodz bedzie pozar, po pozarze bijatyka i wypadek, po wypadku operacja plastyczna boguslawa lindy.
media zawsze wykreuja najwazniejsze tematy, podobnie jak specjalisci od marketingu wykreuja wasze najwazniejsze potrzeby, na ktore byscie nigdy nie wpadli, typu najnowszy telofen komorkowych ze 150 funkcjami czy odchudzajacy w 30 sekund krem bez ktorych to w zadnym wypadku nie moglibyscie sie obyc.
STOP
Wylaczmy na chwile telewizornie, wlaczmy myslenie. - wiemy ze cos bardzo jest nie HALO i spróbujmy to rozgryzc i rozwiazac. Nie wiem, moze zbierzmy sie i publikujmy listy otwarte, moze wiecej ludzi sie obudzi i bedzie znami a urzedy i wymaiary sprawiedliwosci nas ne beda mogly ignorowac? to ze ktos opublikuje art w necie to jeszcze nic nie znaczy, dziesieciu kretow zrobi z niego wariata.
Pozdrawiam myslacych, zachecam do wspolpracy bo czas tlumaczenia filmow chyba sie skonczyl nadchodzi czas dzialania
........................................
Re: David Icke - Pedofilia i satanizm, struktura sieci
Postprzez Bou » Wto Maj 25, 2010 9:03 pm
Ja chyba snie...ja wiem ze macie na glowie wyczyscic wanne, ugotowac obiad i podetrzec dziecku dupe...ale ludzie obudzcie sie z niba spadaja na was tony trujacych substancji a te wasze zasrane elity cwicza bron pogodowa i geologiczna w waszych miejscach zamieszkania, cwaniacy manipuluja tzw ekonomia abyscie stali sie zebrakami, mafie farmaceutyczne probuja z wami trickow ze szczepionakami i innym gownem, wszystko to odybywa sie pod plaszczykiem swiatowego ladu i skladu w mediach, ktore wam codziennie i bezustannie piora mozgi.
Czas sie otrzasnac i przebudzic, nie koniecznie w kierunku New Age, ale chociazby w kierunku elementarnej znajomosci prawdy.
Chociaz z drugiej strony... moze i latwiej ogladac seriale, tance na lodzie tudziez tance na rurze haha
Moze to i lepiej zjesc obiad, obejrzec dziennik i sport, kibcujac na smierc i zycie jakiejs druzynie (dlaczego tego nie wie nikt), polozyc sie spac w kredytowanym domku i dozyc do jutra aby dalej walczyc w wykreowanym wyscigu szurow i znow wrocic do domowego zacisza aby sie cieszyc WSI24.
proponuje zamiast slownych przepychanek wspolnie stworzyc jakies oficjalne listy do rzadu, parlamentarzystow organizacji pozarzadowych itd.
np jeden z tematow
chcemy wiedziec czym nas opryskuja, co to sa za samoloty tworzace smugi chemiczne, skad startuja, gdzie laduja, co rozpryskuja? domagajmy sie informacji i oficjalnych badan subctancji spadajacym nam jak manna z nieba.
Dajmy X podpisow, wszyscy nie moga nas ignorowac bo my jestesmy rzeczypospolita a nie pan tusk czy bartoszewski ksywka profesor.
Awatar u¿ytkownika
Bou
T³umacz
«
Ostatnia zmiana: Maj 26, 2010, 07:40:57 wys³ane przez Leszek
»
Echnaton
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 241
«
Odpowiedz #4 :
Maj 26, 2010, 17:58:41 »
Masz w sobie spory ³adunek Bou. Bunt przeciwko temu co nas otacza najlepiej przekierwoaæ na tory mi³o¶ci. Zaanga¿owaæ siê w pomoc lokaln±. Ludzi którzy Ciê otaczaj± na codzieñ. Wyjdzie Ci to na zdrowie, mi przynajmniej wysz³o...
Walka z systemem to walka z wiatrakami. ¯adne petycje, grupy zorganizowane, mo³otowy - nie pomog±. Proces w którym uczestniczymy jest nieodwracalny, musi sam siebie doprowadziæ do upaku. Upadku wszystkich fundamentów które go tworz±. Nikt kto jest u w³adzy nie jest zainteresowany s³uchaniem Twego g³osu, poniewa¿ wspinaj±c sie po szczeblach kariery dok³adnie zna mechanizmy, które kreauj± dzisiejsz± rzeczywisto¶æ. S± bardzo silne uwarunkowania systemowe. Chciwo¶æ nie spad³a nam z nieba, jest ¶ci¶le programowana. Bankructwa, z³odzieje, milionerzy to tryby tej maszyny. Nie, jak wielu my¶li, wypadki przy tworzeniu systemu do wyeliminowania. Nasze zmys³y s± ³atwe do okie³znania i wykorzystania. Co wiêcej, mo¿na je odpowiednio podsycaæ, aby rozwija³y siê pewne popêdy same. Te, które s± oczywi¶cie na rêke budowniczym tego systemu.
Zachêcam do dzia³añ typu przekazywania mi³o¶ci, pojedyñczo, w sklepie, na drodze, w biurze... to nie znika - oddzia³owuje i co najwa¿niejsze wraca
PEACE
Wolno¶æ daje kolosaln± energiê, intensywno¶æ i ¿ywotno¶æ. Tracicie j± zupe³nie, uznaj±c autorytety profesorów, czy duchowych przywódców. Uczuciowo jeste¶cie sentymentalni, ogromnie przywi±zani do jakiego¶ boga, czy jakiejs osoby. Nie daje to energii poniewa¿ kryje w sobie lêk. - Jiddu Krishnamurti
east
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 620
To jest ¶wiat wed³ug Ciebie i wed³ug mnie
«
Odpowiedz #5 :
Maj 26, 2010, 23:28:15 »
Co do zachêt Echnatona na przekazywanie mi³o¶ci popieram w ca³ej rozci±g³o¶ci. Akurat s³ucham sobie idealnie do tego pasuj±c± muzê "Avokado" zespo³u Dubska
..
Natomiast do chemitrails czy innego haarpa mam tak± odpowied¼ - rozganiajmy chmury
Ludzie uwa¿aj±, ¿e to niemo¿liwe, ale niemo¿liwe s± tylko granice, które za takowe uwa¿amy. Jak mówi±, ¿e bêdzie padaæ, to nie oznacza , ¿e bêdzie .. nikt nie ma takiej mocy, aby budowaæ nam mury bez nas samych.
Zasilajmy to , co uwa¿amy za najlepsze dla nas oraz innych, bez ogl±dania siê na to, co nam siê wmawia. ¯yjemy w czasach, kiedy niemo¿liwe staje siê mo¿liwe - to jest kwestia prze³amania granic, choæ to mo¿e zabrzmieæ absurdalnie ..
.. " wszystkie te istnienia, które Ciê otaczaj± s± w Tobie " naucza Mooji - " s± w Twoim umy¶le, s± w Twojej ¶wiadomo¶ci . Wydaje Ci siê , ¿e patrzysz na inne ludzkie umys³y , ale wszystkie te umys³y egzystuj± w Tobie poniewa¿ Ty jeste¶ tym, który je postrzega. TO JEST ¦WIAT WED£UG CIEBIE "
MEM HEI SHIN
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 224
«
Odpowiedz #6 :
Maj 27, 2010, 01:18:05 »
Co dalej przyjaciele ?
Nie wiem co dalej. Nie mogê odpowiedzieæ za nikogo co dalej.....
Mogê tylko odpowiedzieæ za siebie.
Mogê odpowiedzieæ to co my¶lê, to co wiem i to co czujê.
Wiêc napiszê co dalej..... . Ale ta mowa i tak bêdzie mow± do mnie, bêdzie mow± do samego siebie, bo to moje do¶wiadczenie.........., a Wy poszukajcie swojego.
Ka¿dy cz³owiek jest istot± ''duchow±'' i otoczony jest ¶wiat³em energii ¿ycia.
Ale s³owo duchowy nie oznacza ¿adnego ducha, oznacza Nas jako konstrukcjê - energii ¶wiadomo¶ci.
Szczególnie TERAZ, w czasie globalnych przemian, ka¿dy z nas MO¯E dokonaæ wyboru, jak± drog± chce I¦Æ. Aby osi±gn±æ szczê¶cie i rado¶æ, musimy odkryæ nasz± wewnêtrzn± moc, m±dro¶æ i prawdê, Otworzyæ siê oznacza - POZOSTAWIÆ PRZESZ£O¦Æ. Nast±pi wtedy uwolnienie od poczucia winy, lêku oraz negatywnych prze¿yæ dziedziczonych przez pokolenia. Podstaw± jest wiara w osi±gniêcie osobistej wolno¶ci, poczucia bezpieczeñstwa, samoakceptacji naszego wewnêtrznego bogactwa, które jest w naszym zasiêgu!
Mi³o¶æ i szczê¶cie ( to jak dwa z³ote ptaki, które siedz± obok siebie na z³otej ga³êzi). S± tak blisko - wystarczy tylko po nie siegn±æ.
Ale nasze wcze¶niejsze, jak obecne uwarunkowania nie pozwalaj± nam na to.
