Choose fontsize:
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Strony: 1   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Witam  (Przeczytany 5349 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
pr66
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 7

Zobacz profil Email
« : Maj 31, 2010, 09:59:03 »

Witam szanownych forumowiczów. Poogl±da³em prezentacjê Harameina , potem jeszcze raz i jeszcze raz i tak mnie walnê³o , ¿e postanowi³em zapisaæ siê do klubu. Dwadzie¶cia lat temu by³em pod sporym wra¿eniem dokonañ Hawkinga , ale to ,  co proponuje Haramein , to ju¿ totalny odlot , przy czym osobi¶cie nie znajdujê w Jego teorii dziur. St±d w³a¶nie pomys³ aby skorzystaæ z Waszej wiedzy i skonfrontowaæ to z teori± Harameina ( czy¿by by³aby to Wielka Teoria Unifikacji poszukiwana przez fizyków od lat ?).Tak wiêc , je¶li pozwolicie przeczytam na forum wszystko , co jest do przeczytania.
Pozdrowienia z Boles³awca.
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Maj 31, 2010, 21:46:15 »

Witaj!
Na wszystko to pewnie nie starczy Ci ¿ycia  Forum jest wielow±tkowe...
Niemniej znajdziesz tu parê wskazówek.
Oprócz dzia³ów z Nassimem i Danem zerknij sobie na posty SasQ-a, który dla odmiany poleca inne osoby

http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg4813#msg4813

Pozdrawiam!

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
jolkaz
Nowy u¿ytkownik
*
Wiadomo¶ci: 4

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 02, 2010, 10:23:03 »

Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam.
Dziêkujê Leszku za to wspania³e forum.Jestem z Wami od pocz±tku i  bardzo chêtnie tutaj zagl±dam. ale dopiero dzi¶ odwa¿y³am siê napisaæ pierwszy raz wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ je¶li co¶ zrobi³am nie tak jak trzeba i proszê o korektê .
Leszek
Administrator
Ekspert
Wiadomo¶ci: 1391

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Lipiec 02, 2010, 12:42:55 »

Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam.
Dziêkujê Leszku za to wspania³e forum.Jestem z Wami od pocz±tku i  bardzo chêtnie tutaj zagl±dam. ale dopiero dzi¶ odwa¿y³am siê napisaæ pierwszy raz wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ je¶li co¶ zrobi³am nie tak jak trzeba i proszê o korektê .

Witaj jolkaz!
A ja Ci dziêkujê, ¿e zechcia³a¶ napisaæ... Klimat forum nadaj± ludzie, wiêc im wiêcej fajnych ludzi tym fajniejsze forum...
Wszystko dobrze wpisa³a¶. Poprawi³em tylko link, który poda³a¶ bo ³±czy³ siê z poprzednim zdaniem i nie wy¶wietla³ siê na niebiesko
Pozdrawiam wszystkich!

P.S
Jednocze¶nie podam ma³e info, ¿e tworzê stronê WWW, na której materia³ po¶wiêcony ¶wiêtej geometrii bêdzie u³o¿ony i opisany bardziej sk³adnie i my¶lê, ¿e ciekawiej i ja¶niej.
Pozwolê sobie wys³aæ stosowne info do wszystkich, jak bêdê bli¿ej koñca i zacznê pracowaæ nad "zintegrowaniem" tre¶ci strony WWW z tym forum.

Dla osób zainteresowanych podam linka, ale zaznaczam, ¿e strona jest ci±gle w budowie, a podany tam termin 5 lipca jest zbyt optymistyczny..
Prawie ukoñczony jest dzia³ "Podstawowe pojêcia" reszta zostanie poszerzona i uzupe³niona o dodatkowe informacje.

Pozdrawiam serdecznie!
Leszek

Adres strony: http://www.swietageometria.info

mi³o¶æ rado¶æ piêkno
Strony: 1   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: