Nigdy tego nie robie aby cytowac na forum prywatne listy, ale tym razem zrobie wyjatek.
Jest to jeden z fragmentow mojej korespondencji z panem X, czlowiekiem o olbrzymiej wiedzy i dlatego warto go przeczytac i wziac pod rozwage. Powinni go przeczytac przede wszystkim mieszkancy tzw ziem odzyskanych.
---------------------------------------------------------------------
O tym, ze NWO chce wogole zmniejszyc populacje naszej planety do 15-20% z obecnego stanu, czyli wymordowac ok. 80-85% wiem od stycznia 1982 roku!
Jest takie powiedzenie: "przezornego Pan Bog strzeze"...
a wiec, jesli masz rzetelne informacje o tym, ze w Polsce - w najblizszym czasie - moze dojsc do sytuacji katastrofalnej, wiec jest rozsadnym, aby sie zabezpieczyc.
Moim zdaniem...
Jesli Prezydentem zostanie Komorowski - Komora Koszer-Nostra, to napewno dojdzie do realizacji wczesniejszych "planow"...
1. Wezma wysoko oprocentowana pozyczke z Miedzynarodowego Banku Walutowego - nastepstwem bedzie zalamanie sie calej gospodarki w ciagu doslownie miesiecy!
2. Wprowadza nowe regulacje (tzw. europejskie Prawo Wlasnosci)
To "Prawo Wlasnosci" uwolni tysiace roszczen prywatnych tzw. spadkobiercow Niemcow, ktorzy zostali wysiedleni z Ziem Zachodnich i Polnocnych Polski.
Wiekszosc Gmin w Polsce nigdy nie uregulowalo statusu wlasnosci w oparciu o Wpisy do Ksiag Wieczystych, a wiec wg. Prawa europejskiego nie sa zadnymi wlascicielami i ziemie bedace w ich posiadaniu, czy przekazywane przez Gminy na zasadzie tzw. wieczystej dzierzawy, podlegaja ZWROTOWI osobom (lub ich spadkobiercom), ktore posiadaja Wpisy w Ksiegach Wieczystych!
Sady w Polsce beda musialy respektowac te Wpisy w Ksiegach Wieczystych, bo takie jest Prawo zarowno w Europie, jak w wiekszosci normalnie funkcjonujacych Panstw.
Warto dodac,ze okolo 67% ziem na terenach Ziem Odzyskanych, nie posiada zadnych zapisow w ksiegach Wieczystych, poza tymi, ktore posiadaja sami Niemcy.
Sprawe znam z "pierwszej reki", od osoby, ktora te kwestie podnosila juz w roku 1990, ale nikt nie sluchal!
Podam Ci rowniez przyklad z wlasnego doswiadczenia:
W okresie: czerwiec 1997 do konca marca 2000 roku, przebywalem w Polsce, z zamiarem pozostania juz na stale (zostalem wypedzony przez wladze PRL-u po odbyciu polowy kary za moja dzialalnosc antyrezimowa, wyjechalem z paszportem, w ktorym wbito mi pieczatke o tresci: "Z prawem do jednokrotnego przekroczenia granicy PRL")...
Oficerowie kontrwywiadu PRL czekali na lotnisku, az nasz samolot odleci...
Chcieli byc pewni, ze opuszcze Polske, alternatywa byl powrot do wiezienia na pozostale do odsiadki, 27 miesiecy...
Juz wtedy - w grudniu 1984 roku - uslyszalem od tych agentow rezimowych, ze niezaleznie od sytuacji w Polsce,nie pozwola mi nigdy wrocic na stale do Ojczyzny...
W czerwcu 1997 roku wrocilem i mialem zamiar pozostac, wbrew tamtemu wyrokowi banicji.
Ponoc komuna upadla...
W lipcu 1999 roku podpisalem Umowe z Urzedem Miasta Walbrzych na remont lokalu, ktory zostal mi przydzielony, jako tzw. lokal socjalny, wymagajacy kapitalnego remontu.
W lokalu nie bylo niczego, doslownie!
ani okien, ani drzwi, instalacja elektryczna wyrwana ze scian i sprzedana na zlom, na koniec poprzedni lokatorzy spalili sufit
Umowa byla zawarta na okres trzech lat i ja zobowiazywalem sie do tego czasu, z wlasnych srodkow zrobic remont, nastepnie Urzad Walbrzych po uprzedniej Komisji Mieszkaniowej i uznaniu zdatnosci do zamieszkania, mial mi przydzielic ten lokal, jako mieszkanie kwaterunkowe...