Wielu ludzi ¿yje w wyimaginowanym ¶wiecie, który nie jest prawdziw± rzeczywisto¶ci± , lecz ¶wiadomym snem.
Dla tych ludzi ¶wiat ju¿ powoli ga¶nie.... ....
Stan± siê dok³adnie tym co dali ¿yciu.
Stan± siê jedynie snem z "przesz³o¶ci".
Ci co bacz± uwa¿nie na obiektywn± rzeczywisto¶æ wokó³ siebie, stan± siê rzeczywisto¶ci± "Przysz³o¶ci".
Ale wszystko mo¿na zmieniæ i to zmieniæ bardzo wiele nawet w ci±gu jednego dnia. ¦wiat nie jest przecie¿ ¿adn± wyroczni±.
Wszystko mo¿na zmieniæ, ale wpierw trzeba chcieæ !
A chcieæ to móc !
Jak napisali Majowie - najwieksz± si³± cz³owieka jest si³a zmian, si³a przemian.
Ale kto tego s³ucha ? ....! S³uchaj± nieliczni. Ale w¶ród tych nielicznych, s± kolejni nieliczni, którzy rozumiej±, ¿e natura, ¶wiat, wszech¶wiat jako skompresowana energia- informacja nie lubi sk³adowania, nie lubi stagnacji, nie lubi wci±¿ tych samych wzorców i tych samych schematów my¶lowych.Bo nastêpuje wtedy dekompresja i rozproszanie energii - informacji. I stajesz siê wtedy nie¶wiadomy, upadasz.....
To odkrycie ma wiêksza warto¶æ ni¿ tysi±c nagród Nobla.
Poniewa¿ bêd±c ¶wiadomy tego, jeste¶ ¶wiadomy praw tworzenia swojej w³asnej rzeczywisto¶ci. Wiêc masz w rêku ster, którym mo¿esz kierowaæ nim potê¿ny ''statek'' o nazwie - swoje w³asne ¿ycie.
Wiêc trzeba wci±¿ biec, wci±¿ poszukiwaæ, wci±¿ otwieraæ siê na nowe.....
Jak wykorzystamy swoje ¿ycie, takie bêdziemy go mieli........
Reszta to tylko s³owa ........
«
Ostatnia zmiana: Maj 27, 2010, 13:10:31 wys³ane przez MEM HEI SHIN
»
¦wiat potrzebuje nowej wiedzy, dziêki której nauczyliby¶my siê ws³uchiwaæ w ciszê swego serca.....
Micha³-Anio³
Moderator Globalny
Ekspert
Wiadomo¶ci: 669
Nauka jest tworem mistycznym i irracjonalnym
«
Odpowiedz #7 :
Maj 27, 2010, 16:55:40 »
Przes³ania o których piszecie s± w u¿yciu od oko³o 2500-3000lat i ca³y czas jest jak jest cz³owiek cz³owiekowi wilkiem. Dzi¶ kiedy stoimy przed coraz bli¿sz± mo¿liwo¶ci± powstania Rz±du ¦wiatowego nale¿a³o by siê zastanowiæ co mo¿emy zrobiæ,okazuje siê ¿e mo¿liwo¶ci potencjalne s±, zagwozdka polega na tym jak je wykorzystaæ.Nasuwa mi siê porównanie stada baranów do stada gazeli, gdzie baranami s± og³upieni lub po prostu zadowoleni z obecnego status-quo ludzi oraz gazeli czyli ludzi wolnych duchem, o ile baranami zarz±dzaæ ³atwo wystarczy jeden pasterz i pies, to lud¼mi wolnymi tak ³atwo kierowaæ czy manipulowaæ siê nie da,ale zarazem jest ciê¿ko zorganizowaæ wolnych ludzi do jaki¶ konkretnych dzia³añ.
Dzisiejsza technologia umo¿liwia stworzenie spo³eczeñstwa wrêcz utopijnego,lecz wymaga to zmiany systemu wyj¶cia z konsumpcyjnego podej¶cia do ¿ycia odej¶cia od kapitalizmu jaki znamy, east wspomnia³ na forum o wizji wolnego od tego schematu spo³eczeñstwa w powie¶ci SF ,ale technologia jest ju¿ dostêpna.
Historia pokazuje nam ¿e musi siê nie¼le ludzi pod ¶cian± postawiæ by powsta³ jaki¶ sprzeciw, co szczególnie dobrze widaæ w Polsce gdzie po upadku komuny obywatel jest traktowany jak ten baran o którym pisa³em powy¿ej choæ praktycznie niema rodziny w której niema kogo¶ kto bra³ w tym udzia³,ludzie zajêci walk± o byt nie interesuj± siê ju¿ niczym wiêcej .
