Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam.
Dziêkujê Leszku za to wspania³e forum.Jestem z Wami od pocz±tku i bardzo chêtnie tutaj zagl±dam. ale dopiero dzi¶ odwa¿y³am siê napisaæ pierwszy raz wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ je¶li co¶ zrobi³am nie tak jak trzeba i proszê o korektê . Witaj jolkaz!
A ja Ci dziêkujê, ¿e zechcia³a¶ napisaæ... Klimat forum nadaj± ludzie, wiêc im wiêcej fajnych ludzi tym fajniejsze forum...
Wszystko dobrze wpisa³a¶. Poprawi³em tylko link, który poda³a¶ bo ³±czy³ siê z poprzednim zdaniem i nie wy¶wietla³ siê na niebiesko
Pozdrawiam wszystkich!
P.S
Jednocze¶nie podam ma³e info, ¿e tworzê stronê WWW, na której materia³ po¶wiêcony ¶wiêtej geometrii bêdzie u³o¿ony i opisany bardziej sk³adnie i my¶lê, ¿e ciekawiej i ja¶niej.
Pozwolê sobie wys³aæ stosowne info do wszystkich, jak bêdê bli¿ej koñca i zacznê pracowaæ nad "zintegrowaniem" tre¶ci strony WWW z tym forum.
Dla osób zainteresowanych podam linka, ale zaznaczam, ¿e strona jest ci±gle w budowie, a podany tam termin 5 lipca jest zbyt optymistyczny..
Prawie ukoñczony jest dzia³ "Podstawowe pojêcia" reszta zostanie poszerzona i uzupe³niona o dodatkowe informacje.
Pozdrawiam serdecznie!
Leszek
Adres strony:
http://www.swietageometria.info