Mieszkanie oderemontowalem na tyle,ze jako jedyne w budynku mialo gazowe ogrzewanie, lazienke i toalete w mieszkaniu, nowe okna, podlogi. W styczniu komisja mieszkaniowa uznala je za lokal kwaterunkowy o podwyzszonym standarcie.
Zlozylem wniosek o przydzial kwaterunkowy...
Nie tylko mi tego mieszkania nie przyznano, ale poczekano trzy lata, az poprzednia Umowa wygasnie i wystapiono do Sadu o eksmisje!
Wynajalem prawnikow i podalem do sadu Urzad Miejski,ze zlamal warunki pierwszej Umowy...W styczniu tego roku, Sad grodzki w Walbrzychu, po przedawnieniu sie moich roszczen, odebral mi ten lokal w swietle tzw. prawa...
W miedzyczasie dowiedzialem siê od mojej sasiadki, ktora tez chciala wykupic lokal (skladajac wniosek o przydzial, wyslalem Urzedowi List Intencyjny, w ktorym zupelnie niepotrzebnie przyznalem sie,ze chce ten lokal wykupic) otoz sasiadka moja dowiedziala sie, ze ten budynek zostal juz pod stolem odstapiony spadkobiercom niemieckich wlascicieli!!, a urzednicy miasta dostali juz lapowki...
Powiem wiecej i to wiem od osob majacych "znajomosci" w Urzedzie Miejskim w Walbrzychu...
Walbrzych obecnie sie bardzo mocno remontuje, za pieniadze niemieckie z mysla, ze budynki wroca w rece dawnych wlascicieli!
Komora i reszta bandy na zywca oddadza Niemcom nasze ziemie zachodnio-polnocne!
Przed Polska czasy, ktore mozna bedzie tylko nazwac: Wielkim Rozbiorem Polski i sprowadzeniem Jej do rangi nic nie znaczacej prowincji...
3. Lup holokaustu, czyli zwrot 65 miliardow dla tzw. srodowisk zydowskich - za Lecha Kaczynskiego byl na to sprzeciw, Komora trzy dni po Katyniu nr.2. podpisal decyzje o tym "zwrocie"...
Na koniec tylko dodam,ze ABW-era, jak slusznie nazywane sa obecne spec-sluzby PRL-Bis, stworzyly wobec mnie sytuacje, ktora ma mnie skutecznie zniechecic do kolejnej proby powrotu do Ojczyzny...Opisze to:
We wspomnianym lokalu, od grudnia 1999 roku mieszkala moja zona i corki, ale jak sie zorientowalem,ze obecne sluzby nadal podtrzymuja decyzje o mojej banicji-decyzje jaka przeciez zapadla w roku 1984 --tym! i robia wszystko,abym nie uzyskal tamtego lokalu, wowczas postanowilismy,ze moja rodzina przeniesie sie z powrotem do USA.
Nie bede opisywal szczegolowo "perypetii" z tym zwiazanych, bo to nadaje sie na ksiazke...
Moja zona miala przyleciec pod koniec marca, 2006 roku.
Miala bilet w jedna strone i z data, wiec nie podlegajacy zwrotowi!
Jej wyjazd z Walbrzycha do Warszawy na Okecie, przypadl w ostatnia sobote marca, 2006-go roku...To istotne, bo ukazuje sposoby, jakimi sie posluguja sluzby...
Poznym wieczorem w piatek (okolo osmej wieczorem) w mieszkaniu zjawil sie goniec z Sadu grodzkiego w Walbrzychu i przyniosl Wezwanie dla mnie na sprawe w charakterze swiadka...
Warto dodac, ze ostatnio przebywalem w Polsce na urlopie, na przelomie grudzien 2004/ styczen 2005 roku.
-----------------------------------------------------------------
od siebie tylko ze warto zapoznac sie lepiej z co kandydat Komorowski i jego partia szykuja dla nas, czy beda dzialac w interesie polskiej racji stanu i polakow, czy moze w interesie Rosji, Niemiec, innych nacji.
40 ustaw juz pan pelniacy obowiazki spieszac sie podpisal. czy ktos z glosujacych na niego wiedzial co to za ustawy?
i na koniec perelka
jedna z nastepnych ktora uderzy w nas wszystkich, w nasze wolnosci i swobody, idaca w kierunku NWO
http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=21974