Czy Mi³o¶æ wystarczy bojê siê ¿e nie musz± za tym pój¶æ czyny, w innym wypadku trzeba poczekaæ a¿ zbierze siê masa krytyczna w spo³eczñstwie by powsta³a chêæ do zmian, ale na 90% zmienia siê nazwy a ¶wiatem bêd± rzadziæ ci sami ludzie tylko pod inn± nazw±.
Chcecie zmiany to j± zacznijcie ale same s³owa czy uczucia nie wystarcz± jest czas gadania i czas dzia³ania z gadanie to tylko ciekawa wymiana pogl±dów mo¿e powstaæ. z dzia³ania powstanie to co wykreujesz np. nowa rzeczywisto¶æ.
Wierzê w sens eksploracji i poznawania ¿ycia, kolekcjonowania wra¿eñ, wiedzy i do¶wiadczeñ. Tylko otwarty i swobodny umys³ jest w stanie odnowiæ ¶wiat
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391
«
Odpowiedz #8 :
Maj 28, 2010, 19:49:20 »
http://www.youtube.com/v/ZvPMn2zeml4&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZvPMn2zeml4&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
mi³o¶æ
rado¶æ
piêkno
Lucyfer
Moderator Globalny
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 134
«
Odpowiedz #9 :
Maj 29, 2010, 11:05:36 »
Je¿eli nie ogl±dasz TV w UK to otrzymujesz regularnie takie oto li¶ciki z pogruszkami
Strony:
1
2
»
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
¦WIÊTA GEOMETRIA
=> W TEORII
=> W PRAKTYCE
=> Artyku³y, ksi±¿ki, filmy, LINKI
Dan Winter i jego ¦wiêty Graal
=> Twórczo¶æ Dana Wintera [PL, ENG]
===> Odkrycia innych osób "wspieraj±ce" niektóre aspekty pracy Dana Wintera
=> WYK£AD: Implozja - sekretna nauka ekstazy i nie¶miertelno¶ci
=> PREZENTACJA: Wyja¶niaj±c grawitacjê
=> WYK£AD Purpose of DNA [PL]
=> WYK£AD The EggX Files: Galaktyczna historia DNA [PL]
=> WYK£AD Bliss Practice: Duchowy u¿ytek z energii seksualnej [PL]
=> WYK£AD Fraktalna teoria ¦wiadomo¶ci, Grawitacji, Jêzyka, DNA i Udanej ¦mierci... [PL]
=> WYWIAD: Sekret ¿ycia i architektura biologiczna
=> WYK£AD: Udana ¶mieræ i prawdziwa fizyka ¦wiêtego Graala
Nassim Haramein, 2012 i... zagadka "obcych"
=> Nassim Haramein - Przekroczyæ Horyzont Zdarzeñ
=> S³oñce, Uk³ad S³oneczny i rok 2012
=> Staro¿ytne cywilizacje i zagadka "obcych"
Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Kluczem do zrozumienia jest wiedza
=> Fizyka
=> Metafizyka
=> Filozofia
Ró¿ne koncepcje ¶wiata i cz³owieka
=> Ró¿ne koncepcje cz³owieka i ¶wiata
=> ¦wiadomo¶æ, percepcja, rozwój wewnêtrzny, tradycje "duchowe"
=> Szmaragdowe Tablice Thota
=> CZYTELNIA - teksty ró¿ne
=> Kreacjonizm i ewolucjonizm
Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
=> Medycyna komórkowa, Codex Alimentarius, GMO
SOCJOTECHNIKA
=> Socjotechnika
===> Cenzura, Dezinformacja, Agentura w Internecie
Multimedia
=> Multimedia
"Tajne" stowarzyszenia i "teorie spiskowe"
=> "Tajne" stowarzyszenia
=> "Teorie spiskowe"
===> Filmy DAVIDA ICKE'A by Redmuluc - http://davidicke.pl/
=> Nowy Porz±dek ¦wiata w codziennych wiadomo¶ciach
=> Globalne ocieplenie - najwiêkszy szwindel?
Powitania, Kawiarenka i Hyde Park
=> Kawiarenka "Pod Gwiazdami" i Powitania :-)
=> K±cik muzyczny
=> Hyde Park - inne
Sprawy administracyjne, OG£OSZENIA i INICJATYWY SPO£ECZNE
=> Sprawy administracyjne - pytania i odpowiedzi
=> INICJATYWY SPO£ECZNE
=> OG£OSZENIA
£adowanie...
Polityka cookies
Darmowe Fora
|